Housewife

Hallå i rutan!
Inte nog med att det är påsk, påsken innehåller även veckans tråkigaste dag. Söndag. Och inte nog med det, det känns som det iallafall va söndag igår, och idag, och det kommer kännas exakt samma imorgon, för då är det påsk-dumma-annan dag och allt är stängt och lika tråkigt.

Fan va jag verkligen hatar påsken. Så extremt tråkigt.
Och igår blev det såklart att ligga i soffan, i min ensamhet och kolla på "så som i himmelen" då fick man givetvis fälla några tårar till, eftersom jag precis innan den började hade sett det sista avsnittet av "sex and the city" och jag blir bara helt förälskad i kärleken när Mr Big kommer till hotellet i Paris. Och snipp snapp slut, så va sagan slut, och allt blev underbart. Och kärlek i Paris och Carrie+Mr Big = Sant.
Jag vill ha den sagan!

Kan ju knappt bärga mig tills filmen kommer. Biokillen har lovat att jag får campa utanför typ kvällen innan den har premiär =) Ha ha ha ha !!! Fatta drygt, fatta något som jag lätt skulle kunnat göra.
Och Sverigepremiär är det den 21 juni =) =) =) läääääääääängtar.

Nåja. Idag va jag så kallat upp med tuppen. Vaknade halv åtta. Lagom roligt just på söndagar, eftersom jag ju verkligen vill ha så mycket som möjligt av söndagarna. Eller inte.
Men ja, där låg man och hann bli pigg eftersom jag inte var så vidare smart igår, eller typ i natt, och drog ner persienerna. Så solen lyste typ rätt på mitt ansikte och täcket var alldeles för varmt för att stoppa huvudet under, och så ville jag ändå öppna balkongdörren, så det va lika bra att gå upp.

typ frukost, sen ner med tvätten, sen var klockan typ 9. Hallå, önskar att jag fortfarande sov, men så var det ju dock inte. Så vad göra, vad göra?
Smart idé- Jag kom på att jag ska ut på en lång "powerwalk"-promenad. Jajamänsan. Solen sken och även om det var kallt, så fick jag väl klä mig varmt och när jag powerwalk:ade så skulle det ju ändå bli varmt.
Så jag ner med mera tvätt, sen kollade klockan. 09.56, och jag gick härifrån (typ vid valentino) bort till Coop, och därifrån ner till det nya bowling-stället, vidare till magle våtmark, och därefter trodde jag att jag skulle komma upp vid tormestorp, men nähä, det var ännu längre bort, vid sjörröd-rondellen, okey, - bara att traska vidare, och så tänkte jag att "snart kommer jysk då" men nähä, då efter jag ändå hade gått en bit, så dök ju infarten till P2 upp, alltså en biiiiit längre kvar till jysk, men trampade på, kom sen till jysk, och vidare vid fredentorp, bort mot Shell och den rondellen, sen raka vägen fram och hem.... gick jättesnabbt och det var säkert jättebra. Och det tog cirka en timme.
Sen aningens svettig, hämta tvätt, hänga upp, upp för alla trapporna, hämta mera tvätt, ner igen och sen upp igen. Dammsugade hallen och putsade alla speglar i lägenheten, sen duscha, och sen typ dog i soffan.

Så idag har jag väl ändå varit rätt duktig.


Jag bara längtar ihjäl tills på tisdag. Då ska jag handla och gå i stan och jag får cash från csn och så kanske jag ska till badhuset och simma.


Måste ner till tvätten.... Housewife Linn
(funkar skitbra att städa till Basshaunter....)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Ha en trevlig dag! 8)

2008-03-23 @ 13:57:42
URL: http://fameislessthaninfamy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0