big news för lilla lilla HLM

Hässleholm har nu beslutat att vi ska få FRU GÅ MAN !!!
OJOJ alltså!!!!
liksom hallå?

toppen linn

Nu är mitt arbete om Förintelsen klar!!! Nu ska det bara skrivas ut och så måste jag ju göra en framsidan...
Men nu är det dax för biologi =)

Zzzznarkaaa...

Möööööög Möööög Mööööööög, försov mig fan idag... eller nja, jag vaknade när klockan ringde vid 06.30, men valde att trycka den jävla snooze-knappen... trodde jag iallafall... men sen vaknade jag ju istället vid tjugo över nio! Mmm, smaaaart värre.
Ska bege mig av härfrån vid 11 tiden, så hinner jag fixa det sista med arbete och sen lämna in.
Sen är det biologi =) Och sen ska jag köpa tomater.
Det är sjukt gott med leverpastejknäckemackor med tomat på och lite svartpeppar. SHIT va gottis.

Nu är det efter tio med malou... denna veckan handlar det ju om plastikoperationer.

Viktigt... tänkvärt

Blev kvar vid datan, här i skolan... Slöade runt på några sidor och insåg sen att jag lika gärna fortsätta lite med det sista på arbetet... ska dock göra sammanfattning och slutdiskussion imorgon... Så jag har något att göra då... Btw, så måste jag ju göra en pedagogiskt ledarkskaps inlämningsuppgift idag... Ah den gör jag i eftermiddag, efter lite slötittande av tv och tidsfördrivande eftermiddagsserier..
Nåja... I mitt arbete har jag valt att skriva om folkmord, allmänt, men även siktat in mig på att skriva om förintelsen... och visst, de flesta vet en del om det, men det kan fan aldrig sluta påminnas om hur fan fruktansvärt det var och det bör dock aldrig glömmas!
Och något liknande får fan aldrig hända igen... Allmänt måste det vara slut med folkmord i dess slag.

Bilder, NEVER FORGET



 Massgravarna




Tål att lägga en tanke på ibland!!!

Fräsch nyhet..Från Metro

Fina fisken för fötterna

Stoppa ner fötterna i ett ljummet akvarie och låt 200 fiskar äta dina döda hudceller. Metro har testat spabranschens senaste fluga som nu kommit till Sverige.

 Är du trött på fotfilen och har några hundralappar över? Då är fiskpedikyr en garanterat annorlunda upplevelse.

Från att ha varit en modefluga i Turkiet, Kina och Japan finns de hudätande kangalfiskarna nu på plats på en skönhetssalong i Malmö för att äta svenska fötter rena.

Kunden får först ett fotbad i tio minuter så att hudlagret mjukas upp. Därefter stoppar kunden ner fötterna i 27-gradigt vatten där 200 fiskar, två till sju centimeter långa, väntar på at få sig ett skrovmål.
- De börjar med högerfoten för att sedan äta sig över till vänsterfoten, säger Chi Tran, på Doktor Fisk & Nail Spa vid Fisketorget i Malmö.

Metros reporter hade före behandlingen låtit sina fötter gå ofilade under många år. Därför var det rena julfesten för de små kangalfiskarna när middagen sänktes ned i akvariet.
- Vi byter både vatten och fiskar mellan varje kund. De måste vara hungriga, annars äter de inte, säger Chi Tran.

Salongen som varit igång i knappt två veckor är knappast fullbokad än.
- Men vi har kunder varje dag och många nyfikna som vill prova. Det här är ju inte bara en ren skönhetsbehandling utan även bra för folk med eksem och psoriasis, säger Chi Tran.


Nytt fall

Jag har nämnt det förr, men det känns fan som det är ett jävla mörkt moln över hela världen, och varit ett tag. Igår uppmärksammade jag detta med den unga killen som varit försvunnen tydligen sen i fredags kväll, vilket jag sen fick veta på nyhterna på kvällen.
Idag sitter jag och läser om det nya fallet, liknande Fritzl. Denna historia har dock hänt i England, och en pappa som började göra övergrepp på sina döttrar i 8 och 10 års ålder, han hade hållt de fångna och våldtagit dom och misshandlat dom.
Döttrarna har fött 9 barn med sin egen pappa, och 7 st av dom lever idag.
Va fan är det för sjukt som händer i världen?! Man vill nästan inte veta det ens, men man kan ju inte blunda för det heller, men det är så pass sjukt att man fan kan inte förstå det! Eller det är dock omöjligt att förstå hur fan något sådant kan hända, hur man kan utsätta sina egna barn för sådant, ja oavsett vilket så är våldtäkt fruktansvärt redan så..., ja, jag har sånt jävla hat mot sådana människor!
Fy fan säger jag bara!
Kan det dock faktiskt ändå vara en bra sak med att detta med Fritzl uppkom, så är det väl att nu uppmärksammas flera sådana fall, om man nu ska se något bra i det.... Deras liv är dock helt förstörda och ja... Nej, kan inte skriva mera om det nu, blir bara arg, förbannad, och frustrerad.

Till något annat... men ändå nyheter! En klumpig nyhet dock... Det va ju den här kinesen som gjorde en "christer fuglesang" och tappade verktygslådan ute i rymden. Den är dock hittad nu =)
Såhär står det; "Experter uppger att verktygslådan med sitt innehåll inte kommer att krascha mot jorden utan brinna upp när den kommer in i atmosfären."
Attans då!

Ja, och idag inser jag att allt jobb med mitt stora Historia B arbete om folkmord faktiskt börjar lida mot sitt slut, nu ska jag bara fixa ihop de där sista bitarna, och ärligt talat så tror jag att jag väljer att pyssla med det imorgon, efter spanskan, den slutar vid 10 och sen börjar biologin vid 13 så där emellan ska jag fixa klart mitt arbete. Så tar jag mig en lugn dag idag =)
Btw, så har jag, i måndags börjat läsa en ny bok...  Verkar bra!
Den heter "Ingen äger mig" och är skriven av Åsa Linderborg.
Det är bra, för jag har ju varit i behov av en ny bok nu den senaste tiden. Det är så underbart att läsa, bra böcker, jag fastnar och så på några få dagar är de utlästa.
Kanske borde bli författare?

Nåjaa.... Må gott till alla där ute i cyperspace!

Varför?

Inne och läser om att ytterligare en människa nu försvunnit... tankarna går genaste till detta med Caroline... varför händer sådant här?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3848111.ab

done

Precis skrivit klart provet nu =) Shiiiit va pennan glöd, *skrivskriv*, det va om ledarskap jag hade provet på. Kan fan aldrig komma på svaret på likheter mellan män och kvinnors ledarskap, så mycket logiskare med olikheterna.
Nåja, jag svarade på alla frågorna, utom en, den hade jag lätt noll koll på.
Dock satt jag längst fram, bredvid denna jävla overheaden som var igång, och jag blev så jäkla varm, plus att jag satt med min fina rosa mössa, och så militärtröja... så nu är mitt ansikte supervarmt...
Nåja, känns skönt detta prov är avklarat, nu väntar dock den här jäkla fältstudien i hela 20 min som jag har noll fantasi till...

Ska väl bege mig mot lägenheten, fixa mat kanske? Ikväll är det Desperate Housewife och SOS Familj =)

Man ska alltså inte gnälla!

Att tänka på när du söker ledigt!


Så du vill ha en dag ledigt?
Vet du egentligen vad du begär?

Året har 365 dagar, men du arbetar inte varje dag.

Under årets 52 veckor har du ledigt i 2 dagar varje vecka.
Då återstår det 261 dagar. 

Du är ledig 16 timmar varje dag, det blir sammanlagt 170 dagar.
Då återstår 91 dagar, som du kan arbeta.
Varje dag tar du lunch 1 timme, det blir sammanlagt 48 dagar.
Nu återstår bara 43 dagar.
Du behöver inte arbeta 6 röda dagar under året.
Det blir 37 dagar kvar.
Varje dag tar du kafferast 10 minuter, totalt 11 dagar.
Kvar finns 26 arbetsdagar.
Sedan har du 25 dagars semester.
Då återstår det bara EN dag och den förstår du väl att du inte kan ta ledigt! 
   

  
Ge alltid 100% på jobbet!

Måndag 12%
Tisdag 26%
Onsdag 45%
Torsdag 22%

Fredag 4%      
         = 100% 


eviga stressande

Sitter och läser lite skvaller inne på aftonbladet.se... det är nu säkert att det ska bli en till "sex and the city" film... och Carrie ska inte bli mamma i den.
Och så medans jag var inne på den sidan så skrev jag på namninsamling på att vi ska få bättre åldervård... vilket jag tycker ni också ska in och skriva in er på...

Igår såg jag tragiskt nog första premiäravsnittet av "nya" Beverly hills.... och jag vet inte ens varför det fortfarande ska kallas just för samma namn, det är praktiskt taget en helt ny serie... så... men det roliga va ju att det är fortfarande pitch pit caféet och samma snubbe som jobbar där...
'
Nu är jag jävligt stressad egentligen... sitter och pratar med min bror Fredde över msn..., men måste snart lämna datan och sätta mig och plugga, har en del sidor kvar att läsa inför provet idag... 15.40 ska det skrivas...
Och inte nog med det, har nyss haft låååååång biologilektion, och tjötade där om gentekniken... som jag fan tycker är så jobbig, jobbig, jobbig.

Ah måste kila!

plugga,plugga,plugga

Har fixat ihop lite mera i mitt arbete nu... vilket känns bra, men jag är slö i huvudet idag. Fick iaf sovit lite innan i förmiddags, kom upp vid 9 tiden imorse, och intog soffan och sov någon timme. Skönt.
Ikväll ska jag tydligen palla plugga på detta med pedagogiskt ledarkskaps provet imorgon... har dock en hel del timmar på mig annars imorgon så vi får se ang ikväll.
Nu vill jag mest cykla till lägenheten, hoppa in i duschen och inta soffan... Kanske laga mat? Åh stekta ägg. Fan jag har blivit riktigt bra på det =)
Igår åt jag dock vitlökskroketter på kvällen, massa gottis.

Inser ju lätt att jag kommer sova vädigt gott i sängen ikväll, därför dock missa Weeds... vilket jag inte vill, men det går nog inte och lösa på något annat sätt....

Any way, god kväll på alla där ute!

24 November

Idag är det exakt en månad till julafton... och så är det min farfars födelsedag, om han fortfarande hade varit med oss hade han fyllt 91 år idag =)
Jag hade verkligen världens bästa farfar man kunde ha.
 Farfar Börje, saknar dej!

Bra helg =)

Goddagens!
Ytterligare en helg har gått, och jag åkte hem till Hässleholm i torsdags kväll ju. Intog mest soffan då och kollade lite tv och sådär, Johan kom över också.
I fredags var det som sagt lite roligt, för Limbo ju flyttade in i samma hus som mig, så vi var där nere och ja, trevligt.
I lördags var det att sitta hemma hos Mange, trevligt, men blev ingen utgång senare på kvällen.
Igår söndag så gick jag rätt sent hem från Mange, och sen träffade jag pappa, vi skulle gå och fika men insåg sen att de stängde alla fiken vid tre tiden, så vi satte oss på stationen och drack lite kaffe och te och snackade.
Sen på kvällen begav jag mig hem till Stridh, hade en trevlig kväll, jag fick dock sitta ensam när det var dags för säsongsavslutningen på "Ensam mamma söker"... =) Ha ha...
Och det var sååå spännande. Fan va underbara Anette och Richard är, snacka om äkta kärlek.
Och att Nina valde han Micke "med öronen" (som jag så snällt kallar han) passade väl också bra, dock läste jag att nu är hon tydligen singel igen. Nåja, jag brydde mig aldrig precis om henne, det var ju Johanna och Anette som var intressanta. Nina tjatade sitt jävla "ta för sig" hela tiden att jag ärligt talat blev sjuuuukt trött på henne. Jag tycker fan synd om hennes killar, redan från första program verkade hon ju bara vara ute efter spermier så hon skulle få sitt andra barn... Nåja, okey där var jag kanske lite elak. Men va fan.
Och Johanna valde Andreas... Intressant, jag tycker nog hon passade bra med de sista två, vilken som... Men ja hon verkade ju bli förälskad och lycklig så det är ju underbart.

Nu fördriver jag lite tid med att läsa vidare skvaller om programmet och hur de nu gått för dom... Känns tråkigt att programmet är slut, jag tycker ju det är värsta mysigt och underbart.
Nåja.
Jag sitter i skolan nu, har haft spanska, men ska sitta här vid datorn ett tag och skriva ihop lite mera om folkmord, eller ja, om förintelsen, som jag ska lämna in mitt arbete denna veckan.
Och imorgon är det pedagogiskt ledarskaps prov.... FAN va mycket det är nu de sista veckorna. Logiskt sätt har jag fan egentligen inte tid att göra något annat än att plugga. Men det finns så mycket mera man vill hinna med ju... Åh!

Nåja, så ja vidare igår kväll satte vi igång och kolla på den här filmen som typ går på bio nu, den om en liten pojke i leksaksaffären, och med även dustin hoffman och natalie portman. Jättesöt film.
Ja och sen sov jag över och upp vid  5 imorse och sen gick jag hem, hämta väskan och vid halv åtta åkte jag till Halmstad.
Nu blir det en väldigt intensiv vecka, och mycket pluggande.

nice =)

Har fördrivit rolig tid tillsammans med Johan, och vi var aningens korkade som inte förstod vart Limbo skulle flytta, men det visar sig sen vara samma hus som mig, jag bor längst upp, peter sen och sen har Limbo fixat lägenheten under. Så jävla roligt! Har nyss varit där nere, och traggat och checkat, den ser likadan ut som min (är exakt likdan ju) och nu har de åkt o fixat mera med flyttningen men jag orkar ju inte bära så jag återvände till min data och lyssna musik, men när de är här igen så ska jag gå ner igen.
Känns kul att limbo ska flytta hit, han är jävligt soft o schyst.

Ikväll blir det utgång och imorgon typ lugnt?
På söndag blir det IKEA med min papps.

en trevlig helg till alla....!!!

makrill i tomatsås

Härom morgonen så lyssnade jag på RIX förståss och där faktiskt den sunkiga Gert Fylking gav ett recept.., som många säkert gjort hundra gånger, men jag har då aldrig testat det... så kanske någon där ute heller inte testat det...
bara typ makrill i tomatsås på rostat bröd eller makrill i tomatsås som varma mackor, o så ost på o oregano och in i ugnen o sen mumsfillibba... säkert tusen människor på denna jord som redan kunde detta receptet så därför är de för er som , som jag, inte kommit på det än ^^

btw; har jag inte haft ett jävligt meningslöst bråk om just makrill i tomatsås?
äter det döofta... sååååå gottis

ett leddjur

Räkor med kinesisk krydda

1000 gram oskalade räkor

1 bit stor röd chilifrukt

2 st vitlöksklyftor

4 cm ingefära

4 st salladslökar

4 msk färsk koriander

2 msk farinsocker

4 msk kinesisk soja

150 gram sockerärtor

4 st portioner nudlar

4 msk sesamolja

Gör såhär

1. Tina frysta räckor. Skala räkorna.
2. Skölj chilin. Ta en provsmak - är den stark så kärna ur först och
skiva sedan tunt, annars kan kärnorna få vara med. Lägg i en skål.
3. Skala och hacka vitlöken och ingefäran. Ansa salladslökarna och
skiva tunt. Hacka koriandern. Ned med allt i skålen med chilin.
4. Häll också i farinsockret och sojan. Rör om så att sockret löser sig.
5. Koka sockerärtorna en halv minut, lägg i sil och spola sedan med
kallt vatten så att kokningen upphör. Låt rinna av.
6. Koka nudlarna och hetta samtidigt upp sesamoljan i en liten kastrull.
7. Lägg upp nudlarna i skålar, fördela räkorna och sockerärtorna ovanpå.
8. Häll den heta sesamoljan i skålen med kryddorna och sojan. Skeda
blandningen över räkorna och nudlarna.

Jäääääääääääääävlar va vuxet av mig o ha ett recept på min blogg.


hjälp sökes

Fatta noll fantasi man kan ha ibland eller. Har nyss haft pedagogiskt ledarskaps träff i två timmar. Och idag har vi gått igenom kommunikation. Och satt och disskutterade (kan aldrig stava det ordet som ni vet) och sen kollade vi på en video på 30 min.
Nästa vecka är det dock dags för 20 min egen fältstudie. Vi får alltså själv bestämma vad vi ska snacka om, och även göra en uppgift som vi i grupp ska tillsammans jobba med.
Och det har tydligen varit allt från att; gemensamt bygga ett pepparkakshus till att lära basic spanska, och vissa har lärt något kortspel så jaha... vad fan ska jag lära och vad ska jag utsätta min grupp för?
Och det beror ju på vad man bestämmer och vilket betyg man satsar på...
FAN att jag har så in i helvetes kass fantasi när man väl får använda den.
Jag är typ hundra miljarder gånger bättre på att använda min fantasi och ideér en festkväll, då kan man ha massa galna roliga ideér, men nu är jag maxat nollställd.
Ge förslag, alla är verkligen välkommna , jag är i extremt behov av förslag!!!!!!!

Annars, jo det är en tråkig onsdag och det betyder att det är inget intressant alls på tv ikväll. Läste metron innan idag, tydligen så är det så att "30% av de som slökollar på tv om dagen är mindre lyckliga än de som inte ägnar så mycket tid framför tvn."
Jaha, men sluta visa bra tvprogram och gör mig lycklig istället då. Säger jag.

Btw; idag har jag jävligt snygg glittrig blå eyeliner ;D
(brukar ha grön, så man måste ju förnyja sig)


spanska prov

Har nyss skrivit spanskaprov, givetvis satt jag kvar längst även denna gång, och då blir jag bara irriterat stressad, men saken är att detta ämne tycker jag ju väldigt mycket om, så jag vill inte ha några dumma klumpiga småfel (Logiskt sätt så vill man ju självklart inte det i något ämne, men men...)
Nåja, får hoppas det gick bra, hade lite krångligt med hur man nu vänder verbet när det ska bli perfekt, jag kan det men blandar ihop det som en jävla kakmix.

Nåja, igår var det tisdag, och jag pluggade en del, men även satt jag och tittade på Desperate Housewifes såklart, och alltså fan jag skämms att jag snackade så mycket skit om det programmet ibörjan, det är verkligen riktigt bra och givetvis är jag helt hooked up på det ^^
Ja, och så blir jag mera och mera fast i One tree Hill oxå =)

Nää, nu blev hela datasalen här inne full av folk så nu vill jag inte skriva mera... hallå privatliv liksom ^^

VG på biologi provet =)

Jag fick VG på mitt biologi prov! =) =) =)
Och det blev jag givetvis väldigt glad av... i en kort stund för sen var det back 2 reality igen och på nästa kapitel... givetvis så är det dags för genteknik... I hate it! Visst det är jävligt intressant..., men jag hatar hur vi ska lära oss DNA, RNA mRNA och hela denna jäkla sörja!
Läste det i natur B förra terminen, men har jäkla svårt att lära mig det.... det är verkligen sånt som man bara lär sig in för provets skull, för jag tror aldrig jag kommer behöva kunna rita upp och skriva sådana formler och liknande...
Nåja... och så fick vi tillbaka vårat etologiarbete, som vi jobbat i grupp med, fast var och en har ju gjort sitt egna arbete ändå... och det har hon inte betygsatt än men hon hade iallafall skrivit på min del/arbete att det var bra och intressant =)

Ja, och idag är det exakt en månad tills skolan slutar, och det tänkte jag på idag när jag cyklade genom stan, och tittade bl a på Village:s skyltfönster, för det var massa julstämmning. Men jag tycker ju julen är mysig. Och sen är det nyår!!
Fatta sjukt snabbt tiden går nuförtiden eller?!
Minns när man var mindre och tyckte att tiden gick så jävla långsamt medans alla vuxna gick runt och sa "vänta tills du blir vuxen då går tiden snabbare än vad man hinner med".
Och antagligen är jag jävligt vuxen för exakt så känner jag nu!
Minns inte om jag begav mig ut till torget förra nyår, jag vet vi festade och så och sen kom Brian upp men sen efter det kom vi nog aldrig ut.. så..
Nåja, detta nyår ska jag ha världens finaste klänning! Jag hittade en supersnygg inne på Vila, den är dock röd, så den får inte vara för julig liksom, men tror ändå inte det är någon risk... och så fanns den för det andra i svart också.
Nåja, får ta mig en funderare =)

På tal om kläder, ja det var väl i fredags jag slog död lite tid genom att traska runt i stan och affärer, t ex gå in och sminka sig på Kicks och sånt där vettigt =)
Och då insåg jag, att verkligen när man har kasst med cash så hittar man extremt mycket kläder (i detta fall, annars hittar man allt från saker till kläder) och just detta hittade jag inne på HM.
T ex ; en kofta med pälskrage på som jag bara måste ha, en kjol som jag nog inte kan leva utan, en supercool tshirt som hade varit som gjord för mig, och så hittade jag massa snygga underkläder.
JAHA! Och nu bara går dagarna och andra köper de som jag ju skulle ha.... Snyyyyft.

Och så är jag fett sugen på att köpa två stycken vita fluffkuddar inne på min favoritaffär, lagerhouse... men jag borde fan ha en ny soffa först. Fast visst de kommer passa ändå... men men...

Nåja, nej här har jag verkligen inte tid att sitta. Ska skramla ihop lite fakta om folkmord och sen bege mig till lägenheten och endast spendera denna dag med att plugga inför spanska provet imorgon.
Och imorgon efter provet får jag skriva min labrapport på biet...
Shiiiit, det är mycket nu... Nåja, långt lov om en månad =)

tvbög

Åh, har nyss skrivit biologiprovet. Ibland får man ju bara pinsam hjärnsläpp! "Vad är en art?" Öhhhhh!!!! Men sen skrev jag iaf ihop något... och sen fick vi frågan när Linné levde. Och den ekade "ALLMÄNBILDNING" i mitt huvud men det var snarare allt som ekade just då också. Hur fan kan jag helt ha glömt det?!
1700 talet?
Faaaan va man kan känna sig mera död i hjärnan än levande ibland...
Nåja... Annars gick väl provet rätt bra, får hoppas det iallafall =)

Ja, i helgen var jag ju kvar i halmstad och mamma kom upp. jag har endast pluggat typ hela helgen... dock hunnit med lite mera...
I fredags var vi galet hooked up på Idol såklart... fan om inte den fula gristrynet kevin åker snart så är det pinsamt... Han är nog fan en av de fulaste människorna jag någonsin sett.
Och Anna är givetvis underbart bra fortfarande.
Och i lördags så fixade mamma skaldjurspaj som var riktigt gottis, och sen tittade på på Stjärnor på is förståss.
Fan va bra dom är!! Jag är helt hooked up på det programmet också.
Tänk att på så kort tid lärt sig att åka så bra! Kanske till och med jag skulle kanske ha en chans... =)
Ah, jag är helt fast i detta program.
Lite synd Kicken åkte dock förra veckan... men ja, så är ju spelets regler.
Nu är det absolut Marcus Fagervald som ska ta hem det, han är sjukt bra! Synd han ramlade efter snurret, men han va ju upp ganska snabbt igen!!

Igår ägnade jag hela dagen åt att plugga, och innan mamma begav sig till Skåneland så käkade vi kokt kyckling, potatis, och currysås. Det är fan det godaste som finns.
Och senare på kvällen satt jag ju fastklistrad vid tvn när det var dags för Ensam mamma söker.
Faaaaan, det är så jävla mysigt det programmet!
Jag vill också ha myskärlek och vara lycklig!
Och jag vet att jag sagt det förr, men jag kan inte låta bli, hur sjuuuukt vackra är ju inte Annete och Johanna?!
Och det kommer att bli Richard för Anette, det är redan självklart... Men Johanna blir det han, som jag nu glömt namnet på...
Och Nina... ja, vem vet, vem bryr sig?
Hehe.. nää fan va elak jag lät nu.

Btw så är jag mera hooked up på linda rosings blogg än carolina gynnings.... fast å andra sidan är gynning maxat skönare människa.
Fan, hon vinner mitt hjärta, denna härliga brutta!

Näää nu ska jag dra mig ut i kylan o handla o sen inta soffan... ska ha spanska i eftermiddag o skriva min labrapport på biet, eller gör jag det imorgon bitti innan biologin. Vi får se.

svamp

Läste nyss om Fritzl... Han ska då fan ha alla de hårdaste straffen som finns här i denna värld. Han borde dock inte få tillåtas att ha en plats på denna jord, men ja, är väl iallafall bra att han nu döms åtminstoende!

Nåja, till något roligare... msn.se hade en söt tävling, där man skulle leta fem svampar. Och jag kan glädjeligen berätta att jag hittade alla fem och tävlar nu om biobiljetter =)
Ha ha ha... Ja, man får vara glad för det lilla ibland, tyckte iaf att det var en söt tävling =)

Ska också nämna att jag verkligen tycker om programmet "S.O.S Familj", vilket jag nog i vanliga fall inte är sånt program jag väljer att titta på, men dock är det väldigt bra, och i tisdags var ju faktiskt även Mia Törnblom med =) Hon ger sån otrolig energi och man kan knappt förstå att hon varit med om sin historia.
Rekommenderar verkligen "så dumt!" till många, riktigt bra bok.

Gud va jag är sugen på tacos.
Har dock bestämt mig för att testa wasa:s skogens skatt, eller vad den nu heter, med kantareller, sandwich...
Jag är ju en sån jävla vanemänniska att när jag handlar wasas sandwich:s så blir det ju alltid den med tomat och creeme cheese..., eller ja, den röda.
Men den är dock sjuuuuuuuuukt god.

Nää, nu ska jag hinna läsa bloggar, gå o kissa o sen ha träffen.

Bin är INTE söta

En sak med onsdags kvällar, är verkligen att det inte finns något alls att titta på på tvn. Efter man i antal timmar suttit och spenderat sin dyrbara tid med att kolla repriser av eftermiddagsserier (som man då redan sett 47586gånger om) så hamnar man plöstligt i en sits där man verkligen blir trött och besviken av att tv inte kan visa något bra alls!
Försökte igår nästan "förlåta" alla tvn kanalerna (har ju en del pga boxern, - ändå inget alls intressant visas på onsdagar!) inte visade något bra, med att det var "lillördag" som ju just onsdagar kallas.
Och, jaha. Vad hjälpte det mig? Jag satte mig och pluggade en del spanska, men jag har flytt i det ämnet och alltså inte så svårt, så det är inget riktigt "plugga-ämne" för mig.
Jaha, satte sen igång och spelade massa bra musik, högt och dansade runt lite.
När allt det var klart hade jag max slagit död på en timme.
Tvn har en betydande roll i mitt liv alltså.
Så i stället bestämde jag mig för att läsa en bok, men hittade ingen jag just kände för. Jag läser helst böcker som kommer från historier från verkliga livet, och just igår tyckte jag mig endast hitta massa om mord och och kriminallböcker (har glömt vad schangern heter).
Så jag intog sängen väldigt tidigt igår kväll.

Slusats; jag måste antingen;
1. skicka personliga brev/mail till de som bestämmer vad som ska visas på tv, blir väl förmodligen till just alla kanaler, så det känns alldeles för jobbigt.
2. köpa en jävla massa dvdfilmer/och/eller boxar.
3. skaffa mig ett liv där inte tvn faktiskt har en sån stor betydande roll för mig.

Nåja... tåls att klura på de tre alternativen.

Till något annat, nämligen denna dagen...
Vaknade, satte mig och kollade på Efter 10 med Malou. Riktigt intressant och spännande program idag också, imorgon ska jag titta också. Idag handlade det om en tjej som, när hon var 12 år fick en stroke i hjärnan, hon och hennes mamma var med och berättade deras historia.
Och så var komikern/skådespelaren Pia Johansson där och berättade hur det var att vara barn till en alkoliserad förälder.

Nåja, när det var dags för biologi lektion, som jag precis haft, så fick jag idag göra min lab på biet.
Jag ska tala om en sak, jag gillar verkligen inte bin, men det blev knappast bättre när jag fick se den förstorad sådär jättemycket!!! Fy fan vilka äckliga djur, jag är livrädd för dom. Usch och fy.

Och nu sitter jag i datasalen, ska skicka in en pedagogiskt ledarskaps uppgift och sen ikväll är det träff i samma ämne, nu om en timme.
Sen ska jag bege mig till lägenheten och mamma har kommit ikväll, så det blir väl att ta det lugnt, och helgen ska jag endast ägna åt att plugga biologi.


nalle phu

Sötiscitat av världens goaste nalle;

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två."

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."

 Världens klokaste lilla björn =)

luktar hamburgare...

Jag är maxat ofräsch ju! Sitter här i datasalen och har dölänge nu försökt fundera ut vart svettlukten kommer ifrån, eller snarare vem den kom från.... inser ju nyss att det är jag! Kanske just pga att jag vaknade fem i åtta, hann bara ta på mig något (ser inte klok ut) och cykla som en jävla tävlingscyklist iväg till skolan, svetten bara sprutade... inte har jag sminkat mig något heller. sitter helt osminkad. det är inget som jag typ lägger ner energi på att bry mig om, för jag har inga problem med att gå ut utan smink, men jag ser liksom trött och grå ut nu... och så luktar jag svett.
Ah fy fan, nu bär det iväg till lägenheten, slänga in mig själv i duschen och komma ut och lukta kvinna!
Borde fixa mat också.... vad? Igår åt jag faktiskt lasagne. Det är verkligen det absolut godaste som finns.
 MUMSFILIBBABA!!!! då skrattar magen!

maxat otur...

Måste ju vara höjden av otur....
http://www.metro.se/se/article/2008/11/11/21/2823-57/index.xml

nirvana bebisen

Hallå i rutan!
Hösten, eller ja vädret, grått, blåsigt, mörkret.... ja, det gör mig aningens depp, men mest bara trött egentligen. Jag bara minns hur rolig sommaren var, och hur man spontant hittade på mera saker då, för det kan man när det är fint väder. Nu sitter jag mest inne framför tvn i soffan, eller pluggar. Visst, när jag är hemma är det lite annorlunda, men hösten lämnar tydliga spår på mig. =(

Har precis haft spanska, och det var en riktigt rolig lektion idag =) Kom dock 10 minuter försent, för jag vaknade i sängen fem i åtta! Trött! Nåja, tog mig iallafall till skolan. Nu är det en vecka till spanska provet.
Det är rätt mycket i skolan nu, men ändå inte för mycket, jag nojar lite för biologi provet på måndag men jag ska ägna hela helgen åt att plugga på det så förhoppningsvis ska det gå bra.
Jag har även två veckor på mig då jag ska skriva ett 10sidigt arbete om folkmord.

Sitter som vanligt och bläddrar igenom aftonbladet och metros hemsida... och läste en rolig sak =)



Det är samma kille, som den lilla bebisen på Nirvanas "nevermind" skiva... Dock är han 17 år nu och har byxor på sig =)

 Här kommer artiklen:

Nirvanabebisen gör comeback - med byxorna på.

Han är världens kanske böst säljande fotomodell. Åtminstone om man räknar antalet sålda exemplar av Nirvanas genombrottsalbum Nevermind, där Spencer Elden poserar som omslagsbebis. Nu har han återskapat scenen tillsammans med den brittiske fotografen John Chapple - fast med badbyxorna på. Fotot togs i samma bassäng som det för 17 år sedan.

När Spencer Eldens pappa lånade ut honom till undervattensfotografen Kirk Weddle var han bara 9 månader. Pappan fick 1 200 kronor för besväret. I dag är han 17 år, student, och har växt upp med vetskapen att han är på omslaget av 90-talets kanske mest hyllade album.
- Jag är nog världens största porrstjärna. Ibland när jag varit desperat har jag använt repliken "vill du se min penis igen" på tonårsdiskon, har han sagt i intervjuer.

När Spencer gjorde omslaget till Nevermind var Nirvana ett ganska okänt band i Seattle. Men med albumet släpptes blev det inte bara Nirvanas stora genombrott utan även startskottet för det som skulle kallas för grunge-vågen, som sköljde över hela världen och påverkade både musik- och mode under större delen av 90-talet.
Albumet har listats som nummer 17 av de 500 mest betydelsefulla albumen genom tiderna av tidningen Rolling Stone. 

helgen

Attans, jag somnade i soffan innan "weeds" hann börja igår kväll...  =(

Ang helgen så var den helt okey... hann med en del, och tog det rätt lugnt ändå. Va hemma hos Mange i lördags kväll, och i söndags satt jag hemma hos Stridh och kollade lite film och så.
Btw, "ensam mamma söker" blir bara mer och mer spännande!
Men fan va jag stör mig på Nina, det finns ju inte ett enda avsnitt där hur säger "ta för sig mera, vill se om de kan ta för sig mera, vill att de ska ta för sig mera" etc, etc typ hundra miljoner gånger!! Guuuud jag är så trött på hennes jävla "ta för sig".
Och så kollade jag ju på bortklippta scener och visst hade Anette och Richard inte hållt händerna ovanpå täcket den natten! =) Det måste bli Richard, det är så uppenbart. Tycker nästan synd om han "magen" som ändå fortfarande hänger på...
Och Johanna är jag ju helt förälskad i =) Hon är så jäkla härlig och så vacker, och rolig!
Med henne vet jag dock inte alls hur det ska bli, vem det blir... det känns inte jättesäkert där alltså... men det märker vi snart =)
Och ikväll är det "desperate housewifes" =)

kl 11 den 7/11

Och imorgon klockan 11 så släpps det 1000 nya biljetter till Metallica =)
Ska jag ha en av dom eller ska jag?
Bajsar björnar i skogen?
JAAA!!!!
Tjohoo!

Jaha, nu har jag fördrivit typ tre timmar här... take you god 4 youtube... och roliga bloggar =)
Men nu är det dags att dra till biologinlektionen... fattar inte meningen med att dissikera en räka, det gör man ju typ varje gång man äter dom. det var ju mycket annorlundare med bläckfisen.

Helt ärligt, jag har fortfarande ett litet blåmärke på hakan, och det känns fortfarande! Döweird....

adoptera en hund

http://www.hundrondellen.se/atttankapa.php

Satt och kollade på Oprah igår, ang hundarna, och kunde inte få tårarna att sluta falla.
Jag saknar verkligen en liten hund i mitt liv. Ingen kan någonsin ta Sluggos plats, men jag vet att när jag har en hund då är jag lycklig och glad, och den får så mycket kärlek utav mig.

mkt roligare om du varit med så klart =)

Jag är så satans snurrigt trött! Åh, finns det något bättre än kuddar, massa kuddar, fluffigt täcke och bara ligga ner och bara göra ingetting alls?! Åh, jag vill alltid sova hur länge jag vill, jag trivs verkligen inte med tidiga morgnar. Soffa eller säng... jag hör verkligen hur de liksom ropar på mig och saknar mig. Och tvn, stakarst den som får stå alldeles ensam när jag är i skolan... den saknar förmodligen att jag vilar mina ögon på den.
Kan jag inte bara bli liksom pigg i kroppen? Gäsp, gäsp.
Haha, fast igår var roligt som sjutton.. ha ha, jag satt helt rätt upp och ner och så kastar han en kanelbulle i huvudet på mig, och jag fortsatte sitta exakt likadant ändå... Ha ha det var roligt som fan, mycket roligare om man var med förståss, inte lika roligt när jag berättar för er...
Som i söndags när jag skulle berätta en serie jag läst i tidningen... så sa jag såhär:

"Ja så är det två män då.. och så kommer den ena och säger typ sådär om "åh rädd om miljön, sparar el och går emot (massa såna ord för att vara vänn om miljön, såna entreprenöriska ord, ni fattar) och så säger då den andra mannen, för han ligger nämligen i en kartog ute på marken "nää för fan... jag är alkolist..."
HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ni fattar inte hur sjuuuuuukt rolig den är!!!!!!!
Men som sagt, jag är dödålig på att återberätta historier, eller så glömmer jag vissa delar, eller som i detta fall så kan jag inte berätta den för att ni ska göra som jag och lägga er på golvet och bara skratta ihjäääääl =)

Nåja, kaxigt av fredrik och filip av vinna de som fick flest tittarsiffror av alla kanalernas valvaka.... men dom är ju bäst också =) Jag är FAN kär i båda två, fast mest filip såklart.
va fan är dom båda upptagna för?
well... som dom säger "alla bra är redan tagna, och upptagna!"
Det är väl för bubblans tragiskt att det är så.

Nää nu ska jag deppa.

läste...

.... att faktiskt så blir det nog den fjärde filmen =) Och det var väl ett glädjande besked!



Tycker verkligen om Pirates of the Carribean filmerna =)
Och visst... han är en riktig hetting, den dära johnny depp ^^

Och så.... - roligt spel.... ^^


=)


bläckfisk *klipp klipp*

Igår var verkligen tvkväll, fast jag var trött lyckades jag ändå hålla mig vaken under alla programmen och såg säsongspremiären av "weeds"... riktigt bra, hatar bara att det är en hel vecka tills nästa avsnitt! Har för mig att förra säsongen visade de två avsnitt efter varandra? Det var antagligen inte så... men ändå...
Nåja, så jag drog mig väl till säng vid tolv tiden, läste klart slutet av "den vita massajens dotter" och somnade sen, och eftersom det är tisdag idag är det lite sovmorgon, så jag drog mig upp ur sängen vid 9 tiden, kollade på nyhetsmorgon, massa snack om valet.
Är jag den enda som verkligen tycker att detta har hållt igång så jäkla länge nu att det känns uttjatat?
Nåja.. imorgon är det "över", och Obama känns väl aningens självklar nu dock...

Nåja, så nu har jag precis haft biologi. Idag skulle vi dissikera ryggradslösa djur, och dagen till ära blev det bläckfisk.
Intressant, men givetvis skulle det finnas en "korkad dum brud" i min klass som skulle kläcka ur sig hur äckligt det verkade, och få kvävlingar och tvunget gå ut....
OMG sånt är sååå otroligt barnsligt...
Btw, så har jag dissikerat ett grishjärta =)
Nåja, men idag var en intressant lektion, och på torsdag ska vi dissikera en räka =)

Ang varför jag fick sinne på min mobil igår, var ju för att just telias nät strulade... kändes bra när jag sen iaf fick veta det, så det inte var något fel på min någorlunda nya mobil...

Vad som händer resten av denna dag, är väl mest att plugga lite, göra tre uppgifter, och kolla tv =)
är det inte desperate housewifes ikväll? =)

Nåja... tjing på er alla i cyperspace ^^

finally!

Äääääääntligen börjar det igen =)
ikväll 22.30 på 6an.... !

 En av världens skönaste serier, lätt alltså! =)

back 2 school

Jaha, lovet är slut och helgen också, och igår kväll återkom jag till halmstad, intog soffan och kollade på "ensam mamma söker", jag tycker Johanna och Annete är så vackra! =) Jag är ju helt hooked up av det programmet, med det var samma sak förra året. Det är typ massa mysig kärlek och så.

Och imorse var det alltså då dags för tidig morgon igen... ställde klockan på 6, men snoozade allt för länge, så drog mig ur sängen vid halv åtta, sminkade mig och drog sen till skolan. Idag har vi snackat om svampar och lavar =)
Och nu sitter jag i datasalen, och ska snart sätta mig och göra två inlämningsuppgifter, och sen har jag spanska i eftermiddag och ikväll blir det lugnt.


RSS 2.0