helgen & annat

Hallå där.
Det har ju dock blivit så att med ledighet&sommar (eller ja, det beror på om man jämnför med vädret eller almenackan...) så kommer bloggen lite senare än allt annat, så därför inte skrivs så mycket här...
Vad som hände i helgen var väl rätt lugnt i fredags, och i lördags åkte jag och mamma till kristianstad för Jessica Larssons 40års fest, och vädret höll i sig, så vi kunde sitta ute hela kvällen, dock under ett stort partytält men ändå.
Där var cirka 30 pers, och en riktigt trevlig fest, många roliga lekar&sånt som Jessica Larsson brukar vara duktig på =) Och god dricka& mat.
Söndags var det mest slöande, tog det lugnt.
Igår kom Lalle upp till mig på förmiddagen och berättade att han precis fått veta att hans bästa vän, ser 20 år tillbaka har gått bort. Det var en helmysig man, Kenneth, jag har träffat han ett par gånger och det var bland annat han vi bodde med på Sweden Rock, så det känns riktigt tråkigt! Träffade honom senast förra helgen.
Så igår tog vi det rätt lugnt hela dagen, och tände massa ljus för honom framåt kvällen.

Idag har det mest tagit det lugnt, spelat xbox, städat och ja, är knas/orolig ang detta med CSN så just med  den oron mår jag rätt kasst men hoppas verkligen att det inte ska bli/vara ngt problem och att det som sagt kommer igång nu snarast!!!
Håller alla tummar jag har!! Alltså två då.... men ni får gärna hjälpa mig med det, att hålla era tummar för mig då alltså....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0