c-block - we believe. en av sommarens låtar!

Verkligen höstkvällning, så har det varit ett tag nu. Man jobbar, kommer hem och har en hel kväll framför sig, dricker vin och försöker mest döda tid tills man ska sova och sen upp och jobba igen.
Nu har jag kommit in i den där "Sötsugen-höstkänslan", ni vet när man liksom bara går runt och tänker på typ chokladpudding, muffins, ost i överdoser, etc.... min kropp kan inte och ska verkligen inte äta sådant så jag får ofta stilla mitt sådant sug med att dricka massa cola.
Nu ikväll är jag lagom uttråkad, nätet har sölat, så jag har läst min bok, druckit vin. Traggat med Mats, min bästis 4 life.
Och så tjatat på sweetiepie att han måste fixa nu inför lördag för jag har lyckats planera en så satans trevlig lördag så nu vill jag att alla kommer!

Och så har jag ätit massa kokt skinka från Vidas... äckligt men vad ska man göra?
Längtar tills jag ska trycka i mig potatisgratäng imorgon.... ensig i maten, - jag, - whaaaat?!

Btw, Vidas favoritlåtar som jag hört typ 374747 gånger under denna sommaren, - men den är grymt bra; here it goes----> http://www.youtube.com/watch?v=ncJD2PmRGns
sjuuuuuuuuuukt bra låt. Lyssna!

Vad vore jobbet nu under hösten, utan Linus?

Jobbat och slitit.... nää, verkligen inget alls. Torekovs alla turister här åkt hem till jobb och höst, - och sommaren är ett minne. Underbara Torekov.
Idag började jag 10, slutade 18.30... dagen har ägnats åt att tragga&garva med Linus. Som vanligt. Gillar verkligen denna killen, härlig attityd och rolig. Hela sommaren har vi haft kul tillsammans!

Ätit idag också. Potatisgrtäng med isbergssallad, en halv tomat. Två knäckemackor med skinka och tomat på.
Ja, gottis.

Fick tråkigt besked av darling här han ringde nyss. Han får inte låna sin systers bil så om han nu inte får låna Ragges heller så kan dom inte komma i helgen =(
Hade verkligen sett fram emot denna lördag! Jag, Lalle, Linnh, Linus, Vidas, Maggan och Jaow skulle också hänga på, - frågade henne idag på jobbet. Och vi skulle lira go musik, garva och tragga, grilla och dricka oss väldans berusade.
Hoppas det löser sig, annars får det bli fest utan darling och Maggan. Funkar det också, men tråkigt!

Imorgon är det banne mig första september! Herrejösses!

mums

Hon är så jävla snygg, jag älskar Victoria Silvstedt.
kolla videon från Vakna:s hemsifa; http://www.thevoice.se/bloggar/make-it-or-break-it/item/8194-se-victoria-silvstedts-sångcomeback-med-ny-musikvideo

vad har du i näven när du vaknar?

Fan vilken vacker morgon! Det känns jäkligt konstigt att känna sig utvilad när man ändå vaknar av alarmet kl 6? Snoozar ju givetvis för det är mys.
På tal om mys, jag börjar nästan bli pirrig, det känns som evigheter sen jag träffade sweetiepie, men det va typ 3 veckor sen? Och nu kommer han denna helgen. Sova tillsammans. Ibland kan jag bli sådär fjöntigt oskuldsfull, - liksom vara nära, pussas och snuska.. thihi.
Men det är en rätt charmig känsla?

Nyss snackat med Matsdarling, den lilla glidaren har haft maginfluensa i två dagar men igår va han frisk och gav sig på en fylla, - han berättade precis att han lyckats vakna i sin säng (vi har lite problem med att hamna i våra sängar, vi två.. soffor is da shiiit) och han vaknade med en subway baguette i ena handen och i den andra låg kvittot. Japp, Hässleholms-style á la Linn&Mats!
Han skulle asa med några brudar hem igår, sista svängen jag tragga med han, men de hade nog inte lyckats för han vaknade ensam... haha... min Mats det =)
Själv är jag inte vidare bättre när det gäller mina "vakna-morgnar".. men idag kändes som vanligt, - vaknar med hello kitty mysbrallor, arbets t-shirten och "golftröjan" och en strumpa på mig, - med ansiktet under täcket så jag trodde jag va blind.. jag hade inte dragit för gardinen och dörren till rummet va fullt öppen. Japp, - en vanlig morgon!


Jag gick ner 6 hekto från igår. Men jag ska äta potatisgratäng idag också. Fast också det enda jag ska äta. Och björnbär. Inte tillsammans då.... dooh...

u can break me

Thåström.
Jag har ju sedan flertal år , vart helt frälst i denna man. Mina brödrar spelade hans mästerverk för mig nästan samma dag som jag kom från BB (ja helt sant!) - allt från Imperiet till Ebba.
Han är så musikalisk.
Älskar att se han live, alla andra försvinner och stör de min sinnesstäming så kan de go 2 hell.

Drömmiddagen: Jag, Thåström, Plura, Kurt Cobain, Anna Nicole Smith, Marilyn Monroe.
Tänk en lång afton med dessa vackra, underbara, intressanta människor.
Jag hoppas jag också dör som en orginal.
Men innan dess ska jag leva, leva, leva.... jag ska leva fullt ut, - jag ska garva högst av alla, synas och jobba, och jag ska njuta av livet.

brudsnack o eviga pengafrågan

Tvättade precis av mitt smink, - ja faktiskt, vissa kvällar somnar jag faktiskt inte med det på mig. Sådant är faktiskt viktigt om man vill bevara sin hy. Jag vet sådant, och vet att det inte är bullshit. Jag lärde mig mycket om hyn när jag gick min make up artist-utbildning.
Jag vet att det är viktigt med både dag-och nattkrämer, men jag babblar bort det i en dimma av sena nätter, booze och "jag är 23-behöver inte fundera på rynkor än"-attityd.
Nåja, nu har jag tvättat bort dagens smink, och ansiktkräm på och sitter och funderar på över om man hade sådär massa pengar.
Jag hade lätt börjat göra bra ansiktbehandlingar, men liksom ändå inte det jag lagt cashen på om jag typ vunnit massa cash eller ännu bättre, - jobbat mig till det.

Hmm... låt oss säga typ 100 miljoner. Jag vet precis vad jag gjort. Köpt en bangalow i Thailand (aktat mig för tsunamis:ar), ett schyst litet hus i grekland (I love greece!) och så hade jag öppnat ett fik eller en restaurang. Jobbat kanske typ 50 procent, för arbete är viktigt och jag vill arbeta. Jag är inspererad av resten av livet, hur det ska utforma sig. Spännande.
Nåja, men tillbaka till om jag haft maxat med cash.... - jag hade kunnat gå på massage sådär en gång i veckan och såna där ansiktsbehandlingar. Lite jävla brudig. Samt att ha fräsch hy är ju fräscht. Jag röker inte, men lyckas säkerligen paja min hy på andra sätt med mitt levnadssätt... *Harkel*
Bara för det ska jag äta mera av Linus potatisgratäng som är fylld med grönsaker, imorgon! Min Linus är ju vegeterian.. naaaaw, sötisen.
På jobbet lyssnar han till, när jag gabar på honom, "hjärtegulleskrutten", "myspöset", "darlingen", "sötnosen", "du, the love of my life" och "sötnosen".
Ja, vilken härlig sommar jag har haft med mina grabbs på restaurangen! =)
Linus flyter liksom med, så det är chill.

potatisgratäng är sjuuuukt gott

Finally back 2 old workinghours! I början (april-maj) så jobbade jag nästan varje dag 8-12 timmar om dagen, sen när säsongen kickade igång och mera personal och skiftarbete började drogs det ner till ungefär 6 timmar om dagen. Men nu är vi bara cirka 5 i köket, så nu får jag jobba långa dagar igen.Perfekt! Mer timmar: mera pengar. Idag jobbade jag 8,5 timme och blir det samma imorgon eller längre. Lovely.

Men idag va ingen bra dag på jobbet... jag gjorde en dum pinsam sak i förmiddags och ja, jag vill inte berätta... inget pinsamt, bara jävligt dumt och sen hade jag ångest resten av dagen och sa typ max 5 ord på hela dagen.... Linus tyckte jag va grymt tråkig.
Usch, varför gör man dumma saker ibland?! *Ångest*

Och så till dagens bantning... åt två knäckemackor med kokt skinka på. Sen fixade Linus en potatisgratäng med morötter, vitlök och purjolök, och jag älskar ju potatisgratäng, så fick trycka ner det med isbergssallad och en halv tomat. Maxat gottis.
Men eftersom min kropp inte tål lök... vilken form som helst så kan jag nog garantera att jag inte gått upp i vikt av den biten... *Hrmf*
Och nu ikväll har jag ätit massa björnbär, för det finns typ hundra miljoner här utanför. Smarrigt.

Lördags festen kommer bli så jäkla nice! Jag, Lalle, Maggan, Vidas, Linus, Linnh och kanske några flera! Dricka gottis och förmodligen grilla! Hoppas på fint kvällsväder!

kalle baah innan work

Jag sitter här, lirar Kalle Baah. Mår väldans bra! Svensk reagge när den är som bäääst! Ska kila till jobbet om en tjugo min... och nu är jag på gånga ^^
Blir nog en rolig arbetsdag. Ja, när fan har jag haft tråkigt på jobbet? Typ never ever. Jag har den bästa arbetsplatsen man kan ha!
Åh, måste sms:a Linus... han ska ju handla...

Längtar till helgen!

låt; http://www.youtube.com/watch?v=dQUHW7zN7Ik&feature=related

banta

Tjingelingan.
En ny dag har börjat, och efter jag kom hem igår blev det kvällssöndags-serier och sen en skitkass film på sexan, - det började med "based on a true story" och jag hissade intresse-flaggan. Sen satt jag i typ en timme och kollade på ett par som låg ute i havet och blivit lämnade, och sen simmade några hajar förbi. Vidas spelade Bryan Adams sånger på datan och jag frös, så hämtade mitt täcke och gluttade vidare tills jag uppebarligen vaknade runt 3 i natt i fotöljen.
Asade mig upp på rummet, alarmet ringde som en böld i r... , - *hrmf* - kl 6, men snoozade mig till halv sju.

Idag är det höstligt vackert väder och jag ska hårdbanta nu i iaf 4 dagar.
På lördag kommer darling och Maggan och hennes voffe. Maggan ska nog hjälpa mig med mitt hår som börjar se alldeles för tråkigt ut, - vill fortsätta ha somrigt hår. Men tydligen har sommaren pajat det, bad och sol har tydligen gjort sitt. Jag har några dreads där i, men uppenbarligen inte från ngt knullrufs för det har det inte varit mö med denna sommaren!

Igår kom ju mamma Textil, vi traggade lite, åkte sen till Torekovs hotell och spa-anläggning, - riktigt schyst ställe och traggade där, - de söker extrapersonal och jag ska dit och snacka med kökschefen, - för det var där de sökte personal. Perfekt.
Club Tintin ringde här om dagen och frågade om jag ville börja jobba, idag, men då visste jag inte schema, nu funkar det inte för jag jobbar från 10 till stängning nu till torsdag.
Idag har jag en viktig uppgift, - få tag i den nya husägaren och snacka mig till att få bo kvar med Vidas iaf september ut. Det handlar om 2 jäkla veckor, så det lär väl inte vara något problem? Snälla gode gud!

Igår fick jag förresten inbjudan till Mios dopp. Den 11de dec ska Mio Alfons Johansson-Larsson firas! Jättesöt inbjudan.


detta med tider.. åter igen...

Väntar på mamma Textil. Hon skulle vart här halv elva, men som ni vet så kan ju ingen i min familj detta med tider... förutom min pappa. Men han va ju oxå inom det militära i över 30 år.
Saknar min mamma!
Och det känns så gulligt hon ska ta min tvätt... men det är endast pga jag inte har haft tvättmaskin på hela sommaren och ju tvättat allt för hand... så nu ska hon ta lite tjocka tröjor och påslakan, sådant, som inte är jättelätt att tvätta i ett badkar.

Nu ska jag slänag mig framför tvn i soffan o slöglutta dumburken till Textil plingar på dörren.

Ha det. Puss.

chokladmuffins&drickbart

Chokladmuffins och vino , - det är frukostdags!
My love ringde kl 7, då låg jag och zzznarkade men vaknade av luren plus en spindel som kröp på min arm. Snabb rackare.
Nåja, darling och jag traggade om nästa helg.
Maggan ville grilla, men jag tror vi är mera på köttfärssrätt... jag måste ha det, ätit fisk hela sommaren. Ge mig kött.
Typ chili con carne, köttfärsbiffar, etc... mums.
Och blir vädret fint nästa helg så kan vi förhoppningsvis bada.. i det typ 10gradiga vattnet... ha ha, nä men är typ 17 grader ungefär nu.

Längtar till jobbet =)

Puss, ha en mysig söndag.

thåström, detta härliga underverk

Thåström är så grym. Och snygg. Vill svettas och ha hårt sex med honom. Han är först och främst en underbar musiker och hans texter är skrivna med guldtext, or something. Han är guden. Och han är så underbar. Hade viljat leka med min tunga på hans kropp. Vackra man; http://www.youtube.com/watch?v=FDBvAaUuW5o

Sitter här och dricker lite vin, lirar kungen och smsar.

Nästa helg kommer darling och Maggan (darlings ex) och hennes stora voffe. De kommer på lördag förmiddag och på kvällen ska vi grilla. Hoppas på fint väder!
Kommer bli supertrevligt, förhoppningsvis!

Imorgon börjar jag kl 13, och vid 11 tiden kommer min mamma Textil hit, lite tragg, hämta tvätt och kanske ner till någon restaurang i hamnen och tugga lunch.

Btw så har jag en enorm chokladmuffins bredvid mig. Men icke! Banta, banta, banta...

får det vara måsbajs till maten?

Begav mig traskandes ner mot jobbet, nice, - det va jag, Kim, Linus, Jaow, Dominica och Linnh. Manfred kom bara dit en stund idag sen drog han.
Hände inte mycket på jobbet, men kul att stå och tragga skit med Linus och Linnh, - like always! Linnh och jag tog oss en "lunch" tillsammans... =)
Linus och jag stod och hade vår darliga diskussion om hur vidare lite man fått ligga denna sommaren, och jag diskuterade om hur Thåström skulle vara att ha sex med. Linus va inte lika entuastisk då...

Sen kom John, Jonas och Tim (hamnfolk jag umgåts med i sommar, lite orginal.. hihi) och drack lite, så stod och tragga med dom ett tag.

Dagens roligaste, - värsta sthlms-bratsen hade beställt mat och satt utomhus, då kom det en jäkla mås och bajsade ner två av deras talrikar med mat de inte hunnit börja äta på än... jag garva ihjäl, men fick ju gå in och göra nya beställningar till dom förståss. Men fullt av måsbajs va det. Ha ha!

Dagens mat: 1 liten friterad spätta, 3 små potatisar, halv tomat och sallad.
Måste ner 5 eller 10 kilo.


katastrof

heeeelt trött i skallebanken, att äta pizza på kvällen är inte smart, somnade typ 4 tiden.
traggar med mats o messar med lalledarling om vem vi ska ha trekant med. han säger maria wetterstrand, jag säger thåström. politiskt som vanligt. jag hade noh struntat i lalle om jag fått thåström i säng. eller hade jag dött. han är den snyggaste som finns ju.

logiken dör ut i fingerspetsarnas koncipta moral

varför har jag silvertejp bredvid min säng?

pizza

Somnade tydligen, gött. Vaknar av att Hassan ryker i mig och säger "pizza är inte klar om en thhrioo minuuuter än kvaaart utan nu, Linny". Hassan är kompis till Vidas och jag har träffat han en del i sommar. Han är pizzabagare och helt rolig.
Nu har jag ätit köttfärssåspizza som jag tydligen traggat om i fyllan förut idag. Jag äter inte pizza, jag tål inte bröd och absolut inte lök.
Och till det drack jag cola.
Vem kommer ligga helt sjuk i flera timmar nu?

Nu är jag iaf pigg, Hassan drog för en stund sen och Vidas va tröttis så jag gick upp på övervåningen och mitt rum, lirar musik, dricker lite, nyss traggat med sweetiepie.

Natti Natti, sötnosar.

if u do me right... if u can handle me

Under hela sommaren har jag knappt haft ngt problem med min mage. Nu ligger jag nästan i kramper och känns som hundra knivar köttar rätt ner i min mage. Är så trött på detta. Ena fysilogiska, kan jag förstå-jag ska inte äta mjölkprodukter, ingen stark mat, inget gluten, inte "fel" grönsaker.... men det är tröttsamt när magen reagerar bara för man inte är helt stabil i mentaliteten heller.
Nu är min mage uppe i 27cm större än den va imorse när jag vaknade.
Är så trött på svullnad och kramp. det gör så jävla ont, och under tiden ska man vara trevlig. Suttit med Vidas och druckit vin och öl... senare kommer Hassan med en köttfärrsåsfamiljepizza. Vår pizzabagarevän som vi får gratis pizzor av , under hela sommaren.... - jag har ätit: inget.

Älskling o jag snackar om bebis i mage-skämt. En liten skrutt som älskar coca cola till frukost och potatisgratäng med kött och vitlök till frukost, och sen sötsaker.
Och så vårt snygga utseende. Hans kinder, mina ögon.. naaaaaaw.

muffins o lax är min frukost

Crazy day... fattar inte ens jag hinner med något. Sitter här och sen plötsligt är man vandrandes ner till jobbet, äter muffins och lax , fick lön också idag. Manfred va inte där, men Cleo lämnade checken. Sen asade jag min lata kropp till bussen och på väg till Båstad, traskar mot Nordea och hela sveriges Nordea stänger kl 15 men i Båstad stänger de kl 13... Så jag kunde inte sätta in lönen och måste bege mig återigen till Båstad i början av nästa vecka.
Men idag åkte jag fram och tillbaka med den där trevliga busschaffisen, så vi bara garva och tragga.
I Båstad , när jag nu hade massa tid över gled jag in på Second hand Butiken... och plötsligt kom jag ut med en rosa glam-väska med nithängslen med rosa tyg på.
Nu har jag 79 st väskor.
Jag samlar nämligen på väskor.
Sen träffade jag en jättetrevlig uteliggare med en sjuttiofemma i näven medans jag väntade på bussen tillbaka, - han va inte dragen eller så, bara väldigt trevlig. Sen snackade jag med trevliga busschaffisen tillbaka om allt från greklandsresor, vin, väsksamling och arbetsmoral, samt hur man bäst har ett förhållande. Han skulle hem till sin fru och dricka vin och laga god mat tillsammans, och jag bara längtar tils jag också har det så mys.
Jag satte mig på den bussen som tar typ dubbelt lång tid, men det är helt ok när det är min favoritbusschaffis. Åkt med han hela sommaren ju!

I Båstad köpte jag en 6litare, en melon och sprite-läsk.

Btw, - Linus drog till Malmö o gluttade Teddybears sthlm o Linnh jobbar... no party 2 night.. men jag kan nog klira det anyway ^^

mystös

Trash-Linn har skrivit busstider på näven. Fan att jag måste till Båstad idag... är go i huvudet nu... ska traska heeeela lååånga vägen neråt inom några minuter...

vill ligga o kela.

löning

Tjingelingan.
Så skönt det är att typ nästan sova ut.. jag har inte rödsprängda ögon iaf. Vaknade av kossorna som mu:ade utanför och solsken, läste sen darlings sms där det stod att det endast va 6,5 grader ute. Katastrof. Men nu är det iaf typ 13 grader här.
Jag har lirat go musik nu på förmiddagen, är maxat torsk på Robyn, och denna är great; ----> http://www.youtube.com/watch?v=83vhhEQIRy0
Maxat replay!

Nåja, idag ska jag bege mig neråt mot jobbet, runt 12 tiden... Hämta löning, äta muffinsfika med Linnh. Sen åka till Båstad och banken för att sätta in löningen, och handla vino inför festen som förmodligen blir ikväll... Linus är kvar i Halmstad så vi får se vad som händer!
Nästa helg är darling här. Längtar efter en myshöst med massa filmkvällar i soffan och massa kramkalas.

Läste en artikel på aftonbladet om en brutta som trodde det va en "godismage" hon hade och åkte till jobbet, och två timmar senare födde hon en son.. god damnit... kanske därför min mage är så svullen? Nä, jag har ju IBS och all världens alla andra konstiga magsjukdomar... ingen bebis här inte! Verkligen inte innan 30, - det är något som är säkert. Fattar inte varför folk stressar? Jag ska leva mitt rock n roll liv ett bra tag till...

 party party

i´ll never will forget my memories. I miss you so much.

Lyssnar på Helen Sjöholm. Hon och Sissel är... - ja jag finner inte ord.
Helen lyssnade jag hela tiden på under månaderna på anorexicenter, och jag minns hur jag skulle få ha min "egen stund" där inne i det där lugna rummet, på såna där 70tals-puffar som är fyllda med såna grejs som formar sig efter sin kropp, - minns inte namnet. Spelar ingen roll. Det fanns iaf två sådana i det där rummet, på anorexicenter i Varberg. En för sig och en för sin behandlare. Men jag brukade vilja ligga där inne själv och lyssna på denna skiva, - Kristian från Duvemåla (några år tidigare såg jag, textil och einar denna teater i sthlm) och dessa texter betydde så mycket. Jag spelade alltid för högt, så behandlarna på anorexicenter bad mig alltid skruva ner. Jag skruvade upp. Låt mig vara i min värld.


Musik som är verklig för mig och pulserat hela mitt hjärta:

-
http://www.youtube.com/watch?v=-Hs9ck1aal8   (vackraste som finns. Många nätter många tårar)

-
http://www.youtube.com/watch?v=a2idVI73ais (flertal timmar på replay , anorexicenter varberg. Min värld. analysering text, utan mina ätstörningar visste jag inte, svårt att veta o därför twistade jag denna låt. I mitt dåsjuka sinne)

- http://www.youtube.com/watch?v=xKd8mnbKmZU&p=DCFF1CB4B90F6605&playnext=1&index=48  (och Sissel. Morfarsmusiken , denna skiva kommer nog alltid vara den som värmer mitt hjärta. Samt får mig att gråta för varje gång. Gud, va jag saknar honom.)

- http://www.youtube.com/watch?v=vtK3Ve7ReFk&feature=related  - jag vet jag lagt ut Sissel förut, men om någon bara skulle förstå... flera månader, nätter, - bara denna skiva, noll sömn. Och min morfar hade gått bort. Min fina morfar.




Tack för sommaren, vill aldrig den skulle ...

dsc00669 (MMS)

Tack för sommaren, vill aldrig den skulle ta slut. Ses i april igen. I've had the time of my life!


tänkvärt detta...!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7539031.ab

bajs oxå

Jäklar shit... , blev ju uttråkad i eftermiddags, hoppade efter mycket om och med in i duschen för en låååång dusch, väldans skönt. Sen begav jag mig traskande neråt mot hamnen, på den långa vägen. Gick till jobbet, då va kl runt 17 och jag traggade med Linus. Det va bara han, Kim, Jaow och Iza där och det hade inte hänt något alls på jobbet. Så Linus och jag traggade, vi båda sitter i samma sits ang hösten så lite deppsnack också.
Sen fick jag höra att Manfed va tillbaka efter sin korta semester och lämnade lön idag, så jag stannade och åt lite kräftstjärtar och en blåbärsmuffins.
Sen kom Manfred och de stängde köket tidigt eftersom inget hänt. Jag får min lön imorgon för han hade bara skrivit till de som jobbade idag.
Och sen när vi ska gå så frågar Linus om vilken tid han ska komma imorgon och då säger Manfred när han kollar på schemat att ifall vädret blir som idag och lika lite att göra så behöver ingen av oss två komma imorgon.... Dooh... va fan skulle jag stå med där och tragga?!
Nu kommer jag va ledig imorgon! Jävla skit!

Imorgon efter jag vaknat ska jag traska ner till jobbet igen (åkte med Linus hem) och hämta lönen, sen kanske bada ett (sista) dopp i sommar, sen åka till Båstad och sätta in checken, handla vin och se ifall vi ska ha festen imorgon kväll här hemma i huset. Kan nog bli nice.

Fan att jag inte ska jobba imorgon... jag vill!

snöfåglar får det bli, - it´s a date

Nä, inte mycket har hänt sen sist... jag lirar Billy Idol och tänker på när vi såg han i somras, - underbara sweden rock. Längtar redan till nästa hemma. Önskar jag va en björn, som la sig i ide över vintern (det gör väl björnar...?) och sen bara vakna av små söta blommor och solsken framåt våren. Maxat mys.
Fast i vinter ska iof jag och darling göra snöänglar, eller som han trodde det kallades "snöfåglar"... Nåja, vi kan göra både och!

Messade sötisen Linus, frågade om det hände något på jobbet och allmänt höstångestdepp-sms från oss båda. Jag kanske skulle traska ner dit men både Kim och Cleo jobbar så jag chillar... hihi... ^^
Vi traggade ocå om ang festen imorgon, så vi får se....

Vädret är nästan soligt här så att sitta inne hela eftermiddagen också är kanske fett boring. Har däremot sökt en del jobb och det känns okey.

Nu får det bli duschen, känner jag sitter och liksom blir flottigare och sunkigare för varje timme.... gud, - jag är så het.

Vill ha mat... tacospaj med gräddfil... eller pappas kasslergratäng... och mc donalds mat...
Fattar ni att jag är hungrig idag?

bananvinet får absolut bra poäng

Denna boken verkar attans bra. Köpte "Fjäril utan vingar" av Malin Hedin igår, hela sommaren har Båstads bibliotek sålt ut massa böcker för endast 10 kr st. Toppen. Blir en höst med massa läsande, I think.

Nåja, jag har nu öppnat "gamla godingen" som verken jag eller Mats kan klura ut varför vi slutade dricka, - banan vinet... ska ta mig den första klunken...*slurp* .. smakar, - banan. Men det är ju gott! Matshjärtat mitt, hur tänkte vi här?
Traggade med honom precis, va och storhandlade massa gosaker på ÖB. Och här sitter jag och svälter ihjäl typ.

Förresten, imorgon har jag ju traggat och bestämt med mina arbetskompisar om partaj här i huset... trevligt, men nu är det så att jag har noll vin.. öppnade denna precis och ska jag ha till fest imorgon... fuck, måste jag till Båstd igen endast pga dricka... dooh...
Ilands problem...

ska ducha, kolla tv... och i eftermiddag beger jag mig då fan till ica. om jag inte somnar.

känsla just nu: hunger!

Nya besked, - har snackats fram och tillbaka med min kloka mamma. Jag ska inte sälja min lägenhet, - jag har en bostadsrätt och att flytta från den till en hyres funkar inte så lätt, utan jobb är det svårt att få lägenhet så jag blir kvar och ska söka soc iallafall under de månader jag inte har ett jobb. Givetvis hoppas jag att jag snarast får ett nytt jobb.
Så, nu blir det så. Känns ju faktiskt rätt skönt ändå... att slippa flytta. Hoppas nu inte soc ska krångla. Mina föräldrar kommer ju hjälpa mig också.

Jag har en lugn förmiddag, dricker lite vin, men det går trögt denna förmiddag. Är så jävla sugen på något... vill ha sån där megastor frukost. Frallor med ost, skinka, tomat... yoghurt, chokladmuffins.
Vi har ingen mat alls i detta hus. Ha ha. Jo förresten, 3 potatisar har vi.
Jag funderar på att traska ner till Ica, men det är evighetsvägen... Vidas har precis dragit på något jobb och är väl tillbaka sent ikväll.
Och sitter jag nu här, bara på förmiddagen och börjar få skallebank och grymt matsugen så gör jag nog bäst i att bege mig iväg och handla föda.
Hassan kan ju iof komma hit med pizza... men då kommer han inte från efter 22... plus att jag inte äter pizza... fast just nu hade jag lätt gjort det....

Eller... köttfärslimpa, gräddsås, potatis, lingon... eller tacos... köttfärssås och spagetti... muffins... tårta... varma mackor med svampstuvning... fiskgratäng.... mat, mat, maaaaaat


 

en ny era börjar... men allt löser sig

Curva! (Polskt skällsord, som typ polacker säger hela tiden... ha ha) Nåja, jag vaknade runt 6 tiden, med strumpbyxor (för igår, den 25de augusti, - va första dagen detta år som jag fick börja ha strumpbyxor under mina andra byxor... höstdepp) , kjol, linne, tjock tröja på mig och inser att jag åter igen bara lagt mig ner och somnat däckat.
Nåja, jag sov om till iaf runt 8 tiden då darling skickade sött sms. Han kommer förmodligen nästa helg, och med bil, vilket är great för då kan vi åka runt lite här på Bjärehalvön... även om som sagt vädret är höstligt... men vi ska iaf gå på bio och ut och käka. Och sova näääääära och pussssssas. Mums!

Jag gillar ju hösten, även om just denna är väldans förvirrande för mig. Flytta, pengatrubbel, jobb... allt... men visst det blir 3-4 osäkra månader, men det är många unga i min ålder som sitter i samma sits, och allting löser ju sig. Jobbig period är aldrig kul, men ska jag nu ändå hem och packa så känns det rätt okey att ha en "fri" månad till det, men sen får jag gärna ha ett jobb!!
Älskar att söka jobb, men man blir så ivrig att man sitter där helt glad och liksom hoppas , nästan så det känns som man liksom fått det.
Sen får man tråkigt mail tillbaka....
Jag är ju underbar - så anställ mig!!!


jaja

Inreder mitt rum som jag ska flytta från om typ 3 veckor, - jag har hela övervåningen för mig själv, men skit samma, mitt rum har jag haft hela tiden, - idag kom Manfred (han jag hyr av) och tyckte jag skulle ha mera förvaringsplatser i mitt rum, - jajmänsan, så nu inreder jag för fullt här. Och vad jag egentligen endast behövt i sommar är typ en säng.. men haft en säng, fyra garderober, etc.... nu har jag en hel övervåning plus en massa mera places in my room... nåja....

satt och tänkte på detta med Madonna. Hon är ju , - ja -ord finns ju inte ens, - men detta med hennes träningskroppsfjanteri. Madonna är typ 2-3 år yngre än min Mamma Textil.
Alltså, nu är detta en jättemysig komplimang till alla söta gosiga mammor där ute, - men visst ska mammor vara lite sådär "kramgoa"? Lite sådär som mormor fast light-style. Min Textil behöver inte göra kanelbullar till frukost men sådär kramgo ska hon vara. Just där kom Madonna in. Jag skulle typ dö av ångest och tvångstsyndrom om jag hade en mamma som sprang maraton varje morgon. och bara brydde sig om hälsa, blaaa blaa, dieter..

En mamma ska vara som våran mamma, - för hon är verkligen den bästa.
*här skulle komma en bild men nätet är shiiiit*

like a polish bitch

Kontraster, inget menat rasistiskt utlägg...
Att leva med en man... en polsk man... (eftersom Vyckas, han bror och de två bruttorna flyttat) så är tydligen jag den där kvinnan i huset. Han tror jag ska städa, - vi kan splita på det, ok 4 me. Han vill jag ska fixa mat till honom... han dricker min alkohol och äter min mat, så nej, nu får han fixa: 3 liter vin , yoghurt, kräftstjärtar och ost. (Osten ska jag liksom bara ha, - bara för att.)
Bor man 5 pers tillsammans i ett stort hus med gemensamt kylskåp som jag inte använt mig av alls under hela sommaren och nu "vågar" mig till att stoppa in lite mat för att sen vakna dagen efter och det inte finns ngt kvar och vi är två i huset.... hrmf...
Jag är inte den som är den, men det är så jävla ofint att bara ha den där mentaliteten "ta det som finns" - utan att ens fråga eller inte ens säga ett simpelt "tack" efter...

Det är liksom jag och Vidas kvar så.... han jobbar ju han också, så varför ta något jag betalar för? SVINERI.

Fy! men jag ska köra samma stil jag, trust it.

nu accepterar jag att den finaste sommaren någonsin är slut, men minnena består

Japp, seriuosly talk now. Sommaren är slut, min sommaridyll här i turisthamnen är död. Idag blåser den helt bort. Jag har haft den underbaraste sommaren med de härligaste människorna som finns. Och det är så jävla sant. Fy fan va jag har skrattat, -man kan inte ha haft bättre arbetsplats än mig denna sommaren. Jag blir nostalgisk och vill krama och aldrig släppa summer of 2110.

Hösten är här, och pga huset nu är sålt så blir sista arbetsdagen för mig den 15de... tråkigt men sant. Då ska jag bge mig hem. Börja packa, och sälja min lägenhet, så iaf någon flyttar in i november... om man räknar. Jag är absolut beredd på det nu, jag har älskat den lägenheten, men också haft den sen jag var 19år och snart i 4,5 år och vill ju bege mig iväg samt behöver jag vara borta från Hässleholm för att må bra som människa.
Jag har cirka 3-4 månader osäkra nu, men får jag jobb där emellan (förhoppningsvis, - jag söker, söker, söker) så löser sig allt. Mina föräldrar kommer hjälpa mig och vi löser allt, och sen om inget annat så är jag tillbaka hit i april för en ny underbar vår och sommar.
Jag vill inte måla fan på väggen, utan vill tro livet löser sig, motgångar kommer vi alla mötas av, right? Bara tråkigt ändå...

Kommer iaf sälja min bostadsrätt och flytta till en hyres, i Ängelholm eller Kristianstad, möjligtvis Halmstad (igen) men lutar mera åt de två förstnämnda.
Livet är ju för fan i full gång - jag vill arbeta, träffa härligt folk, skratta ihjäl och känna kärlek! (att flytta till en ny stad o inreda en ny lägenhet är mysigt det oxå)


bananvinet gjorde sig påmind

Jäkla väder, hela natten låg jag och lyssnade på detta eviga stormande och regnande. Jag gillar ju hösten, mysigt med varma kläder och glutta film, men just blåst+ösregn är inget jag direkt hoppas av glädje direkt av...
Fick ju tvunget bege mig till Båstad i det jävla vädret också, fixa hyran till Manfred.
Åt en massa björnbär i väntan på bussen och i Båstad åt jag en vaniljmunk. Blir så jävla sötsugen på hösten, ungefär samma tid som min årliga höstdprission kommer. Inte bra, men inget viktuppgång från igår... dock ingen nergång heller så så jävla bra är det ju inte heller...
Men nu är jag ledig 2,5 dag och då brukar det inte bli mycket föda... mest flytande.
Förresten, Matsdallingbästis, - varför slutade vi dricka "bananvin:et"? (Castillo de gredos, som vi döpte det till för det smakade banan...)
Jag köpte iaf det idag och dissade California white! Surprize!

Nåja, kom hem runt kvart över 12 tiden. Eftersom det bara är jag och Vidas som bor kvar i huset så satte vi igång med storstädning, - vilket känns rätt skönt. Nu har det blivit lite tråkigt strul med hur länge vi får stanna.. kanske tyvär bara till den 15de, så jag har ångestkaos i huvudet ang hösten...
Hoppas allt löser sig....
Vi städade iaf allt, och det är rätt avslappnande att göra, speciellt när det regnar och blåster storm ute.
Nu sitter jag uppe på mitt rum, lirar lite Phil Collins och dricker vin, går väl snart ner till Vidas igen och gluttar eftermiddagsserier. Precis så typiskt en hösteftermiddag ska vara.

Jag på jobbet, - som min chef. Obs, inte m...

dsc00637 (MMS)

Jag på jobbet, - som min chef. Obs, inte min idé men bossen Garva maxat! :-)


ytterligare matdiskussin från mig

Jajamänsan, blev nog för sött med den där muffinsen och samt hällt i sig öl.. vaknade runt 3 i natt och mådde illa, kräktes inte men bara kändes blääää...
Vilken jäkla nice dag det va igår på jobbet. Linnh är verkligen en sån satans go tjej, verkligen en som skulle kunna vara en riktigt bra kompis! Så bor hon i Värmland... dooh...

Som alla borde veta hatar jag ju massa nyttighetstragg om att man ska äta det, det ena och det andra... bla bla, fullkorna mig hit och fullkorna mig dit, liksom.
Men jag tror och vet att yoghurt baceluskerna är attans bra! Go them alltså! Plus yoghurt är väldans gott.

Jävlar va det blåser storm ute. Jag ska gå till jobbet... men solen skiner samtidigt, skumt. Nog höga vågor ute på havet... fast brrr kallt när man kommer upp!

4 månader till julafton, btw.


båstad - my second town

Hallåja.
Min chef tyckte vädret va kasst idag så han drog till Danmark, så på jobbet idag va det jag, Iza, Linnh, Jacob och så va Jaow där också.
Höstfik:eri, med oboy (+....) och snicksnackeri. . . .
Mums. Varmt i magen.
Och maltdryck,...
Jag och Linnh åkte med Jaow hemåt, så de dumpa av mig här hemma.(skulle egentligen med Linnh till Båstad och ugång ikväll, men nää.. kände helt enkelt inför för utgång) Traggade med Vidas typ två sekunder och sen åt en chokladmuffins och sen skulle några brudar komma och han skulle dra på partaj, så nu sitter jag här, - jäst efter en chokladmuffins och med en öl i näven och nyss snackat lovetalk with my sweetie.

Jo, visst begav jag mig till Båstad idag. Handla dricka till mig och Linnh. Party på fredag. Fint väder också =) Åt en vaniljmunk till frukost och drack cola. Never talk shit about my diet. resten av tiden gled jag runt som vanligt i staden-

linn milefalk á la svensson

Satt igår och funderade på detta med familj och á la svensson-grejen. Alltså det är so not me, men ändå är det rätt mys med några ungar (typ 2) och klä dom i 70tals kläder och lyssna på deras tänk o bara älska sina ungar över alla annat.
Och det är mys att ha en snygg karl som är bra, och lite svensson-sova med honom varje natt i en gemensam säng.
Det är ju drömmen med ett eget hus.. då kan man bara "fuck you" till hyreskvartern som Peps sjunger... nu bor jag iof i bostadsrätt, men ändå.. ha eget hus, plantera lite tomater som inte kommer, sola på sin egen gräsmatta, nightswimming i sin egen pool... bjuda hem alla man känner på grillpartaj och kunna lira hög musik.

Men jag tror detta med familj och sådant tänk är absolut inte jag redo för än, men när jag väl blir det... då blir jag den underbaraste frugan som finns och den hippaste morsan som finns. Japp. Vilket jävla guldkort jag är.

Och tänk va mysigt att packa såna picnickkorgar som min mamma textil alltid gjorde till mig när vi på skolan skulle iväg. Risifrutti, tunnbröd och alltid någon jävla frukt, och go oboy.

Btw, vädret börjar bli skit här igen. så mycket mer av sommaren fick jag. Tacksamt. Tar på mig termosbyxor på väg till Båstad.

Puss ha en fin dag. (förresten gick jag inte upp ngt från igår. Konstigt?)

sommarväder och jag drar till båstad

Checka vädret! Sommaren är inte helt slut! Glädjande att vakna med solen i ansiktet... faktiskt. =)
Jag ska förmodligen bege mig till Båstad nu på förmiddagen. Kolla cash och handla lite dricka... darling och jag är dock inne på att ta en hel vit månad. Kan vara skönt och väldans bra för kroppen...

Då kanske jag kan bada idag också!

Igår kom jag hem efter jobbet runt 22 tiden, först satt vi utanför jobbet och vi fick löl av chefen =) Och igår kväll somnade jag framför sista sagan om ringen filmen, precis som kvällen innan. Vaknade runt 3 i natt och begav mig upp till mitt rum och min säng. Vaknat nu runt halv åtta.

Imorgon är det löning och förhoppningsvis kommer Mats hit på onsdag =)

nighty nighty

Ska hutta mig själv in i duschen, vädret är maxat kasst, men Jacob svarar inte om jag kan åka med han från Båstad till jobbet.. Tänkte annars dra runt halv två, som igår. Så hinner jag käka också. Äter aldrig på arbetstid, - inte som andra.. jag tycker att när jag har mina arbetstimmar ska man arbeta, men andra resonerar ju annorlunda... *harkel* som att sitta och äta en pannkaka i en timme... - en betald arbetstimme.. Njaaa... sådant tycker jag är fel. Jag äter antingen en kvart innan jobbet och sen arbetar mina timmar. Think you know what I mean... annorlunda mentalitet beroende på vart man kommer från..... Mhrm.

Igår käkade jag kräftor, nypotatis, creme fraishe och isbergssallad. Vad ska jag äta idag?
Gick ner liiiiite från igår, väger nu 59, 4 - way 2 mucho- I know.

Dusch nu, sen kanske vila en stund o sen traska till jobbet. Linda Rosing har gjort mig torsk på powerwalk... eller inte. jag hatar motion, sport och sådant där skit

Sommaren helt finito...

Jag skickade jobbansökningar igår, det är lite roligt, jag skriver ihop förhoppningsvis rätt så bra och iögonfallande. Jag skulle lätt anställa mig själv =)

Tiden på jobbet igår gick rätt okey, Martin kom tillbaka för två dagar vilket va attans trevligt, - den snyggisen. Sen hade vi vattenkrig... ja, same shit like always...

Känns fett tråkigt att sommaren är finitio, och är det något ställe man märker det på så är det i en turisthamn.... pang boom och sen helt folktomt. Jag är iaf glad jag har jobb till september ut, men jag har noja inför hösten, - jag börjar förmodligen här igen i april. Läääängtar redan. Men innan dess ska jag förmodligen hinna flytta, skaffa annat jobb.. och ja, - mycket tänk i skallebanken nu!

Nu är det bara jag och Vidas som bor i huset... de andra tre har dragit. Känns lugnt, men tomt. Igår kväll när jag kom hem så drack vi lite vin tillsammans, jag kollade film på tvn här.. den har ju som sagt endast haft polska kanaler hela sommaren.... dooh.... men igår somnade jag i soffan med sagan om ringden filmer på trean. Härligt.

Älsklingen fyller år den 10de oktober, och vill vi ska dra på hårdrocks-kryssning, sthlm-finland. Låter nice, men måste checka allt med cash som sagt...
Det ständiga problemet följer oss alla, hela tiden!

ångest

Börjar inte fråns kl 3. Tänker på detta med närhet.
Jag med mina komplex och problem.. men tänk när darling ligger intill.
Tänk om han tycker jag har för små bröst, putmagen är för stor, mitt hår är inte som andra tjejer som har så jävla långt hår.. tänk om jag bara är såhär.
Vill ha den där perfekta smala kroppen, men it´s not 4 me... jag lever och jag kommer aldrig vara någon som är snygg. Min äckelkropp.
Han säger han älskar min kropp men jag vet hur ful jag är.

everytime I Hässle

Blev en sväng hem, med allt det innebär.... Katastrof först, vin sen, - strul med Lalle. Hyrde 3 filmer i min ensamhet, - helt underbart. Ligga i soffan och kolla film. Hemma. Mys. Mitt hem.
Åt Mats glass med kolasås 3 på natten, sov och vaknade och kollade nyhetsmorgon. Jag som inte sett tv på hela sommaren.
Träffade Lalle efter x-antal-strul-daga....r i tordagskväll, kollade film, myste i soffan. Sovde tillsammans. Mysig morgon.
Och igår körde pappa tillbaka mig, vi hamnade på en restaurang i Ängelholm och åt wallenbergare med potatis, ost, gräddsås. Mums.
Sen jobbade jag.
Idag börjar jag kl 3.. har ägnat förmiddagen åt att söka jobb. Man vore dum om man inte anställde mig.

Btw, hemma hann jag handla lite.. pics later, sweeties. Puss.

if I where a boy

Lyssnar på Sissel.
Vackraste musik som finns, iaf ett av de.

åste fan bestämma något vettigt ang detta imorgon.... tips? Världens härligaste-sjukaste gäng + alkohol + noll koll i Båstad kan ju endast bli lovely, - jäklar detta med sovrum är knas.. ah!

måste lägga mig, typ nu. Är fettsne på min cykel så jag ska vandra imorgon. Måste upp iaf vid 6. Vilket är lika med att jag asar mig upp som en stressad grek typ 8.
Gud nu blev jag stressad.
"Jag ska baraaaaa...." nä, blir denna låt o sen kisseri o sen dyka ner i bingen. Är hungrig, konstigt - jag åt creme fraishe, potatis, varmrökt lax idag och sen smakade jag blåbärscheesecake:n och pga den kom all creme fraishe, potatis och varmrökt lax ut agaaaaaain. Ordet börjar på "D" och slutar på "re"... Ha ha...

När fan äter jag så mycket på en dag?

Nåja. Want everythings gonna be okey.... tröttis... natti natti era gullefjun out there

wet dream

Btw, - jag hann ju träffa Emma också när vi va hemma! Såg hennes nya lägenhet. Grymt fint! Hon har också skaffat blogg... hi hi. --->   lucyparanoya.blogspot.com

Nåja, sitter här o kollar på en eyecandy, en "gammal goding". Jag blev helt förälskad i 15års åldern, Bon Jovi är ett väldans bra band och att Jon är så fucking sjuuuuukt snygg gör ju inte saken värre... Mums han och min *pip* skulle nog behövt en dejt tillsammans.
Mums.



 äkta eyecandy, jag slickar gärna din godisklubba... hrmf... snuuuuuskigt det bidde nu då! Ooops!

jag lever!

Hallååååå , det va like 4ever!
Jo, jag kom ju iväg till Hässleholm den där dagen för tydligen 6 dar sen.
Mycket har hänt! Den kvällen möte jag upp Matsdarling o lite annat slödder.. ha ha, kidding ! Drack lite. Sen begav jag och min kära Mats oss hemåt mot mig, dagen efter vaknade vi och va redo för festivalen i staden. Blev parkhäng och vin.
Min kusin Rasmus kom in och sov över de två nätter jag va hemma, och sen i fredags eftermiddag åkte jag, Mats och Ramus tillbaka till Torekov med min pappa.
Har jobbat dessa dagar, men vi har hunnit med att bada en del =) Vi va nere i höga vågor och ösregn nu i förgår, lovely!

Blev något knas med Lalle.... orkar inte ta upp det, men ledsamt och tråkigt... Jag vet inte vad som är nu... ='( Vill endast ha det bra... inget bråk, bara fint och kärlek.

Åhhh!

Imorgon ska vi förresten ha sommaren galnaste fest. Det är dags för personalfest.... det är skitkul men det ska vara i Båstad och jag vet inte något om hur jag skulle kunna komma tillbaka hit.... Jacob sa jag kunde sova hos honom men också om han blir för full så är det lätt att han bara drar. Vet inte vad jag ska göra. Vill givetvis festa med detta härliga gäng vi varit i sommar, men vet i fan hur jag ska lösa allt. Tänktänk, - Linny.

put on my ravingshoes

Sitter och kollar på snygga brudar i Scooter:s videos... Nice.
Tågen går ikväll från Perstorp 14 över varje timme, eller från Bjuv 50 varje timme, så antagligen åker jag hem ikväll! Blir dock bara att bege mig hem till sweetheart och rätt ner i bingen för han ska upp tidigt, - medans jag kommer ligga kvar i bingen och bara lata mig!

Behöver föda.nu. Vad ska jag tugga idag?
   Ugnsbakad lax med potatisgratäng med vitlök i. Plus sallad. Mums! Men blir om några timmar, lär sitta framför datan iaf till 12-13 tiden, sen duschen o sen småpacka o sen till jobbet. Puss till ni underbara out there.

get the point

Vädret är soligt, måste hinna bada innan jobbet. Börjar 15 så det lär jag hinna... man får ta vara på dessa sommardagar som är kvar! Bada är så jäkla befriande och härligt.
Jag har fått olika budskap om hur vädret ska vara idag, jag funderar nämligen på att åka med Magnus till Perstorp ikväll, men det är i så fall ifall vädret är kasst och vi stänger köket som igår, vid sju tiden eller något sådant, men är det nu fint väder kör vi nog till 22 tiden så visst kan jag hänga med men måste checka med tågen från Perstorp ikväll i så fall.
Är ledig två dagar och vill träffa min darling och sova nära och pussas.
Mats vill jag också träffa, men han kommer ju ändå hit på torsdag =) Han och Rasmus. Attans trevligt.

Btw så fick jag ett härligt sms från Rasmus igår kväll, min 12 åriga kaxiga kusin, - lillebrorsan. Han skrev "Fy fan va bra Thåström är" och sånt värmer i hjärtat att höra att andra också fattar honom, Thåström är ju liksom gud för mig. Like you know.

Så ses kanske i Hässleholm ikväll =) Hoppas Matssweetiepie har ordning i min lägenhet? Annars vankas det smörj- som Pippi säger. ^^

vira blåtira... finns den drycken fortfarande? eller va fan hette den?

Snurr snurr i Linns värld.
Idag på jobbet kom typ noll beställningar, men alla vi hade skitkul ändå, alla flippar i sin egen värld och det är härligt. Jag har alltså ägnat 8 timmar med att skratta och ha så jäkla roligt! Hääärligt.
Stängde köket typ halv sju så kom hem relativt tidigt ikväll också.

Jag har typ ramlat med min cykel? Mina byxor har iaf gått sönder vid knät och jag har ett upprivit sår på knät och så jävla ont tycker fett mycket synd om mig själv.
Josefin (en brud som jobbar ute i affären) sa "du har typiska sommarben" jag sa; "såhär ser jag ut på sommaren. hösten. vintern. våren"
Som ni vet har min kropp väldigt lätt för att få blåmärken o andra skavanker? Läääänge leve whitetrashen.

Ikväll har jag snackat med min kära Mats (like always) och lalledarling och så ringde även Lillen (Mats bror) och traggade ett tag. Trevligt. Han får mig att tänka på och längta efter sweden rock... bara några månader kvar =) Ha ha ! Mycket som lär hända innan dess!


På väg till jobbet. Sliten? Nä underbar!

dsc00627 (MMS)

På väg till jobbet. Sliten? Nä underbar!


Min söta nya brorson

img_6807 (MMS)

Min söta nya brorson


t9 is daaaa shiiit

Jodå, jag måste ha däckat väldans tidigt, typ vid 22-23 tiden? Vaknade med min halva kropp i sängen.. Nåja, vaknade runt 3 tiden men kunde somna om till 6 tiden, och då ringde my love och han hade fått tag i en ny mobil men ibland är han lite stenålderstänkande *harkel* så han ville få bort t9 på den så han kan skicka sms... Dooh, jag hade vart knäpp om jag inte hade t9 på min lur! Skickar åtminstonde 30-40 sms om dagen? Kan det stämma? Jösses.
Jag vet en viktig politisk grej som bör tas upp nu när det är valår och allt... - we all want it we all need it; inför alkolås på sms. Tack.
Jösses.....

Förresten så gick jag inte upp något från igår, även om jag åt rabarberkaka med vaniljvisp. Men jag gick å andra sidan inte ner något heller... 5 kilo ska poff, vara borta.

Lyssnar på denna låt----> http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U   och grejen är den att Rhianna är bra, men hennes röst låter typ tråkigt samma hela tiden, jag skulle lätt inte köpa en skiva med henne...

Detta tänkte jag äta idag... ----> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7587995.ab  Maskdarling, ska du bjuda din bästis? =)

question

Dagens I-land problem. Ska jag tatuera in Living on the edge eller A curious mind knows no limits.
Vad tycker ni? Jag kan lätt tänka mig båda... länge leve trashen, men med bra budskap ^^
Och så vill jag nog ha en i nacke, men vart tycker ni den/de skulle placera sig bäst på min whitetrashmodifieradekropp?

anställ mig.

Åhhh... spännande. Jag har precis vart inne och sett att just dom söker folk... till det jobbet. Åh det hade passat mig så jäkla bra! Jag skrev ihop en glad och sprallig ansökan och förhoppningsvis fattar de vilket guldkort jag är? *blink blink*
Åhhh, vill ha vill ha vill haaaaa!

<förresten så började jag smågarva åt en grej. Hässleholms kommun söker flertal tjänster som psykolog och kurator.... alltså... ni fattar ironiroligheten i det va? HA HA HA !!

Btw, snackade med bästis Matsen innan, som som vanligt söpt bort sin mobil, nåja han och Rasmus är nog här på torsdag =) Niiiice. Hoppas på fint väder!

Puss till alla goa snälla människor.

soldans á la fiskhuset med vädergudarna

Sommaren är inte över, idag planerade jag och min chef att vi alla i personalen ska ut och dansa soldans så solen behålls och hösten inte alls är på väg!
Så imorgon har ni ett helt gäng från Fiskhuset ute och dansar. Nakna.

Började 9 imorse, och hade ställt klockan på 6, men på något viss har jag nog stängt av den för vaknade kvart över sju, tur jag inte försov mig iallafall.

Idag slutade en av tjejerna, en jättesöt thailänsk tjej som vart där och gjort alla smörgåsar på morgonen under sommaren. Som tradition på jobbet när någon slutar så ska de kastas i havet... Linus smög på henne bakom och tog hennes ben medans Martin tog hennes armar och så sprang de ut med henne, över bryggan i hamnen och gungade henne framoch tillbaka och sen slängde dom i henne! Ha ha, såg för roligt ut!

Efter jag slutat cyklade jag hem i fullblåst och ösregn... Jobbigt. Kom hem helt dyngsur.

Idag har jag ätit rabarberkaka med vaniljvisp. Mums. Nu är det vin som gäller..., känns konstigt att vara hemma såhär tidigt!

Rasism på ica? Jag Garvar ihjäl!

dsc00432 (MMS)

Rasism på ica? Jag Garvar ihjäl!


sommaren stanna med mig

Vill aldrig att sommaren ska ta slut, -vill jobba på restaurangen forever och med dessa goa människor. Alltså förutom alla beställningar så det enda jag gör på jobbet är att asgarva hela tiden.
Idag kom t ex Jacob och Martin på att det skulle vara "härma-Linn"-dagen, och de snackar ju polska så när de ska uttala min svenska på något polsktengelsktsvensk-sätt och sen samtidigt ha roligt hur mitt garv låter (Fattar jag inte, garvar jag konstigt? Jacob garvar såhär; *härmar* Först vääääldigt feminint och sen i slutet av garvet kommer ett sånt där manligt garv typ som jag kan tänka mig Gandalf i sagan om ringen garvar, - om han nu skulle göra det någon gång)
Så allt är skitkul på jobbet... Och att jobba med Linus ska vi inte ens tala om.
Gud vilka goa grabbar jag jobbar med =)
Och bruttorna som jobbar ute i affären är jättehärliga dom också! Äntligen bra brudar i mitt liv!

Lyssnar på Takida och flinar åt denna låten, kom ihåg när den kom. Handlage Village. Texten... typ översätte den till svenska, - "berättelsen är inte sönder, träden faller, affären är inte öppen" ha ha låter fett snurrigt.

Jacob, som jag jobbar med, är fotograf och idag satte smarthuvudet upp sin kamera så den filmade oss hela dagen.... fan va jag garva när vi tittade igenom den! På sån snabbvisning då, - skitkul, - liksom en där, en som står o inte fattar något, någon nyser, någon rättar till kjolen, sen kommer chefen förbi snurrande.. Ja, jösses vilken blandning! Jag sa till Jacob att detta är perverst, men då sa Martin att han och jag ska spela in en liten movie instead... go 4 it! =)
Han skulle ta mig bakifrån under en "räklåda" (den går typ snabbast att göra) men jag bad om att iallafall få han under en "delikatesstallrik" - den tar längst tid =) Ha ha ! Då får Jacob ngt att glutta på när han kommer hem... som han inte sett det innan förut... *harkel harkel* been there done that and the tshirt i have lost in some drinking-way.

Whos u'r bitch?

dsc00622 (MMS)

Whos u'r bitch?


jag o vickan

Guten mooooorgen, som de säger i Dutchsland (som jag inte kan stava), men iaf.
Nåja, darling ringde kvart i sex o trodde jag skulle börja jobba kl 6, men nääää... kl 15 idag. Sen dess har jag mest snackat med han, och min kära Mask.
Jag är dötrött, men måste duscha o raka mina ben innan jobbet. Att ha kjol på jobbet är inte alltid det lättaste!

Lyssnar på Velvet Revolver, men nyss lyssnade jag på Bananer i Pyjamas, det va ungefär då min sötis Mats ville lägga på. Jag fattar liksom inte why. (Jag och Victoria Silvstedt kör the same snack liksom, if you undrade)

Lyssnar på kungen. Thåström.

dsc00598 (MMS)

Lyssnar på kungen. Thåström.


nytt linne

Hallå!
Jo jag kom med bussen till Båstad, och regnet visade sin närvaro så det va smart att ta med Thåström-tröjan.
Jag tog bussen runt 15 tiden och då va det frukostdags, så in på en restaurang och käkade oxfilé, klyftpotatis, beärnäissås och sallad. Tog mig inte en öl där, men tydligen pröjsade jag 20 kr för ett glas med isvatten. Fucked up. Men go mat =)
Handlade en vinare, snackade med Båstadfolket som jag också hunnit lärt känna en del under sommarens turer dit.
Inne på Second Hand affären hittade jag ett coolt linne, - långt (som jag gillar bäst) med nitar och lack-hängslen och sen ett kors-tryck på framsidan. Snyggt!

snackar med min bästis, det har jag gjort i typ 2 timmar nu. min maaaaaats är sötast. Lirar Peps. bäst musik.

idag blir en dag på stranden!

Jajamänsan, vaknar och tänker mig att spendera några timmar nere vid stranden och sola och bada! Och utanför mitt fönster ösregnar det.
Jag tänker trotsa vädergudarna ändå. Så, om några timmar hittar ni mig på ett badlakan i min bikini och emellanåt är jag i havet. Jajamänsan, trust me. Typiskt Linngrej.

Lyssnar på Kalle Baah, så jäkla go musik! Gissa vad jag har i näven? (A)

Måste boka tatueringstid. Minns någon av er vad det va jag ville tatuera in? Den texten.... minns inte själv. Har skrivit den här... Nåja, då va den kanske inte så betydelsefull om jag inte ens kan minnas den?'
Nåja, jag och mitt minne... Ibland är jag fett dum. Lovar grejer i fyllan tillexempel, sen måste man ju stå för dom dagen efter. Attans.

Gick ner 6 hekto sen igår... men ska ner 5 kilo. Går verkligen kasst för det har jag snackat om i typ 3 år. Min kropp ska kanske väga typ 60, och liksom nöjt sig med det. Jag vill väga 55, eller 53.
Förresten blir jag mer och mera kåt på att jag är breddaxlad, -dessto mera jag får höra det, konstigt det brukar vara tvärtom. Men jag tycker det är snyggt!!!

Vet ni att på polska när något är i plural så sätter man dit ett "y" i slutet, så på jobbet när de snackar o ex säger fish and chips så blir det "fishy chipsy" ha ha jag har lärt mig en del polska denna sommaren. det är det enda språk jag hör ju.

Nu har Fredrik blivit med motorcykel :)

img_1564 (MMS)

Nu har Fredrik blivit med motorcykel :)


like a chicken

Jag kom på bussen till Båstad och väl på den märkte jag att jag va tröttis, men inte mycket att göra åt det. Väl framme gled jag runt, handlade mig en grillad kyckling, ramlösa skogshallon och tomater och satte mig på en gräsmatta. Sen gick jag inom club tintin, - som jag skrev om häromsistonde, - han som äger det frågade mig om jag ville jobba. Det är en grym restaurang och club, och idag fick jag sitta ner med blivande chefen och diskutera menyer, - jag fick "hemuppgift" som ska diskuteras om 3 veckor igen tillsammans med den andra kocken. Nice. Nu ska pennan glöda!

Kom hem runt halv sju ikväll, somnade faktiskt en stund tills luren ringde... Lalle ville ringa och säga att han älskar mig och längtar efter att krama mig. Helt ok att vakna med sådana samtal.

Lyssnar på Kapten Röd. *Håll tummarna att nätet slutat krångla*

Nästa gång jag är ledig åker jag nog hem... längtar till min lägenhet, min Matsbästis, min Lallesweetie, och min kusin o alla som är snälla mot mig o mysiga- resten saknar jag inte!

Fattar inte hela korsordet. . . Pennan i n...

dsc00574 (MMS)

Fattar inte hela korsordet. . . Pennan i näven. Båstad om en timme.


malmö är the one 4 me

Tjingeling!
Det är en ledig dag för mig, och givetvis vaknade jag helt utvilad runt 05.20... Gick upp och pinkade och la mig sen och bara slöa, lyssnade på regnet utanför och tyckte det lät mys, och skönt att inte behöva stressa något. Sen somnade jag faktiskt om någon timme, och sen dess suttit vid datan. Fast den sölar idag så jag lär väl snart få sinne...

Nåja, ledig dag som sagt... då ska det hinnas med; vaska golvet- vilket jag precis gjort. Raka benen, åka till Båstad, handla. Bussen går här utanför så jag åker runt 15 tiden och tillbaka vid 18 tiden. Kanske äta något? Till frukost.. Äh, finns "näringsdryck" också... =) Usch nej sådant ska ju jag verkligen inte skämta om....

När börjar Malmöfestivalen? Min kropp och sinne ska befinna sig där! Like always. Jag älskar Malmö, vi brukade åka dit nästa varje helg för några år sen, och utan tvekan hade jag flyttat dit. Det är en stad för mig, även om jag är relativt torsk på städer nära havet så som här och när jag bodde i Halmstad.

Jäklar att datan sölar, - det är något med teknikan här... den är ju fett kass, - noll teckning whatsoever!

gonna miss ya´all after the summer

Härlig dag igen! Jobba, och tiden gick väldans snabbt, många beställningar från 12 tiden och sen slutade jag idag för omväxlingsskull redan eftermiddag, ungefär vid 16 tiden. Satte mig på samma ställe som vanligt, intill min restaurang nere hos Ichtos (han som äger den restaurangen) och resten av gänget, och resten av hamnfolket och drack mig två öl, mycket prat, glädje - ja, mysigt.
Åt en meningslös hamburgare till frukost... vid 21 tiden...
Nåja, cyklade sen hemåt och nu är jag ledig imorgon och på fredag. Båstad - here I come!

Btw, så tog det lite längre tid än vad jag själv trott och vad Pelle sagt att gå från golfbanan (där huset jag bor i ligger) ner till hamnen, men jag kilade på och kom i tid, men jag ska ta lärdom av det - för taxi är en bra grej, men jobbigt dagen efter när cyklen står i hamnen.

Hoppas på fint väder dessa dagar, så jag hinner bada, - igår va det iaf 19 grader i.


Jävligt stressad till jobbet men pump n pl...

dsc00532 (MMS)

Jävligt stressad till jobbet men pump n plump hinns med :-D


never again

Idag är jag plufsig, - fa va jag åt igår och drack kaloriöl också, som jag typ aldrig gör. Idag ska jag inte äta något. TjockisLinn. Gick upp 1 kilo sen igår och ändå hade jag diarré hela jäkla dagen....
Fuck.

Nåja, ska snart GÅ ner till hamnen, eftersom min cykel står där och Pelle körde mig igår. Tänkte gå runt 8 tiden, - det lär jag hinna? Det tar en kvart att cykla så att hinna gå dit på en timme klarar jag väl? Jag har alltid sån jävla noja med tider.

Läste blondinbellas blogg, hon är jäkligt bra den bruttan, och jag vet jag inte trodde det för typ bara något år sen, men man måste få ändras, eller öppna ögonen?
Iaf så har hon masssssa mål i livet, jag också, men först;

- Båstad imorgon, -apoteket.
- Banta
- Bestämma en helg med mamma textil i Halmstad innan lägenheten säljs och de flyttar till huset. (Mamma-dotter-helg är mysigt. Och då lagar min Textil go mat till mig. Dock bad jag om att inte få fisk.... wonder why?)

Har precis fyllt på Matsdarlingbästis telekort så nu slipper jag tjötet =) *blink*
Men jösses va jag saknar honom.

Fan va mätt jag är. Dööööööh, jäääääst

jobb i härliga kroatien

Jajamänsan, kom ner till jobbet kl 9 imorse, jobba, jobba.
Joabbde med Thung, Linh, Jacob, Martin och Iza, och go stämning. Sjuk humor-stämning. =)
Slutade kl 16 då åt jag en spätta med sallad, och sen runt 17 tiden satte jag mig på pizzerian/gatuköket och drack löl, - allt "jobb-hamnfolk" tes ju också till varandra, så som "orginalen" i hamnen... som det har vart hela sommaren. Så vi blev en drös med mysfolk där ikväll, efter stägning, sen skjutsade Pelle hem mig för en stund sen, så nu måste jag aningen gå eller få tag i Taxi Torekov som aldrig svarar i tele tills imorgon bitti...
Nåja, nemas problemas!
Och sen åt jag scnitzel, klyftpotatis och tomat.... herrejösses, det jag ätit idag brukar jag inte ens äta på en vecka.... i och för sig har jag haft fett mycket diarré hela lååånga dagen så hoppas på noll viktuppgång.
Är ledig sen i två dagar så då lär jag ju ändå inte se mat.
Ellr ens bry mig om mat.
Martin, en av polackerna jag jobbar med, sa att jag såg gravid ut idag igen och jag är en tjockis. Tack liksom.

Min kropp är nog så.. för jag äter oftast typ inget... eller lite en gång om dagen, men har denna magen... så kanske just det stämmer att det är pga alkoholen?

Förresten så frågade Ischa, - ägaren, om jag vill ha jobb efter säsongen. Han och hans fru äger pizzerian/gatuköket här, och på andra halvåret jobbar de i deras restaurang i Kroatien. Jag trivs jättebra i Kroatien och givetvis är jag inresserad, - vi ska prata vidare om det inom en vecka. Klart jag skulle dra dit. Utan tvekan.
Jag flyttar absolut till Kroatien, för egentligen va fan ska en restaurangarbetande människa göra i detta land? - lick my pussy.

synd om linnlinn

Howdy howdy! (Blev plötsligt fettsugen på att se Duczzard of hazzard eller vad den nu heter... wonder why?)

Jag somnade ju om innan jobbet och vaknade fettstressad, och taxi va sne på mig för jag inte svarat, och bla bla, så Manfred (den andra, inte min chefManfred) körde efter jag ringt honom... snällt =)
Jobbat sen, tiden sprang idag, jag va på glatt humör och alla andra också. Jag bara snurar i min värld, lovely.
Jag har som ni ser i förra inlägget skurit mig idag. Aj aj, det bara forsade blod och egentligen skulle det nog behövas sys, för det är riktigt djupt och alla blev så oroliga och jag visade min höga arbetsmoral och sa "jaja" och sen garvade jag. Men ändå synd om fingret.
Och nu är bandaget dyngsurt för när jag kom hem väntade min handtvättade tvätt att hängas upp, - lagom kul.

Idag måste jag lägga mig tidigt. Jag ska vara pigg... börjar 9 och working till 16. Ska alltså ställa det jävla alarmet på 6. Vilket betyder att jag går upp 8. Fuck hatar morgnar... förutom när jag sitter i soffan med min bästis Mats och traggar, - det är bäst. Fan, jag måste ladda hans mobil... glömt det... igen.... SORRY!

Dagens mat: Lite dillchips, 3 st köttbullar, ketchup, 1 potatis. Måste banta.

Hög arbetsmoral el arbetsskada?

dsc00529 (MMS)

Hög arbetsmoral el arbetsskada?


detta med att ge komplimanger, linn snöar i sin värld.

Mina polacker körde fest till ungefär 3 tiden i natt. Visst är det lovely att höra dunka-dunka musik när man är dötrött? =) Jag däckade iaf i min bingen och vaknar åter igen med alla kläder på, men va väldans tröttis så begav mig inte upp fråns halv tio. Älskling ringde och berättade att han stannat hemma från jobbet idag och då tyckte jag att han lika bra kunde stannat hos mig igår, och inte behövt åka från idag, men men.

Satt och funderade på detta med komplimanger. Hur sjukt det kan vara egentligen. Man har ju fått massa på krogen under åren, och visst, - kan ju finnas en del sanning i dom. Men dessa komplimanger som verkligen betyder något. Jag tycker absolut bäst om att få komplimanger om den människa jag är, och utseenderelaterade är inte alls lika betydelsefulla, men det tror jag gäller alla? Samtidigt som man ju vill höra att man ser bra ut, etc.
Men komplimanger är olika betydelsefulla från vem de kommer ifrån. Dessa dagar fick jag te x höra av min darling så värdefulla och även om de både är riktat mot mig som människa men också utseende, och bara för jag tycker om honom så blir de betydelsefulla.
Det är otroligt mysigt att höra han säga "Du är så fin och jag älskar dig på riktighet, mitt hjärta", och sen är det grymt härligt att köra dirtytalk in the bed.... hi hi..., att få höra han säga vilken fin kropp jag har, att jag är otroligt sexig, etc. Känns också nice i hjärtegropen ju.

Oj, vilket tjötinlägg det blev... ha ha... nåja, dricker vin, äter dillchips. Lyssnar rammstein. Vädret är fint, jäkla konstigt det har ösregnat sen igår kväll och till åtminstonde 7 imorse, men nu strålande sol. Sverige i ett nötskal!


trött som en grek... inte en polack iaf

Jag är galet tröttis, och sitter här och mina polacker spelar hög musik och kommer upp och tjatar om att jag ska komma ner och festa med dom hela tiden. Blir fett tjatigt.. faktiskt.
Jag vill sitta lite i min värld, dricka mitt vin och sitta vid datorn. Skickat sms med Hans, - hamnkrogskillen som är så jäkla härlig. Jag ska nog flytta hem till honom, i Köpenhamn. Häääärligt.
Mina polacker vill bjuda på äckelöl som är på 4,6.... Näää.... kommer aldrig att vara något för mig. Men visst gör jag det ibland.

Idag innan darling åkte till Hässleholm så gick vi hela vägen ner till hamnen från mitt hus, och myset mitt bjöd på hamburgare och öl till oss. Gottis. Sen följde jag han till bussen som skulle ta han till Båstad och kändes tråkigt han skulle åka, och jag va lite typisk "brudig" , - precis när han satt sig på bussen smsade jag "saknar dig" och då skickade han tillbaka "Jag älskar dig".
Naaaaaw!

Hög technomusik... nice, då vaknar jag väl?

roliga snurriga dagar i mitt Torekov!

Vilka mysdagar det har varit. Darling kom hit i fredags, och jag jobbade till 18 tiden, pga vädret, och sen blev det taxi hemåt, dricka med mina polacker. Och igår lördag så slutade jag jobbet kl 16, och älskling och jag satte oss nere på hamnkrogen och drack oss några öl, - och jag bytte nummer med de goa grabbarna som jobbar där, där jag spenderat några roliga timmar i fyllan under sommaren =)
Nu märker man att säsongen närmar sig slutet, många i hamnen och även på mitt jobb ska bege sig hemåt mot skola, och etc, så det är väldans mycket telefonbytande nu! Vilket är förklarligt, för alla dessa goa människor jag mött i sommar!

Nåja, där satt vi och drack öl, och började tragga med två män i 40 års åldern, som va jäkligt roliga, och sen blev det så att vi drog med dom och badade och sen ville den ena att vi skulle hänga med hem, så då gjorde vi det och han hade alltså en hel bar och va så givmild att vi fick dricka vad vi ville. Hade en sjukt roligt kväll. Harry och Jörgen hette dom. Bara det! Hi Hi!
Tog taxi tillbaka till huset, och vaknade imorse vid 7 tiden och hade lång tid att morgonkela. Grymt skönt... ;)

Jobbat till stängning idag och nu hemma, polackerna har fest, jag tog en öl med dom men sitter nu själv på mitt rum och lyssnar på regnet utanför och vill inte acceptera att det går mot hösttider?
Nåja, imorgon blir det nog Båstad innan jobbet, - beror på vädret.

Är så himmlans glad att min älskling har varit här. Pusskalasat och garvat, och sovit nääääära! Mums!

RSS 2.0