back 2 halmstad!

Hallåj i rutan snyggisar.
Vilken go dag jag haft! Mamma textil kom hit vid ett tiden? Minns inte, nåja, sen begav vi oss hem till Manfred - han jag hyr huset , mitt rum av och traggade och pröjsade hyran, sen begav vi oss ner mot hamnen och satte oss och käkade. Tuggade scnitzel och sån där potatis-klyftor som heter något på franska som jag inte kan uttala med BR. (Restaurangspråk för beärnäissås, plus att det är lättare att skriva, men ojsan nu skrev jag det ändå... och rättstavat också!)
Sen va vi nere hos Manfred, min chef och min restaurang så mamma textil fick säga hej =)

Sen blev det några timmar nere vid havet och bryggan, sol och härliga bad.
Och nu för någon timme sen kramade jag min kära Textil hej då och hon åkte tillbaka till Halmstad.
Hon och Einar har förresten sagt ja till ett hus, så nu ska Einars lägenhet i Hässleholm säljas (Dom är gifta men bor inte tillsammans) och lägenheten mamma har i Halmstad (den jag bodde i när jag pluggade där i 1,5år) ska antagligen jag och Mats ta över i höst! Skitkul! Så får jag bo med min bästis.... kommer bli katastrof-roligt!

Jo, och ytterligare en nyhet... Manfred (min bo-manfred) kan förmodligen fixa jobb till mig efter säsongen är slut i restaurangen, och på det stora hotellet då... Fan va kul. Älskar goa människor som bara är helt mys. Båda mina Manfred:ar är så jäkla goa!

Dricks vin, lirar gamla goa Peps:an och mår fiiiiiiint! Förresten fick sms av Fredde, brorsan och dom kommer nog hit imorgon! Då får jag kela bebis-Mio, och brorsan och Kajsa också förståss!! Lovely!

 Go glidare... skåningar är skönast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0