snart på gånga till jobbet sen Båstad och lediga dagar!

Guten morgen sötisar.
Vaknade vid halv sex, trodde jag försovit mig eller glömt ställa klockan, men icke, så skönt. Plus jag kände mig relativt utvilad, vilket jag inte trodde sen igår morse/förmiddag, då va jag mer död än levande.
Jävlar va hungrig jag är, jag fattar verkligen den där grejen med fyllehungern efter vodka nu. Jag dricker ju aldrig vodka eller öl, men när jag gör det, de få gångerna så vaknar jag vrålhuuuungrig.
Vädret är fett konstigt idag, typ småregn och blåsigt... typiskt nu när jag idag jobbar till 16 och sen ledig två dagar. Hade ju tänkt mig hinna sola, bada och glida i Båstad. Men Båstad blir det anyway, med mössa på ! Hade ju tänkt mig att antingen Mats, Lalle, pappa, skulle komma och hälsa på dessa lediga dagar, men de två första har inga pengar och pappa kan inte köra... så blir väl jag och mina polacker, och deras normala vänner... Not... Igår fick jag sådana snälla komplimanger av dom *Ironi*, Rickardo (den kåte killen) klämde min klumpmage och så på reklig svenska "tjooockkkiihhs" och sen sa Vitas ochh jag hade en manlig kropp, och syftade på breddgraden mellan mina axlar... som jag vet är sant, för jag har bredda axlar, men det stör jag mig inte på. Tänk om jag skulle tränat (kommer aldrig hända, jag springer ifrån gym och inte till gym....) men om jga hade det hade jag kunnat pumpa upp sådär grymt snyggt, tror jag. Nåja, eller äter man en chipspåse istället.

Får se vad det blir jag trycker ner idag. Känner för sallad, med kräftstjärtar och räkor och rhode island. Nyttigt som fan. Men havets läckerheter är ju det =) Igår blev det varmrökt lax och nypotatis, med sallad och cuacemole. Mums.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0