10 days

Ny dag, vaknade halv sju. Börjar 10. Sminkat mig, - ser inte klokt ut med denna foundation men whatever. Vädret suger åsnekuk, och det bara blåser så undrar hur många som kommer till restaurangen idag?

Btw, 10 dagar kvar, till sweden rock. Sommaren måste skynda sig!!!

Jo så har jag förmodligen fått en fin voffe, som heter Tim. Life is good.

C ya sweeties!

A real chef is not an anti-drinker

Jobb idag,bor på ett annat bed and breakfast nu så har typ 5 min att gåtill jobbet.Blev rätt okey idag, det va jag, Kim, Magnus (dansken), och en ny kille som skulle testa på att provjobba idag. Efter jag kom hit till mitt fina rum så blev det dusch och någon drickis och snackis med Maria (som äger detta ställe) och med Markus (hennes son) och ja nu är det kväll och det blir väl bingen inom en timme. Börjar 10 imorgon och runt 20 tiden hämtar mamma Textil mig från Torekov och då är det fest till SRF och sen jobba hela underbara sommaren =) Mys!

Hoppas att eran lördag varit maxat myspysig och härlig. Puss honeylips out there.


I miss you, varje morgon och varje natt. Intill mig. Finns så mycket med dig som jag saknar, - med oss.

back 2 work,

Back on track! Kom till Torekov igår kväll, åkt med min bror och Kajsa, trevlig roadtrip =) Kom till Manfred runt 8 tiden, till herrgården och idag va det dax för jobb, och idag va det relativt lugnt här i hamnen, tråkigt väder= lite folk. Jag har iaf jobbat på att förstå mig på danskan, jobbar med en kille som heter Magnus som skulle provjobba denna helg. Han kommer från Köpenhamn och flyttade till Perstorp av alla ställen.... nåja.

Och nu i kväll har Mansfred fullt på herrgården, det kom ett helt gäng, så nu bor jag i ett annat hus, helt underbart, ser ut som ett rum för gamla kungar eller något. Plus att det ligger endast 10 min från jobbet, så nu slipper Manfred skjutsa mig :D

Har fått fina sms av Lalle idag, han är på Siestan och ringde när Kapten Röd spelade den låten som han tycker passar mig....   den går något i stil med "du är inte trasig, behöver inte fixas...." den heter trasig. Nåja, youtube:a om ni give a shiiiit ^^

Imorrn börjar jag kl 10 och antagligen har vi öppet till 20. Puss!


dom säger det är logiskt

Jag har aldrig påstått att leva med missbrukare är något lätt, - jag pysslar inte med sådant själv, men de är de jag känner, och det har under åren inte varit en hemlighet. Jag trivs i Torekov mycket pga jobbet men också för att jag umgås där med friska, glada, nyktra människor, som lever utan substitut i kroppen.

Två veckor till sweden  rock. the countdown has just begin...

Btw, igår träffa jag Hardö. Vi var verkligen bästa vänner i en härlig evighet, och sen förstördes den på något vis, och vi gled ifrån varandra, men igår märkte jag hur jag verkligen saknat hans vänskap och hur sjuka i huvudet vi är tillsammans båda två. Grattis till oss. Han är prima , den grabben.

Imorgon får skjuts av min kära pappa till Torekov och ska jobba fredag-söndag. Lyssnar på Stardust just nu och livet är helt ok.

Puss 2 y´all

I put "White Trash" on the map, and proud of it

Petter- Logiskt. Torsk på den låten. Tänktänktänk.

Ja vad hände igår, Mats va en maxad IDIOT igår, - hur fan kan man säga sådana ord? He put "Asshole" on the map, alltså.

Jo och så tvättar jag idag oxå, har jag maxat med tvätt eller är jag värsta housewife:n? Gud vilken bra fruga jag skulle bli. Kom förresten precis på, tvätta igår, - tvätta ett par av Lalles byxor och kallingar, får lägga de i en påse och hänga på dörren idag. Han jobbar på Siestan, - jobbigt väder att jobba i, hoppas vädret blir bättre mot helgen så alla festivalbesökare får en fin festival! http://www.siestafestivalen.se/    själv missar jag Thåström, som jag verkligen inte vill.


världens bästa jobb

vem har världens bästa jobb? Kanske Linn Milefalk! Blev så exalterad över helgens underbara jobb att jag låg och zznarka till typ 9 imorse. Jösses vem sover så länge? Trivs så attans bra, välkommen till myspysbästa-jobbet!

Jobba i fredax, lördax o söndax och sen kom mamma Textil från Halmstad och hämta mig och vi bruma mot Skåneland, och denna vecka jobbar ju brorsan med sin firma nere här i Skåne oxå och Kajsa ska hänga med =) De ska snaaaaart få bebis , - måste se mage innan bebis tittar ut till världen =)

Btw, Thåström lirar på Siestan. NU på torsdag.  Jag jobbar och drar torsdag eftermiddag o alla vet att jag älskar honom och jag hatar att jag missar honom. Kungen av mitt liv. Alla nätter. Alla fester. Mycket glädje, mycket sorg, alla år. Ångest. Men jag är iväg och jobbar och mitt jobb älskar jag och trivs med så det kommer först. För jobbet är underbart och jag trivs så attans bra! Glädje!
Världens myspysigaste ställe oxå.


hus jag vill ha

är framme. myspys som sist. vi åkte inom och käka lite och sen hem till lasse och kennys 17 miljons villa... blev avis såklart, tänkte jag skulle byta min lägenhet mot deras bostad mitt i båstad, men det gick de inte riktigt med på. attans.

imorgon väntar jobbet och först blir det frukost med manfred och hans fru - jag bor just för tillfället under dessa helger på ett fint bed and breakfast och de är helt underbara. och eftersom de månnar lite extra om mig så får jag vara deras "lånedotter" tycker det är sött.

tänkte bege mig ut med datan och lägga mig på en filt nu ikväll och ta med mig en drickis. puss till alla fina.

BLOMKÅL&BROCCOLLI ÄR FINT.

Saknar dig. Du ÄR alltid min Halo, alltid min blomkål. Och jag skulle alltid vara din broccolli.


sommaren älskar jag.

Med balkongen öppen och det doftar sommar. Todde har nyss gått, han va uppe en sväng och va traggig men helt ok. Jag ska snart bege mig, men innan dess blir det lite go musik. Hoppas ni har en underbar dag ni också. Många PUSSAR TILL ER!


becouse you placed you in my heart.

Finaste utanför min balkong. Jösses va jag saknar honom. Snack i några 10min, så underbart fin. Saknad.

Är du packad, säger dom?

Detta med att packa är nog inte min grej. Slänger ner lite, "oh det kan nog behövas" och så packar jag antingen alldeles för mycket. Sen ibland är det så "Fan jag ska åka om en halvtimme, tar med någon kjol, brallor och visst ja glöm inte smink". Och sen kommer jag på hur mycket jag glömt. Katastrof-Linn.

Jag har traggat med Emma på msn nu under morgonen, hon vibbade mig runt halv fem, och sen dess blev det att sitta och tragga. Saknar henne men är väldans glad att hon mår bättre. Det är hon helt värd för hon är underbar. Hon är en av de enda brudarna jag har som vän (mina vänner är ju oftast av det motsatta könet) och en jag känt sen vi var 6 år.

Imorgon ska jag jobba.... Lääääääängtar!!!

Lyssnar på Peter Lemarc, - jag är maxat torsk på honom, I know. Men skriver man så perfekta texter så går det inget annat än att vara torsk.

Förresten så har jag ett infekterat finger, - det är aldrig smart. Tycker synd om mig själv. Tur jag är så underbar som jag är och älskar mig själv ändå. =)


Längtar till jobbet.

- När du ska flyga så instruerar flygvärdinnorna alltid att om syrgasmasken åker ner så ska du placera den först på dig själv och sedan på personen bredvid. Så måste du tänka i verkligheten också, ger du dig själv syre så kan du sedan hjälpa andra!

Mycket vettigt sagt!

Btw, det är underbart väder idag. Jag har närmare 20 grader, men det känns lite kvavt i luften?

 

Vi satt ute igår, gänget och som det tyvär ibland kan bli så blir det ibland bråk... Fick sinne på en och kunde inte hålla mig från att smälla henne och jag har ingen ångest alls över det, för vad hon kallade mig tänker jag aldrig acceptera, och sådant bör man inte acceptera heller som kvinna. Idiot.

 

Nåja, imorgon åker jag till Båstad och så ska jag jobba fredag-söndag. Läääääängtar! Jag har verkligen en helt underbar arbetsplats, både med arbetskamrater och min underbara chef och att jobba nere i en sommaridyll vid hamnen, det är PERFA! =)


always something you can learn

http://www.metrojobb.se/artikel/2010/05/10/94587/tio-vanliga-fragor-pa-intervjun-och-s/

sex and the city tvåan!

Jag hatar verkligen Black Eye Peace. Hur fan kan de ha fått skivkontrakt? Jag stör mig så jäkla mycket på dom. Jävla pundarband.

Igår va trevligt, och ikväll blir det tacosmiddag och firande hemma hos mamma textil.

Förresten jag såg snabbt en reklamsnutt nyss, med *va sjutton heter hon* Sarah... hm, ja hon som spelar Carrie i sex and the city, sarah jessica parker heter hon nog ja. Nåja, men det fick mig att fundera Är sex and the city filmen tvåan???? den skulle ha premiär på bian den 27de maj, så något i mitt bakhuvud säger mig att det kan stämma? Jaaaaaaa nu kom reklamen igen och det stämmer!!!!!! Ahhhh lovely lovely lovely, måste messa Biokillen och kolla när den kommer hit. Sweet!

Förresten på tal om reklamer så stör jag mig på den alkoholkollen. se eller vad den då heter där man ska kolla om man dricker för mycket. Alltså, om man dricker för mycket så VET man ju det. Herrejösses.

Men idag är det sommar ute och det är också helt underbart. Och tänka sig - nu är jag 23 år!


23 och åldernoja

Fyllde 23 idag. Jösses, är det nu åldernojan ska börja? längtar efter hår från öronen, - desto vitare desto bättre.
Käkat tårta med min pappis , mats och magnus och totte dök också upp.
Nästa helg ska jag jobba och jag lääängtar för jag trivs så attans bra!
Btw, fick en maxat kaxig Betty Boop tavla , relativt stor av min pappis idag, =)
Imorrn blir det firande med mamma textil och tugga tacosmiddag.
Puss o natti natti sweethearts!

bury the lies

Sprang på honom idag. Utanför systemet, ironi. Krama honom, och det blev en kyss också. Saknar han.
Mats och jag va inne en sväng i staden, det va då vi sprang på honom.
Åkte tillbaka till Tyringe, fixade kotletter, vitlökskroketter, och bearnäissås. Gottis. Åt för mycket, maxat jäst i kagen nu - skulle glutta Avatar men blev data och musik istället. Jo och så har jag skrivit ut min biljett så nu är sweden rock 4 real =)

Imorrn kommer Mats söta barn och sen ska vi till Rasmus (min kusin) på kalas för Nelly (Hans syster som fyllt 17 nyss) så det blir toppen =) vi har idag gjort en kaktus till henne. Ni vet, en kruka, ploppgodis och gurka och gelehallon. Maxat moget.

Jo och så har jag fått något skit på min livmoder, någon cellförändring som jag inte orkar bry mig om, men tydligen ska jag det pga det ligger just den och bröstcanser nära mig i släkten. Men , live fast die young-


den där wonderbra lemarc

Älskar Peter Lemarcs musik&röst, - låtar men mystiken och något hemligt finns just i "Little Willie John".  Do ya get it?
Analysera och förstå, - en sån där svår jävel. Men jag äger ingen mjölkfabrik.
Vi kör hela natten för jag vill se vart alla vägar tar slut....


Jag gillar raster, man ska först proppas med info/fakta/kunskap och sen två sek paus och plötsligt ska man bara vara och andas sen kicka igen - fyll din hjärna med maximal info för kunskap ÄR viktigt och precis som lemarc skriver kan det va så här;

 

Utan ett ord var hon borta.
Jag gick until hennes mjölkaffär.
På gården en nedbrunnen Dodge,
där inne ett tomt kuvert.
Men efter veckor av tomhet
kom ett brev utan avsändaradress.
Hon skrev: "En del lär sig aldrig och gå när allt är som bäst."
Hon sa: "Ditt liv är ditt eget.
Du äger din tanke och tid.
Låt ingen ta det ifrån dig.
Älskling, du är en speciell individ."
Hon sa att hennes självbevarelse
sa until fötterna och gå.
Och nu var hon långt härifrån.
Det var allt: "Kyssar, puss och hejdå"



Men noworries sweeties out there , jag kommer aldrig försvinna för jag är för jäkla bra. Jag är typ bäst. Men man kan lyssna på tänkmusik ändå. Och Peter Lemarc skriver ju på riktighet.


detta med graviditeter

Lyssnar på Kalle Baah. Ovanligt va?
Fan va livet är maxat konstigt, allting är bara huller om buller.
Nyss kollat Katrin Zytimierska (kommer aldrig kunna stava det) bloggen, och där hon lägger upp bilder på hennes bebismage. Herrejösses blir man sååå stor? Aj Aj.... Jag tänkte iaf någon gång, - efter 30 - kunna tänka mig skaffa kids men blir man så enorm och det lär ju göra fett ont, - ah tankeställare det där.

Och Linda Rosing har sina jävla fobier med att bantabantabanta bebiskilon bort, det stör jag mig på i hennes blogg.

Och underbara Kitty har inte skrivit på några dagar, så jag satte mig och mös till Josefin Craafords blogg istället. Man är lite mycket bögbloggnyfiken. Intressant. Undrar om man sitter där när man är typ 100 år och bara "Ah minns ni 2000 talet då alla va rädda för svininfluensan, alla hade facebook (utom jag) och alla skrev bloggar?" ha ha!!

Nåja. Denna helg ska jag jobba. PirriPirri i magen alltså. Men jäkla nice. Fick mig en sån där välkänd-linnångest häromdagen, så mamma och einar fick lugna mig och det kan de så bra. Varför är jag en sån där nojig jävel? Jag blir så trött på mig själv ibland och då orkar jag inte ens med mig själv, men det går liksom inte att gå ifrån sig själv. Fett jobbigt.

Snart fyller jag år =) Och sweden rock biljetten har jag! Lääääääääängtar ihjäääääääl, för det är alltid årets bästa som finns.


RSS 2.0