inte förnekelsestadie

Jag är 23 jäkla år, jag vill ut och jobba,jobba,jobba - jag bryr mig inte om mina sömnproblem, - jag gillar alkoholen och tänker inte förneka det, men jag sköter mitt och jag är bra , jag är ett helt jävla guldkort.

Helgen försvann iväg, i fredags kom "lillebrorsan"- min kusin Rasmus och vi satt och traggade och gick sen till Lalle för middag och sen drog Ramus iväg, han skulle träffa en brutta och ville ha nycklar till min lägenhet så de "kunde va ensamma"... Snäll som man är som "storasyrra" så fick han dom =)
Nåja, jag stannade hos Lalle tills han flippade... som vanligt... och då begav jag mig också hem.
Sen traggade med Rasmus och hans tjej en stund tills hon åkte hem och då somnade vi i varsin soffhörna. I gårmorse kom BästisMats upp och framåt eftermiddagen åkte han och Rasmus hem till Tyringe.
Och jag ringde till Malmö-Ola och så kom han upp och drack med mig, väldans trevligt.

Vaknade vid 4 tiden imorse och vid kvart i fem knackade det på dörren, då kom Tony (mitt ex som jag va tillsammans med massa år) så det blev en trevig förmiddag, fick tvinga han ner och handla cola... - jag utan cola på morgonkvisten är ingen bra grej... Han envisades med att macken inte öppnade fråns 8 men jag fick asa ut han vid 7 ändå... sen följde jag han till jobbet vid 12 tiden.

Jag måste städa min lägenhet. Igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0