take me 2 the sky

Jag vet jag ofta talar om att flytta, - jag gnäller dock inte över den svenska politiken för den delen. Men jag har ofta en dialog ang att Sverige kanske inte är min grej. Jag vill vara som min bror och planera ihop allting och sen bege sig och arbeta i Barcelona och vara där utan en enda dag arbetslös och stanna i nästan 4 år.
Jag älskar spanien och skulle lätt flytta dit, eller till Grekland. Grekland känns som ett land som gjort för mig. Jag är mig själv så fort jag går av flygplanet där och den grekiska mentalismen är den samma jag hade i livmodern.
Dock vill jag ju dra till Berlin. Gillar denna stad väääääldans också.

Vill packa en väska och inser att jag har en lägenhet med massa saker... men vill jag dra så har mamma Textil fixat ett magasin till mig.

Pratat med min fina Emma precis, hon ville vi skulle dricka rödvin ikväll.. eller nu, men nää.. sometimes you just dont feel like it....

Och älskling ringde innan och frågade om vi bara skulle ha "en jättemysig kel och fin helg med gos och mat" så det ska vi ha tillsammans. Imorgon blir det potatisgratäng och fläskytterfilé (hur fan stavas jag?) , brocolli och sås. Och sen kramkalas till efterrätt. Och på Lördag kommer nog Emma över för lite rött och vitt vin, och på söndag ska vi till darlings syster och tragga och spela Wii.. - så vuxna är vi.... =) Hoppas hon bjuder på denna äppelkakan vi trggat om..
Annars.. - kommer jag stå där "in the corner, .." ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0