soft

Hallå i tomteskogen...

ja då var det fredag... har inga lektioner på fredagar... ska stanna i halmstad denna helg... är på skolan nu och har skickat in tre flexuppgifter... blir väl att ta det lugnt i helgen, jobba på med flexuppgifterna, så de rullar på... funkar jäkla bra med flex... har pedagogiskt ledarskap där och historia B...
japp... trevlig helg till alla... nu ska jag cykla in till stan och titta affärer =) sen blir det eftermiddagsserier och slöande i soffan =)

blir kanske hässleholm imorgon, till söndag eftermiddag... ifall jag åker med mange, mia och elias ner... men det får vi se.. vad jag bestämmer mig för...

Olm


Titta, visst finns olmar!! jag är helt exalterad!


Olmen
(Proteus anguinus) är en salamanderliknande art i ordningen stjärtgroddjur som endast återfinns på enstaka ställen kring medelhavet, bland annat i Postojnas grottor i Slovenien.

Den är pigmentlös, har gälar, har tillbakabildade ögon och lever i totalt mörker. De kan bli upp till 100 år gamla. Den kallas också för Human fish och Vit salamander. De kan leva utan mat i flera år, i fångenskap upp till tio år.

Djuret blir ungefär 28 centimeter långt, har en långdragen bål och förkrympta lemmar med tre främre och två bakre tår. Ögonen, som ligger under huden, är ljuskänsliga men kvarstår på ett utvecklingsstadium som motsvarar fosterstadiet hos övriga ryggradsdjurs ögon. Olmens föda utgörs av små kräftdjur, maskar och snäckor. I fångenskap har djuret hållits vid liv i åratal utan att det intagit någon föda. Larven liknar det vuxna djuret, med undantag av att fensömmen sträcker sig från stjärten ett stycke upp på ryggen och att ögonen är synliga.

 Olm på höger sida =)


det där med Olmar

Hallå i rutan...
som många som typ känner mig, vet att det är väldigt sällan man ser mig i ett par jeans. Just för att jag helt enkelt väl aldrig varit en jeans-människa. Vissa människor går endast i jeans, typ alltid. Jag tillhör nog snarare raka motsatsen till dom.
Jag har väl typ max två par jeans. Dock ska det nämnas att ett av de paren absolut dock är mina favoritbyxor for all time! 
Men nåja... iallafall. Igår var jag inne på BikBok. Jäkla bra affär, har schysta kläder där. Och därifrån steppade jag ut med ett par jeans =) Tänka sig va!
De är ljusblå och har en jävla massa hål på framsidan, så de är rätt fräcka. Man kan ju dock fråga sig varför man köper jeans som man egentligen kunde gjort själv, genom att ta fram ett par gamla jeans och saxen, men den frågan orkar jag inte lägga ner energi på.
Så nu sitter jag här på skolan i mina nya jeans =) lyssnar lite på wilmer x och har precis haft biologi.

Btw, jag fick vara duktiga eleven i klassen idag... or something.... Upplyste min lärare om att det finns OLMAR. och det visste inte hon, så hon gick googla det.
Och varför jag vet om olmar, är på grund av att i helgen satt jag sent som fan en kväll och tittade på animal planet och där var ett helt program om detta spännande lilla djur, och jag blev helt exalterad över detta konstiga djur.

Jag har hittat mitt kall i livet, - börja jobba och intressera mig och forska om olmar.
Hihi.
Ska försöka fixa fram en bild....

Tänk vad man lär sig av att läsa min blogg!
Nu ska jag cykla in till stan, gå en liten runda, sen till lägenheten och inta soffan och göra en historia uppgift.
Förresten så börjar jag med min första uppgift i pedagogisk ledarskap nu denna veckan, och det verkar vara ett jätteintressant ämne! Roligt det! =)

Kram till alla i cyperspace.

back 2 school

Jaha, nu har man fått beställa böcker från adlibris, eftersom det har varit nästan totalt omöjligt att få tag i begagnade böcker här på skolan... attans. det skakar i kassaskrinet säger jag bara! ouch!
Nåja...
Var totalt trött imorse... när klockan ringde. Jag tror inte jag är byggd för att iallafall gå upp/vakna innan iallafall åtta på morgonen.
Cyklade till skolan i regnet, och har haft spanska. Sitter i datasalen nu och traggar lite med lite folk och checkar runt på nätet.
Är typ hungrig så ska cykla till lägenheten och äta frukost. Ska göra en historia uppgift också.

Jag kommer typ ha 5 kronor kvar till den 25de september. thats sux.
jävla skit att skolböcker ska kosta en hel förmögenhet

mitt lilla hjärta

Jag känner mig så jävla tom, så ledsen.
Jag är i Hässleholm, sen igår kväll. Just på grund av det som jag ska göra imorgon. Så imorgon kväll åker jag tillbaka till Halmstad.

Min fina underbara hund finns inte längre.
Jag känner mig just nu bara trött och ser ingen glädje i något.

Fan.

Jag saknar honom så mycket. Känns helt ofattbart att han inte kommer tippa runt på sina små tassar runt om längre.
 
Min älskade Sluggo.

 Kommer alltid att minnas och älska dig!

Sluggo 21/8 2008

Jag tänkte mest meddela att jag mår otroligt dåligt. I torsdags, vid halv tolv på dagen somnade min lilla Sluggo in. Han har varit sjuk ett tag. Och nu vilar han i hundhimmeln. Det har varit otroligt jobbiga dagar, jag har varit med mamma i Halmstad och många tårar har fällts.
Jag känner mig tom och är otroligt ledsen inombords.
Min älskade lilla Sluggodarling.

Jag älskar min finaste för alltid!


Det finns inga ord. Min älskade fin underbara trogna bästa vän, under alla åren.
 Älskar dig!!!

halmstad

japp, jag är tillbaka i Halmstad och på skolan.
det har varit en liten blandad tid innan jag åkte upp förra veckan, men just nu vill jag bara tänka att allt ska ordna sig.
därför har det inte skrivits så mycket här.

Per Gessle sjunger

Jag sitter och väntar på Emma.
Attans, va tråkigt det är att vänta på en brud... =D (jag förstår hur tråkigt det är för dig, sweetiepie, och jag är såå jävla dålig på tider)
Man bara sitter och väntar, väntar,väntar!

=)

Nja, men Emma kommer upp en sväng snart o vi ska väl tragga o så, som vanligt.
 (hon ringde faktiskt precis nu) så nu måste jag sluta blogga även om min bästa vän är min data så får man ju ha tid med de andra vännerna också ;D



Malmöfestivalen imorrn. C ya there honieys out there. å nästa helg oxå, I guess.

peace , out



Jag är kär i

Jag är kär i (i min egen värld där jag skulle kunna få vem jag ville)
:
rocky (också kallad sylvester stallone, one word: your the man, hunk hunk hunk)
dolly parton ( vadå fint hår?!?)
patrick swayze (men hallå liksom du ÄR dirty dancing)
kirsty alley (kan aldrig stava hennes namn, men vadå VACKRAST?!)
kid rock (ditt j*vla bad *ss , men oj va fin du är med ditt långa hår)
jon bon jovi (ni vet redan. gift dig med mig, skit i dorethy, hon är ju ful, jag är ju snygg)

men any way, mannen jag älskar kickar dessa allihopa tillsammans. typ.

Jag älskar honom, som under alla åren, och han vet det också.

(Nej jag är inte kär i dessa ovan, bara hade inte haft något emot att typ levt mitt liv med dom, men  okey liiiiite kär i sylvester och swayze, men det visste ni fan innan så stop nagging on me wont ya!)

-aint no bitches after 11  (this 1 is 4 ya biiiiiatch-hardis...! ) this is funny. aint it, bitch? be coz thats hot!
(du kommer alltid att vara min paris hilton, kiss&hugs 4 u, bitch) hardö din biiiiatch.
Me likey att du är min blonda skrutt! call u 2morrow

back from reality? or school?

Jo sweeties, Im still here..
vad har jag hunnit med dessa två veckor?

Jag har målat en stuga, och samtidigt haft quality time med min mamma och mormor. Myspysigt.

Jag har hunnit vara ute varje kväll på hässleholms festivalen, med alla galenskapelser det innebär. Ett jävla rock n roll life, or something.
Det va slagsmål, langos, radiobilar, vunna nallebjörnar,  hjärtsorg, öl, dansande med vännerna, öltält, tjafs, träffa människor man inte sett på evigheter, tragg och den eviga "bråk mitt i natten när regnet öser ner". Säg vad ni vill, men any way, - thats hot!

För det är just det med HLM festivalen, det är liksom slutet på sommaren. Man börjar fatta det vid Kristianstad dagarna med de varar så jäkla länge så man tror att det egentligen är en grej systemet (syftar då inte på "systemet" utan die grúne, - alltså bolaget") själv kommit på.

Men nåja.
Och sen målade jag lite mera stuga och sen i tisdags åkte jag till Halmstad, skrev in mig. Nu börjar skolan igen.
Biologi A, Historia B, Spanska, Pedalogisk Ledarskap.
Och idag har jag haft två intressanta lektioner.
Jag är som en galen grek , för jag älskar att lära mig nya saker. Biologi är mitt favorit ämne, fick faktiskt MVG i det i nian =)
Idag har jag pratat spanska med mig själv hela vägen på tåget, och är nu tillbaka i Skåneland, hemma i min lägenhet,
jag mår bra men detta med kärlek är på ett sätt svårt fortfarande?
Jag vill bara leva lyckligt, köpa mitt lilla hus, och skaffa mina hundar.

Jag lovar er, jag är dagens bevis på Bridget Jones.

Jag ska vara kaxig nu, eller vettig, men citera ett sms min pappa skrev förra lördagen "Ingen är god nog åt dig, för jag har höga krav åt  någon som skulle få vara med dig som man i ditt liv"
Jag svarade med; att jag också har höga krav, iaf på de som skulle ens kunna komma mig nära, men visst vänner har jag nog inte haft så höga krav på, men de är nog ändå inte vänner. Sådana man umgås med som sen tinar bort...

-
anyway,
någon sa någon gång "love hurts"
men jag tror inte på att det endast måste vara "love".
"feelings" hurts... just as bad as love, might do.

Jag vill inte tro att man är dum bara för att man börjar vilja lita och finnas för en människa. Det är inte som jag gjort det ofta, men någon gång, men varför ska man bli trampad på och sen ska det bevis att människor är ena rena besvikelser?

-
jag älskar denna låt. Och jag såg den FÖRST idag!! thanx u lord 4 ztv! men Kid Rock är en hottie! Även om han är sitt jävla wannabe tuff-tuff-tuff-tuffing, men oj, den mannen är snyggis. "All summer long". vadå bra låt?
denna låt är liksom typ repaet repeat.

-
Visst det va fucked up med Arvika festivalen detta år, men ngt säger mig ändå att jag hamnar där någon gång igen.. Det va de trevligaste människorna som jobbade bredvid min vagn och visst vi har bytat nummer o så men det är fan sällan man träffar nice people.
Jag glömde nog att tacka så jag får göra det här: Tack, Dan för den trevliga första kvällen med gänget och sen natten efter med partyt i öltältet och det va synd att du skulle gå och sova för jag och Spinky va ju inne i dance&House huset hela natten. Tack Spinky också för att du va en underbar människa och det va roligt med all UV-ljus-färg.

Jag hatade resan till Arvika, men ni gjorde den rolig =) Spinky, gud så roligt har jag inte haft på länge.


Livet är roligt. Och jag tror på teorin att minnas allt som varit bra. VERKLIGHETEN KOMMER ÄNDÅ IFATT.


RSS 2.0