typ

Lördag... jag stannade kvar i skåneland över helgen, som sagt... och än har helgen varit väldigt innehållsrik... ikväll vankas det lite party och jag har precis valt ut kvällens kläder... och sitter här och lyssnar på glad musik... och hoppas det blir en trevlig kväll....
gårkvällen blev bra från början, sen knas, men sen bra igen.... så ja...
hoppas ni där ute i cyperspace har en bra lördag =)

tvbög är jag, all kärlek till al bundy ^^

Nu blir jag lagom trött på mig själv. Typ från kvart i sex imorse, - helt j*vla vaken! Men jag bestämde mig ändå för att stanna i min underbara säng, eftersom täcke och kuddar är så skönt. Och vid åtta tiden drog jag mig upp, och satte igång kanal 5, och kollade på "Vakna med the voice", som jag alltid tittar på på skoldagarna =)
Jag tycker mer och mera om Josefin Crawfoord (kan inte stava efternamnet) för hon är rätt roligt dryg.
Men hon var ju en stor idiot på Gaygalan. Snacka pantad brud då.
Och skrikig!

Nåja, sen orkade jag inte duscha, men sminkade mig rätt snyggt iallafall.
Kollade på "Montel show" - fatta tvbög jag verkligen är.
Sen blev klockan typ tio, och staden hade öppnat, så jag drog ner till stan, och så träffade jag Rosander och J och stod och snackade med dom ett tag, kanske kommer de upp hit senare.
Sen gick jag vidare till stan och skulle köpa en blå mascara och ett rosa läppglans, men sen slutade det med att jag stod och sminkade mig ännu mera inne på Lindex, och HM och glömde bort att köpa det jag skulle, så då gick jag hem igen, och lagom till Al Bundy började =)

Och så har jag faktiskt duschat nu. Och snart börjar Al Bundy igen =) om typ 20 min.

Imorgon åker jag till Halmstad igen.. men vill stanna hemma... =´(

för tidigt för allt

Alltså seriöst, detta med tid är konstigt. Jag typ tycker om att sova, men tillhör den skalan av mänskligheten som inte sover så jättemycket. Iallafall inte nu längre, förr sov jag typ 10 timmar, men då mådde jag dåligt, och idag mår jag bättre så det kanske inte är så dåligt ändå. Men ändå, hallå, - varför vakna kvart över sju på en onsdag när man har lov?? Och jag kan ju inte somna om heller!

Så då gick jag upp och det va hela minus 0.6 grader ute. Ångest.

Varför inte sol och sommar? Eller iallafall vår. Men nähä.

Så då åt jag några köttbullar och drack multivitaminjuice.

Sen kollade jag på tv, duschade, sminkade mig.

Gick till stan och insåg hur skönt det va med frisk luft. Och så köpte jag ytterligare ett nytt nässmycke, för det jag hade igår typ ordagrant flög ut från hålet.. konstigt som fan...

Och så träffade jag min granne.

Så mycket innehållsrikt har alltså hänt i mitt liv idag... ^^


Oj.. Al bundy slutar snart och jag har missat det... Attans! Nej nu blommar löken!


Igår hyrde jag tre filmer.. såg en av dom.. "på smällan". Ruvans vilken söt film och rolig =)


Ja jo, och så ska jag gå på stan och fika med mamma i eftermiddag.


give me sugar

Vad har mitt innehållsrika liv innehållt idag???
Vakna, kissa, kolla spegeln, kläder på, tv, kvantum nästa,- handla sköljmedel, diskmedel, makrill i tomatsås, duschkräm och inser att klockan inte ens  är 10 på morgonen. Vandrar hem i snön och lämnar det jag har köpt hemma, och in till stan och in på HM och handlar foundation. Går hemåt, och ser **** som jag inte sett på länge, blir glad över att han ser ut att må bättre, kommer hem till mig och träffar min granne som är go och glad, och jag inser att livet blir vad man gör det till.
Jag kommer hem och sätter igång en av de tre filmer jag hyrt och är lagom lugn. Och trött. Kollar film och vilar, sen intar datan igen.

Nu är jag trött, men mest skulle jag kunna stanna här och lyssna på denna vackra musik.

Jag hoppas att denna sommaren blir minst lika vacker som förra sommaren. make me happy, again.

uttråkad och rastlös

Äntligen är den ångestfyllda påsken slut. Jag hatar påsken.
Idag har det bara handlat om att ligga i soffan och kollat tv. Kollade på "Natt på museet", började titta på den rätt sent igår, och vaknade mitt i natten och insåg att jag låg i soffan och att jag förmodligen missat mer än halva filmen.

Men idag har varit otroligt TRÅKIGT. Jag har verkligen haft extremt tråkigt, och blivit helt slagen av tristess alltså.

Och längtar till imorgon gör jag, då får jag pengar och äntligen är den lååånga påsken/helgen över.

Snacka om årets jobbigaste tid. Jag får alltid ångest på påsken. Hatar verkligen den alltså.


Jag blir så trött på lögner, falskhet och allt sådant... jag blir bara så otroligt trött.


Ska återgå till soffan nu, och stänga av datorn... Kollar på mina favoriter ^^ Filip&Fredrik!

Jag tycker att jag borde få umgås med dom varje dag. Dom är lätt de härligaste människorna jag kan komma på. (och så har jag ju träffat dom också!)


Ahhh.. snart sovedax! Och en ny dag, och en bra dag ska börja. Allmänt psykiskt trött idag.

Tack och goodbye, j*vla sk*it PÅSK!!!!!! KOM ALDRIG TILLBAKA! baaaaaah


Housewife

Hallå i rutan!
Inte nog med att det är påsk, påsken innehåller även veckans tråkigaste dag. Söndag. Och inte nog med det, det känns som det iallafall va söndag igår, och idag, och det kommer kännas exakt samma imorgon, för då är det påsk-dumma-annan dag och allt är stängt och lika tråkigt.

Fan va jag verkligen hatar påsken. Så extremt tråkigt.
Och igår blev det såklart att ligga i soffan, i min ensamhet och kolla på "så som i himmelen" då fick man givetvis fälla några tårar till, eftersom jag precis innan den började hade sett det sista avsnittet av "sex and the city" och jag blir bara helt förälskad i kärleken när Mr Big kommer till hotellet i Paris. Och snipp snapp slut, så va sagan slut, och allt blev underbart. Och kärlek i Paris och Carrie+Mr Big = Sant.
Jag vill ha den sagan!

Kan ju knappt bärga mig tills filmen kommer. Biokillen har lovat att jag får campa utanför typ kvällen innan den har premiär =) Ha ha ha ha !!! Fatta drygt, fatta något som jag lätt skulle kunnat göra.
Och Sverigepremiär är det den 21 juni =) =) =) läääääääääängtar.

Nåja. Idag va jag så kallat upp med tuppen. Vaknade halv åtta. Lagom roligt just på söndagar, eftersom jag ju verkligen vill ha så mycket som möjligt av söndagarna. Eller inte.
Men ja, där låg man och hann bli pigg eftersom jag inte var så vidare smart igår, eller typ i natt, och drog ner persienerna. Så solen lyste typ rätt på mitt ansikte och täcket var alldeles för varmt för att stoppa huvudet under, och så ville jag ändå öppna balkongdörren, så det va lika bra att gå upp.

typ frukost, sen ner med tvätten, sen var klockan typ 9. Hallå, önskar att jag fortfarande sov, men så var det ju dock inte. Så vad göra, vad göra?
Smart idé- Jag kom på att jag ska ut på en lång "powerwalk"-promenad. Jajamänsan. Solen sken och även om det var kallt, så fick jag väl klä mig varmt och när jag powerwalk:ade så skulle det ju ändå bli varmt.
Så jag ner med mera tvätt, sen kollade klockan. 09.56, och jag gick härifrån (typ vid valentino) bort till Coop, och därifrån ner till det nya bowling-stället, vidare till magle våtmark, och därefter trodde jag att jag skulle komma upp vid tormestorp, men nähä, det var ännu längre bort, vid sjörröd-rondellen, okey, - bara att traska vidare, och så tänkte jag att "snart kommer jysk då" men nähä, då efter jag ändå hade gått en bit, så dök ju infarten till P2 upp, alltså en biiiiit längre kvar till jysk, men trampade på, kom sen till jysk, och vidare vid fredentorp, bort mot Shell och den rondellen, sen raka vägen fram och hem.... gick jättesnabbt och det var säkert jättebra. Och det tog cirka en timme.
Sen aningens svettig, hämta tvätt, hänga upp, upp för alla trapporna, hämta mera tvätt, ner igen och sen upp igen. Dammsugade hallen och putsade alla speglar i lägenheten, sen duscha, och sen typ dog i soffan.

Så idag har jag väl ändå varit rätt duktig.


Jag bara längtar ihjäl tills på tisdag. Då ska jag handla och gå i stan och jag får cash från csn och så kanske jag ska till badhuset och simma.


Måste ner till tvätten.... Housewife Linn
(funkar skitbra att städa till Basshaunter....)


en lång påsk

eftermiddagen och kvällen hos pappa och monica, blev bra. Det var trevligt att hennes tre söner var där, och nicklas sambo, för de är mellan 18-28 så då kunde jag snacka en del med dom.
Vi åt påskmat. Jag åt ägg, gravad lax, senapssill (fanns tyvär ingen vitlökssill.. snyft) och breiost.
Sen blev det några absolut-drinkar. (Monica jobbar på absolut/vin&sprit i Åhus) och någon amaretto som svaldes ner. Gottis.
Tåget tog jag hem till Hässleholm vid 21.23 tiden, och kvällen slutade med "sex and the city"-avsnitt, och jag somnade givetvis i soffan och vaknade typ 3 i natt.  Förflyttning till sängen.

Imorse ringde telefonen och väckte mig i mitt slumrande.
Och förmiddagen blev mysig.

Har installerat skype nu =) så jag kan ringa från dator. Och så ringde jag och pratade med Fredde i Barcelona =)
Tydligen många som har skype så jag ska få in flera folk på min skype.

Ja, och så har jag städat. Dammat överallt i vardagsrummet, städat badrummet.. och ja, en riktig housewife alltså =)
Jag har igång en massa "sex and the city"-avsnitt på dvdn, och kollar ibland, men mest sitter jag och lyssnar.

Jag känner mig lite... ja.. jag vet inte.. sådär idag. Typ full av tankar, men även en tomhetskänsla.
Jag har för mycket tankar om framtiden. Vad ska jag göra, kommer jag att jobba eller plugga mera, i skåne eller i Halmstad igen?
Och så är jag rätt ensam. Kanske egentligen inte, för de som jag har som vänner nu är de som är bra, och jag har raderat bort de fel människorna från mitt liv. Men med det lämnar ändå en viss ensamkänsla.
Jag vet inte. Jag är inte deppig eller ledsen eller så idag, jag är egentligen väldigt lugn och mest en massa tankar. Kanske lite rastlös. Vill hitta på något idag, men samtidigt är det rätt skönt att ha en kväll för mig själv. Man behöver det ibland.

På tv ikväll:
- Manu Chao live... good... på tvåan.. fem över nio...
- och den fina filmen "så som i himmeln"... (sitta och böla typ) på ettan... klockan nio...

Jag är lite trött. Gäsp. Borde gå och duscha.


påskmat

typ nu är jag jättehungrig... och pappa hämtar mig senare... så typ om en timme...
och då började jag tänka på vad typ påskmat är. och det måste ju påminna väldigt mycket om julmat, fast påskmat istället liksom. Man glömmer ju från år till år. Eller är det också på grund av att jag HATAR påsken.
Men så kom jag fram till goda saker som säkert kommer finnas på påskmatsbordet idag.
typ vitlökssill, yummi yummi. och lax, himmelskt, och ägg... ja, så det ska jag äta..
men pågrund av vädret så får inte jag köra bilen idag.
jaa.. men det är väl bara till att starta denna påskdag... typ

längtar redan hem till min data, fast jag inte behöver lämna den fråns om typ en timme. min söta data. och så är jag supersugen på att bara sitta och tjöta på msn hela dagen... så det får jag göra ikväll...

bah vilket onödigt inlägg.

påskångest

Jag är typ trött. Alltså, jag vet.. - jag hatar påsken. den är så otroligt tråkig! Överallt en massa gula kycklingar, ägg (visst jag gillar ägg, men inte just på påsken..) och allt är gult. Och gult är verkligen jättefult.
Och idag är det långfredag. Igår kom jag hem med tåget från Halmstad, och tittade på tv och somnade typ redan 22 tiden igår i soffan...
Imorse vaknade jag ju pigg som en grek typ sådär onödigt tidigt, som typ halv sex. Varför?
Och klockan är typ bara 9 nu.. men jag har hunnit mycket =)
duschat, sminkat mig, ätit,  kollat på tv, gjort två samhällskunskaps-uppgifter.
Ska städa lite idag också... pappa hämtar mig vid 13 tiden, och då ska det vankas påskmiddag och allt i kristianstad, med monicas alla barn och deras respektive.

Egentligen vill jag mest stanna hemma idag, för jag har aj aj ont i min dumma mage =(
men ja, det kanske går om... eller det blir kanske en trevlig kväll ändå så...

Jag hatar fortfarande detta vädret.

Nu är det lov en vecka =) på tisdag får jag cash... ojojo va fruktansvärt B R A !

livet är inte alltid en rosa sockerdröm

Rock n roll, alltså.
Det roligaste med skolan är nog ändå folket. Massa flummiga konstiga typer finns det. Och så finns det fula och snygga. Typ hur rolig ser han egentligen inte ut, han med putläpparna? Och så finns det en tjej som typ alltid har jätterufsigt hår och ser lurig ut. Och så finns det några snygga killar, och några bitchiga brudar. En hel härlig blanding. Typ gott och blandat.
Idag är jag väldans fin. Jag har gummistövlar, jeans, svart tröja med snörning i ryggen, fluffiga rosa väskan, och enormt stora hörlurar som syns extremt mycket, till min sötis I-pod.
Varför lyssnar jag på denna låten förresten?
Och så är jag typ hungrig. Ska snart cykla till stan och sen till lägenheten och koka ägg.
Men helt ärligt, jag har typ inga smaklökar.
Jo och så måste jag göra klart världens tråkigaste samhällskunskaps b uppgift. Baaaah!!
Varför kan inte uppgifter och prov göra sig själva? Varför måste JAG göra dom?!
Hallå snacka orättvis värld man lever i.

Och så längtar jag galet mycket utomlands. Typ sol och bada. Här i Sverige får man ju nämligen gå med vinterkläder och riskera att frysa ihjäl bara man tittar ut ur fönstret. Hatar kyla.
Och jaha, igår stod det att Barcelona hade typ 17 grader, och då tittade jag på termometern här och det va typ knappt 2 grader.
Och så kom jag på att jag ska göra som Fredde och Natalie, flytta utomlands. Men kanske inte Barcelona som dom.. men något annat land. Typ Grekland.
För det finns bara positivt med Grekland. De har sol, bad, fint, trevligt folk och tzatsiki.
Typ sådär skulle jag passa perfekt alltså.

Näää, nu ska jag ut och cykla på halmstads farliga gator. Bilarna kör helt jäkla galet här. Att jag överlever dagarna på min cykel är typ ett under. Till och med de andra cyklisterna och de som går, är ju helt jättefarliga för mig.
När jag får mitt körkort (ge mig det) så ska jag köpa den söta rosa eu-moppen som jag måste ha, och då ska jag allt visa alla vem som är the king of the road! eller queen, kanske i mitt fall.

Imorgon åker jag hem!! Och ja va roligt att jag ska plugga massa på lovet. MUPP.
Och ikväll kommer Daniel och vi ska umgås lite. Nice.
Allting är roligare än att alltid vara ensam på kvällarna.

Al Bundy, gift dig med mig.

jag är typ skoltrött. och halva terminen har gått. det är ju både nagativt och positivt. men nää, jag är bara skoltrött lite idag. typ hade hellre legat i soffan och kollat på förmiddags-och-eftermiddags serier. Nej, det hade jag nog inte. Jag vet med stor erfarenhet att det tröttnar man på.
Det är fan roligt att gå i skolan. Man lär sig massa saker, och så kan man berätta för folk och vara med i massa viktiga och smarta dialoger.
Men liksom, en dubbellektion historia och sen en dubbellektion naturvetenskap b direkt efter?
Där finns en kille i min naturvetenskaps klass, han sitter och liksom putar med läpparna HELA tiden. ser helt roligt ut! Liksom "in med doooom!" Det finns faktiskt jävligt softa människor när man går på komvux. I iallafall i de klasserna jag går i. Människor är väl underbart!?

Och så har jag bytat ringsignal. Så nu missar jag en jävla massa samtal eftersom jag inte fattar att det är min telefon som ringer. Det är därför jag har smstummar. Tur att mamma är arbetsterapeut.

Nåja. och rostade mackor med vitlökssalami på är en riktigt kicker. Gottis. Det är fest i min mun!

Alltså jag facineras lite av detta man läser så mycket om nu. Alla unga brudar som bara babblar på i sin blogg och så tjänar de DÖMYCKET cash på det och får gratisgrejor och allt.
Hallå liksom!!! Här är jag. Ge mig pengar och en rosa ny data och allt.. jag bloggar ju faktiskt också.

Det är den jäkla kapitalismen. Krossa kapitalismen, skapa systemet!
Varför kan jag inte sluta säga det hela hela hela tiden. Daniel bara: "jag tänker inte prata med dig någonsin igen om du säger det mera"
men jag kan liksom inte sluta.

Nej nu blommar löken!

jaha... idag på naturvetenskapen ska vi iallafall inte klippa sönder grishjärtan. kanske kohjärnan? Hahha, jag är on fire today!
Nej, men ja jag vet inte vad vi ska göra. men sen ska jag cykla till staden och köpa brocolli och sen hinner jag hem till det andra Al bundy avsnittet.
Alltså Al Bundy kommer seriöst att bli min DÖD. Jag garvar så extremt mycket åt vad man gör eller säger ibland, alltså såhär går det till:

1. Al får en idé.
2. Al misslyckas fett mycket med sin idé. Typ ramlar ner från taket, rätt på Jeffersson.
3. Jag ASgarvar, kan inte sluta, skrattar ännu mera, ramlar av soffan, skrattar så tårarna sprutar, får smink i ögonen av allt skratt pågrund av Al Bundy, skrattar så det känns som jag blir blind, ligger på golvet och skrattar ihjäl. Tar mig efter ett tag upp från golvet. Hinner knappt upp innan allt upprepas IGEN. och så håller det på hela "Våra värsta år"-avsnitt.

Ni kan ju bara fatta hur rolig jag är när jag ser det alltså. Men det ser ju ingen. Eftersom jag är alltid ensam.
Jag är typ alltid ensam. Varför är det så?
Nej kanske inte alltid. Imorgon ska jag ju tillexempel umgås med Daniel. Och sen åker jag till Skåneland på torsdag och då vill ju alla umgås med mig.
För jag är ju bäst.

Ahhhh... man cyklar jättesnabbt om man lyssnar på Madonna. Sccchhhwwwiiiissshhhhh

klimatfrågan?

Och så har jag haft en rätt så trevlig helg. I fredags kom jag hem vid 8 tiden, och då blev det mest jag och soffan som umgicks. och tvn förståss.
Och i lördags var det härligt. Åkte till kristianstad och hade en jättefin dag, satt ute i solen och drack någon cider. Och kvällen blev lugn och så också.
Igår var det att packa och städa lite. Åt kebab. Han på belladonna är för jäkla trevlig alltså. han alltid bara "ja, kebab i bröd - utan tomat och utan gurka och stark vitlökssås ja?" =)
Jaja.. och sen brumade det iväg med tåget till Halmstad igen.
Och idag vaknar jag upp ur, uppenbarligen något som varit min dröm, - att våren skulle vara här, eller åtminstonde på G. Men nähä, fullt jävla snöstorm ute. Grrr.. sängen lockade extremt mycket mera än att ut och cykla till historia lektionen exakt då.
Gud, varför gör du såhär? Det ska vara vår och solsken och man ska sitta ute och slippa frysa, och alla tunga ytterkläder. Och så blir man lycklig och glad och allt.
Du straffar mänskligheten!
Ja, något måste jag skylla på... eller ska jag skylla på klimat-det-där-alla-pratar-om-som-är-så-inne-att-prata-om? Men det borde inte stämma. för då säger man att det ska bli varmare.
Snö ÄR inte varmare.

Någon som vill bjuda mig på en solsemester i sådär 2 månader framöver från nu så är det helt OKEY med mig alltså.

Måste gå och ha tyska lektion... så.. auf widersehn!


(rädda ozonlagret - stoppa linn med hennes hårspray!) haha bästa citat ever!

först glad sen sur på bloggen

Tänka sig att datorer har sådan dragningskraft? Så man typ sitter hellre här än skriver det allra sista lilla jobbiga biten på samhällskunskaps b uppgiften... ojoj...
Men ja jag ska snart skriva den... och imorgon ska jag disikera (tro inte att jag någonsin kommer kunna lära mig att stava det ordet) grisens hjärta. coolt. spännande.
Jaa, och så börjar jag nu, efter halva terminen gått, verkligen fått softa kompisar. typ sådana man umgås med och ringer upp sina pengar på telefonen på, eftersom dom inte har halebop utan istället något som är jättedyrt för oss med halebop att ringa upp.

(Kissepaus)

Jo och så har jag ju hört att det typ är inne att brudar skriver om typ mode i sina bloggar.
så.
Jag måste ha den lila linnet med svart spets på, från HM. tänker just DU köpa den till mig?

Ja nu är det så att jag inte kan ändra att texten ser ut exakt såhär, och det gör mig så förbannad för då tappar jag lusten att skriva blogg, ifall inte saker och ting ska gå som jag vill. jävla S*KIT.


MEN SNÄLLA LÄGG AV!


ångest

FAN va jag inte vill till Halmstad idag. Jag vill stanna här. jag vill bara vara hemma. jag vill verkligen bara vara hemma. jag vill inte sitta på ett dumt tåg, jag vill inte gå i skolan en hel vecka.
men allt detta är nog lögn. för jag trivs ju i halmstad. och jag tycker om att plugga. och veckan kommer att gå snabbt, för jag är hemma på fredag igen. Jag har bara den vanliga "linn-ångesten" och så hann jag inte allt jag ville denna helg. Åh kan jag inte få en dag till?
Jag är så trött idag. Och min förkylning blir inte heller bättre. (tycka synd om linn-dag)
och hur depp är ju inte jag? hallå lyssnar på bryan adams och den där låten ALLA gråter till när de hör. fatta tragiskt.
Jo igår hann ju bli knas. Men det va jävligt gott med kebab. Han på bella donna är en trevlig prick. Idag åt jag mindre näringsrik mat. Typ nudlar. Och så pratade jag med biokillen och han va faktiskt inte mycket gladre än vad han va igår. (va alla depp igår?) men jag berättade för honom att nudlar och majonäs är galet gott. och det trodde han inte på, men det är mest för att han typ aldrig äter nudlar.
Jo och så har jag märkt en sak denna helg, - jag får plats under min säng. Då kan man ställa en földfråga. Varför hamnade jag där?
Jo. Jag dammsugade med min dammsugare (som är röd och som jag målat med rosa prickar sen förra helgen då jag målade hela min byrå rosa) under sängen och vet ni vad jag hittade som jag letat som fan efter???? MINA RAGGSOCKAR. dom bara låg där och va efterlängtade. Men givetvis är de svårflörtade som fan, precis som jag. Så de låg verkligen skiiiiiiiiiiiiiitlåååååååångt inne. Så jag fick krypa och anstränga mig som en galen grek och då märkte jag att jag får plats under min säng. thats hot.
Och så undrar jag: varför sminkar jag mig liksom en tråkig bajsdum söndag?
Och så längtar jag ihjäl till sweden rock. Och så hoppas jag att jag får den snygga tröjan på HM.

gris

Jo och igår va ju en sån där allmänt vanlig dag. Jag kände på alla indre delar av en död gris. På naturvetenskapslektionen. Tänk va många brudar det finns som bara "åh nej jag kan inte se det, det är så äckligt och stackarst lilla grisen. alldeles död. och allt är blodigt och slemmigt" men hallå liksom?
Så det visade sig att jag var den enda som rörde den döda grisen. Jag tyckte det va intressant. Vet ni tillexempel att ett grishjärta är väldigt likt ett människohjärta?
Däremot har grisar större levrar än oss. Så grisar kan nog supa jävligt mycket mera än oss.
Men grisar super ju inte?
Nåja... nästa viktiga tanke..
Så det va en jätteintressant lektion. Sen cyklade jag åter igen som en galning genom Halmstads gator, hem till lägenheten, städa som en grek. Mange hämtade mig vid kvart över sex, och sen tåg till skåneland.
Väldigt trevlig tågresa, folk är trevliga på fredagskvällar. Eller är de mest småfulla?
How knows. How cares anyway.
Och jag fattar inte min fetish för detta med britney spears musik, jag lyssnar på "gimme more" och "piece of me" HELA tiden.
Saker jag har att göra idag: städa lite till, duscha, diska. Ja, jag kan fan lika gärna bli en hemmafru. Det känns så. Men det hade varit rätt mysigt. Typ förkläde och en arbetande man.
Och det är vad jag behöver göra idag. Vad jag kommer att göra: Kolla Pirates of the caribbean, spela xbox, lyssna mera på britney och dansa som henne (iallafall försöker jag i min ensamhet) och typ sminka mig. och prata i telefon.
Fan va härligt att vara hemma igen.

jag är oskuld på blogg.se

Japp jag är ju det. Oskuld här... och försökte skramla ihop lite fakta om denna lilla sajt. Kostar den något? Kommer jag bli ännu fattigare i månaden just av att sitta och trycka på tagenter? Frågorna va många. Svaren va dock få. Johanna sa: "Men hallå typ fixa blogg.se" och sen skulle jag fråga Jessica som inte svarade! Nåja, så ja jag får väl börja testa detta med bloggandet. Förra veckan lurades jag av en vis Mr S att skaffa facebook =) Men missuppfatta mig rätt nu. Jag är INTE en sådan som bara faller för vad som är "hett inom nätcommunities" - liksom hur MYCKET skit har jag ju inte snackat om typ lunar ??? Nåja, Facebook fanns tydligen hela världen av alla hela världens människor. Och kära blogg.se jag tänker nog stanna här. Dock ska jag göra ett fint slut med facebook. Man kan ju inte för många. (btw måste byta låt) det blev "Främling" med Carola.
Nåja... Så ska det finnas ny människor som läser om mitt väldiga innehållsrika liv nu då då?
Okey.. jag tänker inte dra min livshistoria, men nu som ny bloggare och typ det väl innebär att man tjötar runt om sitt -just som sagt- innehållsrika liv- så kan jag ju berätta om typ igår. eller?
Jo........ vänta... va fan gjorde jag igår?
Jag hade någon sån där viktig lektion. typ...ehhh... det va onsdag... så jag hade... tyska. tyska hade jag. och så tjötade vi på om hur man är trevlig i tyskland och bla bla bla. och sen på kvällen så umgicks jag med Daniel och han hade en fin vinare och vi lyssnade på musik, snackade och hade allmänt jävligt trevligt. Och det blev sent som fan, så imorse va jag pigg som en grek och lyckades stiga upp ur sängen typ 10.15 och lektionen skulle börja 10.30 (det tar typ 10 minuter att cykla till komvux)  så jag blev för första gången denna termin försen. Skämdes ännu mera som en galen grek. Men äntligen har vi börjat med något vettigt på naturvetenskap B. Människan och kroppen. Thank you lord. Och sen efter den lektionen så hade jag 5 minuter att cykla som en galning mellan Halmstads gator och inte bli ihjälkörd och dödad av bilar för jag skulle ju ha en dubbelkörlektion 5 minuter senare.
Jag körde på en katt. men saker och ting händer ju faktiskt i trafiken.
Så jag kör vidare i livet... och testar detta med blogg.se (Hallå ni ska ge mig cash för jag gör reklam för er!! annars blir det mupppoäng, god damnit)
Och ikväll jobbar jag på både tagent-och-sms-tummar. men det jobbar jag ju på varje dag. För jag är ju dryg. Och arbetslös.

Jo. Alltså jag är verkligen kär i Mange Schmidt. Jag kan fan inte hjälpa det. Såg hans video till "Gömma mig" innan ikväll. Han är liksom myskramig och pussgullig. (Finns de orden???)

Nåja. jag är iallafall inte "oskuld-blogg.se" längre.
Btw.... Imorgon åker jag hem till mitt underbara hässleholm.. eller iaf underbara lägenhet.

RSS 2.0