första april skämt?

Vänta lite nu... kan detta vara ett första april skämt som lurar hela landet? Eller är det faktiskt så att det är sant att våren är här? Det är så jäkla skönt väder ute och solen tittar fram och man blir bara allmänt så jäkla mycket gladare!

Ja, om detta nu stämmer så är det bra, och hittills har jag inte råkat ut för något första april skämt, dock har jag inte än haft en dialog med någon mänsklig varelse än, så det kanske händer idag (att jag blir lurad alltså, att jag kommer träffa mänskliga varelser vet jag ju redan)

Igår var det sista avsnittet av Den Rätte För Rosing och seriöst, nu vet jag att de blev superkära och sådär, och jag är den som inte har något alls emot åldersskillnader, men hallå, Hugo? en 19åring till en 35år kvinna med två barn, där hennes dotter är 16år... Ehh... Sorry, jag tror allt att den där Hugo vill leka av sig lite till, så detta är inget långvarigt. Även om det varit rätt plojigt att titta på detta program, så har det även varit rätt underhållande =)
Men vänta lite nu.... vad hittade jag här? http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article4787559.ab 

Nåja, vad tror ni om detta med att priserna på systemet ska höjas just från och med idag? Ett aprilskämt? Nåja, tur man inte infinner sig där allt för ofta då då.... Jag dricker ju hellre saft, menar jag. *Harkel Harkel* =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0