Buddhas hand?

Hittade en döflummig citrusfrukt ^^
tänkte dela med mig till er av denna knasiga frukt som heter Buddha´s hand =)


never trust a junkie

Det gör så jävla ont psykiskt, jag fattar inte hur man kan vara en sån jävla idiot och såra någon så pass.
Han kan väl knarka ihjäl sig or something, I just don´t give a shit.

over my shoulder

Hold me now, It´s hard for me to say I´m say I´m sorry I just want you too know. Hold me now

vet ni vad som är jävligt gott? schnitzel, klyftpotatis, brunsås/med champinjoner.
Som blivande kock vet jag att de finns i färdigrätter i frysen vid Kvantum (ICA kallar visa av er det) MUMS
ät o tänk inte på att man kan leva livet o va jättesmal för vi faller alla och då äts ju kolhydrater. Nej jag väger inte runt 42 kilo längre.

Jag har bestämt mig i mitt kaotiska diet/mat psyke att försöka vara "normal" men jag kan aldrig bli det jag har inget förhållande till mat, jag missbrukar mat helt enkelt, jag är missbrukare av mat. jag hetsäter inte längre, jag viker mitt totala matkaosliv ang en så simpel grej som mat i en blogg , heeey jag är ju 2110-talet-det är vi som platser oss i gruppen "vik ut vårat psykiska&fysiska liv"- i media. Kryp gärna in i våra bloggar, smstexter, finns dagböcker ens? Nej men kryp in i våran hjärna, för ni knullar våran hjärna.
Jag önskedrömmer om en värld där mat vore friskt&enkelt, inte detta jobb, - om jag kryper ner i en annan värld finns du där och finns?

Jag är mycket bättre och frisk idag än sen länge, många år sen. Mat är en konstig grej i mitt liv, men inte länge min fiende. Jag är än idag fascinerad.

Jag ska bli en bra kock och duktig.
(If you belive I will still believe)



Mat ska inte vara en fiende.

linda rosing va ju i malmö

jag får hybris, irritation, utslag
hallå, Linda Rosing va på Malmö festivalen i helgen.........
Åh ångest. Hon är lätt Sveriges Vackraste Kvinna (fast först kommer ju dock Victoria Silvstedt) men ändå.

Det va liksom 2005 or something jag träffade henne. Maxat länge sen.
Jag tycker ni ska kolla Linda:s blogg för den bruttan är rolig&smart, oavsett vad ni tror.

Har en bild på mig och Linda, och sen en till med mig o paula o en snubbe till sen då jag träffade henne på Björket. (ja tyvär är det jag, när jag va sjuk under de åren, men skit i det nu, - jag har iaf träffat Linda Rosing!!!!)

  jag och Linda kramas på Björket.

  Jag  och Paula (lika galna Linda Rosing-fans) drog till Björket med en annan snubbe (?) men Linda Rosing står bredvid ^^

teknik sysselsättning

För typ ett år sen... or something, va jag ju torsk på Ginza.se , och nu har jag fått upp ögonen igen efter ett lång tags paus... så ikväll har jag smartshoppat, roligt =)
Beställde;
Ane Bruns Changing of the seasons
American History X (
som jag blir förvånad av varje gång jag går igenom min dvd samling, att jag just inte har än!)
Galenskaparna / Tornado (After shave) Typ hur mycket har jag ju inte skrattat ihjäl mig till just denna/dom?!
Dj Sammys skiva Heaven
och den välkända tröjan Ikväll får 107 svenska gongorré för den är ju så klockren sen filmen för massa herrans år sen!!! Lätt jag ska ha den ^^
Lätt jag är nörd.

Idag köpte jag Silica tabletter inne på hälsoaffären Life, så hoppas jag ska få mitt hår att få bättre kvalite och växa!!!!!!!! (de hjälper ju mot hud&naglar oxå, men tack o lov har jag knappt aldrig haft ngra problem med min hud och faktiskt aldrig brytt mig om kvaliteten på naglarna, jag vill bara färga de snyggt.

Juni 2110 är jag kock !

Det händer en del i mitt liv nu.
Jag trivs riktigt bra med att plugga till kock och det är så jäkla intressant att jag inte ens bryr mig om att det är långa dagar och än så länge, i åtta veckor, är det endast teori och sen får vi steppa ut i köket. Första blocket, som vi då är inne på nu, läser vi;
Livsmedelshygien,
Livsmedel A,
Datorkunskap A,
Näringslära.

Och som sagt intressant&lärorikt! Sen blir det två veckors praktik och sedan dags för köket!
Jag är färdig kock i juni =)

Ikväll sitter jag och ska resonera en bok en kvinna som heter Carola Magnusson har skrivit ang ekologisk mat&tänkande, jag kan ju dock erkänna att jag dock tycker hela ekologiskmat-grejen är aningens jätteuttjatad nu men så får jag inte tänka om jag ska bli kock vid 2110talet... Ha ha!!!

Idag fick vi Livsmedelskunskapslära:s stora uppgift, som vi ska göra och lämna in vecka 40. Vi ska kompentera 4 st salladsbufféer till varje årstid, alltså sammanlagt 16 rätter. Och vi ska givetvis tänka utbud, ekonomiskt, näringsinnehåll, etc etc.... Ni fattar.

Så den ska kickas igång med brainstorming snarast!

-
Vad som händer annars i livet..., jag fick igår veta att pappas hjärtoperation blir tidigare än tänkt, först var det i slutet av september eller så, men nu blir den redan den 10de september, på hans födelsedag.
Jag är givetvis lite orolig och så, inget får absolut hända!
Jag blir väldigt orolig när det just handlar om hjärtat just pga min morfar och morbror dog av hjärtat, och min mormor har opererat sitt hjärta två gånger. Samt att mamma har problem med hjärtat.

Thåström är kungen

Uppdatering...
I torsdags var det en heldag i skolan, sen hem en snabb sväng, fixa till sig lite, sen åkte mamma textil& jag till Malmö och träffade Lena på stan och gick runt på festivalen och satte oss sen och snackade och köpte mat nere vid kanalen. Sen var det dags för THÅSTRÖM som jag ju inte finner ord till hur mycket jag tycker om honom&hans musik, texter. Träffade Richard, Therese och några andra och vi begav oss långt fram mot scenen. Jag och en av brudarna hamnade längst fram och som alltid så gör han en bra konsert, denna var dock snäppet bättre nästan. Han var på gott humör, och skrattade och log och lirade riktigt bra!
Thåström är sån jävla levande kick.

Fredags var det skolan och sen en lugn fredagskväll, vi kollade film och tog det bara lugnt. Det samma gjordes igår, så det har varit en väldigt lugn helg.
Vi gick till Kvantum igår och handlade, jag köpte boken "14 år till salu" om en sann berättelse från en svensk ung tjej. Läste rätt mycket av den igår så idag blir det nog att fortsätta med det, samt lite pluggande. Det är skitkul att plugga till kock, och jag trivs verkligen med klasskamrater och lärare.
Endast härligt är livet nu alltså =)

Hoppas ni har en fin helg!

Film-onsdag, men imorgon är det jag+Thåström

Efter hårinpackning, och sminket var på så kilade jag ner till staden. Traggade lite grann med folket, skickade depp/förhoppning(?)-sms och gick sen och köpte en ryggsäck, wow, det har jag lätt inte haft sen typ döööölänge sen , men det blev iaf en Björn Borg, svart ryggsäck.
Sen gick jag inom Videomix Hemmakväll och lånade tre filmer.
Har sett I taket lyser stjärnorna och tårarna bara rann. Se den!
Sen såg jag en ytterligare depptragisk film I skuggan av värmen som jag ju här i denna blogg var helkåt på för några månader sen, när den då gick på bio, för min del blev det inte bio, så det fick bli en dvdfilm instead liksom.
Och så lånade jag en film, värsta gangster filmen , ja 50cent är ju med och nu ska jag göra er förvånade, vet ni vad filmen handlar om?!
En knarkliga och en ex-snut.....
wow hur många gånger har man ju inte sett sådana, konceptet känns äldre än min mormors mormor liksom.
Men, den får en chans ikväll, filmen alltså. och sanningen är ju faktiskt är Fifty är bra skådis!!!

Thåström imorgon!!!

Skolan är som sagt igång, och jag trivs riktigt bra! Tror verkligen detta kan vara min grej =)
Vi har kickat igång rätt ordentligt, vilket känns helt OK!
Och onsdagar är vi helt lediga så idag är jag hemma, ska plugga lite & sitter just nu med en hårinpackning på skallen.

Ah, jag gillar denna låt; http://www.youtube.com/watch?v=Tj_Nlm0871E lagom flummig? =)

Jo imorgon ska jag in till Malmöfestivalen och se Thåström. Som alla vet ÄLSKAR jag Thåström.
Stridh och jag åkte dit i fredags och hade trevligt.

back in buisness

Inte för att man liksom längtar tills man faller pladask & inte lever livet längre, men när jag dör kan jag lätt tänka mig detta; http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5648933.ab

Jo, btw; skolan är igång & det känns dönice! =)

lookin´out my back door

Madonna i högtalarna.
igår, hela dagen maxat mysig, dock ändrade sig Stridhan om att hänga med ut, så jag begav mig själv ut vid halv nio tiden och mötte Mats och lite annat folk, trevligt.
Idag blir det att steppa ner till staden om typ en kvart och sen är det sista festival kvällen och rock n roll på den =)


Ses på festivalen !

härligt festival!

I onsdags började Festivaldax här i Hässleholm, och den kvällen var jag först ute med min pappa, och gick runt lite i staden, käkade och drack någon cider på Asia Corner, och sen träffade vi mamma Textil och Einar på Kingan och såg Dan Hylander. Trevlig kväll tillsammans med mina kära föräldrar! =)
Igår var jag ute med mats och peter och hade det trevligt, blev några ciders, fylleåk i pariser-hjulet och fyllemat langos, och sen hem och zzznarka kudden i soffan. Och imorse kom Stridh hem till mig och vi bestämde oss för att bege oss till stranden, och åkte till Rigeleje vid Åhus, och spenderade några trevliga timmar där. Stridhan var lite chicken och badade inte, men jag var i 3 gånger och jättehärligt! Vi har haft fina timmar, och nu har jag precis kommit hem, jag ska sminka mig och göra mig lite i ordning medans Stridh är i Tyringe och matar sin systers katt och sen ska vi ut på festivalen och antagligen träffa min bror och hans brud.
Hoppas ni har det fint där ute, mina kära läsare!

kryp som små ångestinsekter på min kropp

Oh, ångest ångest ångest, man pnedlar som en jävla mensbinda mellan ångest&förbannad&tårar (och jag som inte haft mens på flera år) men anyway, idag blev jag lite maxat sne.
Ah jag ger hässleholm, skåne, sverige ett fucking jävla år till, sen är det big time bye bye och ni lär inte se mig här, sen drar jag ,
jag tänker leva mitt liv bara dra, leva, tänk va livet kan ge!!!
Inte i Hässleholm.

Trust me, im the next Marilyn.
Kommer aldrig bli vacker som henne, men hennes mysteri ska jag lyckas med. Marilyn Monroe. She´s me honey.
Och fy faaaan va jag ska härifrån.

Ps. Jag har världens bästa föräldrar, och jag älskar dom så mycket. De gör att jag tror på livet.
-
Imorgon lägger jag in pics här så check it out.

RSS 2.0