undrar från vem?

Känns verkligen som eftermiddagströtthet nu... skulle skicka ett mail till min lärare... och så skickade jag det... till mig själv!
Smaaaart!


långhelg

Det är onsdag, men det har varit en långhelg för min del, kom dock inte med tåget i torsdags för det var något knas med SJ (Ovanligt?) så jag åkte i fredags eftermiddag, och tåget var fullt av glada människor som drack öl och satt och var högljudda och härligt postiva, de var på väg till Köpenhamn.
Så i fredags kväll hamnade jag nere hos Limbo, satt där och drack lite med han, börje och johan, sen begav jag mig upp och somnade så sött i soffan.
Lördags morse kom Stridh upp och vi satt och tragga och umgicks ett tag och sen gick han, och eftermiddagen och kvällen spenderades med Jörgen och hade rätt roligt.
Söndags behövde jag inte åka, för det var ingen lektion just denna måndag och det samma gällde igår, för då skulle vi vara halvklass eftersom det var massa labbrationer.
Och så träffade jag en jävligt nice kille från HBG i söndags.
Så jag kom upp till Halmstad i måndags kväll, och igår spenderade jag mest med att sitta i lägenheten, fördriva tid med att kolla tv och göra några inlämningsuppgifter (trivs bäst med att jobba på med dom, så man ligger en del i förväg)

Och idag har vi som sagt exprimenterat massa med salter&farliga gifter och pangboom och allt. Speciellt jag, är ju så satans snygg i "professor-rock" och brillorna som medföljer...
=)

Nä, nu ska jag bege mig till stan och kolla om Micke är ute och vandrar =)
Ha en trevlig lillördag allihopa!

A smile

Efter min lektion imorse var slut, så bestämde jag mig för att bege mig till lägenheten och slökolla tv. Men så såg jag Micke på stan. Han har lämnat Hässleholm och är i Halmstad nu (som han skulle för två veckor sen) och han har väntat på att se mig så jag bara sprang fram och kramade honom och sen satt vi och snackade massa, typ två timmar, och sen hade jag lektion och nu är jag på skolan men ska träffa han igen vid kvart i fyra.  En underbar vän, från mitt umgänge i Hässleholm är här.
Jag är inte ensam.
Micke är jävligt bra också.
Men ikväll blir det Hässleholm.

Men jag ler.
Tänk vilken jävla social människa man är, och hur dåligt jag mår i ensamhet.

Glada nyheter !

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article4234788.ab

Lovely!!!!


C ya there, rockers ^^

Det är verkligen inte roligt alls att festivalbiljetterna detta året har höjts... men jag ska inte gnälla, förra sommaren fick jag gratis inträde på både Arvika och Sweden rock så...
Any way, vad som än händer, så ska jag inte missa mitt tredje år här...


2morrow BACK 2 SKÅNELAND

Nu är jag riktigt igång i skolan, och det känns bara roligt, även om man slöar lite efter julledighet... men nu är det som vanligt, och det är ju faktiskt bara roligt, att lära sig massa nytt, träffa massa folk, ha något att göra. Jajamänsan.
Men just idag är jag faktiskt mest jäkligt glad över att imorgon kväll åker jag hem till Hässleholm =) Har inte varit hemma på två och en halv vecka... Oj oj... och så saknar jag massa vänner , så helgen kommer bli toppen!
Och imorgon kväll är det rockbjörnen!
Lovely lovely.

Fick ett roligt mms... när vi sitter en lördag, dagen innan jag åkte till Halmstad, och ska ut och dricka löl =)
Jag med hunden (nej det är inte Tonys hund), Jörgen och Todde.
Ja det var en rolig dag... sen hamnade vi ju i Vinslöv, också nice.

Åh, har massa hemlääääängtan.


haunt me 4 ever?

Detta kommer alltså att haunt:a mig forever ifall jag nu ska jobba inom det jag vill... eller nåja, men jag hatar periodiska systemet och får kalla kårar bara jag ser det... även om något inom mig tycker det faktiskt är rätt spännande, men det vägrar jag erkänna....Fuck, nu missar jag melrose place. måste hoppa på cykeln och dra!
Tjingeliiiing!

isbox

Att man inte har aningens bättre koll???

http://www.metro.se/se/article/2009/01/20/08/2041-65/index.xml

dirty television

Igår ägnade jag eftermiddagen och kvällen med att göra några inlämningsuppgifter, men mest kolla tv. Vilken jäkla konstig tvkväll! Det visades verkligen bara sex igår på tv. Det är sant.
Det var den här konstiga dokumentären om han som var oskuld och skulle bli av med den med hjälp av typ terapeuter som då verkligen mest verkade som "sugarmoms"... eller snarare prostituerade! Hallå, what´s up med det?!
Och sen bläddrade jag mellan kanalerna, kollade på My name is Earl (som typ var det enda vettiga igår på tvn) och efter det var det Weeds, men sen visade det sig att det var samma avsnitt som förra veckan...
Nu var jag fett uttråkad.
Men jaha, så på MTV visades detta jävla shit program, a shot of love with Tequila, alltså ska inte det programmet egentligen vara något sorts där hon ska finna kärlek? Men vad jag har förstått så har det gått mera än en säsong, och hon har steppat runt i minibikinis och hånglat med alla, och sen valt någon i slutet av programmet och sen direkt redo för nästa säsong?!
Frågar ni mig, så verkar det mest skrika "SL**PA*"  om henne....

Nää, så jag gick och la mig istället, läste bok. Denna bok är bra, "I närheten av solen" heter den.


Läste några kapitel, blev lite halvtrött, låg sen bara och tänkte massa och ville verkligen somna, men kom fram till varför förmodligen jag inte kunde sova, det var för det satans starka kaffet jag håvat i mig, så runt 3 tiden i natt låg jag fortfarande vaken och tänkte massa och var jättepigg.
Somnade till slut iallafall, tänkte att det är bra att jag inte ska vara i skolan fråns ett tiden.
Any way.... vid halv åtta ringde Jörgen och var traggig så då vaknade jag och blev pigg igen.

Nu sitter jag i skolan, om 20min börjar min lektion.

typiska svensken =)

Den typiske svensken är storväxt, blond och blåögd och har yllemössa på vintern. Han är av naturen blyg, tillbakadragen, seriös, företagsam och skrattar inte gärna åt sig själv, utan tar sig själv på största allvar. Han är även starkt vanebunden; varje morgon går han upp 05:30 för att ge sig själv tid att läsa morgontidningen. Detta innebär även att svenskar läser långsamt, eftersom arbetsdagen inte börjar förrän 08:00.

Vid sidan av sig själv är svenskens största intressen pengar, sitt jobb, sitt hem, ishockey och sin familj (i den ordningen). Han älskar dessutom djur - framförallt hundar - och ägnar timmar åt att cykla runt i skogen, släpandes på en stor schäfer.

En svensk har kvar sina egna tänder. Han är vanligen punktlig, ärlig, pålitlig, renlig och laglydig. Ett typexempel på det senare syns vid övergångsställen. Oavsett väder står svensken kvar och väntar på att ljuset skall slå om. Han blir hellre genomblöt än att han går över en tom gata mot röd gubbe. Ytterligare exempel är att svensken alltid använder bilbälte, aldrig kör berusad, alltid betalar tv-licensen, vanligen lämnar in deklarationen i tid, ofelbart har två plastpåsar när han rastar hunden och aldrig badar efter klockan 22:00.


Typiskt för svensken är även att han är mycket försiktig och sällan gör något impulsivt och spontant (möjligen undantaget att nysa): för honom är alla val en fråga om liv eller död. Ta som exempel något så enkelt som att köpa ost. Där andra européer tar vad som verkar passa kan en svensk provsmaka minst tio olika ostar innan han beslutar sig för att köpa ett halvt hekto Brie. Det är denna försiktighet som hindrar honom från att huvudstupa kasta sig in i ett äktenskap. Istället väljer han ut en kvinna med vilken han lever i ett par år, skaffar barn och först då - om hon fortfarande verkar OK - friar han.


Apropå äktenskap har svenska män inte mycket gemensamt med övriga europeiska män. Allt som en hemmafru kan göra, kan han göra bättre - från matlagning och diskning till att sy i knappar och stoppa strumpor. Det är faktiskt så att allt i hemmet (amning möjligen undantaget) delas jämnt.


Svensken tycker också om att vara välinformerad och ser allmänbildning som en dygd. Han ägnar timmar åt att hitta så mycket information som möjligt om saker som kärnkraft, U-länders ekonomi, luftföroreningar, Sydafrika och tusenfotingens sexuella preferenser. Han uppvisar även intresse för sin grannes namn och yrke, huruvida vissa ölsorter borde förbjudas och dylika trivialiteter.


De flesta svenskar är fanatiska när det gäller att hålla sig i trim. De spenderar regelbundet veckosluten springandes genom närmsta skog eller på en cykel fastbultad i källargolvet. Med tanke på hälsan har svensken slutat med nikotin, socker, kaffe på kvällarna och umgänge med främlingar. Han går även alltid till sängs före 22:00.

Den kanske mest fascinerande egenskapen hos en svensk är hans känsla för jämlikhet. Alla måste vara och göra precis som alla andra. För att underlätta för denna jämlikhet har de flesta svenskar samma efternamn, om än med viss variation - Svensson, Nilsson eller Persson. (Majoriteten av svenska kvinnor heter Inga eller Ulla.) Svenskar är också jämlika lönemässigt, tack vare solidariska skattesatser som gör att svenskar tjänar olika mycket före skatt, men inte efter. De har dessutom samma smak vad gäller möbler och kläder, de tänker likadant, de kör Volvo och semestrar på Mallorca.


En riktig svensk vägrar dessutom erkänna att han har några fördomar överhuvudtaget. I svenska ögon finns det inga skillnader mellan svenskar och utlänningar, och trots att han saknar vänner av jugoslavisk, grekisk, turkisk, finsk, polsk och ungersk härkomst, är han övertygad om att det är väldigt liten skillnad mellan dem och svenskar - förutom deras namn, vanor, att de odlar grönsaker i vardagsrummet, att de alltid har knivar, rånar banker och pensionärer, snor jobb från äkta svenskar, förökar sig som kaniner, slår sina fruar och pratar svenska som någon med munnen full av gröt.

Slutligen älskar svensken solen och stillheten på landet, hatar köer, får en kick av att vara först på bussen, ogillar vintern, njuter av sex, tål inte zigenare, tror på vad Socialstyrelsen säger, tror inte på Gud, dyrkar Ingemar Stenmark, är patriotisk (har kalsonger med svenska flaggan på), går till systemet två gånger i veckan, firar jul hos sina föräldrar, läser engelska och blir, tveklöst, förolämpad av en artikel som den här.


save the animals

Det har varit en ny helg, och vad har jag egentligen pysslat med?
Inte mycket alls, faktiskt. Mest kollat tv, och filmer. Rätt slö och skön helg. Stannade i Halmstad.
Och har som sagt kollat en del på TV. Och på något sätt har jag råkat/lyckats se ungefär tre program om hur djur skadas och olika inom det.
Det var bland annat något om hur de har mängder av små gula höns som de väljer ut endast honerna för de är de som lägger ägg, medans de kastar in alla hanar i en maskin som helt enkelt maler sönder dom.
Sen såg jag Birgitte B (glömt hennes namn, den tyska supermodellen, ikon) program, där hon startade PETA och visade hur de slår ihjäl sälungarna.
Sen visades det hur de gör med grisar i bur, de ligger precis så de kan rulla runt, men inte så de kan vända sig ens, så hårt packade står de.
Och jag blir bara så genomledsen utav att tänka och se på detta.
Det är som Gordon Ramsey sa "detta kan göra vem som helst till vegeterian"
Jag skulle aldrig kunna bli det dock, för jag kan helt enkelt inte tänka mig att bara äta grönt och äckliga soyaburgare, etc, etc...
Men visst, när man tänker på detta så... men jag tror det viktigare 'är att verkligen ta reda på hur ens mat framställs, hur djuren haft det, eller kanske också ge sig in på detta med djurens rätt och liknande. Kanske kolla ang Greenpeace och skänka cash till liknande.

För detta är fan helt jävla fruktansvärt.


courtney igång igen

Kan inte låta bli, jag diggar denna brud maxat... Courtney, you go girlfriend ^^
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4209356.ab

Och håller banne mig med henne. Finns typ noll rockchicks ute nu. Äkta då, alltså

subculture

Läser ju kursen "Människan socialt och kulturellt".
En av uppgifterna är att vi ska skriva och lära oss något om någon subkultur. Så jag valde faktiskt att skriva om Hippiekulturen! Väldigt intressant fakta och olika forum, med inlägg som jag har läst nu.

Ja, nej men då kör jag väl helg från och med nu.
Ha det gott allihopa!


fåglar

Idag vaknade jag allt för sjukt tidigt. Kanske inte så konstigt, somnade i soffan runt tolvsnåret och pallade helt enkelt inte flytta mig till sängen så jag sov där, och den soffan är rätt varm. Plus att jag hade två filtar över mig. Så när jag vaknade var jag alldeles genomsvettig och kände mig aningens sunkig.
Men idag är det fredag, ingen lektion.
Men jag begav mig ändå iväg till skolan, för jag ska träffa en kille som jag ska köpa en bok av, vid halv ett.
Jag kunde inte ta cyklen idag, för låset hade fryst fast. Attans, jag får nog vänta med att räkna med att det ska bli några vårkänslor här, iallafall de närmaste två månaderna.

Medans jag gick till skolan så flög det förbi några måsar. Jag kom att tänka på vilka glidare fåglar egentligen är. Jag menar, de är så satans lata och avslappnade att de inte ens kan liksom sluta flyga och istället flyga ner och ställa sig och DÅ bajsa. Nähä, de gör det helt sonika bara rätt upp och ner samtidigt som de flyger.
Det är rätt sjukt egentligen. Det kan ju också vara bevis på att de är jävligt stressade, men sen å andra sidan, vad skulle en fågel ha att vara stressad över?
Tål att tänkas på.

new muzica

Är hungrig. Kom på att shit va länge sen det var jag åt bakad potatis med någon god fyllning. Eller nja, visserligen åt jag nog det innan jul ungefär, någon helg mamma var uppe i Halmstad och fixade det =)
Det är sjukt gott. Då åt vi det tillsammans med köttfärssås och också väldans gottis.
Ikväll ska jag nog äta sallad. Tråkigt som fan, men ja jag vet ju själv varför...

 Gottis!

Nu ska jag ha träff om 10 min och sen ut i kylan och till lägenheten.
Fan imorse (eller förmiddags kanske det kallas vid 11tiden) så tyckte jag att jag fick vårkänslor för solen lyste och det verkade så satans bra. Sen kollade jag temperaturen... 1,8 grader.. Hrmf... och mycket väl var det både kallt och halt ute bär jag väl drog mig ut.
Lääääängtar verkligen till våren nu. Kom igen. Sol och allmän glädje fyller kroppen.
Varsegod, våren, du får gärna komma nu.

Btw, så har jag "upptäckt" två jäkla bra artiser. Veronica Maggio (hennes "17år" låt är bra!) och Lykke Li.
Spelar de rätt flittigt på youtube faktiskt =)
Och så kan jag inte annat än att fortsätta strö komplimager åt James Tyler! Som jag lyssnar på HELA tiden jag är i lägenheten.

bling bling alltid populärt

Jaaa, oj som det kan gå;
http://www.salongk.se/artiklar/2009/01/09/61219310/index.xml
Oops!

Och nu när jag är fett hooked up på detta med entreprenörskap och verkligen småbrinner lite för att själv någongång kanske starta företag. Så läste jag nyligen om detta, med att blingbling:a sina skor.
Där är ju ett exempel på en entreprenör =)
Och en jävligt simpel idé, men riiiiktigt rolig! Skor är typ alla brudar galen i och så tycker vi om smycken och som alla vet så diamonds are a girls best friend, och så pang så sätter man ihop det och det blev givetvis succé!
Det som jag också tycker är sjukt bra, är att man faktiskt inte behöver köpa dessa accesorer just från hennes företag, utan att man liksom själv ju kan göra det.
Jag menar, hur mycket sånt har man egentligen inte hemma i sina lådor?
Typ små tygrosetter, små sidenband, något gammalt nitarmband, etc, etc... Så det är ju både en kreativ sysselsättning och man får sina skor pimpade OCH förhoppningsvis blir det fint. Och man sparar pengar.
Tjoho!
Här ska pimpas!!!

Men för de som inte har så vidare bra kreavitet som jag (*host host*) och som vill spendera pengar, kan ju alltid checka in www.blingmyboots.com, för det är en absolut en jäkla bra sida =) lite sölig var den dock, men any way.

mail från liseberg!!!!

Dagen blev plötsligt jäävligt bra! Just nu har jag först en 15min rast från Entreprenörskap, som verkligen är hur intressant som helst! Verkligen roligt att jag valde denna kurs!
Och så loggade jag in, och hittade ett mail från Liseberg!

Hej Linn!

Vi har med glädje tagit emot din önskan om att arbeta hos oss under sommarsäsongen 2009. Vi har valt ut ett antal intressanta sökande som kallas till en gruppintervju på personalavdelningen och du är en av dem.

I samband med intervjun, som tar ca två och en halv timme, får du bl a information om Liseberg och om de tjänster som finns.

Kom ihåg att ta med kopior på dina betyg/intyg samt namn och telefonnummer till en referensperson om du inte lämnat det i din ansökan.
Vi ber dig även att ta med en sak som påminner om ett Lisebergsminne. Under intervju kommer du att få berätta om detta minne.


Du är välkommen till oss 2009-02-03 klockan 09:00.
Med vänliga hälsningar

Liseberg AB
Personalavdelningen

ensam

Shit, va off jag är idag. Känns liksom bara tråkigt allting. Jag kanske ska skylla på vädret, för att ha något att skylla på. Jag känner mig nere, kroppen känns konstig, huvudet känns trött.
Jag känner mig riktigt ensam. Har bara alldeles för mycket tankar i huvudet, som inte är vidare positiva. Jag känner mig verkligen ensam.
Jag behöver umgås med glatt folk. Jag behöver prata, skratta!
Fan idag känns det inte kul alls!!!
 Ungefär som jag känner mig...

bok

http://www.metro.se/se/article/2009/01/13/19/0224-45/index.xml

27de februari

Snart dags.. igen.. =) 27de februari...
Kanske något ungefär såhär?


hungrig


Jag är typ såhär hungrig nu!!!!hittade.. lite roligt..

modebloggspråket


Gräjt!

Lisaplace

Översättning: "Great" (bra!) i svengelsk version
Kommentar: Är blir é, nice blir najs, love blir löve - grammatik är totalt ohippt i modebloggkretsen.

;)

Sophie Rosensvärd, Sophie And The City

Översättning: Sophie är glad här, hon blinkar lite flörtigt.

Kommentar: Smilien säger mer än tusen ord - i bloggvärlden används tre streck för att uttrycka känslor, löjligt eller smart?

Hallå snyggingar

Carolina Engman, Fashionsquad

Översättning: Två flugor i en smäll, hälsning och komplimang!

Kommentar: Att ge komplimanger till läsare är ofta till för att locka besökare och vara lite personlig, ungefär, hej kompisar!

Snyggo

Eleonore Nygårds, modette.se

Översättning: Snygg

Kommentar: Att sätta sin personliga prägel på ett ord, ger bloggaren en ökad identitet då läsarna förknippar honom eller henne med ett visst uttryck.

Hörde jag skål?

Sofi Fahrman, Sofis Snapshots Aftonbladet

Översättning - Skål! Matchas ofta av ett glatt partygäng hållandes shots- eller vinglas.

Kommentar Sägs härstamma från en mytomspunnen middag på mediemodefolkets favoritrestaurang Teatergrillen i Stockholm.

Monstercravings

Elin Kling, kanal 5.se

Översättning - engelskt uttryck för begär och föregås det av monster är begäret så stort att det bloggaren ligger sömnlös om natten.

Kommentar: Cravings är vanligt ord i modebloggsvärlden och Elin Kling har uppenbarligen starka känslor då hon skapat uttrycket monstercravings.

God morgon, cupcakes

Michaela Forni, Stureplan.se

Översättning - god morgon muffins, frågan är ifall både tjejer & killar är cupcakes?

Kommentar: Att blanda engelska och svenska är lika vanligt som lingon på havregrynsgröten bland modebloggarna.

Dagens önskeoutfit

Linn Gustafsson, Pause.se

Översättning - Cravings i bildform, Linn lägger upp sin drömklädsel för dagen, top, benplagg och accessoarer.

Kommentar: I dagens önskeoutfit finns inga gränser, här blandas trasiga jeans, YSL-tischor och Chanel hej vilt.

Gah!

Mats Setréus, Style by Mats 1000 apor

Översättning: Ett utrop av begär och lycka

Kommentar: Mats Setréus har givit uttrycket gah en ny dimension, det kan appliceras på allt: solglasögon, papperskorgar eller honom själv.

"Speciellt extra mycket"

Robin Klang, Klang

Översättning: Helt sjukt galet fantastiskt

Kommentar: Förstärkningsord är älskat i modebloggiga kretsar och gärna flera på raken.

I love it

Cecilia Steiner PUB, stureplan.se

Översättning: Engelskt uttryck för jag älskar det.

Kommentar: Love eller älskar nästan missbrukas av modebloggare för att lite nonchalant uttrycka sin kärlek till mode.

Vill ha!

Engla, Englas Showroom

Översättning: Engla har köpsug.
Kommentar: Vill ha uttrycker modebloggarnas omättliga shoppingbehov.

Helt fab

Ida Pyk, elle.se

Översättning - förkortning av fabulous, ett engelskt uttryck för fantastisk eller fabulös.
Kommentar Ida Pyk modellar jorden runt så ett svengelskt uttryck är helt rätt för den internationella feelingen.

Wow

Frida Fahrman, metrobloggen.se

Översättning: När Frida Fahrman har fått syn på en riktigt snygg stass då utbrister hon wow.

Kommentar: "Oj" är inte trendigt att säga - coolare då med "wow". Poppis även hos bloggvännerna Linn Gustafsson och Elin Kling

Pråmiz

Kenza, Kenzas Blogg

Översättning: Svengelskt ord för lovar

Kommentar Humor eller felstavning? Försvenskning av ord är en balansgång emellan coolt och töntigt i bloggvärlden.


james tyler

Idag började jag inte fråns klockan 13.10, jag har absolut världens bästa schema (om man tycker om att slippa gå upp innan klockan 9 på morgnarna..) så idag begav jag mig upp, kollade på tv, sen råkade jag typ ta sönder den. Eller ja, jag vet inte om boxen krånglade och fastnade eller något, för plötsligt när jag bläddrade mellan kanalerna så fastnade den på det där reklamprogrammet där Mr T står tillsammans med en kvinna och försöker sälja någon matlagnings-grej, och sen var det den ENDA kanalen jag kunde se, för den hängde sig där.
Baaaah!
(Man undrar också varför Mr T måste göra detta? Har han slut på cash eller? Kanske testa att sälja sina extrema stora guldhalsband för att få in lite kosing?)

Any way... sen drog jag in mig i duschen och efter det insåg jag att klockan var något över elva, så fixade smink och kläder och tog mig sen en lång runda i stan.
Gick in på skivlagret och handlade upp mitt presentkort. Och det blev det som det faktiskt var tänkt också! Även om jag först stod och samlade på mig 6 filmer, eftersom det var "Ta 3 för 99kr", men bestämde mig sen för att köpa den här Greatest Hits med James Tyler =)
Älskar hans musik.
Och så fick jag veta, av skivbolagets-snubben att Per Gessle typ älskar James Tyler.
Jaha, vilken onödig fakta tänkte jag, men ändå.

Sitter i datasalen på skolan nu, har nyss haft lektion och ska ha träff ikväll, i "människan kulturellt och socialt" klockan 5 så jag fördriver tiden med att spela Kalle Baah på youtube och surfar runt.

Btw, så missade jag "Lipstick jungle" igår, som jag förövrigt hade tänkt mig, men sen blev det guldbagge-galan istället. Fan va jag älskar Johan Glans. Han är sjukt bra!

gröna stora kaninen

Btw, jag har sökt jobb... sommarjobb på Liseberg =)
Håll tummarna*
Och neeeej, jag ska inte gå runt och vara denna gröna kanin :P

helgen

En ny helg har gått. Lugn, trevlig.
Mamma kom upp, i fredags kväll. Käkade, drack lite vin. Kollade någon film.
I lördags gick vi på stan, shoppade lite. På kvällen kollade vi på "Stjärnor på slottet", som jag nog bölade mig igenom hela. Eftersom det var Gardells dag och så otroligt känslosam!
Alltså han är en otrolig människa!
Jag kan inte förstå de som snackar dåligt om honom...
Och igår var det söndag. Efter frukost, blev det en lång promenad i solen vid havet och sen var Elias hos oss under hela eftermiddagen, kollade lite film och sen kom Mange över och fikade.
Igår kväll efter mamma åkt tillbaka till Skåneland så intog jag bara soffan och kollade tv. Bland annat första delen av åtta på Pamelas program på femman.

Ikväll ska jag nog ta mig iallafall en titt på lipstick jungle. Klockan 9 på trean.

gratis träning

Fick ett roligt mail av min kusin =) Låter superroligt! Någon som vill hänga på?

Gratis träning?‏
Från: Louise Johansson (loix_97@hotmail.com)
 Medelhög riskDu vet kanske inte vem den här avsändaren är.Markera som säker|Markera som osäker
Skickat:den 8 januari 2009 12:58:33
Till: milefalk@hotmail.com
Hejsan Linnzan! Du, snart (lördag 24 januari) kommer d i Hlm som jag pratade om-gratis träning på tekniskan-fast det är prova på olika danser. Vill du följa med? Det är medborgarskolan som fixar d, varje dans är 30min o där är olika danser att prova på. Visst 30 min räcker ej riktigt för att fatta dansen men totalt sett blir det mycket träning o skoj! Jag testade det för ett halvår sen o tyckte d var roligt med orientalisk dans (magdans), latino och afrikansk dans. De 3 danserna varar i år från kl 14,30 till 16,00. Sen är där bugg, street, show, brasiliansk dans o ngt som kallas zumba (är som latino). Du kanske vill testa andra danser? Där var nästan bara tjejer/kvinnor sist och man kan vara publik om man inte vågar. Jag tänkte maila Nelly o min kompis Camilla oxå o fråga de om de vill följa med.
 
Kram

ge upp

Jag vet!! Fy va dåligt av mig!! Ändrades kursen till en annan istället... Men fatta, jag kan inte plugga matte, om jag inte ska förbreda mig själv på ett halvår av ångest, nedstämdhet och känna som jag lever ett helvete. Så känns matte för mig.
Men jag satt iallafall med på en lektion. Och faktiskt, jag minns en del av det och FATTADE det!!
Men any way, det är bara nu i början, sen kommer det att bli sjuuuuukt svårt så jag pallar inte.

Nu är det helg =) Mamma kommer upp i kväll så vi ska väl ha en fin helg.

Önskar er en härligt helg också =)

livets värsta

Ångest. Ångest. Ångest.
Hur dum i huvudet kan jag vara? Jag ska läsa matte!!! Jag kan inte det, och jag hatar det.
Första lektionen är idag... Och jag är redan totalt trött på det. Får bara massa gamla hemska minnen. Det var alltså precis att jag fick ett väldigt svagt G i matte när jag gick i nian. Sen dess har jag totalt undvikt det.
Jag ska iallafall gå på lektionen idag, och ge det en liiiiten chans. Men tyvär funkar jag ju så, att tycker jag inte något är roligt, eller passar mig så ger jag ganska snabbt upp. Jag blir totalt nere och vägrar och hittar hellre på något annat.
Men, idag ska jag fan sitta där i mattesalen och åtminstonde visa för mig själv att saker och ting kanske faktiskt kan förändras.
Men tycker jag det är sjukt tråkigt, så vet jag en annan kurs jag ska ta istället.
Jag vet att detta är ett nederlag isåfall... men va fan. Jag får skämmas lite för mig själv, och inför mina föräldrar som jag typ lovat att äntligen ta itu detta med matte. För det är ett väldigt viktigt ämne att ha. I know. Men fy fan va tråkigt det är!
Alltså, jag kan det verkligen inte. Jag fattar inte det. ALLS. NADA. INTE ETT DUGG.
Fattar ni?

Nåja. Nu har jag babblat ur mig det tråkiga, så nu ska jag surfa vidare.

Tjing!

Melrose place är äntligen tillbaka!!

Har maxat glömt att berätta!!!
Igår så märkte jag att de börjat visa MELROSE PLACE igen!!! Ni vet hur lääääääääänge jag har väntat på detta va?! Oh, jag missade aldrig ett avsnitt av det när det gick "förr i tiden"...!!!
Blev sjukt glad! Jag vet att många säkert tycker att den är värsta B, men jag är fast i den.
GLÄDJE GJÄDJE GJÄDJE!!!
*hoppar upp och ner på min stol* weeeeeeeeiiiiii !!
Och igår visade de de två allra första avsnitten, och idag det tredje (dock råkade jag missa det idag. Väldigt korkat av mig)

Och så är det tydligen så att de visar tre avsnitt av Weeds även denna natt... med start om 7 min så nu ska jag bara springa och slå en drill, sen fixa te och sen inta soffan.

Natti Natti y´all out there!

 Världens bästa tvprogram... typ =)

sushi

Idag, nyligen så kom jag fram till ett bra nyårslöfte!
Eller nja, det är kanske inget vidare löfte... men ja, iallafall... jag har ju snackat rätt mycket skitsnack om just sushi.
Fast jag aldrig testat det.
Ibland är jag sån där... tycker och yttrar mig om saker som jag inte råkar veta så mycket om. Och jag är medveten om att det är dåligt...
(Ungefär som så mycket skitsnack jag snackade om "desperate housewife", fast nu är jag helt fast vid tvn när det visas... och samma med att äta kål.., som jag jag sen testade och tyckte det var galet gott...)
Jajja, ni fattar...

Nu har jag iallafall traggat bort någon halvtimme inne på ett forum och snackat om sushi!
Och fått massa bra tips vad som jag ska testa min första gång! Och det finns ju massa gott! Som jag älskar vanligtvis! Typ lax, räkor, crabstick... etc, etc.

Så det ska banne mig testas detta året!!! Och inom en snar framtid också!!!
Finns en del sushi ställen i Halmstad också, så det ska nog inte bli några problem.

 Ser ju färgglatt och gott ut... faktiskt... =)

chips... med smak, tack

Undrar om jag typ varit full eller något när jag handlade hem dessa chips?
De är liksom bara vanligt tråkiga, inget alls, ingen extra smak eller nothing...
Jag brukar ju gilla typ holiday chipsen , eller sourcream men denna gång jag tydligen handlat hem dessa vet jag inte riktigt hur jag tänkte.Visst, de är inget fel med dom... men de är ju sjukt tråkiga att äta. Och ska man nu tillåta sig själv att äta chips så kan de iallafall ha smak.

Any way, idag har varit en sån där "bra-men-tråkig-dag". Liksom jag hade ju fett missuppfattat detta med att det skulle vara en röd dag.
I natt satt jag uppe rätt länge, spelade och när jag väl stängde av xbox:et så såg jag att det skulle visas flera avsnitt av "Weeds" så jag kollade på dom, och la mig runt 2 i natt.
Vaknade vid 10 tiden, kände mig förkyld, nåja... lyssnade på lite glad musik, och begav mig sen till Coop Forum och handlade för mitt presentkort.
Resten av dagen har jag mest spenderat vid datan, eller tvn, så det har varit en lugn dag.
Imorgon åker jag till Halmstad igen, och skolan börjar på måndag.
Så nu är ledigheten över och back to school.

Men ikväll ska jag bara slöa, och spela.

Hoppas ni haft en bra trettonafton !

ingen vidare bra början... 2009

Hallå i rutan...
Japp, jag finns kvar... dagarna lyckas bara försvinna satans snabbt och jag antar att det är så med ledighet. Nu är det snart back to normal igen... vilket känns bra, och sådär.
Efter nyår blev det tre jobbiga dagar, jag lyckades såra en människa jag tycker väldigt mycket om, så de dagarna mådde jag inte bra.
Nu har det löst sig, en del, för vi har snackat och förhoppningsvis kommer allt bli jättebra.

idag har jag mest tagit det lugnt. Jag har storstädat och spelat xbox. Fatta jag spelade två timmar och hade kommit skitlångt och så fastnar spelet!!!! Ahhh grrraaahhh!!!!
Maxat sne blev jag.

Men nu ska jag spela lite till... ville mest checka in här och skriva några rader till mina trogna läsare =)
Hoppas ni har haft en fin nyår!!!

Kram kram

RSS 2.0