du vill inte bråka med mig. väck inte björnen som sover.

wow, min data går snabbt igen. Ah, han är underbar.
Igår var det tingsbacken och sommar&sol och jag speldade Michael Jackson hela dagen & mådde ärligt talat dåligt och ledsamt att han inte lever längre. Förstå hur stor han var alltså. Riktigt. Folk som snackade massa skit igår och fittade sig i ord blev jag bara sne på, det är dags att öppna ögonen och se hans storhet och som människa.
Efter tingsbacken så blev det Wokhouse uteservering & drickisar, yummi yummi!!!
Sen upp till mig, småfest & trevligt sen till Lalle, knasknas blev det...

Idag vaknade jag av ett sms som gjorde mig sne.
Låt oss klargöra detta:
Jag har inte hånglat med T, på tingsbacken och aldrig annars heller.
Jag har inte någonsin gjort något med Hans, verkligen inte.
Jag finns inte på någon film på youtube (jo en, men det är från musikbyrån)

Idag är jag förbannad.
Lyssnar på Michael Jackson & ska dra mig till duschen snart & sen till staden.

Jävla Hässleholm jävla människor jävla idioter

Do not play me.

Men jag ska dra mig upp ur detta också, tänker inte lägga ner min dyrbara tid & energi på idioter

fast ikväll blir nice, I guess. Ska till Hasse, med Emma och så & bada pool & grilla o sen ska jag träffa Stridhan ikväll. =)

jag som redan är hypad tillräckligt?

Kryss i taket - Jag har lapat så jäkla massa sol att jag till och med fått solbrända ben! Jag brukar nämligen resonera sådär att jag har alldeles för pinsamt vita ben för att ens vissa dom för solen och väljer därför inte att göra det för om jag väl gör det så får jag höra sådant som "va fan ska du blända solen själv eller?!" och väljer därför inte att sola benen. Så nu har jag laxrosa färgade ben och är glad över det för imorgon när jag vaknar har det nog lagt sig till en finfin bränna.
Man får inte vara dum!
Nåja, som sagt det har solats och traggats och umgåts och det är sommarkänsla med att alla samlas vid Tingsbacken.
Vi satt där igår och framåt kvällen när Lalle slutat jobba gick jag till honom, blev lite knas, och sen hem, och hamnade uppe hos min granne Peter och drack lite kaffe med lite gök i, och som alla fattar så är jag inte riktigt personen som ska ha något "uppåt" så jag blev jag piggare än piggelinglassen itself, så när jag väl kom till min lägenhet så var jag ju helt igång, så i säng runt 3, och upp vid 5.
(Som sagt det finns många anledningar för mig att aldrig hålla på/ testa droger, för jag triggar fan igång anyway. Kids, stay away from drogs - stay in school! )
Moral-tant Linn.

Nåja, och idag blev det dumburken till typ ett och sen till Lalle,
energienergi
:S
Dooh.
Trötthet, och sen till staden, träffade Jörgen&Tomas och satt och tragga några timmar och hade det trevligt på Tingsbacken. Drog mig hemåt runt typ 8 ikväll. Fixat lax och brocolli. Gottis.
Behövde lite frukost.

Sitter och lyssnar på Pink Floyd& Tracy Chapman och oavsett vilket så är jag nöjd med att fan äntligen är sommaren här.

Saknar dock min fina älskling!

Gynning är den rätta känslan i länken i sig

Läste för typ någon vecka sen någon jämnförelse med olika kändis-bloggar, och det sjuka va just att de jämnförde typ Gynning med Rosing (men visst, go 4 that) men sen va det liksom Carl Bildt också! Nåja, skumt. Any way, jag är ju nyfiken på vad de här Gynning&Rosing gör, även om jag tyckte att de båda bloggade bättre när de båda va singel (Är det så det är??? ) Men iallafall, jag måste bara säga att Gynning  är vinnaren och har nog alltid varit , men check this one out ; det är en text från hennes blogg ;

Ikväll tittade jag på filmen om Benjamin Buttons liv, åh min gud vad den var jobbig att se. I början tyckte jag att den var banal. Men sen efter en timme satt jag fastnaglad på ena sidan soffan och vissa meningar liksom ekar fortfarande i huvudet på mig. Jobbigt att vara han, jobbbigt att vara mig, jobbigt att vara människa överhuvud taget när allt vi gör är att vänta på döden, för varje dag som går kommer vi närmre och jag hatar det. Jag är så jävla rädd för att dö så det inte är riktigt klokt. Mer rädd för döden än något annat. Jag förtränger den med stress och högklackade GUCCI skor. Jag vill inte se vad som håller på att hända med  vår planet för att jag är så jävla rädd. Kanske är det därför jag inte gör något, kanske är det därför som jag inte stannar upp och funderar för mycket, för att det är lättare att köpa de där GUCCI skorna och vandra berusad igenom livet, med ett skratt som ekar när vi dör.

Men snälla döm mig inte för att jag är rädd, utan för att jag är ärlig

upptagen med att leva.

Min blogg är typ död eller ngt, men det handlar faktiskt bara om att; min data är lagom jättemycket fylld med virus (och Stridhdarling ska hjälpa mig med värsta grymma programmet snart) och sen för att jag haft massa annat att göra än att sitta vid en data.
Intensiva dagar kan jag bara säga... Sommaren är här, folket, glädjen... ledighet, ja, allt.

Midsommar blev bra, det blev några trevliga timmar med Stridh inann vi vart och en drog iväg till lite släktfirande. Jag till Lilltorpet med min släkt och åt gottismat, fan va gott köttbullar, gräslök, gräddfil är... yummi yummi, sill äter jag typ sometimes, men skippa det nu...

Men jag mår bra & verkligen bra. Vi kan ha det så jäkla bra tillsammans och den känslan och med människan man tycker så mycket om; är bara så satans bra!!!längtar redan tills nästa år!

Vi begav oss iväg mot Norje-Boke och Sweden Rock och träffade massa trevligt folk, det blev fest och bra musik, såg Kamelot, väldans bra! Dock i ösregn, men whatever, kvällen fortsatte och även om vi var alldeles dyngsura så gjorde det inget, vi sov i bilen den natten för jag insåg att jag absolut inte skulle överleva kylan ifall jag skulle sovit i ett förtält. Lördags tittade solen fram, och upp runt 4 på morgonen och det var lika bra att sätta igång festen direkt, dock begav vi oss till Hässleholm framåt kvällen, men det var helt okey, det var en bra festival och jag längtar redan nu tills nästa års.
I söndags var vi hos Emma, slökollade lite film, traggade. Idag verkar vara en jäkla soft dag, tänlte först att jag skulle bege mig till Halmstad och hämta betyg, men ringde och snackade med dom, och de sa att de likagärna kunde skicka dom till mig, så det var väl lika bra det, har lite dåligt med cash nu också nämligen.

Btw, jag ska till Metaltown =)

imorgon är det dax!

Sommaren och ledigheten har verkligen kickat igång, som sagt. Inga måsten, mest lata dagar, party& överdrivit mycket metal, men känns helt okey, för det är ju faktiskt imorgon vi drar till Sweden Rock.
Jag pajade ju min fot, pga påfrestningar och samt min förmåga att hantera ilska... igår var foten helt omöjlig att ens stötta sig på, men idag gör den mest lite ont, och jag tvingar min kropp att inte på något sätt alls strejka för fan nu sitter jag med sweden rock-armbandet i min hand och imorgon ska vi in, och fan va det känns härligt.
Lalle lyssnar på rätt hård metal, så det blir väl mycket sådana band, även om jag gillar metal så är det väl just den extremt hårda metalen som kanske inte riktigt är min grej, men fan inget kan vara fel med denna festival, den är bara så toppen.

Jag mår fint, i livet, men jag behöver ta itu med en sak, lösa, för det jag aldrig vill är att såra någon.

inte läge för sossedialog med en moderat 2 dagar innan sweden rock. tips

Blev förbannad, noll respekt, noll förståelse. Åter igen politiska åsikter. Jag hatar sossesvin, men dessa människor tycker jag om ändå. Åh jag kan inte ge mig, höger är det enda rätta. Hamnade också i en dialog ang något som inte ska tas upp här men som jag också blev sne för. Öppna ögonen.
Alla som känner mig väl & att medvetna om mina "aggressioner" är ju även förtåliga med att jag blev sne ikväll och smällde min fot in i en dörr och nu har en fot jag inte kan gå på (vrickad). Och sweden rock på¨riktigthet om mindre än 2 dagar.
Och jag har så jääääääääääääääääääävla ont i min fot.

sommar

Sommar, sommar, sommar! Fattar ni?! Äntligen!
I torsdags började Siestan, jag kom från Halmstad framåt kvällen, och sen blev det lite fest med Emma, Todde hemma hos Lalle. Trevligt.
I fredags var det också festivalkänsla, och vi begav oss ner mot området och jag hade 3-dagars biljett, så det blev iallafall att jag gick in och såg Eldkvarn, vilket var bra!
I lördags var det crosuing och Siesta så hela Hässleholm var totalt levande (vilket dock inte är ofta...) och vi var inne, det blev Timbuktu och trevligt folk& go dricka, samt god langos =)
Och det är som sagt sommar och allting känns bra.
Nu är det Sweden Rock som gäller och livet är så jävla gött.

RSS 2.0