och jag ändrar inte mig på denna åsikt.

Satt och funderade på rasism innan, och hamnade in på politik pga alla insändare jag läste, så jag softade runt på några av partiernas hemsidor.. och ja, som sagt, jag kanske är lite blanding av allt, men jag röstade moderaterna i riksdagen och landstinget, och i kommunen blev det utan tvekan SD och det är inget jag någonsin kommer hålla tyst om eller ens ångra. Jag vet att alla partier skriver sådär jättebra om sitt egna parti, men håll med om att detta fan är rätt?

Sammanfattning
2005-05-01, 18:42 | Av IT-red
Sammanfattning av sverigedemokraternas politik.

Nej till EU
Vi värnar Sveriges nationella suveränitet, och motsätter oss överstatligheten inom EU. Vi är däremot för samarbete mellan stater, inte minst i Norden, östersjöområdet och övriga Europa.

Nationell och social rättvisa
Sverigedemokraternas politik bygger på ett nationellt ansvarstagande, social rättvisa och ett ekologiskt medvetande. Vi vill omvandla dagens skendemokrati till äkta demokrati, där alla får komma till tals.

Vi förespråkar en moralisk upprustning, vi värnar västerlandets kristna etik, och vi vill stärka nationalkänslan, för att på så sätt skapa en större trygghet och gemenskap inom det svenska samhället.

Svenska folket måste lära känna sin gemensamma historia, och på så vis också lära sig att känna solidaritet med sina medmänniskor, såväl i Sverige som i omvärlden.

Brottslighet, missbruk och sjukskrivningar
Brottsligheten är hög, antalet missbrukare bli större och sjukskrivningarna är snart flest i världen. Sverige är ett sjukt samhälle, därför att medborgarna inte trivs. Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter.

Skatterna
Sverige är ett av de länder i världen med högst skattetryck. Det mångkulturella samhällsexperimentet kostar oss varje år enorma pengar och det är bara sverigedemokraterna som ifrågasätter om det är rimligt. Vi är det enda parti som kan sänka skatterna och förbättra den offentliga servicen samtidigt.

Sysselsättningen
Vi är övertygade om att det är småföretagen som kommer att skapa de nya jobben. För att bekämpa arbetslösheten och stärka Sveriges ekonomi vill vi därför skapa ett gynnsamt klimat för de som vill starta företag och för nystartade, privata småföretag. Vi vill också införa ett lärlingssytem, där arbete och utbildning går hand i hand.

Invandringen
De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Sverigedemokraterna är det enda parti som vågar säga detta öppet.

Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land. Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös invandringspolitik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater - rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.korv med ketchup & senap... på rymdfärden

Ha ha fatta värsta coola idén... I like it... check this one out:  http://www.metro.se/2009/03/30/5728/han-ska-odla-senap-pa-manen/

Sugen på ett glas vatten?

Läs och fundera.... =)

Till dem som njuter av ett glas vin eller två... och även till dem som inte gör det...

Som Benjamin Franklin sa:
-"I vin finns kunskap, i öl finns frihet, i vatten finns bakterier..."

I
flera noggrant kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demonstrerat att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier. Med andra ord, så har vi konsumerat 1 kilo
bajs...

Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol). Detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier...

Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit...

Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som en service till allmänheten...

Thåström

Fy fan va bra det var!
I lördags på Thåström konserten i Idrottshallen i Kristianstad.
Jag och Stridh stod nästan längst fram, och hela konserten var så jäkla bra.
Vi missade tåget tillbaka så det fick bli taxi till Hässleholm, och upp till Stridhan och det blev en fortsatt trevlig kväll.
En slö söndag, en fin förmiddag... och begav mig igår eftermiddag tillbaka till Halmstad.
Mamma var ledig igår, så när jag kom upp käkade vi lite, och sen gjorde mamma två fina ringar till mig och så har jag faktiskt börjat sticka, och det är superkul =)

Allting känns jäkla bra idag.

med den i handen.

Nu har jag äntligen min Thåström biljett i handen och min ägo! Tjoho! Fy fan va roligt det ska bli =)

Grannfejd, close up

Okey, detta är inte första gången, men så många gånger denna psykochick väcker mig mitt i natten så jag inte kan somna om, så har det blivit så att vi utan att tydligen kommit fram till det, startat någonsorts omogen tävling.
Såhär går det till (förutom att hon väcker mig på nätterna... 1-0 till henne?)

* Hon spelar jättehögt techno/RN&B/trance musik (vilket jag faktiskt inte har emot, men det finns denna grejen bakom det hela...)
därför så spelar jag massa schlager-klassiker

och så börjar hon skruva upp och sen jag & såhär funkar det.
Fan, bruden är 25 bast, hade hon inte åkt in och ut från psyket (som dock är sant  så hade det ju varit jättekul att bo bara en trappa ifrån henne och sitta där och tragga och pimpa vin och ha den fint.
Det är liksom sjukt, för här detta hus finns tre lägenheter i, och de där nere är värsta mysfina så...

Fan, måste ta ut Carola skivan... nu blir det After Dark. Jättehögt.
Jag säger som S: "Det va du som började" (dock var det så jävla barnsligt då därför tar jag mig rättigheterna att visa detta fjönteri i ett nytt fjönteri.(Och ni alla vet ju vem S är...)

Thåström + jag = lördag

Hallå i rutan!

Vilken totally lovely day, alltså!
Intressant&härlig lektion&dialog och massa snack och skratt.
Sedan, mot staden, har fått dille på inredning , jag skulle mycket gärna vilja jobba med det och kunna alla små, små bra tips. Idag fick jag dille på några hemsidor, och sen när jag befann mig i stan så kollade jag in Åhléns, Hemtex och Lagerhause. Det är så fint och underbart, alla dessa små tips.
Återkommande projekt varje vår är ju för mig att ta itu med min balkong. Den ska skrubbas bort från grönmögel (dessa små knäppa svampar som förökar sig värre än kaniner) , den ska gärna stylas lite fint med någon blommig&grön duk och detta året vill jag gärna ha fina riktiga blommor där ute också. (ALLTSÅ KRÄVER JAG EN JÄTTEFIN SOMRIG OCH VARM SOMMAR!!!)

Btw, vännerna som vet att jag är hooked up på denna underbara man, -Thåström, -sms:en bara ramlar in... så vi blir nog ett helt gäng på lördag!!!! Lovely!
Call me darlings om ni vill &ska med!!!

 jag såg han i Lund & sen signade han min skiva i STHLM =)

 Vilken otrolig man.

Vilken kväll vi ska ha, all my honeys out there!
denna underbara låt och vackra man ska jag se spela om några dagar... check it out (fan jag älskar hans kroppsspråk)
http://www.youtube.com/watch?v=tD5tvz1bbOI&feature=related


Christer Sjögren kan ha fått till det, faktiskt

Sitter kvar framför datan, fan lätt man fastnar framför dessa bra grejor alltså! =) Har tvn igång, och så dök den här äckliga reklamfilmen där Bert Karlsson gör reklam för dessa dansbandsskivor man ska köpa en varje vecka, och så är alla fula dansbands-ålderdomshems-gubbarna med och sjunger en gemensam låt. Så pinsamt! Och det är så satans äckligt när Thorleif (han i Thorleif´s, om ni inte förstod...) liksom blinkar med ögat och vadå, ska det vara charmigt, sexigt??? Jag fattar inte det, och snacka om att man tappar matlusten av hela den reklamfilmen.
Jag slår vad om att inga av dom dansbandsgubbarna någonsin fått till det... Helt seriöst, tror det är en hög oskulder allihopa, för de är extremt discusting! (Okey kanske Christer Sjögren...)

Nåja, sitter som sagt här, har dille på att spela massa The Cure musik idag. Måste fan snart förflytta mig från soffan och myskläderna och fixa mig. Ska bort till ticnet och fixa Thåström biljetten till lördag =)

Jo och så har jag blivit totalt förälskad och vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha... vill ha denna : http://www.netonnet.se/?iid=se118756&utm_source=kelkoose&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick

Snälla? *Gör förförisk blick och tindrar med ögonen*
=)

Bjuder på en The Cure låt också, check it out:
http://www.youtube.com/watch?v=NFMWZ8g8ueM&feature=related

Våren försöker komma fram?

Vilken fin morgon, solen skiner utanför , men jag stör mig på att temperaturen visar cirka ynka 2 grader. Jag ska tänka positivt, det visar iallafall plusgrader och inte minusgrader!

Jag känner att det blir en bra dag idag =) Önskar er alla det samma, och se nu till att få i er massa våfflor! =)


blivande vilken sort- biolog..

Nu är jag ju jäkla sugen på att bli biolog....  SOM ALLA TYP VET FÖR DET ÄR SÅ UPPENBART ( men frågan är vad man mera ska inrikta sig på? ) det finns olika "delar" ju.. shit va svårt det är...

Traditionellt har biologin delats in efter vilka organismer som studerats. Botaniken är studiet av växter, zoologin studiet av djur och mikrobiologin studiet av mikroorganismer.

Dagens biologiska discipliner är indelade efter vilka perspektiv och undersökningsmetoder som tillämpas. Molekylärbiologin, biokemin och den molekylära genetiken studerar de levande organismerna ur det mest detaljerade perspektivet. Cellbiologin är studiet av livet på cellnivå. Histologi är detsamma som vävnadslära och fysiologi läran om den biologiska funktionen. Anatomin är läran om levande varelsers struktur. Inom etologi (läran om beteende och anpassning) och ekologi (interaktioner mellan levande organismer och deras omvärld) studeras livet ur ett mer övergripande perspektiv.

Inom den biologiska systematiken placeras arter, både levande och utdöda, i ett sammanhang och släktskapen mellan dem studeras. En arts evolutionära historia, det vill säga hur den har utvecklats till vad den är idag, studeras inom fylogenetiken. Levande organismer namnges och klassificeras inom taxonomin.

Undrar vad just JAG ska bli?


Gossip is in the house- darlings!

Alltså jag har ju följt denna brud sen Big Brother och hon är ju en fin pingla, men fan det har gått överstyr nästan, nu visas ju just Big Brother på repris på kvällarna på tv400 som jag tittar på varje kväll, och var hon ju lite mystös, lite inte-rädd-för-att-vara-osminkad och ja, you get the point, och sen nu i Den Rätte För Rosing så kan hon ju aldrig steppa runt utan smink & tuttefräs.
Dont get me wrong, jag gillar det. Blond, vissa lite tuttisar & kortkort, (Jag borde veta....) men va fan? Ibland sitter man fan där i bara myskläder och smink in the whole face (läppglans där ögonskuggan ska vara & tvärtom) men Linda Rosing är alltid maxat.  Så jäkla ologiskt.

Och Bobby. I love him. Hörde ni när han sa "fototjeeenissk" när det heter "fotogenisk"?

Krubbade nudlar idag, jag som undviker kolhydrater.. Aj aj aj,

Vill se Marley and me på bio oxå... så kanske någon som vill med på den då?

Lindas svar ikväll på Bobbys fråga ; Vad är äkta på dig?
- i ansiktet? -näsan
- på kroppen? - allt utom brösten
Yummi Yummi

Imorgon är det alltså Våffeldagen som nog ingen missat =)
Alltså helt seriöst, jag har nog inte ätit våfflor på , ja, iallafall 6-7 år.... om inte mera. Jag brukar gilla det dock, attans gottis för magen.
Det är nästan så att jag faktiskt skulle ta och testa på det imorgon (att göra det själv då, för det är liksom inte svårt) Men sen å andra sidan.. som sagt; tråkigt att laga mat åt sig själv!
Jag skulle vilja ha våffelkalas med någon härlig prick!

Nåja, nu ska jag bege mig till stan... handla brocolli och sen inta soffan, har två eller tre uppgifter som jag ska göra idag, men sen spenderas kvällen framför tvn... ikväll är det ju den otroligt spännande fortsättningen Den Rätte För Rosing och hemmafruarna i Desperate Housewifes.


No answer

Jag vet inte, jag är social av mig, men jag fattar helt enkelt inte hur man skaffar nya vänner, jag är i skolan och snackar med några, några i mina klasser och några som jag vet sen innan på skolan, jag vet bara inte hur fan man gör för att släppa in någon mera, hur fan börjar man umgås? Jag väljer på ett sätt ensamheten själv, jag beger mig hem efter dagarna i skolan och sätter mig i soffan, kollar tv eller pluggar. Jag vet inte, detta stör mig på ett sätt för jag vill liksom bara stå här med öppna armar till dessa friska, vettiga människor, inte många av de destruktiva människorna jag känt i så många år, och som man spenderat så mycket tid med. Jag är inte själv destruktiv och jag är en positiv människa. Skrämmer det mig, med "vanliga" människor som är höga på livet istället för annat substitut? Nej... Jag vet inte.

torsdag

Har precis haft prov i entreprenörskap... gick nog rätt bra, men svarade inget alls på denna frågan när vi skulle förstå och räkna ut en budgetanalys. (Det är den jävla matten igen, den hauntar mig förevigt alltså!)

Idag är en väldigt intressant dag! Nämligen att det blev beslutat att både Fritzl och Tony Aldén får livstid! Vilket är så jävla bra, fast dock tycker jag ändå att de kommer lätt undan, man skulle önska att de fick torteras och lida själva, så som de gjort mot sina offer.
Bara att se Josef Fritzl gör att man känner sånt äckel och hat mot detta monster!

Nu ska jag bege mig till stan, måste handla brocolli, är jättehungrig.
Ikväll blir det Skåneland! =)
(Och Peter har varit hemma hos mig och lämnat en bunte med dikter som han skrivit, vilket ska bli roligt att läsa. Känns speciellt liksom.)

Ha det gott allihopa!!!

Någon som vill med mig på bio?

Igår på Efter tio med Malou så snackades det om denna film I skuggan av värmen och jag ska absolut se denna. Verkar riktigt spännande och säkerligen en otrolig historia.

mys

Beyonce är så jäkla snygg, fan man blir ju helt kär i henne.

Btw, det är typ vår i Halmstad. Och det är så attans härligt att jag känner mig som en pippifågel som sjunger!

kärlek var ändå aldrig för mig .. så är det. (det är ödet skrivit i stjärnorna)

Jag stod i fönstret i ett hus vid havet.

Jag såg henne komma genom trädgår´n där

Jag tror inte att hon visste att jag såg eller hörde

Men jag såg o jag hörde hur hon sjöng, tyst för sig själv:


Kärlek är för dom, dom som har tur,

Kärlek är för dom, dom som har tur.

Kärlek är för dom, kärlek är för dom.

Kärlek är för dom.

Jag körde neråt mot den gyllene staden,

Frågade flickorna som stod längs vägen.

Dom bara stirrade ner i marken o sa:

Min herre ni, ni vet ingenting, ni vet ingenting.

Kärlek är för dom, dom som har tur.

Kärlek är för dom, dom som har tur.

Kärlek är för dom

Kärlek är för dom

Kärlek är för dom

I kvarteren bakom stationen, jag frågade poeterna som satt där på rad

Dom bara glodde kaninögda rakt fram,

Till slut, till slut sa en av dom:


Vad kan vi om sånt?

Kärlek är för dom, dom som har tur

Kärlek är för dom, dom som har tur

Kärlek är för dom

Kärlek är för dom

Vad kan vi om sånt?

Kärlek är för dom

Kärlek är för dom

Kärlek är för dom

I´m might just a dreamer

Jag tänker, önskar... skapar bilder. Om perfekta stunder.
Nu drömmer jag vidare om härliga vår&sommarkvällar. Jag spelar musik och jag reflekterar.
Jag minns förra sommaren, något magiskt, underbara stunder&kvällar&nätter.
Jag längtar bara efter en sommar så underbar.. igen. Fast bättre.
(Man måste sätta ribban högre, alltid)

Jag längtar efter roliga kvällar, närhet som är betydelsefull, kärlek, denna man betyder. Flera sommar framöver vill jag med denna man, men han måste sluta vara svår först.

detta är dagens:

Denna känsla är så otroligt skön i kroppen. I love it.

angående skor

Är i behov av typ "vårskor" eller "sommarskor" , så jag steppade idag runt i Halmstad city (gjorde det samma i GBG i fredags) och tänkte leta.
Men grejen är verkligen den att jag är så dålig på skor, jag kommer aldrig kunna bli denna brud med hundramiljonertretusenartonhundrasextiosju par skor.
Jag har en enkel önskan på skor:
* De ska passa säsongen
* De ska se rätt nice ut
* De SKA vara bekvämma.

Alltså jag är ingen Carrie Bradshaw.... *skäms i min skamvrå* =) =) =)
Nåja!

Any way; idag har det planerats angående helgen!
Vill ni se & träffa mig... kolla in Kingan i HLM på fredag =) (säkerligen Qbar senare....)

Lovely att planera inför helgen en måndag... eller konstigt? Eller bara LOVELY!

Är du kreativ?

Det var idag tänkt att vi skulle ha prov, men tydligen blev det flyttat till på Torsdag.... jobbigt värre.
Nåja, idag jobbar vi med kreavitet
och hittills dessa två uppgifterna (som är rätt roliga för alla att tänka igenom!):

-Kom fram/ uppfinn/ utveckla något som INTE finns.

- Vad kan man göra med tegelsten? (Du har en oändlig mängd, och du ska komma på idéer men du får INTE bygga med dom)

Och vi är faktiskt en rätt kreativ grupp idag!
Nu fortsätter en timme.... så lika bra att avsluta denna rast nu.

två månader till =)

Om två månader... den 17de maj så fyller jag 22 år =)
Titta vad mina kära föräldrar ska ge mig i födelsedagspresent =) (Nu ska den gröna soffan ut!!!)
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69839459

Helt okey!

Jag vill verkligen börja med att verkligen förklara att jag inte sett alla dessa delfinaler för Melodifestivalen, därför hade jag inte riktigt koll igår när jag skrev... Först och främst hade jag aldrig hört denna med Caroline Af Ugglas, dock var allt jag skrev att jag undrade hur hon skulle passa som artist i Melodifestivalen, eller hur hennes sångröst var... Men grejen är den att så jävla bra den och hon var! Helt otroligt!
Varsegoood; http://www.youtube.com/watch?v=beFcEkDH83Y
(dock inte hennes uppträdande men dock låten)

Att E.M.D ens fick vara med med denna otroligt extremt dåliga låten är så jävla pinsamt. Och att Måns höll på att gå och vinna gjorde mig bara förbannad.
När det var otroligt spännande mellan nu Af Ugglas och Marlena så var jag på helvarv! Och sanningen att säga så gjorde det inget vem av dom som vann =)
Tycker bara lite synd om "Så vill stjänorna" med Molly... fick ynka 2 poäng... Nåja...

Men jag kan absolut säga att jag är nöjd från igår!!!

Gillar också H.E.A.T förståss... attans bra låt! http://www.youtube.com/watch?v=P9XVNK_6AzI

Skånemejeriet VS Arla

Hjälpt till att rädda Skånemejerier så vi kan behålla vår skånska mjölk i våra skånska affärer!!!
Säg nej till Arla och köp Skånemejerier i stället !!!!
Vi behöver jobben i Skåne + värna om vår luft. Gå in på länken nedan och skriv på protesten.
Sprid vidare detta till era kontakter.

Här kommer länken : http://www.jatillskanemejerier.se/?site=ja&till=skanemejerier&fakta=startsidan&info=startsidan

Har fan kan man skada djur?

Läser om en kvinna i 32års ålders som helt vanskött sina djur och jag blir bara ursinnig och förbannad! Är djurförbud allt hon får? Hon ska banne mig betala böter och fan in på några år i finkan! VILKEN JÄVLA IDIOT!
läs den här ----> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4644139.ab

Bild

Här kommer då bilden på min 2 veckor "gamla" tatuering...
Kolla inte på mig annars, för jag är osminkad och trött på denna bild... men det är alltså tatueringen som är det enda viktiga på denna bild!

Är detta då den "riktiga"?

Lördag idag... rätt lugn dag, steppade upp runt 9 tiden, käka frukost med mamma och blev sen några timmar pluggande och sedan en runda till stan, väl tillbaka vid lägenheten igen så fixade vi god kyckling och har nyss käkat klart och jag har intagit soffan och tvn för det blir nog det som gäller ikväll =)
Imorgon blir det att plugga på förmiddagen, och sen kommer hela family på middag.
Väldans lugn helg, men känns skönt.
Måste ju samla krafter någon gång.... =)

Ikväll blir det väl då den här Melodifestivalen som jag dock missat en del gånger av, eftersom jag helt enkelt stör mig på att det ska vara massa delfinaler och sen en andra chans, det var fan så mycket bättre när det var en gång och det var liksom på den tiden som just detta var roligt att titta på.
Men ikväll ska jag absolut kolla.
Gillar Carolina Af Ugglas som person/konstnär men vet i sjutton vad jag tycker om henne som en sjungandes artist. (Dock gillar jag denna med Tommy Nilsson, det är en bra duet och låt!)
Ikväll gillar jag dessa;
Molly Sandén, Sarah Down Finer, Heat, och Alcazar.... bara någon av dom vinner så är det lugnt.
Riktig schlager är banne mig glitter&glamour... =) Lena Ph, Carola, Björn Skifs.... you get what I´m talking about!

Nästa gång

Okey, that´s sux att jag inte fixade biljett till U2 idag. Kajsa och jag snackade om det igår kväll, och skulle ringa vid 9 tiden imorse, men dagen rann liksom iväg ändå, och sen kommer "nyheten" om att ju givetvis det var slutsålt, men att de även skulle ha en extra konsert.... givetvis tog det mindre än en timme för alla dom biljetterna att ta slut också...
Nåja, jag har iallafall sett dom en gång, om visst det absolut var den bästa konsert jag hittills någonsin varit på (och då har jag ändå sett en del rätt stora band)
Men nåja, idag blev det iallafall fixat biljetter till Thåström ju =)
Och blir det jobb på Liseberg i sommar så är det jag som fixar biljett till Sweden Rock of course... =)

Nåja, nu blir det dags för fortsättningen av Lets dance som bara är så jäkla bra ikväll! I love Tony Irwing. YUMMI säger jag bara!

Kändisspan

Jo förresten... idag gick Robyn av samma tåg som jag satt i (dock satt hon i första klass, vagnen bredvid mig) men visst hann jag se henne... och alla var helt extas.. Men men, jag gillar denna brud, riktigt duktig och tar USA med stora steg. You Go Girl.
Btw, så fick hon själv bära runt på en jättestor väska. Tung såg den också ut.


 


Allmänt glad

Fan vilken bra dag det känns som.
Intervjun gick bra, gled runt i götet senare, trevliga folk på tåget tillbaka till Halmstad. Thåströms nya skiva är jättebra, och det är nu bestämt och fixat att vi ska dit den 28de och se han =)
Ikväll blir lugnt, mamma är på väg upp och blir väl en bra kväll... en del pluggande i helgen, men ska även träffa mina brorsor och min brorson, min brorson Elias ska jag nog se "Ratatouille" med =)

Ha en fin kväll allihopa!

Kärlek är för dom-skivsläpp med rockkungen 2day!

Kom upp till Göteborg igår kväll, runt 21 tiden och åkte till fredde o kajsa. Satt och traggade och drack en bananlikör drink och intog soffan runt 12 snåret.
Imorse steg jag upp runt 8 tiden, och begav mig på min intervju på Liseberg, och idag var vi endast 5 pers, och de har tagit in 48 pers och det finns cirka 25 platser.
Från början var det cirka 6 500 pers som sökt till sommarjobb, men efter första gallringen så fick endast cirka 1000 st var kvar och en av dom var ju jag =)
Så nu är detta tredje intervjun så de är rätt sugna på att ha mig där, vilket känns attans roligt!
Idag gick riktigt bra, kändes verkligen bra.
Får besked inom tre veckor.

Efter jag lämnat Liseberg så begav jag mig mot stan med ett leende på läpparna och kollade runt i affärer, trivs verkligen i denna stad. Gick in på Rocks och gjorde vad jag givetvis skulle göra denna dag; handla Thåströms nya jättefräscha skiva som kom ut idag!
Sitter och lyssnar på den nu, kom nyss med tåget tillbaka till Halmstad.
 Thåström är rockkungen. Så otroligt bra, denna man.
Någon som ska med mig till Kristianstad den 28de mars och se han ?

Lördagsgodis en torsdag

Älskar detta band, har alla deras skivor... men vore fy skam att säga att han inte är en mumsbit , den här John Rezhnik... en låt så ni alla känner igen honom och bara vill lyssna på allt med detta underbara band....
http://www.youtube.com/watch?v=QHd09ezbU1Q

fast här är han finare; http://www.youtube.com/watch?v=5MMIzP8Mkyo&feature=related

young babes, time 2 open your eyes... eh, maybe?

Lite skumt är det, jag har haft några tjejkompisar och två riktigt bra. Men nu är det såhär att det är så jävla inne att när man närmar sig 23-25 så är det så jävla inne att skaffa barn när man är brud. Så jävla fel. Fattar ni hur många historier jag hört om brudar som just skaffar barn för att slippa jobba, få cash av själva systemet..., etc, etc...
funkar inte jag, men visst vissa kanske får så jävla mycket moderskänslor när dom är runt den åldern, men I just dont get it,
?????
Har jag kommit upp i åldern där en babyboom är själva grejen runt om mig? Men jag vill liksom inte hänga på den.
Jag försöker fixa mitt hjärta med denna jag älskar , och jag fattar inte all denna stress.

Jag stör mig också jävligt mycket på detta med hur många unga brudar som har gjort aborter. Och trust me, många har gjort många
då tänker jag; Är de så jävla korkade?
Hallå, jag är snart 22 och har ALDRIG ENS VARIT I NÄRHETEN av abort...
Det är väl inte för intet man tar hand om sig? Och liksom är rädd om sig?
Jag tänker inte göra en abort, för jag tänker helt enkelt inte sätta mig i sitsen.
Hur svårt kan det vara??

earth hour 28de mars

Har tokskickat sms och bidragit till att göra en cool grej på denna värld... Earth Hour den 28 mars , stäng av ljus/energi en timme. Detta börjar klockan 20.30 (svensk tid) och detta är första året sverige är med i rörelsen, så gör nu detta!

Utöver det, så sitter jag och drar alla jävlahelvetes svordomar som finns, just pga att det är etthelvetesjävlaskit SNÖVÄDER utomhus...
gråter floder. Fan, jag ville verkligen ha våren här nu, och jag hade så maxat vårkänslor.

Jag har alltid sagt att jag endast hatar blåst. Men när jag börjar få vårkänslor ute och det sen faller ner en jävla massa snö så blir jag bara såååååååå irriterad och sne. Och det är ingen glad Linn då. (För att tala om mig själv i tredje person, vilket bara är så maxat fjöntigt) Alltså jag är påverkad av vädret att det ibland kan påverka hela min dag.

Nåja, blir ingen väntan i Götet, utan jag drar 20.02 och är framme 21.17 och då brumbrumspårvagn till brorsan&kajsa. Tidig morgon imorrn dock... typ ska vara på liseberg kl 10.00...

Basshaunter gör mig alltid glad??????? http://www.youtube.com/watch?v=i0LVjvdU3ws
Han kommer ju härifrån... halmstad... ha ha glömmer aldrig när daniel berättade om när han träffade honom, att han var ett jävla sluskigt äckel och trodde att han skulle få alla babes... ha ha... tur han gör glad musik iaf!!!!

U2 till ullevi

Och imorgon släpps biljetterna!
Jag såg dom ju på Ullevi får några år sen, satans vilken bra konsert!
Åh Åh vill dit... men det är kanske som pappa säger, att hellre lägga pengar på flera olika stora band än just ett och samma. Men U2 är ju my favorites!
http://www.livenation.se/event/getEvent/eventId/341240/

Någon som vill bjuda mig?

Gbg idag

är inne på aftonbladet.se och kollade in Michael Jacksons tal till fansen, attans jag tycker det är tråkigt att han slutar, han är verkligen the king of pop. Kolla det här; http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4573422.ab

Idag ska jag åka till Göteborg. Jäkligt nice, men lite jobbigt för Fredde och Kajsa jobbar så ingen av dom är hemma från halv tio ikväll, så vetifan vart jag ska slå död på två timmar.... eller va fan skriver jag egentligen? Hallå, det är liksom Götet... lär nog inte vara något större problem.

I´m actually lost somehow, men ändå inte för då låter det fuckedup

Jag snackade massa dumt och shiiit om denna Beyonce, men va fan, nu faller jag dit... Hon är attans bra. Kan göra filmer, hon har utvecklats och kan göra musik men jag fattar inte varför hon ska skrika så ofta i sina låtar. Dock.
Såg henne på Oprah och fall direkt.
Nu är jag både "Oprah"-fantast (vilket jag varit i xxxxx-antal månader) och aningens Beyonce-fan....
både "If I where a boy" och "Halo" på the new cd är lätt inte så svåra för öronen att lyssna på..

Här har ni fint; http://www.youtube.com/watch?v=qZ0FhVZce2o 
(så jävla fin video)

Men detta är äkta kärlek... i text (And I wont call it lovesongs) Videon är typ B så skipp that shit...(den fattar inget men texten fattar allt... no words left)
Here it goes:

I know I can be a little stubborn sometimes
A little righteous and too proud
I just want to find a way to compromise
Cos I believe that we can work things out

I thought I had all the answers never giving in
But baby since you've gone I admit that I was wrong

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How my going to be strong without you I need you by my side
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what I'd do ...I'm
lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you

How my ever gonna get rid of these blues
Baby I'm so lonely all the time
Everywhere I go I get so confused
You're the only thing that's on my mind

Oh my beds so cold at night and I miss you more each day
Only you can make it right no I'm not too proud to say

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How my going to be strong without you I need you by my side
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what I'd do ...I'm
lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you

If I could only hold you now and make the pain just go away
Can't stop the tears from running down my face
Oh

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How my going to be strong without you I need you by my side
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what I'd do ...I'm
lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you.

(Jag är inte lost eller off utan honom, men fan fan fan.... va ska jag göra? Nu har det gått veckor men hjärtat dunkdunk&sår&sår ändå???)

För nästan exakt 2 år sen, så stod jag och Stridh på Mejeriet i lund och såg denna underbara Thåström. Han var bakis jag var glad, kvällen blev bra. Thåström släppte "skeborsvarnsvägen 209" (som han btw signade till mig på Åhlens i STHLM samma år alltså dagen samma utsläptt av skivan) any way ... 

Thåström kan förklara kärlek som jag inte kan:
Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

anna nicole I always will love her

Världens vackraste kvinna:
http://www.youtube.com/watch?v=v7HBLeciSR4 en låt för denna underbart vackra och fina kvinna.........


to put oneself in a place 

where so many know you

and so relatively few 
mourn you when you go

seems to me
some post-traumatic disorder
of too many american dreams

to be caught on camera
shooting up and down in weight

then, in the end
just shooting up in some hotel

gleeful faces 
gawking eyes
smirking mouths
shaking heads
including mine

a slow-mo lynch-mob 
perhaps now taking time 
to consider how the karma 
we dismissingly dispensed your way

will come back to bite us all 
one day

you traded our pity for your millions

but on the other hand
we're millions here who have lost 
our ability to pity 
long ago

our loss is losing you 
holding up a mirror
to our ugliness

(for anna nicole)


On the line

Denna sanna historia skickas nu runt på nätet (har gjorts ett tag men den berör mig så attans mycket att jag måste lägga ut den)

Först läs detta:

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY


för mycket tissel, tassel...tissel, tassel...snack

Veckorna går alldeles för snabbt (Och än är våren inte riktigt här) veckodagarna pluggas iväg och helgerna... försvinner dom också. Kom hem till Skåneland i torsdags, fredags var det lite småfest hos mig. (Jörgen, Emma, Dane, Milton och jag) och sen drog de och jag drog till Qbar, där det hände inget alls så då drog jag hem istället.
Lördags satt jag nere hos Limbo och drack lite grann och kvällen slutade bara hemma med en människa från forna tider som betydde mycket, lämnade spår i hjärta och själen, som han vet, men inte förtjänar att veta.
Söndag drog jag mig upp runt 10 tiden, och slöade lite, runt 11 tiden kom Milton och hela dagen ägnades åt att tragga igenom 5-6 st filmer, om inte flera och käkade chips&dipp.
 Vi är båda två oxar och det kändes precis som vi alltid känt varandra och vi snackade nog om allting. Runt 2 på natten gick han och måndag för mig var en ledig dag så jag drog upp till Halmstad runt eftermiddagen.
Igår traggade jag tatueringar med en jävligt trevlig kille i min klass, idag var vi halvklass så ingen lektion så dagen har varit jävligt lugn.
Imorgon åker jag till Göteborg.
Arbetsintervju och träffa brorsan&kajsa.
Jag gillar ju Götet.

Sitter nu och lyssnar på Peps. Onsdags kvällar är fucked up för det är bara mög på dumburken då.
Men attans va bra den rätte för rosing (Nu när hon dumpade den där Niklas så ska jag fan ta han. Så snygg. Plus att han påminner om en kille jag känner som har varit intesingel sålänge jag vet...) och så Desperate Housewifes Faaaaaan va jag blev fuckup, fan va jag hatar han, att skylla på Porter! Jävla psykoloser !!!

BTW. va fan är detta med att sluta visa Melrose Place bara för att visa Tyra Banks Show istället????? Hallå TV3, listen up , fan va kassa ni är.
Har inte Tyra BANKs tillräckligt?
Alltså.... suuuuug.

bling my boots, del två; uppdaterad

Äntligen! Att underbara Michael Jacksom gör comeback.. Han gör verkligen musik och det ska bli spännande med hans nya material.. http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=14805954

Och så vill jag påpeka, med tanke på att jag för några veckor sen, skrev om denna sida och att den var "sölig" att den nu är tillbaka omgjord och sweet... check it outwww.blingmyboots.com och att den absolut inte är sölig längre. Och I love It =) är så nice med den där nitkedjan, kan lätt pimpa upp vilka stvölar som helst!!

pink, mini, sweetie

Ah ni vet grejen, om just dessa otroligt söta mini-datorer, men att de just därför sägs vara aningens mindre bra ... Men jag kan banne mig inte låta bli det, jag vill & ska skaffa mig en söt liten rosa minidata! Kommer att passa mig som handen i handsken!

Sitter och kollar på The Tyra Banks show nu, är maxat yttligt idag. Tyck synd om världens supermodeller ungefär. Orkar inte sträcka mig efter fjärren för den ligger i andra soffan, och jag sitter jäkligt bra. Annars skulle jag byta... får checka http://www.tvplaneten.se/ för att checka om det är något annat att titta på.
Jag har nämligen helg helt från och med nu, och ikväll blir det Skåneland och det ska bli jättekul att komma hem, inte varit hemma på typ 2,5 vecka nu.
Det blir en långhelg också, för det är studiedag på måndag.
Hoppas på en jättehärlig helg.
Call me, om ni vill ses =)

Idag bjuder jag på två bra låtar, och grejen med just dessa två artiser är att jag vanligtvis inte brukar lyssna på dom, för jag tycker inte de är så jäkla bra... men visst, de har sina ljuskorn dom också.

Rihanna - Rehab:
http://www.youtube.com/watch?v=S9QXP0ABBuU

Justin Timberlake - Dead and gone
(Tyvär är en värdelös rappare med i denna låt, vilket förstör den en hel del...)
http://www.youtube.com/watch?v=8PKB38ULbuM

nej tack

http://www.metro.se/se/article/tt/2009/03/04/alkohollag/#
you kidding me?

Psykos

Allltså vad är det för värld vi lever i? Bara genom att checka in på aftonbladet och läsa om Caroline-fallet och nu denna skåning som förmodligen dödat sin egen mamma.
Jag var en sån där som aningens försvarade att "det var bättre förr" innan (då syftar jag på att jag tror att långt bak i tiden var det inte lika mycket mordrelaterade händelser. Dock kan jag absolut ha fel om detta) men jag tror verkligen att det är mera våld nuförtiden. Lyssna på denna Toni (51åringen) som nu dödade Caroline, liksom hela historian är... absurb. Eller?
Känns så jävla werid allting. Jag har sett mycket i mina snart 22 år, och vet att människor kan vara jävligt hemska och fruktanstvärda men liksom finns det inget jävla stopp på deras galenskap? Jag vet inte ens hur jag ska yttra mig i ord för att förklara min känsla för sådant här. Och detta är då "bara" ett exempel.

Ikväll ska jag kolla på Efterlyst om det hela med Carolinefallet. Fast egentligen borde jag kolla på premiären av Leila på landet på tv+ istället för det vore då banne mig mycket mera trevligare.

Inser ni vilka fucking psykos som går runt här i samhällena?

U2... på gång igen!

Världens bästa band släpper redan i år, igen, en ny skiva!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4549541.ab

Har nyss haft prov, kemi-delen är inte rolig alls. Attans.

Läser lite på aftonbladet.se och blir förbannad att läsa detta här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4555856.ab så jävla mycket cash dom själva har, och om dom nu inte hade det så får väl dom för fan låta bli att göra ett jättebröllop. Att det ens finns som alternativ, att skattebetalarna ska betala deras bröllop. Fy fan!


It´s hot in da kitchen with Gordon

Nu börjar det.... Åh så het denna karl är.
Tror jag börjar bli In Love Totally.
Han var ju otrogen mot frugan sin så kanske han skulle kunna göra det igen...? Nej... fy det var lågt av mig. Jag hatar otrohet.
Men denna karl är ; tre ord: hot, hot and hot.


tankar om mens... reklam

Min lilla fina (tatueringen alltså) börjar bli "färdigsmord" och nu kliar den bara sådär som det gör när ett sår har sårskorpa och ska läkas. Den är fin!
Vet att ni bara längtar ihjäl er efter en bild, som ni lär få denna vecka =)

Det är reklam nu, från Desperate Housewifes som btw är jäkligt bra även idag, med just tankar angående reklam; varför alltid vita byxor vid mensskyddsreklam?
Så ologiskt.
Nu har jag inte haft mens sen jag var.... hmm... *tänker* typ 17 år... och jag minns inte att jag nojade med vad jag skulle ha på mig för färg på kläderna, utan mera just för att ha just mens, dock var jag "lyckligt" lottad och hade inte en sådan besvärlig&jobbig mens som tyvär många kvinnor dock har.
Mens är inget vidare roligt, men jag tror man ska tänka att det är iallafall ett bevis på att man är en frisk kvinna. Och det är egentligen bara positivt eller hur?
Jag vet att det låter fucked up eftersom jag själv inte har det, men detta handlar ju om pga vilka preventivmedel jag valt. Jag hade P-sprutan längre än vad som man egentligen bör ha, och nu har jag P-staven i 3 år. Att jag förlorade min mens under åren jag hade anorexi var en kroppslig förklaring som jag inte talar mera om nuförtiden.

Shit va spännande Desperate Housewifes är ikväll!

Vilket frieri...

Vilket annorlunda sett att bli förlovad på..... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4548667.ab men heeeey, milkshake är gottis, så jag hade nog lätt kunnat göra samma sak som denna brud....
Jag är ju dock också rätt klantig av mig.

Är du altert?

Tänk, det trodde man inte.... efter alla långa samtal man haft.... http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4518247.ab
nu är det bevis att det inte handlar om tristess...!

tvkväll efter plugg

Det har varit en sån där glad dag. Liksom gladglad , jag har liksom mest gått med ett leende på läpparna hela dagen och bara känt mig väldans glad, och haft nära till skratt. Sådana här dagar är bara härliga. Man öppnar ögonen mycket bättre, och allting är roligt.
Imorgon är det dock dags för prov igen, och jag har pluggat hela eftermiddagen sen jag kom tillbaka från skolan.
Hittade en ny affär idag förresten =) Den ligger liksom bakom skolan, och där brukar jag inte gå... Jaja, whatever för er...

Alltså fatta! Idag är det hur mycket som helst på tv!
Nu börjar Den rätte för Rosing på 3an, och 21.00 börjar äntligen den nya säsongen av Desperate Housewife och klockan 22 börjar Gordon Ramsey´s cookalong på femman =) =) =)
Jag gillar verkligen Gordon, han är sådär kaxigt het liksom, plus att han faktiskt är snygg. Ja, jag tycker det.
All those badboys....

Nja, nu blir det fullkoncentration till Den rätte för Rosing , så jäkla synd om killarna att "råka" ut för Bobby, och vaxning av bröstet... Fast jag håller med Linda, män ska inte ha hår på bröstet ELLER ryggen. Urk Urk Urk!!!älskad

åh vilken underbar kvinna
åh
vad jag tycker hon är fin och allt. så vacker o allt. ingen ska behöva uppleva att ens barn lämnar denna värld före.
http://www.youtube.com/watch?v=G7kX_mTWvDM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1Zu5pWO9gKs&feature=related

for all of you; (I love you)
http://www.youtube.com/watch?v=GYrWz9UC3Sc&feature=related

http://publishme.se/17156/entries/article/new/
this is love.

CANCER

http://www.youtube.com/watch?v=0Gbz-Lau5tc

Vi ska göra allt för att cancer ska försvinna. Är ni med?
All
sorts cancer. Cancer ska besegras. Vi kan fixa detta.

KOM IGEN NU!!!!!!! dET HANDLAR OM ERA VÄNNER, FAMILJ, SLÄKT. LÅT OSS GÖRA SLUT PÅ CANCERN!

fix it

När jag var runt 11 år så började jag tycka att den där Patrick Swayze var en riktigt bra skådis och faktiskt såg rätt bra ut, och  och jag har nog sett Point Break hundra gånger. Efter det såg jag nog allt med denna man. Han är otroligt duktig och såååå bra. Nu genomgår han cancer och det är dags att vi alla öppnar ögonen för cancer:

http://www.youtube.com/watch?v=m4pPwj1WPAg


så hemskt, jag hatar cancer.
http://www.youtube.com/watch?v=urVVsVcAYkU&feature=related
(nu är det hemskt att se han, ansikte & kropp. nedbrytande processer)

http://www.youtube.com/watch?v=ApKqaoLWixE&feature=related
(del tre av denna underbara man)

del fyra:

http://www.youtube.com/watch?v=k-xpykydFOU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZtFpDSAQDH8&feature=related


Fixa detta med cancer. låt oss utbilda oss med detta och att ingen ska behöva råka ut för cancer.

two hands-heath ledger

I natt, visades "Two hands" med Heath Ledger på Tv4 Film, och den satt jag och kollade på. Jag har väl sett en del (de flesta?) med honom, och det är inte för intet han hyllas, han var absolut en bra skådis. Visst, i början gjorde han kanske lite mindre bra roller, men så funkar det ju för alla skådisar, men sen gjorde han ju riktigt superfilmer!
Denna var aningens skum, men klart sevärd.


Och vet ni vad som börjar ikväll! Nya säsongen av Projekt Runaway med mini-Heidi Klum (Hur fan kan man vara så smal när man nyss fött barn?? Snacka sjukt.)

Linn Milefalk AB... öppna eget?

Kollar på Miami Ink och någon brud (som ser rätt bra ut) gör typ värsta fula tatueringen! Liksom en biltank på vänster sida höften, ovanför troskanten. Helt ärligt, det ser ut som en snopp som är inrullad eller något!
Grejen med tatueringar är ju att de ska vara fina att titta på, kanske ha en betydelse. Men liksom en tank, bara för att hon läser fordonslinjen. Visst det fattar jag, men liksom en tank är så attans fult. Och inte så fult att det ens blir snyggt.  Oj va hon lär ångra sig i framtiden.
Nåja.

Vaknade vid 8 imorse, upp och kollade Nyhetsmorgon som är rätt soft att ha igång på morgnarna, för att lyssna på lite nyheter och allmänt snack. Gjorde mig i ordning, och begav mig till skolan, eftersom Entreprenörskap lektionen började klockan 10.
Vi jobbar nu, tre stycken (jag, anna och henrik) med vårat företag, och allt vad det innebär med att starta eget företag. Jävligt lärorikt och intressant. Börjar bli triggad på idéen fett mycket, faktiskt...
Vårat "företag" är en bar/klubb, som erbjuder typ lokala band och även större band att spela hos oss, och vi har restaurang tors-sönd, och de andra dagarna lättare matalternativ, och vi ska ha en bar med rättigheter såklart. Och ha temakvällar.
Ett riktigt bra ställe alltså!
Vi är klara med nästan allt som ska vara med och som behöver kollas upp, inför våran "start". På torsdag ska vi skriva ihop det sista.
Känns kul, är jävligt smart att lära sig sådant här, med att starta eget, för det tror jag absolut kan vara bra att ha i framtiden.
Just denna idéen vi har arbetat fram, är jag själv riktigt triggad på.
Man vet ju aldrig vad framtiden visar... =)

När den lektionen var slut, begav jag mig till stan och handlade brocolli. Jag älskar verkligen brocolli. Så jäkla gott. Och så himmlans fylld med nyttiga antidoxianter.
Kom hit till lägenheten, fixade lite fisk&brocolli, kollade på Dr Phil fast det var ett reprisavsnitt som jag sett två gånger förut. (Detta med de som hatar tjocka människor och mår illa av dom. )

Sen satte jag mig och pluggade. Och slutade nu för cirka en 30 min sen... Har prov på Onsdag, och nu är jag så full av allt som har med kemi historia & kolföreningar, molekyler och atomer att göra att det är riktig action i hjärnkontoret för min del.
Tar en paus för resten av kvällen nu. Kollar på Miami Ink och lyssnar på 2Pac.

Finally

http://www.metro.se/2009/03/01/14222/214-miljoner-ska-fa-unga-att-ma-battr/
Och det var väl fan på tiden?

RSS 2.0