big time sorry

....... men det är ju just så att words programmen på min laptop knasar o eftersom min vanliga data fortfarande är i Halmstad (sen 3 helger) så måste jag skriva ngnstans o då råkar det bli här, så dont give a shit about that , det är skolarbete som ni inte behöver lägga ett skrutts-energi på...

btw berättade jag att jag fick 38 av 40 på provet vi fick tbx igår? MVG ! fan va jag är bra, älskar mina bra betyg jag haft denna utbilning, bara att fortsätta.

 

Imorgon ska jag o min klass på matmässa till Malmö. Jag måste liksom lägga mig skittidigt. Fan ingen mera Plura ikväll, love him, men dax för lite poppig 90tals dänga.

Undrar varför honeylips of mine inte ringt 2night, endast fått sms... miss him, han är mitt hjärtemysvärmare!
lady, hear me tonight. 9 months now

Måndag.... Idag skrivit prov i arbetsmiljö och säkerhet kändes okidoki. Fick tillbaka Dietik provet och va 1,5 poäng från mvg så känner mig maxat värdelös.
Nåja, får fixa arbetet och mvg uppgiften så jag får mvg i betyg. Japp.

I helgen så åkte vi i lördax, jag och mina föräldrar till Niklas och såg hans konstutställning. Sen åkte vi en sväng hem till pappa och mamma såg hans lägenhet för första gången, och sen åkte vi tillbaka till Hässleholm. I lördax kväll kom jag hem till Lalledarling runt sju tiden väl och vi begav oss iväg och käkade thai mat och efter vi ätit där begav vi oss till nya Harreys och drack en drink sen begav oss hem. Denna kväll firade vi 9 månader tillsammans så det va mys.

Ätit sunkigt äcklig nudlar precis, jäst i magen, men kollar på Förkväll och ska skriva ett kapitel till nutrionspärmen och sen duscha, och sen kommer my honeylips hit. Nu lite svår musik men mår bra. http://www.youtube.com/watch?v=TxokbUaj7O4     

pluuuuuus att jag bjuder på den bästa låt som faktiskt finns; http://www.youtube.com/watch?v=HzpCcNdhy5w      jag menar det verkligen!


RSS 2.0