back on track

http://www.youtube.com/watch?v=_3-GiVIE8gc

Japp, I´m still alive. dagarna försvinner. det är fett tråkigt att vara arbetslös, men jag klarar mig. Förlåt för bloggen fått stryk igen. I´m soon back on track.
Har fått modelljobb iaf, - alltid något. Och i Januari får jag cash, och innan dess ska det firas jul och allt vad det innebär.

Jag äter nästan varje dag nu, ute på restaurang men jag går inte upp i vikt. Konstigt. Helgen hamnade jag hemma hos Lalle, - igen.

Idag ska jag åka pulka =)

Puss och jag lovar att fortsätta blogga... jag är bara en jävla periodare.

Jag förra lördagen, halloween.

dsc00717 (MMS)

Jag förra lördagen, halloween.


Bilder från mitt jobb... saknar det & sommaren

Åh... tänk att det är så lång tid till April då jag får börja där igen.... hatar säsongsarbete, vill jobba där hela tiden.... Nåja, kommer lite bilder från dessa månaderna jag jobbade i underbara Torekov.

 jag utanför jobbet o chefens bil!

 Linn och Linnh =) Världens goaste brud!

 Min mysiga hamn =)

 och bild från huset jag o Vidas bodde i.

Nykter fredag, väldans skönt ibland!

Tjingeling.
Det har varit några dagars fest nu och igår vaknade jag upp med Lalle för andra morgonen i rad och vi va båda så fyllesjuka att vi låg i sängen nästan hela dagen, begav oss upp framåt eftermiddagen efter jag kräkts en del och sen fick det bli att han fick ställa sig och laga middag åt oss för magen skrek av tomhet (och ännu värre då man inte ätit på två dagar och bara hällt i sig drickbart... då kommer bara en gulgrön sörja upp som gör fruktyansvärt ont i halsen. Jag brukar aldrig spy men ibland blir det bara fel)
så det blev köttfärsås och spagetti och varsin soffa resterande fredagen och kollade på Toy Story och sen en jättebra film på kanal 8, med Kevin Spacey , Sjöfartsnytt hette den och varade länge men va väldans bra!
Sen blev det bingen igen och natten sov ingen av oss bra och låg mest och svettades.
Imorse begav jag mig dock hemåt och hoppade in i duschen och sminkade mig och kände mig fräsch igen!

Har fixat med papper till Alfa-kassan som jag ska skicka in imorgon så kan jag förmodligen få redan i slutet av månaden. Och så har jag bokat tvättid, och städat källaren. Sen dök mamma textil upp och lämnade lite saker till mig samt mat hon köpt till mig, - torsk med räksås och ärtor och potatis. Gottis.

Idag ska Lalle på gåsmiddag och jag ska förmodligen dricka vin med Ulf senare ikväll. Imorgon ska jag och darling hem till Lalles syster och hämta lite roliga saker som hon ville bli av med, - skor och väskor! Gulligt att hon tänkte på mig.

Hoppas ni har en bra lördag. Puss.

RSS 2.0