som om jag någonsin skulle börja träna... I don´t think so!

Är sulten... ge mig maaaaat. Traggade med mamma textil innan idag, hon skulle laga köttfärsbiffar, gräddsås, potatis. Fy fan va gott. Varför bor min mamma i Halmstad? Jag hade ju sprungit dit direkt för en sådan go middag. Fast å andra sidan ska jag gå ner 10 kilo.... det verkar gå lite halvdant.
Ulf ringde innan och ville bjuda på hamburgare men nä, jag har bara ägnat dagen i soffan under täcket och slökollat tv. Sov en sväng också, blev ju sent i natt och man börjar ju bli lite gammal.... snart kommer de vita hårstrån utväxta från öronen... som matchar navelluddet.... or something.... ^^

Well;

Om promenader vore så bra som de påstår skulle brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagen, äter bara fisk, dricker bara vatten och den är fet! Kaninen springer och hoppar, men den lever bara i ungefär fem år.


Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig knappt och lever i 150 år.

Slutsats: Ingen mer träning och motion! :-)

halloween festen

Vem va världens snyggaste på halloween? Linn Milefalk, yes baby!
Igår började morgonen med att Biokillen kom hit klockan 9 och sminkade mig, - gullepoäng till honom! Det va maxat trevligt att träffa han också, det va ett bra tag sen.
Sen begav han sig iväg till jobbet och Matsdarling kom upp, och Ulf också en sväng. Senare begav vi oss, jag och Mats till staden, gissa om folk kollade på mig?!
Gene Simmons make up, svart peruk, demonia-skorna (12cm) , lackkjol , nitar och svart linne med kedjelinne ovanpå.
Vi satte oss på Centra och det va vääääldans massa blickar på mig. Hi hi.
Jag träffade också pappa en stund.
Och sen började festen hemma hos Dane, vid 19 tiden och det blev väldans trevligt och jag vann absolut "best outfit"..... Men det va ju en självklarhet =) Sååååå snygg jag va!
Ramlade hemåt vid 4 tiden i natt och vaknade med hela facet fullt av sminket.... blev liten chock när jag tittade i speglen s¨där nyvakad... =) Ha ha !!!

Hoppas ni hade en grym halloween.
Puss till alla sötisar.

gene simmons

Ulf är en gulleplutt, han köpte allt till min Halloween fest på lördag. Jag ska vara Gene Simmons och har nu smink, peruk.... åh jag kommmer bli världens bästa snyggaste Gene.
Jag vet vilka kläder jag ska ha också, Faaaaaaan va grym jag kommer bli. Och som sagt; jag har ju tungan till det....

Nåja

söndag

Det ligger någon sanning med denna "söndags-grejs-grejen". Man ska antingen vakna och slöa med sin älskling och äta massa onyttigt skit och tänkte "jag får svälta resten av veckan" , och kolla på film och meningslösa serier hela dagen. Det viktiga är att man ligger i massa slappekläder och luktar lite halvsvett och kelas hela söndagen.
Men nu är det så att min karl gjort slut över sms igen (och han är 27 år äldre än mig... Moget va?) så idag är ensam söndag. Japp.

Fortsätter att lyssna på Peter Lemarc. I love him. Vilka texter! Jag har tyckt om hans låtar så länge jag kan minnas, - båda mina föräldrar lyssnade på honom väldans mycket när jag va liten så jag har vart "Lemarc-torsk" i många massa år!

Vill ha ett jobb. Längtar till sweden rock. Vill spola tillbaka tiden , - till sommaren då jag jobbade och mådde så jävla bra. Världens bästa jobb.
Nu sitter man här utan någon kärlek och inte ens en bästa vän längre(han skiter i mig). Livet är väl underbart?

fuck everything

Jag klandrar inte er för att loose:a mig... det hade jag också gjort. Jag är fett trött på mig själv.
Nåja.

Jag va i torsdags ute med Kajsa (min brors sambo) och deras lille Mio , som snart är 4 månader. Vi handlade bebiskläder och gick i staden. Jag åt korv... jag äter inte korv.
Sen begav jag mig hemåt efter några timmar. Dagen efter blev sov jag hela dagen sen ringde Kajsa och min bror och ville jag skulle med dom hem till mormor och äta tacos, - jag krångla men det blev det ändå. Sen sov jag där också (lägenheten jag bodde i 19år i) och igår morse begav jag mig till staden och det d'är gröna apoteket öppnade sen blev det fest.... men jag begav mig hemåt vid 21 tiden fär vi höll på hela dagen och sen sov jag i min säng i tre timmar och ja, - idag  är det söndag

Vart vaken några timmar nu, - kan inte sova. Lalle håller på igen and break my heart.

fuck allting - jag bryr mig inte längre

lick my pussy

Jaaaa jag lever, ibland blir bara bloggen inte det första eller hur?
Det har vart massa annat att fixa med, jäkla papper och grejs... Jag va på ett rätt bra gruppmöte på AF och ska få en egen jobbcoach tills jag får jobb, - vilket kan kännas bullshit men jag tror det är bra.
Och den 29de har jag signat mig för möte angående "jobba utomlands" och den 9de ska vi åka till malmö för en mässa med rekryteringar från olika länder angående jobb. Och där ska jag tragga mig till ett jobb så maxat. Inget jävla mera Sverige för min del.

Nåja. Igår va jag på myskväll hos min mormor (och mammas "ibland") lägenhet, och träffade min bror Fredde, Kajsa och lille Mio. Han är snart 4 månader och låg och gosade med sin faster nästan hela kvällen, - kelade min famn, dreglade lite på min arm, lekte med alla mina färgglada smycken.... Ja, han är helt underbar helt enkelt =)
Freddes firma har ju jobb över nästan hela sverige men han jobbar ofta här nere, men nu på söndag ska jag förmodligen hänga med dom till Ängelholm några dagar och sen vidare till våran andra bror i Halmstad och så ska jag söka massa jobb där. Hässleholm mår jag psykiskt kasst av ju. Familj mår man bra av och jag älskar dom.

Efter kvällen med familjen hamnade jag hemma hos sweetie och kollade den spännande filmen med vin Diesel på sexan, - givetvis somnade jag de typ 5 sista minuterna, men jag sov gott och vaknade faktiskt bara en gång i natt och sen gick ur bingen vid 8 och begav mig sen hemåt i snön....
En sak Linn Milefalk hatar så är det snö och kyla.

hårfixar dag

Vaknade relativt sent idag också, vid halv sex tiden. Låg och slöade, det är faktiskt rätt skönt att vakna i ett kallt sovrum, hellre det är klibbigt varmt.
Kollar Vakna med the Voice, och direkt började Josefin snacka om Hässleholm, efter modegalan ----> http://www.nsk.se/article/20101010/HASSLEHOLM/710109914/1125/*/modegalan-blev-en-show  och tittar ni på en av bilderna där hon håller blommor så va det faktiskt den buketten som just jag fick och står här på mitt bord.

Idag ska jag möta upp Todde och fixa mitt hår, Todde kommer vara här några dagar.

Imorgon fyller Lalle jämnt... känns ju som vi hade planerat att fira det tillsammans men nu blir det inte så... wow, kul :(

Min kung är den vackraste karln jag vet

Det är en sådan jäkla fin söndag, vädret är underbart. Jag vill ut och lägga mig på en backe och kela... men som sagt , tydligen är man singel igen..

Thåström är ju det vackraste som finns på denna jord och jag hade ju dött för en natt med honom, och när man ser denna videon http://www.youtube.com/watch?v=tD5tvz1bbOI&feature=related så visst fasiken ser det ut som han har.... - liksom "big packet....." också?
Jag tror han har en sån där perfekt k*k som man bara får massa multiplata orgasmer utav HELA hela heeeelaaa tiden.
Jag får i och för sig det endast utav att se honom. ;)
Denna karl är så vacker, så het så fiiiiin.
I know what I wan´t for christmas.....

Nåja. Imorgon kommer Todde och stannar väl några dar och sen ska jag en dag iväg med pappa också, IKEA bland annat. Och imorgon ska jag fixa håret, det behövs. trust me.

fönsterputsning är på gånga

Igår begav jag mig ut sent mot staden, skulle va där egentligen vid 10.30 men kom inte ut från vid 13 tiden, - lirade musik innan och då försvinner liksom klockan för mig.
Nåja, kom ner och såg modeshowen på torget , som Josefin Craaford höll i. Jag mötte Ulf och stod med honom och tittade på den och i slutet fick jag blommor av Josefin , - något grönt och vackra liljor. Just me!
Sen hängde Ulf med hem och sen drack vi lite vin och ja, så va min lördag....

Idag har vart en sån där söndag man önskade att man hade en älskling att antingen ligga i soffan med och vara bakis och kela och zzzznarka tillsammans, eller asa sig ut på en promenix, för vädret är lovely.
Men eftersom Lalle avslutat vår relation (igen...via sms) så har jag fått ligga under täcket i soffan helt själv och sovit i omgångar.
Dagens projekt ska försöka bli att fönsterputsa i köket... Jag har dock en bror som har egen fönsterputsfirma , man kanske kan ringa han och säga "hej brorsan, kan inte du ta mina fönster så kan jag bjuda på glass"?

fredag

Ja idag hände det grejor ska ni veta!
Jag zzzzznarka läääänge och asade mig inte upp från efter åtta. Det är helt sjukt. Jag brukar liksom somna vid 1 och vakna vid 3.

Fixade lite hemma, lyssnade på kungen (Thåström of course) , dusch, begav mig till staden. Hamnade några timmar med Fritz och Frans nere i källaren och sen kom Ola. Sen någon timme senare drog vi till basketplanen och satt och snackade. Ola är fiiiin, - jag rev sönder hans tröja. Opps.
Nyss kommit hem.

Förresten fick jag någon sunktrashmat i mig. det skulle föreställa en kycklingschnitzel men va ngt skit som va ihoptryckt så jag gick in till dom och slängde det och frågade "ska inte ni servera mat här?"

imorgon är josefin crafoord här. dax att hoppa i bingen så man ser fräsh ut. (det är skitlätt att sova när ens karl är otrogen mot en också...)
natti natti

Nintendo 8bits mått =)

Varning: Detta inlägg är för oss tvspels-junkies, ni andra bör sluta läsa!!!
Hur coolt är ju inte detta?! 



Bred: 123,5mm
Hög: 54mm
Djup: 16,85mm

Från vänsterkanten mätt

till styrkorsets vänstra kant: 11,5mm
styrkorsetts tjocklek: 5,8mm
till selectknappens vänstra kant: 44,5mm
select-/startknappens bredd: 9,5mm
select-/startknappens höjd: 3,3mm
till startknappens vänstra kant: 60,5mm
till b-knappens vänstra kant: 81,5mm
till a-knappens vänstra kant: 97,5mm
diameter på a- och b-knapp: 10,3mm

grå ramen runt om, vänster, nere och högersida: 3,8mm
gra ramen runt om, upptill: 8,8mm
gråa strecken till vänsterkant: 40mm
gråa streckens bredd: 35mm
gråa streckens höjd: 6mm
mellanrum mellan gråa strecken: 2,25mm
gråa ramen kring styrkorsett: 1,1mm
gråa ramens höjd kring select/start: 12,3mm
gråa fyrkanten kring b/a: 13,5*13,5mm
från vänsterkanten till början på gråa fyrkanten för b/a: 80mm

smarthead

Tony kom upp med 1,5 litare cola till mig, gulledu!
Han gick runt 10 tiden och då satte jag igång Thåström på högsta volym och sminkade mig. Sen begav jag mig arg som ett bi till arbetsförmedlingen och tänkte skälla på dom varför jag inte fått någon handledare eller tid och då visar det sig att när jag skrev in mig (slutade jobbet den 19de och va där den 20de) så hade jag glömt att  fylla i en av punkterna så därför så har jag inte vart inskriven! Faaaaaan i helvete.
Så jag fick börja om. Med en dator som dog hela tiden. Jag med mitt tålamod visade ju tydligt att jag har tålamodssvårigheter. Jag svor åt datan, slog i bordet och när jag sen fick tala med en kvinna så va jag otrevlig och började tala om "jävla samhället". Japp. Jag har noll tålamod och verkligen inte när jag inte mår great heller.
Nåja. Jag fick möte med min handledare redan den 18de!

Sen träffade jag lite folk på staden och speciellt med en tog jag upp detta ang vad som hände i tisdags... och det kan mycket väl stämma detta jag anar... Jävlar.

Gick runt i staden sen. Hittade massa roliga grejor som jag vill ha inne på barnavdelningen inne på Nisses. Att barn har s¨å roliga leksaker! Allt från mumindalen-figurer, till hello kitty och massa mera. När jag dock råkade gå in på "barnvags-avdelningen" då vände jag snabbare än man kan säga .... - ja säga vad som helst egentligen. Jag hoppas hässleholmare som såg mig inne på barnavdelningen förstår att jag gillar bara roliga prylar och verkligen inte är gravid, sådana rykten går ju lätt..... att folk inte bara fattar att jag har en tendens att bli fet. - Jag har p-stav för fan. Inga bebisar här. Inte än på massa år iaf. Och antagligen inte då häller för jag har sett program där kvinnor föder och fy fan va ont det verkar. Jag vill vara rädd om min pussy.

cocaburrrrrraaaaa

Jag vaknar med såååå fin hy, - jag kanske ska börja tro på detta med rengörning utav smink istället för den grejen jag trott på hitills, - "det pajar inte alls hyn att däcka med smink på".
Nåja jag vaknade sent idag! Klockan 6. Det va länge sen jag sov så länge.
Jag har gått ner i vikt sen igår, inte mycket men ändå.
Jag vaknar och har blivit så gammal att när jag ser att det har regnat ute så tänker jag "wow det har regnat va bra - för det betyder att det är plusgrader ute".

Jag smsade mitt ex nyss och frågade om han kunde köpa cola till mig så han kommer upp snart. jag utan cola är inte bra

... take a breath

Attans strul med hela blogg.se... jag har kickat go mucizika.... japp, check it  out (my chicks is back on track and in town) ---- >
vi börjar med my hubbie; http://www.youtube.com/watch?v=85nWO5aE3vs&playnext=1&videos=IOxBTo3fMzM&feature=artistob

och annan vacker kvinna som jag gillar i x-antal år; Brodyyyyyyyyy.... check her out; --- > http://www.youtube.com/watch?v=b_8U93SvVyY

nu önskar man bara man hade dessa feta högtalarna o bodde i ett hus, men jag blev av med både han och högtalarna.... oops. Jag  tyckte otroligt mycket om honom men jag sa nej till myshus med honom också. Men jag sa "nej". så dum i skallen är jag.

well. let me go 2 hell.

Låt; ---- > http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY

badrumsskåp städning samt ny firre funnen.

Jag är väldans säker på detta ang iförgår, allting tyder på det... don´t like it...!


Jag funderar åter igen på att bara dra till Spanien, men måste ha med någon snäll vän... någon go prick.

Ikväll har jag storstädat... nä, men jag delar upp lite så. Så idag tog jag lite pö om pö, - och badrumsskåpet, - ni vet ju alla hur mycket sunk man trycker in där. Allt från något paket kondomer till en dyr ansiktsmask... men idag storstädade jag, så nu ser det någorlunda fräscht ut...
sen gjorde jag en ansiktsmask och sen sån där grej som jag lugnar hyn (som jag som make up artist ska veta vad heter) och efter det natti-natti-facecreme. Nu straaaaaaamar hela mitt face, men jag såg jag hade en rynka. Gissa vilken också. Givetvis den mellan ögonlocken. Ångestrynkan.
Jajamääääänsan. synlig som fan oxå. Tack för ni sagt något liksom.

Btw, intressanta nyheter; check this out... ---- > http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7907643.ab
(jag har ett väldigt intresse för det marinbiologiska om ni inte förstått det....)

jag saknar tydligen Vidas eftersom jag lyssnar på denna; --- > http://www.youtube.com/watch?v=ncJD2PmRGns

kitty - grymt bra brutta

Jag älskar ju Kitty Juntbring och läser hennes kolumner samt blogg, och såg henne nu i Debatt, - också ett program jag tycker är väldans intressant.
Läs hennes senaste, här-----> http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kittyjutbring/article7898713.ab

Myndigheter

Jag har idag asat mig till arbetsförmedlingen, fixat det mesta men imorgon ska jag dirt och ta upp detta med ersättning från arbetsmarknadsenheten. Jag kan få grundsumman och det är typ 320 kr om dagen, - det är lite men bättre än inget tills jag har ett nytt arbete.
Jag trivs inte alls med att ha med myndigheter såhär att göra, inte arbetsmarknaden, försäkringskassan eller soc. Jag vill bara jobba och sköta mitt.
Men ens självförtroende blir inte det starkaste när man möter motgångar....

Och ja, Lalle krånglar och åter igen ska vi inte ha någon kontakt.... det mår jag också skit av.

Jag fick en flipp iförgår, och det va inte bra, så igår låg jag bara hemma och mådde skit, verkligen... stängde av luren, hade tvn på noll volym och orkade inte mera än ligga med samma slökläder under hela dagen. Imorse bestämde jag mig för att bege mig upp ur soffan och se en dusch och sminka mig. Tyvär hade jag jävligt ont i magen men drog på en stor tröja och begav mig ut och fixade det jag skulle.
Idag ska jag ringa tre företag och kolla om de har något.

Sitter just nu och kollar på Beverly Hills, jag gillar eftermiddagsserier men jag vill hellre ha ett jobb. Är så kåt på ett nytt jobb nu att jag kommer bli knäckt om jag inte får det snarast.

whatever

Inte nog med att jag är arbetslös så gjorde Lalle slut på sms igen under denna helg och skickar konstiga sms idag. Men det lägger jag inte energi på, jag vet bara hur dum i huvudet jag blir nu utan arbete....
Jag lyssnar på Pernilla Wahlgren och gråter, jag hatar Pernilla Wahlgren. Jag såg någon tjockis på tv nyss som gått ner nästan ett kilo. Jag började gråta då. Jag läste Linda Rosings (Thelindius eller va fan hon nu heter efter hon gift sig) där hon skrev om sitt perfekta bild och visade det i bilder - ja då började jag gråta.
Jag gick in på toaletten för att kissa och såg vilka feta kinder jag har. Då började jag gråta.

GE MIG ETT ARBETE NU! jag döööööööör.
Imorgon ska jag klä mig sådär ordentligt och åka till kristianstad och gå i alla caféen, butiker och etc och ligga på knä och böna och be dom om ett arbete.
Men nu ska jag hetsäta 2 kilo glass.
Choklad, - ifall ni nu undrade. Och ikväll kommer jag skicka sms till mitt ex J**** och fråga vad han gör och om han vill ses.
Jag är trash.
Men jag har en snygg förebild;




inte förnekelsestadie

Jag är 23 jäkla år, jag vill ut och jobba,jobba,jobba - jag bryr mig inte om mina sömnproblem, - jag gillar alkoholen och tänker inte förneka det, men jag sköter mitt och jag är bra , jag är ett helt jävla guldkort.

Helgen försvann iväg, i fredags kom "lillebrorsan"- min kusin Rasmus och vi satt och traggade och gick sen till Lalle för middag och sen drog Ramus iväg, han skulle träffa en brutta och ville ha nycklar till min lägenhet så de "kunde va ensamma"... Snäll som man är som "storasyrra" så fick han dom =)
Nåja, jag stannade hos Lalle tills han flippade... som vanligt... och då begav jag mig också hem.
Sen traggade med Rasmus och hans tjej en stund tills hon åkte hem och då somnade vi i varsin soffhörna. I gårmorse kom BästisMats upp och framåt eftermiddagen åkte han och Rasmus hem till Tyringe.
Och jag ringde till Malmö-Ola och så kom han upp och drack med mig, väldans trevligt.

Vaknade vid 4 tiden imorse och vid kvart i fem knackade det på dörren, då kom Tony (mitt ex som jag va tillsammans med massa år) så det blev en trevig förmiddag, fick tvinga han ner och handla cola... - jag utan cola på morgonkvisten är ingen bra grej... Han envisades med att macken inte öppnade fråns 8 men jag fick asa ut han vid 7 ändå... sen följde jag han till jobbet vid 12 tiden.

Jag måste städa min lägenhet. Igen.

RSS 2.0