take me 2 the sky

Jag vet jag ofta talar om att flytta, - jag gnäller dock inte över den svenska politiken för den delen. Men jag har ofta en dialog ang att Sverige kanske inte är min grej. Jag vill vara som min bror och planera ihop allting och sen bege sig och arbeta i Barcelona och vara där utan en enda dag arbetslös och stanna i nästan 4 år.
Jag älskar spanien och skulle lätt flytta dit, eller till Grekland. Grekland känns som ett land som gjort för mig. Jag är mig själv så fort jag går av flygplanet där och den grekiska mentalismen är den samma jag hade i livmodern.
Dock vill jag ju dra till Berlin. Gillar denna stad väääääldans också.

Vill packa en väska och inser att jag har en lägenhet med massa saker... men vill jag dra så har mamma Textil fixat ett magasin till mig.

Pratat med min fina Emma precis, hon ville vi skulle dricka rödvin ikväll.. eller nu, men nää.. sometimes you just dont feel like it....

Och älskling ringde innan och frågade om vi bara skulle ha "en jättemysig kel och fin helg med gos och mat" så det ska vi ha tillsammans. Imorgon blir det potatisgratäng och fläskytterfilé (hur fan stavas jag?) , brocolli och sås. Och sen kramkalas till efterrätt. Och på Lördag kommer nog Emma över för lite rött och vitt vin, och på söndag ska vi till darlings syster och tragga och spela Wii.. - så vuxna är vi.... =) Hoppas hon bjuder på denna äppelkakan vi trggat om..
Annars.. - kommer jag stå där "in the corner, .." ^^

down and out

Jag är depp och down , därav jag inte skrivit...
I tisdags va jag iaf och träffade min pappa. Han kom hit vid 12 tiden och vi åkte ut en tur i naturen och sen till Skyrup och åt på restaurangen där och sen besökte vi min morfars grav och efter det åkte vi och handla på Coop, - pappa tyckte som vanligt mitt kylskåp ekade tomt... så han fick fylla på det =)

Ja och igår va jag bara depp, sov typ tre timmar på natten och gick upp halv fyra, kunde inte sova. Stannade i soffan tills 14 tiden och begav mig sen i duschen, möte sen upp darling och vi gick på promenad och möte sen Masic och hamnade på pizzerian med honom. Jag åt en slice... pytteliten men ändå, jag som inte tål det. Efter det hyrde vi film och sen gick jag hem en sväng men begav mig sen på filmkväll och kvällskramkalas hos älskling. Fastnade inte riktigt för filmen så efter någon halvtimme så vände jag mig om och somnade på hans famn istället. Sen begav vi oss till bingen vid 23 tiden och jag vaknade som vanligt vid 3 tiden i natt och kunde inte somna om, men jag pussade på darling och kelade honom medans han sov iaf.

Jag är deprimerad för jag inte har ett jobb nu och samt fått ett tråkigt besked så livet är inte tiptopp längre, jag hoppas det vänder snart FÖR JAG VILL JOBBA!
Bevisligen mår jag skit; sitter med endast myskläder och noll smink.. och dessa kläder och osminkad har jag vart i snart tre dagar.
Nu får jag rycka upp mig.

comfortably numb

Jag vill inte vara i denna staden.
Jag har vart arbetslös exakt en vecka och det tar nästan död på mig.
Jag vill ha ett lugnt fridfullt förhållande.
Jag vill jobba, jobba, jobba.
Det förstör mitt hjärta att leva med en missbrukare. Vi bor inte tillsammans dock, men det kör knivar rakt in i hjärtat när han ska hålla på med skitet.
Och Mats skiter i mig också, - jag vill bara veta vad det är jag gjort honom.

Jag har vart arbetslös en vecka och redan nu är all enerig slut. Så fungerar jag. Jag vill arbeta, jag vill vara med friska, glada människor (sådana jag vart med i sommar)
Nu är jag tillbaka i stan. Med samma folk jag åkte ifrån.

jag och turnébussar...

Jajamänsan här är jag !
När hördes vi senast?

I lördags va det iaf fint väder och älskling och jag satt på uteserveringen på Casablanca och darling bjöd på någon god mat där.. jag minns dock inte vad jag åt.. sen kom Ragge och Göran och då dracks det öl, sen begav vi oss till Sharkys och drack öl&drinkar där och spelade biljard. Jag och kärleken vann mot dom! Ha ha!
Sen begav vi oss till Kristainastad och skulle in på O´leayres och se Bullet spela. Innan dess hamnade vi nere vid "hamnen" och sen hamnade jag i en turnébuss och satt där och drack en öl, och frågar sen " jaha vad ska ni göra ikväll?" "Vi ska spela här inne" säger sångaren och plötsligt insåg jag att det va Bullets sångare som jag satt och talade med... och hela bandet. Jajamänsan. Linn i ett nötskal.
Sen hörde jag en Lalle skrikandes utanför " Ääääälsklingen, är du här någonstans?" så då lämnade jag Bullet och gick och hångla lite med kärleken och sen begav vi oss in i ett fullsatt pub , men vi satt och snackade och drack så vi missade att kolla Bullet.
Sen åkte vi hem och söp till morgonkvisten.
La oss vid 5 tiden och vid 7 tiden på morgonen ville kärlek att vi skulle åka till Köpenhamn, men jag blev sne och sket i att följa med.

Imorse vaknade jag i min egen soffa och Todde ringde (han har äntligen fått sin operation och vart nykter i över en månad) så mötte upp han på staden och drack oss lite drickis och hamnade inne på Asia Corner och åt thaimat tillsammans. Väldans trevligt.

Imorgon ska jag träffa pappa och åka till Hovdala och sen ska vi bege oss ut på någon restaurang i staden och spendera lite pappa-dotter tid.

Ps. På tal om turnébussar och inte fatta någonting alls... - så minns jag för massa år sen när jag satt i The Ark:s turnébuss med Sylvester och Jesper(?) och va så dragen att jag fattade inte ens att det va dom jag nyss sett live. det va också då de va som maxat kända. så smart är jag.

vuxenpoängs-todo idag

Tjingeling.
Idag hade jag lite på agendan men nu blir det iaf; försäkringskassan, banken och HSB.
Ikväll kommer min mamma Textil, ska hjälpa mig med att fylla i lite papper samt bjuda på middag, blir wok eller thaimat förmodligen.
Nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice. Gick från älsklingen för någon timme sen.
Igår bjöd han på väldans smarrig middag;
 Mums! Pannbiff, potatismos, gräddsås! Riktigt gottis i magen.

dagens nyhet; Linn Milefalk har köpt jeans

Min heta karl jobbar denna vecka med att fixa inredningen till ett nytt thailänskt-massage ställe här i staden, och han ringde vid 10 tiden och frågade om jag ville komma ner och krama honom, så jag fick hoppa in i duschen och snabbt sminka mig. Vädret skulle vara fint idag så jag drog på mig en lång hood och gröna strumpbyxor med sjal och svart mössa och begav mig.
Möte min darling iklädd sina snickarbrallor (jag är råkåt på arbetskläder... )
Mums.
Vi gick en sväng till Kvantum och handlade cola och choklad och satte och sen och kelade en stund.
Sen gick jag vidare till staden, - som va helt folktomt!
In på Vero Moda... jag gillar ju inte riktigt den affären, - men har ett presentkort där... som tack å lov varar i 5 år. Men idag hände det otroliga!
Jag hittade ett par jeans inne på Vero Modo! Jag är inte personen som äger några jeans och inget fan av den affären som sagt... Men nu gick jag därifrån med ett par riktigt snygga jeans! Stuprör men lite stretch i magen vilket är skönast.
Jag bär aldrig jeans, men fick tydligen lära mig något nytt om min kropp... -
Jag har:
* Smala ben
* Lite höfter
* "Smal" runt magen, - men får en mage (kula)
*Passar i den stilen jag kör - alltså lite baggy ovantill och tajt nedantill.

Alltså jag behöver folk som kan sånt här... jag är värdelös på att vara brud och följa modet har aldrig vart min grej och kommer aldrig bli...

Men fatta, - jag har hittat ett par jeans för mitt presentkort och som är snygga på mig.
Blir dom och något coolt linne på Bullet konserten på lördag. Och svarta stövlar. Hottie.

Bullet i kstad

Denna dokumentär har jag sett några gånger, - så det är bara att gratta honom! ----> http://www.metro.se/2010/09/20/98304/steve-wiebe-an-en-gang-kung-av-kong/

Förresten, min honeylip kom med den grymt bra planeringen igår- att på Lördag ska jag, han, Ragge och Göran till Kristanstad och se Bullet Och det kommer bli väldans nice, http://gigguide.se/event/43664/

Ska ni med? =)

gotta sig i go mat från min karl

Guten morgen!
Vaknade halvdankad i min sköna soffa, - den har jag verkligen saknat att däcka i under sommaren. Vaknade väldans sent, typ kvart över sju. Hade den sjukaste drömmen i natt.
Att jag skulle ut med ett gäng väldigt taniga killar på någon värsta militärkrigs-grejen och vi skulle kriga och använda massa vapen för vårt sverige och vi skulle till liksom värsta kriglandet och jag fick inte äta köttfärssås. Och vägen dit skulle vi åka på livsfarlig väg i sunkig buss och sen på en sån där militärkrig-fartyg som knappt höll ihop och risken fanns att hajar och späckhuggare skulle kunna invadera oss.
Heeeeelt sjuk dröm.

Pratade med min kärlek imorse , ikväll blir det pannbiffar, potatismos och gräddsås. Jag diggar detta med att ha en karl i snickarbrallor som kommer hem och lagar go mat... - lätt man kan vänja sig vid det =)

Lyssnar på denna gryma låt med Alicia Keys och Jay-Z, new york eller vad den nu heter... såååå grym. Och Jay-Z är väldans bra, fast stay away från Alphaville:s Forever young! Det är banne mig bara dom som gör den som den ska vara!
   = Bääääääst

Btw, hatar såna här nyheter.... ----> http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7828058.ab

nostalgi

Jag är fucking-nostalgisk-brud och sitter och lirar youtube med sommarens Radio Båstad -hits som vi sjööööng söööönder i köket på jobbet. Alla hatade min sångröst. Därför sjöng jag högst. Det är roligast att liksom splita hela stereon på morgonkvisten också, - då vill alla stå tysta och bara invänta typ lunchtiden och alla förberedelser ska vara klara. Då sjunger jag högst.
Och jag lovar er att alla hatar Robyns - dancing on my own .- gissa hur mycket jag sjungt med till den?  "I´m in the corner..." Jacob, Linus och hela restaurangen haaaaaatar mig, men mest de som ju som sagt tvingats jobba bredvid mig och inte ett rum emellan....
=)

Imorgon är jag bjuden på middag hos darling. Hemgjorda pannbiff och hemgjord potatismos med gräddsås och lingon. Åh, - jag ska tugga och svulsa. Muuuuuums. Maaaaaat.. Köööööttt...
Igår tänkte jag köpa en kebab men kom på att en sak jag inte gör är att lägga pengar på mat.
Btw, hittade en ny goding som jag kan rekommendera inne på den gröna butiken; Zumbali... 13% för 3l.

Tycker jag har tjocka kinder.
Btw, Gynnings parfym är verkligen fin! try it!

c ya next summer!

Tjingelingan cutiepies.
Jajamänsan I´m back in Hässle...
Jobbade sista dagen i söndags och vädret visade sig bli rätt bra så kom en del beställningar!
Vi stängde runt 17 tiden och då stod min kära pappa utanför jobbet och väntade på mig.
Det blev kramkalas med Linus, Kim och Cleo och bamsekram till chefen.
Löning och chefen sa "du har varit en duktig tös men dyr i drift" , ha ha!
Jag har jobbat väldans många timmar denna säsong!
Och han har vart nöjd med mig =) Niiiiice.
(Förresten "påminde" chefen mig om att jag har mina öronhängen hos honom, och Linus sin tröja och brillor... hur galen va avslutningsfesten egentligen? Verken jag eller Linus minns att vi glömt något där...)

Japp, åkte sen med pappa hem till huset och hämtade mina väskor och grejs.... Hur fan kan man få plats med så mycket i ett rum , ännu konstigare - när man knappt vart där? (Sommaren har ägnats åt att jobba, och däremellan festa och bada, och sitta på andra hamnkrogen)

Efter vi hämtat allt åkte vi hem till min andra Manfred (han jag hyrt huset av) och lämnade nyckel och kramkalasade honom och tackade för sommaren.

När jag kom hem till min lägenhet så packade jag upp och kollade valvakan (jag fick förtidsrösta ju pga jag skulle förmodligen vara kvar i Torekov denna söndag) och vid 21 tiden kom älskling upp , men vi kröp faktiskt ner i säng redan vid halv elva tiden.
Åh va jag har saknat att sova intill och nära! Pussa på heeeeeeela hans kropp (och hans pussar på hela min kropp, mums)

Igår va jag och darling på arbetsförmedlingen och skrev in oss... fixade lite anna grejs också. Idag har jag varit och fikat med min mormor och jag har kommit 2/3 av att städa min lägenhet, grundligt. Köket tog nästan 2 timmar. Jag har inte skitit eller så, men jag städade varje lite hörn och kastade och grejade.. så duktig så...

snyft

Tror ni min bästachefever bjuder på tårta idag?! Han gjorde det för typ 1,5 månad sen... men då slutade ju alla andra... jag , Linnh och Linus har ju varit guldkorten som fått stanna *charmigt leende*
Nåja, jag nöjer mig med en bamsekram från chefen!
Jag vet att jag kommer gråta idag. Jag känner mig själv allt för väl. Fan va jag är nära till mina känslor och pinsam.


white weeding day

Jag snackade med min darling nyss som va bakis... Jag är inne på en vit månad, noll alkohol, ville ha med honom men eftersm han fyller jämnt så blir det inte så för hans del.. Nåja, jag kör nog på det. Både pga pengafrågan, jobb, Hässleholm, förhållande... Jaa... alkohol skadar mer än det gör nytta... right?

END OF AN ERA...

Igår kväll fick jag sån där "shit-va händer nu?"-ångest och därför åt alldeles för mycket, på jobbet åt jag normalt, men sen här hemma bara tryckte jag i mig pommes och massa yoghurt... jajamänsan, det där kilot från igår är tillbaka idag!
Men blir bantning på riktigt nu när jag är hemma. Så jag är lugn och tänker mig banne mig ha den dära milkshaken från mc donalds idag på hemvägen.

Jag ber till en högre makt att jag nu snarast har ett nytt jobb, och minst lika trevligt som detta har varit. Denna sommar och detta jobb, arbetskompisar och chefen, - alltså jag kan inte säga det nog många gånger, MEN DEN HAR VARIT HELT UNDERBAR, DEN BÄSTA SOMMAREN NÅGONSIN!

finner inte rd för hur härligt det har vart.

Lyssnar massa bra musik, även om vädret pajar mitt nät så funkar det någorlunda snabbt *thanx u God* , - det är verkligen lättpåverkat såhär out nowhere in the vicshan!
Nu; ---> http://www.youtube.com/watch?v=4YCoSF-voHY&feature=related

Imorgon kommer min pappa och hämtar mig efter jobbet, då blir det att bege sig till huset och hämta hello kitty-väskan, militärväskan, "Fiskhuset"-s:påsar med kläder i, den rosa väskan och min ryggsäck, - och allt är nerpackat.
Kan ni fatta att jag bott i detta hus i nästan 5 månader?
Jag älskar att bo i hus.
Och jag har älskat denna sommaren.
Jösses, - jag har fått rynkor i smilegroparna så mycket jag garvat denna sommaren. Helt underbart.

Håll tummarna att min höst blir minst lika underbar, snälla fina ni....

Imorgon på vägen hem vill jag äta milkshake från mcdonalds. Mums.


last day

Hej på er...
Visste ju att denna dagen skulle komma men känns ändå ledsamt.
Kom till jobbet och vi började snacka, och eftersom sagt detta är ett ställe dit folk åker och turistar på sommaren så kan ni ju själva förstå att vi inte har något att göra nu på jobbet. Idag kom en beställning.
Jag trodde jag skulle jobba till den 27de, men jag förstår också Manfred , att bara ha oss där utan att vi har något att göra kostar honom pengar.
Så, imorgon är min sista dag på jobbet!
Linus slutar på måndag.
Kvar är alltså bara Kim, Cleo och Manfred.
Och jag packar väskorna nu och imorgon blir sista dagen. Snyyyyyft!

Så, nu behöver jag nytt jobb! Manfred va så härlig idag och berömde mig och talade gott om vilken härlig personlighet jag har. Så härligt att höra.


mycket tänk

Jag sitter här, önskar jag va smal, önskar jag va iögonfallande, önskar jag va speciell, önskar jag redan nu lyckats med vad jag vill i mitt liv, - kämpa vill jag, men tänk om jag misslyckas? Önskar jag va spontan, att mitt självförtoende inte fick mig att missa flera illfällen som pass me by.
Önskar att jag inte va en egenmänniska, utan spontant följde med om en kompis ringde och säger att "vi ses om 5 min", - önskar jag levde mera. Det tar mycket energi för mig att vara spontan, - jag är inte gjord för det. Jag måste veta när, vad som händer. Jag är tråkig på det viset. Det skapar kaos i mitt sinne när jag inte har kunskap om vad som händer.

nåja.
annat:


Text;
Tack för en riktigt härligt galen och underbar sommar. Min dröm i framtiden är att också kunna öppna eget, - mitt egna café och jag hoppas jag blir en lika bra entreprenör och chef som du varit. Tack för dessa månader och alla härliga stunder! Ha en fin vinter. Kramis, Linn.
Det tänkte jag skriva på en blomma till min chef, - för han har verkligen lärt mig hur man ska vara som chef - bestämd och även en i gänget. Han är våran Galne Manfred i Torekov.

Mia+ Reinfeldt... goodie

Nu är det i och för sig såhär att; jag <3 Reinfeldt, men denna brutta skriver en vettig kolummn som ni kan läsa; ----> http://www.metro.se/2010/09/16/29554/mia-skaringer-leder-min-dromregering/

Jag tycker ju också galet mycket om Mia Skäringer, - hon är så genuit duktig och gör även rolig komedi, - jag har lite dryg humor tror jag. Gillar "Mia och Klara", allt med galenskaperna, john clease... etc... ni fattar, - Och Helan och Halvan... och Mr Bean.. oh... riktigt humor!

Är än idag så jäkla glad jag hittade denna låt. Replay maxat.
http://www.youtube.com/watch?v=WbrSLLv0AlA&ob=av2e

Lillen ringde nyss och vi snacka nog en timme, - saknar honom! Hoppas han kommer nu i höst.

Borde se en dusch snart... på väg...

mera jobb åt de som vill jobba!

Sitter ofta och funderar på alla dessa människor som är arbetslösa, och speciellt de unga. Då syftar jag på oss som vill ut och jobba och förstår att det är då vi mår bäst, - jag syftar inte på latmaskarna som inte vill jobba.
Det är så jäkla tragiskt hur det är ute i samhället egentligen, och jag vet inte helt seriöst om det är en politisk fråga? Jag fattar bara inte hur vissa människor är funtade!
Jag önskar att alla som söker, trånar och längtar efter ett jobb och göra rätt för sig borde få ett jobb, medans de som vill leva på bidrag och inte jobba borde få flygbiljett från sverige.
Det finns verkligen ingen rättvisa!

Klockan är typ tjugo över nio, jag vet inte vad jag ska fördriva tiden med idag, visserligen är det endast förmiddag, men jag vill verkligen inte ut i detta väder. Men annars blir det en innedag och glutta tv? Jaaaa, tv va länge sen! Eller som igår , ligga och läsa bok.

Idag är min kärleks sista dag på jobbet... hoppas han inte super till det ikväll och blir jobbig :S

fortsättning på ohlys frieri

Funderade över detta med Ohlys frieri i tv.De hade typ varit tillsammans i åtta år va det väl? Varför just fria i tv under valets viktigaste tid? Tjänar han "gulle-röster" på detta eller?
Kom plötsligt på att just på det sättet blev det inte gulligt att fria i tv. Och tycker synd om hans sambo, - egentligen blev ju hon aningens förnedrad.
Plus blir man friad till i tv kan man knappt säga nej any way...

Idag har jag 10 dagar kvar i Torekov, men charmen här är inte den samma som i somras så det känns helt okey att åka hem. Här är höst, noll turister och inget folk alls, inget att göra på jobbet, så ja, det känns helt rätt att bege sig hemåt. Nu måste jag snabbt som attans ha ett nytt jobb, även om en månads "ledighet" och bara vara nu känns bra.

Idag åker Linnh hem, och jag skulle ju iväg och fika med henne i Båstad, men åter igen... - detta vädret gör mig så tråkig, jag orkar liksom inte. Men måste hinna träffa sötis innan hon åker... Attans.

Gick inte upp något i vikt av fiskbullarna i hummersås , men gick inte ner något heller.
Har nyss ätit 1,5 dl skogsbärs lättyoghurt och mera blir det inte idag!

Vad hittar ni på denna fredag?

leave right now - will young

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alltså ni fattar inte hur massa år jag letat efter denna låt?! Den är så jäkla underbar.
Den och Mad world med Gary Jules (heter han det? Faaaan va jag suger på namn!) är typ världens mysigaste låtar. Och When the children cry med White Lion...
Nåja, men förstår ni - nu har jag hittat denna!
Will Young - Leave right now.
----> http://www.youtube.com/watch?v=WbrSLLv0AlA&ob=av2e

Älskling ringde innan, då låg jag och vilade, - sen läste jag mera av min bok, jäklar va det kommer bli bokläsande i höst. Sen ringde min kära igen och skulle säga natti natti, han hade klunkat vin och jag låg här under täcket med boken och gjorde det samma.
Känns nästan konstigt att nu komma hem och ha vardags-förhållande igen. Nu har jag vart här sen maj och vi har bara träffats lite de få gånger jag vart hemma eller de tre gånger han vart här. Nu börjar vardagen, och det känns faktiskt mysigt! Kolla film, sova intill, vakna helgmorgnar, - bråka om frukost, - kela och bara ha ett vanligt förhållande!

Nu är jag däremot pigg. Nyss tryckt imig en burk fiskbullar i hummersås.
Varför det är sjukt:
1. jag är kock
2. jag har jobbat på en hamnkrog i cirka 5 mån nu
3. jag vet att det är fullt av massa dåliga ämnen i konservmat
4. det smakar typ inget
5. jag kommer ha gått upp i vikt tills imorgon även om den endast va 70kcal per 100g, vilket alltså inte ens är 300kcal men min fettokropp kommer göra så jag väger minst två kilo mera än imorse, - just pga denna fiskbullsburken.

dooh. och imorgon ska jag fika med Linnh i Båstad. Förstår ni hur mycket jag kommer sakna denna brutta?!

låt-hjälp

Jävlaväderrelaterandeskitinternet. Nätet funkar aldrig här när det blåser och stormar utanför! Faaaaan.

Söker en låt. Den är absolut en av de bästa låtarna jag någonsin hört, men jag vet inte vad den heter eller vilken artist som gör den, har till och med stått på Skivlagret och sjungit den utan att lyckas få veta! Wonder why?
Nåja, den går typ såhär; (lugn låt) -Think I better live right now, before I fall any deeper, think I better live right now, I feeling weaker and weaker.... somebody show me how, before I fall any deeper... think I better live right now... - I wanna now how good it´s feels see you today, see you got your smile back....
Sådär ungefär vad minnescellerna kan minnas.
Det är en låt för några år sen men jag måste ha den!

Linnh ringde innan. Hon och Linus skulle precis dra och åka inom mig och frågade mig om jag ville med ut och käka och bowla i Båstad ikväll. Jag är så seeeeeg och tröttis och jävligt tråkig så jag sa nej.
Jag är också en idiot.
Sitter här under leopardtäcket och läst lite bok och verkligen seeeegar fett mycket.

Hjälp mig med låten och du får dagens puss!

klimatsmart hundbajs

snacka om klimatsmart! check this out; ----> http://www.metro.se/2010/09/16/45578/hundbajset-tander-ljuset-i-parklyktor/


gravidmage

"Älskling, jag är gravid" så lät det innan idag. Japp.
Nä, givetvis är jag inte det, har aldrig varit och tänker verkligen inte bli det de närmaste tio åren. Men man kan tro det nu. Magen är svullen (jag med mina tarm-och magsjukdomar) plus att jag sover mestadels, - mååånga timmar på dygnet och däremellan tänker jag på go mat och sötsaker.
Vilket uppenbarligen kommer till beviset att hösten är här för sådan blir jag VARJE höst. Det är min höstdepp. Jag sover gärna 11 på förmiddagen, jag sover gärna 18 på kvällen, jag lägger mig gärna kl 21 för va fan ska man vara uppe för?
Denna period brukar vara ett kort tag, men tillräckligt.
Där emellan så går jag upp och önskar jag kunde gå och lägga mig med typ två liter glass och massa vaniljbullar och trycka ner och sen sova igen.
Min höstdepp går över, men det är iaf skönt att nu för tiden sover jag bort den och faktiskt inte heller längre har bulemi och hetsäter.


svinkallt

Ingen normal människa skulle gå ut i detta vädret. Jag ska däremot asa mig till bussen och sen åka till Båstad (Italienska vägen känns aningens skrämmande idag?!) , fixa mina 3stycken... och efter det ska jag sitta på bibblan och läsa tills bussen går tillbaka och jag endast ska sitta inne resten av dagen. Jävla väder!
Inte alls sugen på partaj ikväll, får messa med Linnh och Linus senare och se vad som händer. De stänger antagligen redan kl 15 eller kl 16 idag nere på jobbet.

Zzzznark, zzzznark... dax att dra på sig vintermuderingen.

ohlys frieri... men det gick ju vägen!

Är det jag som förträngt att hösten brukar vara just såhär blåsig och regnruskig eller är det bara saknade och förnekandet av att sommaren faktiskt inte finns längre?
Nu har jag bott här i snart 5 månader, och att bo i Torekov är precis som att bo mitt i havet, här blåser det alltid. Men det va nästan samma när jag bodde i Halmstad, ligger också nära havet och eviga blåsandet. Blåst är det enda väder jag inte tål.
Skulle man inte kunna få blåsa iväg och hamna i sin darlings sköna famn för evighetsstund med kramkalas?

Läste lite nyheter, precis som den dagliga morgonrutinen är (det och vilka flashiga restauranger blondinbella har ätit sin lunch på och att hon lyckats köpa en väska för typ fem hundra miljoner... Nä, nu va jag inte snäll, - jag gillar ju henne. Go brutta som är entreprenör, - like it!)
Nåja, läste att Lars Ohly hade försökt fria till sin sambo igår i tv... men avbröts av reklam så allt blev knasigt... men han fick iaf ett ja!
Tycker det är charmigt de som gör de genom tvn, - det blir så snurrigt så man vet inte riktigt vad dom snackar om?
Ungefär som Thåström hade friat till mig i tvn. Hade ju varit snurrigt. Givetvis hade jag sagt ja.

Sitter här och funderar ang kvällen. Linnhs sista kväll... partaj i Båstad. Jag ska in dit ändå, men tänkte klira det nu på förmiddagen, men ja, vädret är skiiiit som sagt så jag känner inte för att slå död på tid utomhus tills de slutar jobbet... ah får se vad jag gör och som händer.

badkars dialog&romantik

Lyssnar på Rammstein. Måste gå och raka benen.
Jag har en konstig teori, eller something. Jag har liksom inte fattat det där med att bada tillsammans i badkar. Liksom badkar är små. Att duscha tillsammans är en sak.
Men badkar... och vattnet där blir så snabbt kallt och bubblorna försvinner. Jaha då ska man bara sitta där?
Jag minns när Stridh skulle vara maxat romantisk och vi då den där gången skulle bada tillsammans. Massa bubblor, - såna rosa och blåa badbomber som i och för sig va väldans gulliga.
Och så skulle vi ner i det varma vattnet med varsitt vinglas. Och värmeljus!

Jag: Men vi struntar i detta, va snackar man om i ett badkar?
Stridh: Men myser, kom nu och mys. Vi har väl och prata om ändå, det spelar väl ingen roll för vi sitter i ett badkar?
Jag: Men hallå... åhh.. kan vi inte skippa det?

Så jävla oromantisk kan jag vara. Jag vet inte vad just "badgrejen" är, det är ju inte den att man ser varandra nakna, är nära, etc, - för allt det där har man ju gjort hundra gånger förut. Minst.
Men just badkar. I dont get it.
Duscha däremot går hur bra som helst, det har man ju gjort med både de man varit tillsammans med och även vänner. Nemas problemas!

Minns en rolig dialog där också.
Jag, Lalle och Masic (Masic är Lalles bästa vän, - en man då)
Jag: Dusha inte med Lalle, han står bara där och diskutterar politik.
Masic (som då är av samma kön som Lalle) ser lite knasig ut...: Jag skulle aldrig få för mig att duscha med honom...
Ha ha, ibland tänker jag inte innan jag talar!

Nä, nu blir det in i duschen o raka mina ben. Hörs later sweetiepies.


Utan min Linnh!

Ja, tyvär är jag redan hemma i huset. 5 jäkla ynkliga arbetstimmar... eller arbete och arbete, det kom tre beställningar på hela dagen. Där emellan grovstädade jag ett av kylskåpen, samt den stora grönsakskylen. Sen traggade jag och Linnh mest =)
Detta jag ska berätta nu är så jäkla trist! Gick ner mot jobbet i förmiddags och halvvägs får jag ett sms av Linnh där hon skriver "Idag är sista dagen vi kommer jobba tillsammans".
Det visar sig att hennes pappa kommer och hämtar henne på fredag och hon ska hem till Värnamo.
Neeeeej, inte min fovorit tös!
Imorgon och fredag är jag ledig, men hon och Linus jobbar. Så imorgon förmiddag drar jag till Båstad (handla drickis) och sen framåt eftermiddagen så möter jag upp de i Båstad och så ska vi partaja, och Jaow ska också vara med.

Förresten, förra veckas partaj hos chefen blev ju... galet. Och givetvis så ligger där bilder på Facebook... - jag har inte Facebook men lyckas hamna där like all the time, any way... dooh...

Idag såg jag förresten hela tre stycken lysmaskar! Coola djur, flummiga liksom.

valet är självklart, det förstår ni väl?

Moderaterna är det enda rätta... oavsett vad du röstar så håll dej till högern.

- Jobben är vår viktigaste framtidsfråga. Vi vill att fler människor ska kunna känna stoltheten i att ha ett arbete att gå till. Därför vill vi fortsätta sänka skatten för vanliga löntagare och ta ansvar för de offentliga finanserna. Den som har hamnat utanför arbetsmarknaden ska alltid få stöd att komma tillbaka. Om det blir mer attraktivt att starta, driva och utveckla företag i Sverige kan fler få jobb. En röst på Moderaterna är en röst på jobben.

- I ett föregångsland har alla människor tillgång till en bra skola och sjukvård. Vi vill förbättra kvaliteten i den skattefinansierade välfärden. Köerna i sjukvården måste kortas så att alla människor kan få bra sjukvård i tid. Vi nöjer oss inte förrän alla svenska skolor klarar av att ge varenda elev bästa tänkbara start i livet. Moderaterna har förslagen som tar oss dit.

- Vi nöjer oss inte förrän alla brott bekämpas. Tidigare insatser mot ungdomsbrottslighet i dag förebygger allvarlig brottslighet i morgon. Därför vill vi stärka det förebyggande arbetet. Våra satsningar för fler i arbete och bättre skolor är viktiga för att få bukt med brottslighetens grogrunder. Sverige ska bli ett tryggare land att växa upp och leva i.

denna pin bär jag, stolt;

söndag smäller det!

Vilken dag det blev igår, - chill men väldans nice. Linnh är verkligen en sån där go brud, och jag brukar ju inte funka med brudar, de brukar ha något emot mig... Men Linnh är verkligen härlig. Det är lovely att sitta och tragga med henne om typ allt. Tråkigt hon ska åka hem, och nu blir det tidigare än tänkt också! Hon skulle åkt den 26de men antagligen åker hon redan nu om några dagar. Snyyyft!
Då kommer jag tragga hål i öronen på Linus, för då är det bara vi två kvar! Och Kim, Cleo och Jaow, men de jobbar där framme, - ja förutom Kim.

Älskling ringde imorse och va snacksjuk, roligt när han är det, för han säger alltid att han inte är en "telefon-människa", han är sån som ringer för att ringa och liksom h något att berätta, jag är mera sån som ringer för att snacka om allt... allt viktigt till ungefär vilken färg mina strumpor har...

Jag börjar 11 idag, så tänkte hoppa in i duschen vid 9 tiden. Blir jag, Linnh och Kim idag. Blir absolut inte lika roligt som när det bara är vi två...
Men men denna dag ska bli bra ändå!

Är det någon mera än jag som bara har detta pirret i magen inför söndag?! Faaan va spännande med val! Jag minns sist, hur jag satt i mammas dubbelsäng och kollade på det, medans mamma va tröttis och ville sova men jag skulle kolla hela! Förra valet va första gången jag fick rösta och har så länge jag kan minnas alltid tyckt politik är viktigt och intressant.
Det va förresten samma år jag flyttade hemifrån, den 1 oktober flyttade jag in =) Min fina lägenhet.

pannkakor

vilken dag... Linnh och jag. Knäckemackor och varm dricka. Noll kunder. Varma mackor med chaminjoner och ketchup. Kärlekssnack. Stängning, - öl med gänget intill.
Linnh hem till Båstad, och jag hem till huset bakom en hästvagn?
What happens in Torekov, stays there...
Hem, och sovit massa timmar. Va här redan runt 18 tiden?
Har en vinflaska intill och 8 st pannkakor. Mitt liv är normalt.

5 job each day

Jag är klar med min dagliga egenkombinerade ideologi, - att söka 5 jobb, varje dag. Det är faktiskt inte det lättaste. Det finns massor jobb, - men jag kan liksom inte söka till truckkörare... jag vet knappt hur en truck ser ut..

Regnet öser ner, och de 5 min det tar att gå till bussen kommer jag bli dyngsur av , så får packa med extra brallor som jag kan ha på jobbet.
Brr, blir mycket varma mysdrickor idag, känner jag.

Ha en mysig tisdag... stay inside med massa film o bara mys... eller kom till vår restaurang och tragga =)

dax för dusch. Puss.

zzzznnnarkat lääänge

Jösses va jag har sovit lääänge, det va like forever sen jag sov såhär många timmar. Dök i bingen runt 22 och vaknade kl 6. Höstdepp eller jag börjar bli gammal? Eller rent utav kroppen behöver det? ^^

Gick ner 9hekto från igår, nästan ett kilo. Nu ätit 1,5dl skogsbärs lättyoghurt, - tänker mig två knäckemackor med pålägg till också senare idag men sen får det räcka.

Smsade Linnh precis, - hon tar bussen från Båstad 09.10 och jag hoppar på den jag också när den kommer här utanför, för vädret är verkligen skit idag. Regn och rusk! Så jag skippar min dagliga morgon-"powerwalk" på cirka 45 min, ner till jobbet.
Regn har jag inget emot, men blåst är då fan det värsta vädret som finns.

Det blir bara vi två idag igen på jobbet och jag slår vad 500 spänn på att Cleo kommer inom och kollar oss.... she has no life... Bitch...
Men som sagt, avläser man vädret så vet jag också hur jobbedagen blir... inte mycket att göra! Blir väl jag och Linnh som sitter och snackar och dricker varma drycker.

Vad jag däremot hade kunnat gjort till middag idag är stekta champijoner i grädde... Sjukt gott. I Grekland har dom så sjukt god förrätt, vitlöksfrästa champijoner med grädde. Efter den förrätten orkar man knappt middagen... absolut inte att tänka på efterrätt!
Nästa sommar, eller typ i Maj, innan jag börjar jobba här igen, så ska jag nog åka två veckor till Santorini. Love it there. Skulle lätt kunna flytta dit.

super mario 4life! jösses va mycket tid man lagt på den mannen i sitt liv!

Han är helt lovely, han och brorsan sin, Luigi. Naaaaw. Nostalgi.
-----> http://www.metro.se/2010/09/13/76539/grattis-super-mario-25-ar-har-ar-ditt/

vi två på jobbet - guldklimparna.

Jodå, jag begav mig ner till grabbarna grus på nedervåningen när jag skulle bege mig mot jobbet, -de satt och drack löl och vodka och undrade om jag ville ha. Men eftersom jag började kl 10, en timme senare så fick jag skippa det!
Nästan framme vid jobbet får jag sms av Linnh att hon liksom suttit på busstationen och sett bussen åka iväg och nu visste hon inte hur hon skulle komma till jobbet... (det skulle bara vara vi två idag) så hon fick gå hem till Manfred och så fick han köra henne... Dooh.
Sen stannade han en timme och vi traggade och hade trevligt. Sen drog han iväg för ett dopp i havet och sen hem och chilla. Och plötsligt var det bara jag och Linnh helt för oss själva på jobbet!
Dagen var lugn men med beställningar och sådant gick bara bra.
Givetvis skulle Cleo asa sig dit och "surprize" oss... hon hade sagt till Manfred igår att "det kommer bli kaos med dom två", - men grejen är ju den att Manfred litar på oss och då kan Cleo slänga sig i väggen. Vi sköter vårat arbete även om vi är lite smått förvirrade.
Arbetet är iaf något vi tar väldigt seriöst på!
Vi stängde halv sex ikväll, kom hem och drack två vodka-coladrinkar med Vidas och sitter nu vid min data.

Imorgon är det bara vi två igen. Och ikväll innan stängningen så ringde vi våran chef och han sa vi var "guldklimpor och tuffa brudarna".

Naaaaw, vill inte att Linnh åker.... vi har verkligen blivit så bra vänner. Alla tre, - vi som är kvar, Linnh, jag och Linus.
Härligt bevis på att våran chef är nöjda med oss. Och sådant känns underbart!

två förvirrade Linn:h:or in da fiskhuset

Ahhh, idag är det bara jag och Linnh på jobbet! I tre dagar nu! Jösses, hur har våran chef tänkt?!
Som Linus sa; Två Linn:or , den ena lyssnar inte och den andra pratar alldeles för mycket. Och vi är lika förvirrade båda två.
Jösses, jag är lite nervig alltså.

Min jävla vagel eller könssjukdom i ögat har blivit enorm, men sen å andra sidan är jag på och pillar på den stup i kvarten. Borde antagligen inte ha varken fondation eller mascara runt området. Men snyggt med ett öga sminkat? Ha ha eller kunde man strunta i sminket helt.... 2 late....

Löste sig någorlunda med L igår... hatar bara hur det aldrig ska vara något att tala om när han gör bort sig eller fel, men tvärtom då ska det bråkas och säga upp bekantskapen och etc, etc...
What the fuck hände med jämnställdhet?

Igår stängde vi iaf vid 18 tiden och jag åkte hem, tänkte att det skulle bli en tråkig söndagskväll, men kommer hem och möts av go musik, två vodkaflaskor och en bjässe på två meter ute på våran gräsmatta som dansar utan tröja, och med strumpor på sig i det blötta gräset. Inser snabbt att söndagen blir väldans intressant, och Vidas, jag och den dansade bjässen firade söndagskväll. Jag minns inte hans namn, polska namn är jäkligt svåra, - nu sitter dom iaf där nere och dricker öl, men jag ska kila till jobbet om en 40 min ungefär. Jösses, hur ska denna dagen funka?!

du röstar väl för fan nu rätt?

Min vagel i ögat blir iiiiiinte bättre, jag vill typ ha eyeliner ovanför den för den är så ful. Men jag passar inte i eyeliner, men jag äger några stycken. Har sin anledning, - utbildad make up artist.
.

Jag gick ner ett halvt kilo från igår iaf. Alltid nåt.
Hellre nedgång än uppgång... när det gäller vikt då, så klart.

Fan att han håller på såhär. Vaknar och som vanligt önskar jag att han låg intill och morgonmyste, men sen slår mig tanken vilken idiot han va mot mig igår. Fan, blir ju ledsen.

Idag kommer chefen och hämtar mig... hihi, innan dess har han hämtat Linnh och det blir vi tre idag.

Va ska ni äta idag? Jag vill klura ihop något riktigt smarrigt, men jobbar man med mat så blir ibland inspirationen lite sådär,,, lätt en pannkaka åker ner istället för fixa lax à la gourme.... you know...

Btw, - ledig på torsdag. Jag vill inte vara ledig. Jag vill jobba, jobba, jobba och någongång då och då ha en sölig dag och bara sova ut och glutta film och bara typ inget. Men jag har liksom börjat gilla detta med att klockan ska ringa (allt för tidigt eftersom jag har något tvångssyndrom på att ställa klockan typ 5 timmar innan jag börjar) och iväg och jobba. Så är livet och arbeta ska man!
Människan är helt kapapel till arbete och det är då vi mår bäst, - utan tvekan. Vi behöver vissa dagars ledighet för att "bara vara" , men att ligga på latsidan och tro att samhället löser sig för man kan bli månadsvis-sjukskriven för en fis på tvären är sådant som sossesvinen sysslar med. Lycka till med ett sådant samhälle. Att de inte inser vilket skämt de är?

kärlek , med en överdos av politik i? Nej tack...

Jag pallar fan inte. Är man två ska det väl vara på bådas villkor?
Jag som aldrig har huvudvärk får plötsligt en bankande hammare, or something rätt i skallebanken och hjärtat suckar. Jag fattar inte varför han inte är rädd om oss, eller rädd om mig?
Efter flertal sjuka sms så har jag stängt av luren och jag tror inte jag tänker starta den imorgon heller. Jag orkar inte. Enerigin är noll.
Va fan tjänar han på detta?

Lyssnar Goo Goo Dolls och tänker mig väl ligga i sängen inom någon timme... Lördagen va bra tills, - ja... va fan tjänar han på att bråka med mig?!
Jag har inte gjort honom ngt. Vad jag har gjort är att rösta på ett parti, som han inte vill jag ska rösta på. Jag har vart moderat sen jag lärde mig om politik, (jag har en familj som är väldans insatt i politik men jag valde dock själv att läsa på om partierna när jag gick i sexan och därav valt själv vilken sida jag står på. Nu blev det det samma som min familj, och för mig är högern rätt. Jag ger flera tummar upp till både folkpartiet och moderaterna, och de röstade jag på för 4 år sen också) och han är ett sossesvin och tydligen ska det påverka våran relation. Jag fattar inte det. Det är ju inte som vi sitter ner och ska ha en big time dialog ang politik.
Huvudvärk.

vad tjänar han på det?

Jävla påverkningssubstitut det finns.... jag kan både älska och hata alkoholen. Lalle är helt dragen ikväll och skickar massa konstiga sms och ringer och är ett svin mot mig... jag blir först förbannad, sen blev jag fan ledsen.... men då hade jag tryckt av honom.
Blir så fucked up ledsen och besviken när han ska hålla på.
Jag orkar inget tjafs.


champinjoner i marinad, mums

Lördag, till jobbet och det är lite knasigt för nu är vi jättefå! Idag skulle det bara vara jag, Linnh och Manfred, - jag ensam i båda köken! Linnh jobbar ute i affären.
Så det blev en del att göra. Nu när säsongen är slut så är det inte mycket förberedelser och sådant som ska fyllas på, men är man själv med det samt börjar kl 10 och så göra fyra s brickor med räkmackor och tre med sillmackor också så går tiden, och sen är den närmare lucnhtid och då ramlade det in folk!
Manfred ringde efter Jacob så han kunde stå i det ena köket och jag i det andra.
Linus skulle jobbat idag med han drog iväg och åkte snowboard istället och tog sig ledigt.

Ätit alldeles för mycket idag. Två knäckemackor med ost, salladsblad, tomat. En 125gram hallonyoghurt, en pannkaka.
Jag måste börja banta alltså. Vill ner 5 kilo.
Men idag gjorde jag marinerade champinjoner (vi hade massor färska och för de inte skulle gå förlust så behövdes något hittas på!) och imorgon ska jag smaska på dom.

Manfred körde mig hemåt idag, han kör ju ändå mot Båstad så mitt hus ligger här emellan ju, blev bra snackis med chefen i bilen. Min chef är verkligen bäst. Han kommer och hämtar Linnh imorgon och sen kommer de och hämtar mig. Hi hi, kan man ha bättre myschef?

underbart

Vissa nyheter är bara supertråkiga att läsa, då syftar jag på sånt hemskt som händer... men detta är goodiegoddie-news; http://www.metro.se/se/article/tt/2010/09/11/valopinion/
bara titlen är ju perfekt.

jag tar hem skiten, u have my word on it

Jag har en vagel i ögat... eller ja precis bredvid. Eller är den gonorré eller herpes som mitt kära ex Tony ville informera mig om imorse när han ringde kl 7 för att fråga mig om fästningarlevnadstid om de inte får suga blod. Japp, trevlig morgon!  =)

Satt och funderade nu när jag va inne på Linda Rosings blogg... som heter Thelenius eller något sådant nu efter hon gift sig... alltså både hon och Gynning har maxat med cash nu.
De började liksom som crazychicks i dokusåpor och nu bara "ahh min cucci... åhhh LV... " värsta stylen!

Jag röstar för att Big Brother ska börja igen, jag kan lätt supa mig snorfull i tv och göra bort mig, knulla under täcket och allmänt kläcka ur mig flera grodor. Jag skulle vinna hela skiten, och om nbågra år så är jag också snorrik.
Min framtid är räddad och Mr.Kanal5 ska få sig ett samtal... De måste börja med BB igen!

 Vad hände under täcket? ^^

hittade bilder!

Dagens matintag: Två knäckisar med ost o salladsblad, en pannkaka.
Tjockis.
Igår åt jag stek och br, fattar ni!

Kollade lite helgon-foto... oj vilka olika utseende jag haft...

 när jag färgat håret ...
 en vanlig fredag.... ute....
 tappade tuttarna ibland.
 jag o malin partajade en del, goooooa bruttan som är värsta modell nu! snyggis

pappas födelsedag!

Idag fyller min kära pappa år! Jag ringde han vid halv åtta imorse, inte med min vackra sångröst men iaf ett grattis =)

Förretsen berättade jag om brorsan igår? Mange, min kära bror. (Jobbar med pumpservice)
Mange: Gissa vart jag står nu?
Jag: Typ ingen aning (han jobbar typ överallt med sin firma)
Mange: I Vapnö. Mitt ute bland kossorna! Och lagar deras göselpump! Och chefen är i göteborg och dricker öl. Tur man får ut 30 tusen i månaden....!
Jag: Då kan du banne mig stå där bland kossor och bajs!

Sen snacka vi på och jag bad han hälsa kossorna så gott.

Ringde Mats nyss. Han låg och sov. Han är deprimerad, han sover liksom kl 19 en fredag.... drick öl och bete dig som vanligt för fan! skål!

end of summer party

Party med arbetskompisarna hemma hos chefen. Japp.
Linus kom och hämtade mig, vi hem till honom och drack i Båstad. Pimpla pimpla.
Sen beger vi oss till Manfred (vår chef) och han äger även ett enormt bed and breakfast och vääääldans stort hus.
Det blev grillning, och snack om alla galenskaper vi haft för oss i sommar! Manfred va så söt och bjöd på all dricka igår, och hade stor grillning.
Blev jättetrevligt.
Alla blev lite på lyran... och att då gå runt i ett stort hus passade inte mig bra, gick vilse och ramlade ner från hela trappan (bara Linus som såg det!)
Och jag bara undrar idag; Kan man seriöst ha mera blåmärken på sin kropp än jag har?!
Och två bitmärken på ryggen!
Jag fattar inte detta!

Nåja, efter en väldans lyckad och rolig kväll så drog jag och Linus hem till honom, runt 1 i natt? Vaknade vid 6 tiden och vi traggade innan jag begav mig till Manfred som skulle skjutsa mig till jobbet kl 10 =)
Idag på jobbet va det Linus, Linnh , jag och Magda va där tills kl 15, - hon åker hem till Polen idag. Iza (hennes syster) åkte förra veckan och nu är det Magda och hennes andra syster Dominica som åker. Jobbat med dom hela sommaren.
De va så söta, satte upp små lappar lite över allt utan vi märkte det. Så öppnade jag micron och där va en lapp "Thanks everyone for a great summer" och sen hittade vi någon på ett smörpaket inne i kylen "We love you all". Naaaaw, sånt är sött!

Men festen igår va galet underbar. Att jag ens tvekade? Nu drack jag i och för sig liiiite mera än vad jag kanske borde, men ingen är liksom den som dömer... Chefen traggade på som vanligt idag och begav sig hem efter en timme, han skulle hem och städa och dricka vatten... ha ha!


jag bestämde mig

Halv sex ikväll ska jag möta Linnh i Båstad. Japp. Nu ska jag bli underbar och fin, (och ta på mig termosbrallorna.) Lyssnar på denna låt; ---> http://www.youtube.com/watch?v=X1Fqn9du7xo
men det handlar väldans mycket om hur mycket vi haft roligt med denna låt i somras. Typiskt mig och Jacob.
Ikväll blir det party... jag är redan där!

ibland äter man ärtor, för de är gröna o nyttiga

Det verkligen är blåststormkatastrofväder här utanför. Jag vill verkligen hem till bossen med Linnh, Jaow, Linus (?) and the rest... får förmodligen skjuts till Båstad...
Har inte vart inne i en dusch ens, denna dag. Lyssnar go Madonna musik, på ngt jävla sätt har jag ätit en scnitzel också. (Jag älskar ju schnitzel) med ärtor... och ändå tycker jag mig endast suttit här på sängen och försökt döda tid på datan. Hoppar iaf in i duschen kl 14 och sen får vi se med planeringen och ideérna idsg!

Sökt 2 st café-jobb och jag vill så jävla gärna detta, det kan va en attans bra grund för framtiden när jag öppnar eget.

vad ska jag ha för kläder till min enorma mage ikväll?

vill mest lägga mig på britsen och bli tatuerad. längtan-

ytterligare dryckesdialog

Väldans va det va dryckes-intressant idag... checka denna bruttans blogg ang den drycken som jag inte skulle överleva utan. Måste häva minst 2 liter varje morgon, annars dör jag.
Gissa vilken dryck? (A) .. ----> http://josefinstaaf.com/2010/september/utkast-sept-5-2010.html

Faaan, kan inte bestämma mig ang ikväll. Det kommer bli så jävla trevligt, - men det blåser storm ute och ja jag vet inte... vill kolla tv, vila i sängen, läsa bok, dricka gottis... men samtidigt vill jag inte vara outsider och givetvis vill jag festa med alla sötisar.
Åh!

jag kan vara anställd livet ut

Jag har hittat "the work" alltså!!!!
http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=1751181

"....kunnig i vinprovning"

*Ligger på golvet och garvar ihjäl, måste söka!*

detta med att söka jobb

Jag vaknade runt halv åtta, vädret är kallt och grått och jag känner tyvär inte för grillfest med chefen och alla goa arbetskompisar... ibland vill man liksom bara inte... jag måste isåfall in till Båstad, partyt kommer bli galet härligt, det vet jag, men sen vet jag inte hur jag kommer hem...
Dooh, jag är alltid så jäkla velig! Fan ta mig alltså.

Jag sitter iaf och söker jobb. Sökte ett som cafébiträde... Förstår ni att jag vill ha det och hur jävla bra det skulle passa mig?! Jag ska ha det!
Jag har tänkt mig att söka minst 5 jobb om dagen nu. Har ju ungefär en del på gång, men inget är ju alls helt självklart än...

Jag vill jobba! Det är fan en av de härligaste känslor som finns. Att ha ett jobb, och trivas. Träffa människor, känna stressen.
Jag vet att jag är inom rätt branch. Restaurang eller detaljhandel är som handen i handsken för mig.
Och jag är så jävla bra så alla borde vilja anställa mig!

svensson-linn.

Kom hit idag, men en pappkasse (jag packar så jäkla trash:igt att det är fan inte klokt) ifylld något jag skulle tycka mig vara höstkläder. Strumpor, militärtröjan (ni vet en sån där halvtjock-tröja som jag lånat från min pappa för typ några år sen), en lila Yoda (starwars)-tjocktröja jag köpte på barnavdelningen på HM i Halmstad. Japp.
Kommer hit till huset och gluttar min garderob, som endast är full av dessa sommarkjolar, sommarlinnena.... när fan hann jag ens använda dom?
Hade jag inte arbets-tshirten och någon kjol på mig så va det något trashlinne med samma kjol och sen paratj som gällde. Detta med sommarfint klädd och ha fina linnen och någon klänning hängandes där i garderoben... - näää...

Traggat med my lovely honeypie precis, - ringde han nu när jag sitter här som vanligt framför datan på min säng och tittade mot huvudkudden. Där låg darlings kudde intill bara för några dagar sen och han på den (fast egentligen jag, för han sover alltid på sin arm. Hahah jag fick två kuddar!) åhh, saknar han här. Känns konstigt att ha bott här i detta hus i några månader och nu bara lämna det.
Men nu kommer jag hem till en höst med darling, där vi kan gå tillbaka till "vardags-förhållande", - jag vet jag alltid försöker göra en bild av "detta jävla svenssonlivs-skitet" men jag gillar ju faktiskt bio, jag gillar ju faktiskt att klä sig fint och fira något eller bara gå ut bara för att, jag gillar ju att söla mig på min älsklings enorma mysbrallor och någon sleten tshirt och rapa och fisa medans man gluttar film en kväll tillsammans efter man tryckt i sig chips och dipp. Jag gillar till och med att vakna 5 på morgonen av ett jävla alarm bara för morgonkel.
Ja. Jag är ingen "SVENSSON" men jag är en Milefalk som gillar delar av svensson-livet.

Vet ni förresten att äggvitan är bra som ansiktmask/kräm om ni vispar den hårt och sen smörjer på? Strammar åt så slipper man bli rynkig.

grillparty hos världens bästa chef imorgon!

I söndags efter vi kom hem begav sig jag och Maggan upp till henne och öppnade oss en av hennes 3litare, och darling skulle iväg och lämna bilen och när han sen dök upp blev han irriterad på att jag va lite dragen så blev något knas där... och däremellan till igår lunchtid va det bara smsbråk och tjafs... tråkigt...
Det är precis som när vi haft det för bra tillsammans så skrämmer det honom?
Men igår begav jag mig iaf till honom framåt kvällen, pratade igenom allt och kelade lite, tittade på Hemma hos eller halv åtta hos mig som det ju egentligen heter.
Vi tittade alltid på det tillsammans förra säsongen, varje kväll. Mysigt.
Vi åt varma mackor med svampstuvning igår, gottis. Saknade dock ketchupen.

Idag kom jag till jobbet och startade kl 12, hände inget. Jag jobbade dock i båda köken så vid 13 tiden drog det in folk, då blev det lite stressat.
Sen ägnades dagen endast åt inventarier och sen dök chefen upp och va glad och imorgon är vi alla bjudna på värsta stora grillpartyt hemma hos honom i Båstad!
Lovely!

Fick ett jobberbjudande idag... skidort... nice... ska klira numret imorgon och sen ringa och hälsa från Icho (min härliga hamnkompisgranne... han jobbar restaurangen intill min ju)

Mat idag: 2 knäckemackor med kantarellost, 1 knäckemacka med ostskiva. En halv laxfrikadell, en halv tomat. Gssa om jag känner mig fet?

röstat!

Heeeeej sötnosar!
Ja jag finns kvar här!

I lördags kom darling, Maggan och Backis (hennes voffe) och vi satte igång med partajandet och Maggan öste in mat i våran kyl, - den brukar eka väldans tyst, precis som min där hemma...
Och sen kom Linnh.
Vi grillade, drack, plockade björnbär och sen kom Linus, Jaow, och Vidas som jag bor med var också med så klart!
Väldans trevlig kväll!

Söndagsmorgonen vaknade jag intill darling och pussade honom, men han va tröttis och ville sova längre. Och eftersom Backis hade legat bredvid oss hela natten, på golvet så bestämde jag mig att gå ut med honom på morgonrundan, mysigt en söndags höstmorgon runt 6 tiden.
Sen väckte jag Maggan och hon och jag klunkade vin och när darling väl kom upp blev det frallor, korv, räkost. Mums.

Sen ringde Cleo från jobbet och sa jag skulle vara ledig tills på onsdag.... jäkla skit, tänkte jag. Men då kom jag på idéen att hänga med darling och Maggan till Hässleholm.
Så framåt eftermiddagen drog vi oss hemåt, inom mc donalds för lite nyttig milkshake.
Söndag kväll va jag hemma med Mats.
I måndags gick jag lite i staden, hamnade med gänget nere vid kulan och Martin (som jag hade en fling med, typ början av förra året? Genom han jag träffade Lalle) och jag partajade till det och drog oss hem till mig framåt kvällningen.
Sen gick han till jobbet (i snickarbrallorna... mums) igår morse och jag gick en runda på staden, men vädret var kasst så inget folk va ute.
Men vad gjorde jag igår???
Jag röstade!
Japp, fick ju förtidsröst pga jag är här den 19de.
Känns så jäkla rätt. Röstar ni inte är ni dumma i huvudet.

Och så köpte jag en slampigt snygg kjol på HM för presentkort.

Jobbat idag, lugn med rolig dag.

lova mig en perfekt lördag

Linus messade, han verkar inte på gång idag... tråkigt. Linnh är här efter ett tiden och nyss snackat med en trött älskling... naaw, jag vill ha en underbar kväll!
nu målar jag fan på väggen och bara deppdepp...
nä, min karl får korka upp en vinare o maggan får dricka lite löl o sen pluga in go musik o sen ska lördagen bli underbar.
de är här om någon timme.

måste fixa go musik under tiden så jag inte deppar. Ringde min bästis Maskslask o han mådde som vanligt. Hann tragga med Martin oxå! trevligt.

ensam!

Jag är ensam, lääängtar tills dom kommer. Nä, nu tar jag mitt täcke, drar på hello kitty mysbrallorna, tar mitt glas och sätter mig och kollar lördagsförmiddags-serier. Nu saknas bara den där enorma lördagsfrukosten också.
Sen blir det dusch o sen är de väl här runt 13-14 tiden.

party @ my place, u´r welcome!

Jag måste ha sovit väldans mycket det senaste dygnet... vaknade kl 2 i natt och va hur pigg som helst, hinkade ner en liter cola och sen va den slut och då drack jag resten av sprite, sen fick jag lura mig själv i sängen igen för det hade inte varit bra att sätta igång då. Bättre att försöka sova lite till.
Så upp vid 6 tiden och ringde darling. Han hade nyss väckt Maggan (hon sov över) och skulle gå ut med hennes voffe.
Idag kommer dom! Så attans trevligt. Vi ska grilla ryggbiff, göra egen potatissallad och grekisk sallad. Mums!
Vet inte vilken tid Linnh kommer, får läsa igenom mina sms. Och igår när jag traggade med Linus sa jag till han att han kunde ta med lite av sina roomies.... smart drag, - nu har jag ingen aning om hur många vi blir i huset ikväll!
Ha ha! Typiskt mig.

Hoppas ni alla får en helt underbar lördag! Många pussar och kramar till er.

party @ my place, u´r welcome!

Jag måste ha sovit väldans mycket det senaste dygnet... vaknade kl 2 i natt och va hur pigg som helst, hinkade ner en liter cola och sen va den slut och då drack jag resten av sprite, sen fick jag lura mig själv i sängen igen för det hade inte varit bra att sätta igång då. Bättre att försöka sova lite till.
Så upp vid 6 tiden och ringde darling. Han hade nyss väckt Maggan (hon sov över) och skulle gå ut med hennes voffe.
Idag kommer dom! Så attans trevligt. Vi ska grilla ryggbiff, göra egen potatissallad och grekisk sallad. Mums!
Vet inte vilken tid Linnh kommer, får läsa igenom mina sms. Och igår när jag traggade med Linus sa jag till han att han kunde ta med lite av sina roomies.... smart drag, - nu har jag ingen aning om hur många vi blir i huset ikväll!
Ha ha! Typiskt mig.

Hoppas ni alla får en helt underbar lördag! Många pussar och kramar till er.

Imorgon är min karl här & Pusskalas gäller

dsc00089 (MMS)

Imorgon är min karl här & Pusskalas gäller


båstad och skönhetssömn

Japp, jag iväg till Båstad, in till Nordea där det stod en dryyyyyg 08a före mig (jag har absolut inget emot stockholmare, men nu va han en stockholmare) han skulle fråga hundra grejor samtidigt som hans klädsel skvallrade om att han hade "såååå koll på ekonomin". Gäsp.
Jag ville mest sätta in min lön för att uppenbarligen sen spendera den.
Handlade 5 paket nudlar och 2 lättyoghurt inne på Ica. Dyraste blev systemet. Attans.
Och däremellan han jag ringa Linus, - jag trodde han skulle jobba idag men icke, så jag väckte honom. Inte populärt.

Traggade med lite trevligt folk innan bussen och även en trevlig herre på bussen. Kom sen hem, och uppenbarligen har jag sovit i typ 2 timmar. Härligt.
Imorgon ska jag sova med min darling. Det är så underbart att ha hans nakna kropp intill mig, känna, pussa. Givetvis syftar jag på darlings kropp....!

Någon som förstår varför jag köpt nudlar? de starka oxå. Iof de som smakar bäst, men jag blir ju sjuk i ungefär två dagar av dom. Har ngt i bakhuvudet att det stod "5 för 20" och slyna som jag uppenbarligen är så sket jag i min tarm och magsjukdomar och pungade ut detta från min tomma plånbok. Grattis!

´coz we livin´on the edge.... aerosmith kickar

Jag kommer på mig själv med att tycka mitt liv är bisarrt. Av många anledningar. Ohh, skulle kunna rada upp alla orsakerna, men nää.
Jag mår ju bra.
Men ingen har väl sagt livet är lätt?

Jag drömmer om att reach the top, - samtidigt som jag älskar att vakna i ett rum fullt av folk sen igår och överallt ligger det pizzakartonger, ölburkar, ciggisar, - I like that. Gärna någon skiva på repeat som man ska störa sig på oxå.

Självklart kommer jag att reach the top. Ni ser inte mig om något år med en snorig unge hängande på höften och gnällandes på staten.
Barn är underbart och givetvis kommer jag och min framtida karl fixa de finaste kidsen som finns. Men inte än.

Livet är fucking bisarrt. Jag klandrar inte folk som inte pallar, - men grejen är den att man aldrig ska ge upp.

Messade Maggan (darlings ex), om när de kommer imorgon så får hon ta med sig sin egen kudde. Säng och täcke finns här, - hallen bredvid mitt rum.
Och gud, det kittlar i magen att jag ska sova med min honeypie. Han kramar bäst och jag vet inte någon som kysser bättre än honom. Helt ärligt. Och jag har ju kysst en del. Det har ni oxå era jäkla snuskisar... Mats är iaf värst. Min Matsbästis ljög ihop att han stoppat äckelpäckel k*k i en brutta igår men sen idag kom han på att han ljög... rätt ironi att det skulle hända i kulan-parken. Iof, been there, down that... got the tshirt... men Todde har oxå bajsat där. Tänk lite, sweetiepieMatsdarlingsötis!

underbar fredag!

Kan det bli en bättre fredags morgon?! Älsklingen ringde nu vid halv sju (blev först lite sne, eftersom han vet hur lite jag kan sova plus att jag är ledig idag) men då kom han med den bästa nyheten! De får låna Ragges bil, så de kommer imorgon! Jaaa!
Pusskalas och party!

Och efter vi lagt på, kom min ångest över potatisgratängen och de två pannkakorna igår, men sen visar det sig att jag gått ner 1,5 kilo! Japp. Såhär fungerar min kropp. Helt snurrigt.

Och så funkar datan jättesnabbt och jag börjar morgonen, som så många morgnar before, med kungen of course. Nu; Hjärter Dam med snyggisen.

Ska dra till Båstad nu på förmiddagen, skiter dock i svartjobbet.
Banken + den andra banken som oxå den bara vill ha mina pengar.... *harkel* Ha ha! =)

Jag mår riktigt gött! Tjohoo... nu är det fredagsmys som gäller, á la Linn-style.... of course.. cheers....


speedad, sen några år tillbaka, men tankarna blir mera o mera...

Sommarbrutta, - jag gick ju både till och från jobbet idag... brukar gå ner, men sen åka med Linus hemåt ju. Men idag gick jag och vet ni vad jag gjorde? Jag plockade massa blommor! En hel bukett med gula, lila och vita blommor! Kändes så mysigt.
Kom hem till Vidas och han skulle direkt visa mig en sjuk youtube-film på en enorm orm som sen flippar... - jag sa jag hade plockat en blombukett till honom, då sa han "fucking shit" och ja, det är ungefär så våran dialog går, fast den är ju charmig och snäll så!

Lyssnar på John Lennon. Kan snurra in ordentligt, - vilken man! Vilken musik!

Vill snart krypa ner under mitt zebramönstrade påslakan och lägga mig huvud på carebears-kudden, men det kommer nog inte hända än... blir youtube några timmar till. Tills vinet är slut eller jag är för tröttis. Ska med bussen imorgon förmiddag iaf, men jag vaknar ju ändå runt 5 tiden om jag lägger mig vid 2...

Att lägga upp mål för livet är viktigt, även om jag lever lite av mitt "go with the flow á la rock n roll"-style så är det inget liv jag resonerar ang.
Jag har bestämt mig för om jag nu har ungefär en månad utan arbete så ska jag:
- Läsa mina böcker från när jag läste Entreprenörskap och Företagsekonomi, samt skaffa mycket mera info om det. Jag ska tala med min pappa och min bror om hur det är att starta eget, - de har varsitt eget företag nämligen. Jag vill utveckla mitt företag, jag vill öppna min mysiga café eller en liten charmig restaurang. Jag vill arbeta och vara en bra chef, jag vill kämpa och lyckas.

Och jag vet precis vad som inte ska få lyckas förstöra det.... , på vägen dit.
Jag är 23 och kan lyckas med detta, innan 30 eller vid 30 är iaf målet. Då lägger jag ribban där den kan placera sig. (Har fått ett förslag om att köpa ett café i mellansverige.... måste dock ha mera fakta, - vill inte ha andras misslyckande, - vill göra min grej till ett lyckat koncept. )

Musik nu: Foreigner. Mys!

säga nej till ett jobb ?

Idag diskuterar vi inte jobbet. Kom dit, med is i magen. Cleo anklagade mig för en grej, - jag inte gjort. Idag va det jag, Cleo, Kim och Magda. Ingen radio ens. Inget snack. Max tio ord kom från mig idag. Japp.
Blev underbart härligt när Manfred gled in framåt stänging och var allmänt glad och berättade lite historier om sitt liv för mig. Jag lyssnade på, - min chef har verkligen haft ett intressant liv och är en sann arbetsmyra ut i fingerspetsarna! Sådana fascineras jag utav.

Matintag: Potatisgratäng med isbergssallad, en halv tomat. Två findus-pannkakor. Massa tedrickande idag också.
Nu är jag ledig i tre dagar (tyvär) så då blir det inte något ätande.... lagar aldrig mat själv och glömmer bort sådant....

Hoppas nu kärleken och Maggan kan komma på lördag. Ringde till min kompis Timmy (som jag gick i samma klass med i några år och umgicks en del med) och kollade om han skulle kunna köra och samtidigt hänga med på festen ju =) Han skulle ändå ha kommit i början av sommaren så varför inte slå två flugor i en och samma smäll? =)

Jag fick förresten ett svart jobb idag... om jag vill... vill inte snacka om det för mycket, men gäller helgen, jobb från lunch imorgon till nattclub på kväll/natt. Isåfall jobb från 11-02. Goa cash, men nää... skulle vara kock samt i baren senare.

Åker till Båstad imorgon förmiddag anyway, måste till banken. Plus handla drickis inför helgen. Jag sa iof till min chef som undrade om jag skulle dra hem till Hässleholm, att jag skulle vara i Torekov och det tyckte han va bra, för vädret ska bli bra och är det mycket jobb så ringer han bara in mig! Jag vill vara bemötande och visa framfötterna för min chef. Det är för mig en självklarhet, samt att kunna ha en öppen dialog med sin chef.

entreprenörskap facinerar mig o jag ska lyckas utveckla.

Mia Törnblom är så otrolig, läs hennes "Så dumt". Den ligger hemma i min rosa bokhylla och jag läste ut den på två dar. Nu har hon ytterligare en ute, som verkar väldans intressant. Jag är intresserad av ledartips, - jobbrelaterade ifall jag nu tänker köra på att någon gång i framtiden öppna mitt eget. Jag har läst entreprenörskap och företagsekonomi. Matten har jag svårt med, men det kan man anställa någon som klirar.
Läs Mias: http://www.metro.se/2010/09/01/53655/mia-tornblom-du-ar-en-ledare-pa-jobbe/

Förresten tänker jag nog fixa mitt hår ikväll.. vaknade och bara va så maxat trött på det, - ibland känns det som det liksom tar sådär pang boom från typ två dagar och sen ser hela håret och ens hela utseende ut som tråkis nr ett.

Jag hoppas älsklingen kommer i helgen. Behöver kramar, pussar. Behöver känna hans kropp intill mig och vakna med morgonmys. Jag behöver pussa hela hans kropp och jag vill ha hans tunga och händer på min kropp. en sak jag tycker han gör så mysigt är att kyssa mig och hålla ena handen på mitt bakhuvud/nacke och sen titta upp och med andra handen smeka min kind och bara titta på mig , så rakt in i ögonen och säga fina ord och sen pussa mig igen!
Älskar den kärlekstystnanden som råder under den stund, jag tror alltid han analyserar men sen vet jag ju vad som går runt där inne. Jag vet det skrämmer honom, samtidigt som han tycker det är underbart.

Men den gamla klichan med att kärlek aldrig är lätt... den förblir?

Nu: Aerosmith, dusch, sen traska till jobbet. Hörs om några timmar. Ha en bra dag gullefjun

påverkade fötter?

Jo, jag behöver hjälp med en grej... visst nu har jag ett jobb där man står upp flera timmar hela dagen, men jag har ju givetvis mina "kocktofflor" som är formade för oss inom restaurang. Men! Jag har rätt länge, och under andra perioder i mitt liv ocks haft, - att fötterna känns dova, - och man knappt känner på dom om man rör dom , mest som det sticker i dom.... Någon som vet vad detta är?
Jag hade något liknande när jag var sjuk, att det kändes som jag gick på luftbubblor, det kändes fett konstigt, - men min mamma som är så orolig för mig sa ju att det var absolut ett bevis på min undernäring och näringsbrist. (Vilket jag dock hade då...)
Men.. Nåja , någon som vet?

Jag gick ner 6 hekto från igår, nåja. Ändå kunde jag inte låta bli den jäkla blåbärsmuffinsen vid 23 tiden igår... ångest, men så jäkla gott.

Idag ska jag endast äta potatisgratäng o sallad, men inget annat. Jag är ledig fredag-söndag och då brukar jag inte äta... något vidare... kanske blir en vaniljmunk i Båstad på fredag och deffa till Måndag, back 2 work. Efter år med ätstörningsproblem och samt under tiden jobba inom restaurang förvånar många, och visst är det en liten lek med skallebanken vissar dagar, men idag har jag absolut en friskare syn på maten, men kommer aldrig bli normalt. det är jag tyvär säker på.

Kommer dock min love och Maggan i helgen så blir det väl att starta grillen, men kommer dom inte och det "bara" blir oss från jobbet så blir det ingen mat... det kan jag nog garantera.. ha ha... men dryck blir det.
Fick förresten en flaska vina maipo, - sött vin från chile, igår.
Tack, puss till dig sötis!



bekräftelse från chefen är bara som ljuv musik för själen.

7 grader ute... typ förra veckan va det 17.. och någon dag före det 27grader... Hallå, what the fuck is happening? :`(

Idag är kanske inte den roligaste dagen att bege sig till jobbet... Kim, Cleo, jag och Magda... de förstnämnda vet ni ju att jag+dom inte är universums bästa kombo. Fast allt har verkligen blivit bättre med Kim! Det känns faktiskt väldans skönt.

Igår fick jag höra världens gulligaste grej. Linnh och Jaow hade varit på middag kvällen innan hemma hos Manfred (vår chef) och på något viss hade de börjat snacka om mig, och Manfred hade sagt att han tyckte det va så härligt att jag alltid är glad och positiv.
Och vad jag fått höra så behåller han de han är väldigt nöjda med, och jag har ju som sagt varit där sen någon helg från april och fullt från maj och förmodligen nu hela september ut.
Så härligt när man får respons från chefen! Även om han inte säger det straight to your own face, men sådant gör väl oftast inte chefer heller...
Sen när han gled in i sin california-style med en orange skjorta, uppknäppt på bröstet och softa jeans, kepsen lite snett, - innan stängningen - så tänkte jag bara "Herrejösses , vilken underbar arbetsplats jag haft dessa månader. Så mycket skratt, själen mår som bäst och bättre chef går banne mig inte att ha!" Jag ville bara ge honom en kram!


vanlig höstkväll med bok & ngt att irritera sig på... ^^

Värst va jag lyssnar på kvinnliga musikartister idag, oftast är det ju manliga musikartister jag tycker gör the best... fast det är inte helt sant, jag lät som någon bajskorv där eller något. Nåja, ni fattar vad jag menar.
Idag har det blivit Robyn, Veronica Maggio, Tracy Chapman, Beyonce, Amy Winehouse och nu äckelpäckel Lady Gaga.
Orkar liksom inte med hennes "jag ska hela tiden vara den konstigaste som finns"-attityd. Känns såååå wannabe.
Hatar att hon ens jämnförts med Madonna.
Madonna är gudinna på kvinnliga fronten inom musik.... Lady Gaga är typ... - en spermie/ägg... loooong way 2 go, lilla gumman.
Men musiken är helt ok.

Min data sölade lite innan så jag stängde av och läste min bok. Verkligen tycker om att läsa. Det är förstådligt att jag inte läser något på sommaren, då jag jobbat, festat, etc... men hösten är en mystid med massa goa böcker att gotta sig i. Jag läser helt självbiografier, - ja, - "true stories" liksom. Känns mera for real.

Matbloggar är rätt intressant, inte såna som tjafsar om hur mycket eller lite kalorier o bla bla det är i, men bilder på vad folk käkat och nya recept och sånt.... =)

Jag lyssnar på kungen. Thåström. JAG.VILL.HA.SEX.MED.HONOM.
(Moget va?) *skratt*

bonus på kortet... ha ha...

Lirar Amy Winehouse, grymt bra denna brutta. Nästan dock så länge sen jag lirade henne att jag nästan glömt bort henne.

Idag har jag jobbat i goa 9, 5 timme.... klirr, klirr...Nice. Idag va det samma härliga gäng, vi som är kvar... Linus, Linnh, Magda, och jag. Manfred var där en sväng på förmiddagen med drog sen, han är där knappt något nu alls. Vi stängde köket kl 19 och städade snabbt och sen åkte vi hemåt.

Fick sms av Halebop att jag nu har mindre än 25 kr på kortet, så tänkte ladda på det genom internet och märker då att jag endast har minus 88kr på mitt konto.. Oops. Jag har ju fått en lön men inte kunnat sätta in checken för sist jag va i Båstad så stängde Nordea redan 13 ju. Så jag har pengar men inte på mitt konto... Har ju jobbat sen så jag inte kunnat ta mig till Båstad, men det får bli på fredag.
Då ska jag även inom restaurang Club Tintin, ägaren har ringt några gånger nu i veckan och vi ska diskutera ang jobb. Han vill anställa mig, men jag vill ha heltid och inte deltid för då blir det svårt för mig med bostad plus jag vill tjäna cash så det lönar sig.
Nåja, får sitta ner och tragga!

Idag ätit en knäckemacka med salladsblad på, lite tomat, en skiva kokt skinka. Och potatisgratäng med sallad och en halv tomat.
Jobbar man i en hamnrestaurang under 4 månader så är inte fisk det man först är sugen på... =)

Jag älskar potatisgratäng, det är så jävla gott!
 potatisgratäng liksom knullar smaklökarna.

1 sept, - eviga "första"-ångesten eller ska man kalla det planering? drömmar?

Lyssnar på Veronica Maggio. Attans bra, den där bruttan.

Är det någon mera än mig som liksom varje ny månad, - alltså just den förste i varje månad, -känner liksom såhär "nu ska jag börja förändras"?
Typ börja fasta, träna, sluta dricka, etc... ?
Jag får alltid den där ångesttanken den förste, och den andra (när jag såg att inget hände den förste) så är det som vanligt igen.

Jag borde:
- Sluta dricka (nu dricker jag inte mycket, men gillar livets goda sometimes.... (Mats, garva nu inte.. schhhyyy!)
- Aldrig äta kolhydrater.
- Spara pengar (så jag kan dra utomlands)
- Träna kommer jag aldrig någonsin göra. Basket är den enda sport jag vill syssla med, men snart ligger väl snö på basketplanen så det sket sig det också?

Drömde om Stridh i natt, btw. Long time, no see. Givetvis saknar jag det bra med honom...

Idag på jobbet kommer inget hända, men jag ska iaf: Klyfta bakpotatisar och gullök som ska ner i fisksoppan. Japp. Och Linnh ska jobba! Lovely. Saknat den lilla skruttan, mystösen. Och Linus. We´re the Fiskhouse-gang, yo!

konstgjort kött

Intressant, men undrar hur det kommer smaka? Eller konsistensen kommer vara? ----> http://www.metro.se/2010/08/31/66230/har-odlas-kott-pa-konstgjord-vag/

Sovit gottis, men vaknar med fettoångest. Jag måste ner 5 kilo alltså. Egentligen skulle jag vilja väga 55 kilo... känner mig som en fet ful gris. Är jäst också så ser gravid ut. Idag ska jag endast dricka, ingen mat ska in i min mun inte!

Måste skicka sms till Linus så han kan handla... han har gjort det någon gång i sommar så det blir ungefär en femhundring jag är skyldig honom... thihi... men sött av honom att hjälpa till, när jag är i nöd =)

Banta, banta, banta... ekar i skallen.
Och så tänker jag på Linus goda potatisgratäng. Dooh.


RSS 2.0