maybe you just fuck my head?

Öl,  vin, mat.. och min man tror jag vart otrogen eller raggat på Tommy? Skulle aldrig hända. Av många anledningar... Jag är trogen min karl, jag absolut inget mera än vänskaps intresse för Tommy.Men det blev så pass att dom drog hem pga min karl gjorde bort sig så totalt.... Vi skulle fira nyår tillsammans och ha det galet roligt. Eva fick sinne pga något och då fick ju Björn hänga med...
-
Men men, nyår har ju aldrig vart lyckat,,, right?!
Jag ringde mamma Textil och traggade ett tag. Pappa skickade sms om han skulle gå och lägga sig -han orkar inte med nyår eller tolvsnåret.
-
Jag lyssnar Thåström,- jag älskar Thåström-
min man tror jag raggat på Tommy ikväll. Jag har bara pratat med honom, - inte ens gett han en kram. Nu sover han.
Jag kommer aldrig vara otrogen mot min man,  men inte fan tänker jag acceptera att bli anklagad för något heller.


det glittrar

Hallojsan i rutan!
-
Vart jättetrevligt igår, vi drog till Halmstad, jag, älskling och André. Där va hela familjen samlad, och min familj är rätt livlig och högljudd, wonder why I´m as I´am...? Hehe, det va fullt ös. Kramkalas med brorsorna, blev sönderkickad i Wii av Elias (min brorson), och Mio kan liksom gå... Faaaan va lääänge sen, kom på att jag inte träffat Mio sen i somras!
Vi käkade middag, och fikade och hela köret, vi begav oss hem vid halv tio tiden... Sen lämnade vi av André i Sölvesborg, och väl hemma satte jag och älskling oss med varsitt glas vin/öl.
-
Vet ni vad som kom med posten igår?! Världens finaste julkort av chefen!
Åhhh, ska bli mysigt att komma tillbaka, alla härliga människor och världens finaste chef!
Jag fick en trisslott i julklapp av chefen... haha men jag vann inget... det gjorde jag inte förra vintern heller.. Cleo vann däremot på alla tre (Vi fick 3st då) haha... snacka osis!
-
Duschad, halvsminkad, myskläder (dags att välja klädseln inför nyår snart!)
Men det känns som idag ska det glittras!

harley min lille bebis

Min lille gosse verkar vara i "trots-åldern".. och väldigt kelig och "mammig", samtidigt..
Jag tänker stoppa ett "Pipp Långstrump-piller á la Jag vill inte bli stor"- piller i hans mat... Höhö.. Min lille grabb växer, och när jag ser bilder från första dagen vi hämtade honom så ser han så pyttepyttepytte-liiiiiten ut (Fast han har egentligen aldrig varit "valp-liten", Berner Sennen är typ aldrig små...)
-
Älskar min lille grabb.

david hasselhoff

Godmorgon!
Åt som en grek igår, varm macka.. bröööd, men ändå gått ner nästan exakt ett halv kilo!? Knaaaas.
-
Sitter och slökollar på Knight Rider, - han är för rolig den där Hoffen. Tycker seriöst kvinnor att han är snygg?!
Wow, så manlig, så hårigt bröst,, så lång och ståtlig!
*garvar ihjäl*
-
Älskling har åkt till jobbet, jag är halvt klar med sminket. Ingen aning vad det blir för clothes 2day. I eftermiddag blir det iaf Halmstad. Så jäkla mysigt att träffa brorsorna, och mina brorsöner. Kan inte fatta att Elias är 8år, - han låg ju nyss i min famn, hemkommen från BB?!
Och Mio, är 1,5 år.. Han föddes ju också precis...
Nu går han också..
Och Benne, är 14 år. 14år. Har flickvän och allt...
Och ändå är vi en familj/och släkt som träffas relativt ofta, under året... men ja,
-
Bjussar på Hoffen... haha
http://www.youtube.com/watch?v=68fofHwnEME&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qR4HAqj32mM&feature=related
har ni sett den när hans dotter filmar honom, för att visa hans alkoholmissbruk?! Tragisk!

always a failure

Det spelar liksom inte någon jävla roll vad jag gör i mitt liv.
Försöker jag bara mig själv i min familj "underbar och konstig", försöker jag vara trevlig mot min kusin som bettet sig som ett svin mot mig - då r det mig det är fel på. Vill jag ha städat hr hemma så är det jag som är dum i huvudet.
Jag misslyckas med att vara en bra dotter till min sjuka pappa också.
- alla mina pundarvänner umgås jag inte med längre,- det funkade liksom inte riktigt- då jag aldrig tagit en drog, någonsin. Dom tycker jag är en misslyckande människa som kan få alla gratis droger men alltid säger nej... Jag kommer aldrig röra något sådant, någonsin.
-
Om Harley kissat inne hos någon utav alla dessa vi besökt , - då är det jag som "är den dåliga mamman och skiter i min hund" (Om folk bara visste vad jag skulle kunna göra för den hunden. )
Men det är väl bara att inse, - jag är inget värt på denna jord, - allt jag gör misslyckas och jag med, borde nog inte ens finnas.
-
Vem fan skulle bry sig?
-
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Wn0LRB5GmWc
-

hm är världens bästa affär, without a doubt

Åkte till staden, - tyckte inte alls det va värsta folket ute... eller ens värsta rean? Iof gick jag direkt till Gina Tricot, Bikbok och Hm.. och på HM gled jag runt, jag är ju värdelös på att vara brud! Jag bryr mig liksom inte om kläder... jag vill mest ha några sköna, coola toppar, snygga leggins, - softa kläder och korta fina kjolar... Nåja... Köpte två gröna tröjor (För jag passar jäkligt bra i grönt!) - en hood och en basic med "colleage"-tryck, och ett par röd-svart spets string, hårfinings-grejor, ansiktkräm, läppglans, ögonskugga/higlight:er.
-
Sen handlade jag lite dryckbart till nyår.
-
Åkte hem med världens goaste taxichaffis, så jäkla trevlig!
-
Har gluttat lite tv, målat naglarna gröna och kelat med min gosse.
-
Imorgon ska vi vara i Halmstad halv sju... skulle egentligen vart där vid 4 tiden, - då kommer mina brorsor och deras sambos och mina brorsöner, - men Textil hade glömt att det är "vanlig" dag imorgon, så min älskling jobbar ju iaf till 16 tiden något.. Nåja, vi missar fikat- men jag är ingen fika-människa ändå... blir middag och kramkalas med la familya!

vårlängtan?

Hej hopp i tomteskogen!
-
Har varit uppe sen 6 tiden, skulle egentligen åkt med älskling idag, och lämnats av i Kristianstad för lite rolig shopping, man han fick åka tidigt, så isåfall skulle jag behövt gå runt typ en timme innan affärerna öppnade, och sen inte hinna mycket mera, innan han fick hämta mig igen.
Så det blev inte av. Men jag ska in till stan idag eller förmodligen imorgon. Kolla HM , med tanke på mina presentkort =) Och handla drickis till nyår.
-
Vi funderade igår på vad vi ska tugga för middag på nyår. Något förslag? Än är iaf, jag, älskling, Björn och Eva. Får se vilka andra som kommer, som vanligt är folk lite krångliga med att ge besked just när det gäller nyår. Jag ska nog inte säga något, brukar tacka ja till några fester och sen kommer jag på mig själv med att sitta hemma med en eller två kompisar och partaja för fullt istället... Haha...
-
Faaaan vilket booooring väder! Grått, regnigt och blåsigt. Jag tror banne mig inte vi får någon snö..., men då kan ju våren ta och komma snabbare =)
Jaaaa våren är underbar!
Nu ska jag dyka in i duschen.

natti natti!

Vi har gluttat Grabben i graven bredvid, och givetvis är det dessa satans nyhterna vid 22 tiden. Jag gillar nyheter och så, kollar några gånger om dagen och håller mig uppdaterad vad som händer i världen, men just när jag kollar film... Dooh... Hur många har man inte somnat ifrån alltså?! Under årens lopp...
-
Nåja, magen är full av cola och älskling gick precis och la sig, jag ska nog också göra det. Iaf lägga mig och läsa bok. Imorgon ska vi liksom dra vid halv åtta tiden, då ska jag va färdig duschad och sminkad. Brukar alltid vara uppe vid den tiden, fast dusch och smink brukar fixas sådär vid 9 tiden... haha...
-

glitter naglar! det får det bli till nyår ^^

Min kära kom hem i bra tid idag, han undrade varför i hela sjuttsingen jag inte kunde svara i telefon idag? Jag undrade dock det samma, medans mitt jäkla SIM kort ju varit K A T A S T R O F, - så det fick bli ett nytt samtal till Telenor (Han jag snackade med här om dagen va upptagen med att vara bakis och totalt otrevligt efter julen, or something) men nu blir det iaf så att mobilen får lämnas in, så jag får en ny... men tror ni det finns Telenor affär här? Neeeej, ingen alls i Blekinge... Så får lämna den och hämta lånetelefon i Kristianstad. Vi ska ändå dra dit, med André imorgon, - men vi ska bara förska fixa allt med tiden...
-
Vet inte än hur vi löser fredagen... ska liksom vara i Halmstad på eftermiddagen.. men älskling jobbar till 16 tiden... Ahhh... får väl ringa ångestsamtal till mamma Textil ikväll :S
-
Hur ska ni sötnosar fira nyår förresten?
-
Älskling ligger och sover en sväng, jag har städat övervåning lite grann, har galet kramp i magen, nu ska jag nog ta min magmedicin och svälja ner med cola och kanske äta fiskgratängen som älskling handlat hem till mig. Min karl är fin han.

jävla telefon =(

Har hela dagen undrat varför min mobil varit så tyst.. nu har det jävla SIM kortet också lagt av! Letar runt här hemma efter andra mobiler, ,men då hittar jag inte telenor-mobiler, och till andra gamla lurar hittar jag inte laddare...
Undrade när det hade gått lång tid och den va helt tyst och inte något fr¨ån min älskling heller...
Ahhh... Irriterande, dumma mobil (Helt jäkla ny men funkar banne mig inte!)
-
Nu är David Bechkham med på Ellen , och visst han är rätt ok att titta på, - men jag är ju inget vidare fan/galen i sådana killar/män som de flesta kvinnor är crazy i..., men visst ser han bra ut =)

christmas

Hej igen =)
Nu har det duschats, sminkats, diskats, skurats golv och jag funderar på va sjutton jag ska ha för klädsel , både på fredag och lördag?
Fredag är vi i Halmstad, hos mamma Textil och Einar, och Lördag är det ju nyår och vi har fest här hemma.
-
Jag fick ju jättebra HM-presentkort i julklapp, som kan shoppa maximlat med...! Älskar den affären =) Kanske hittar årets nyårs klänning där?!
-
På tal om julklappar.. så fick jag bl a ,
Eldkvarns nya (av pappa) - superglad! älskar ju Eldkvarn och Plura maximalt!
Pengar av mormor,
Presentkort på HM av Einar, och presentkort av älsklingen också där, - heeelt perfekt!
Av mamma Textil fick jag; rosa handukar, ett Betty Boop linne, Hello Kitty set, en film med min kärlek- Jon Bon Jovi, borste till Harley.
-
Harley fick nog mest =) Tuggben, godis, leksaker.
Min lille gosses första julafton är avklarad!
Hoppas nu han ska klara nyår utan oro (med tanke på raketerna) , men vi lämnar ju inte honom, utan som sagt det blir middag och dricka med några vänner här hemma.
-
God fortsättning förresten!

film tittar dag =)

Tjenixen!
Blev tidig morgon även denna morgon, går min älskling upp vid halv sex, sex tiden så går jag också upp då. Han drog iaf till jobbet vid 7 tiden, Harley och jag har småstädat och kollat på filmen
The Bounty Hunter
på tv1000 action. Heeeelt ok film!
Idag känns som en filmdag.
-
Tänkte snart hoppa in i duschen, men just nu är det lite nätcheck, och Harley ligger intill och snarkar, och smådrömmer. Så attans gulligt!
-
Vi hörs senare, puss på er!


thåström i götet. fan va det gör mig kåt.

Fick ett jättefint inlägg av en tjej , många många kramar till dig! Sandra!
-
Igår klickade vi hem två biljetter till Thåström, i Göteborg (malmö va ju slutsålt), -både jag och min kära älskar Thåström mer än vi älskar varandra? Haha... Nej då, men älskar honom gör vi. Jag mår som bäst längst fram i publikhavet, - Thåströms stämma pulserande. Ah, fan det gör mig så gott.
-
älskling är på jobbet, jag har duschat, halvt sminkat mig. På fyran visar dom På rymmen med Pippi Långstrump , så ni fattar att jag inte flyttar mig en enda liiiiiten meter från tvn?
Jag älskar Pippi!

shut up bitch

Japp, julen avklarad?
Träffade min pappa som talade om självmord, sen åkte vi till Tyringe, där åt vi mat, jag gjorde som vanligt-grodor hoppar från min mun,-jag är familjens svarta får, sen som vanligt pratar min kära mamma Textil med mig hur man ska äta (Efter alla mina år med anorexi och bulemi så r hon väldigt nogrann), efter vi varit hos moster med hela familjen, så drog vi till MatsBästis, där drack vi och min man gjorde slut.
Sen soov vi i ungefär 24 timmar, och nu är jag, Älskling och André hemma.
-
Nej jag är inte singel.

tjingeling

Kid Rock spelas.
Dax att dra till Kristianstad. är rädd vanligtvis för sjuka människor. Nu ser jag min pappa sjuk. Jag har sminkat om mig, knasat, nojat.. hela jävla dagen.
Jag måste va stark.
-
Det blev en lila klänning, svarta legging, blå fin hårfjäder smycke, och alla mina andra vanliga smycken.
Min karl är lite fjant, så han klädde sig i lila han också.
Fan vilken fin karl jag har.
-
Blir Tyringe hela sena eftermiddagen, hos moster och familya som sagt, och sen MatsBästis.
-
Puss vi är fett stressade!

på gånga!

Dusch- check
Smink- Inte check
Kläder- Inte check
Smycken- Check.

Japp, så jag har lite att fixa med! Tur vi inte åker från eftermiddag... kommer testa typ hela min garderob... like always...
-
Åh nu vaknade min älskling!! Ska pussa sönder honom, för han är väldigt söt. (Fast jag ska pussa sönder honom efter han rökt klart, och hinkat hundra miljoner liter kaffe) Hehe!
-
Förresten:
KVINNOR är magiska skapelser...
de blir våta utan vatten,
blöder utan att vara skadade,
ger mjölk utan att äta gräs,
skördar säd utan att så och
kan göra benlöst kött stenhårt..

julafton

Vill önska alla en glad jul!
Huset sover, men jag har varit vaken ett tag.
Igår va Benny inne och vi drack några öl. Manligt värre!
Länge leve drinkar och vin!
-
Idag åker vi och hämtar André, sen ska jag inom pappa i kristianstad. Han är riktigt sjuk nu, vill knappt träffa mig, han vill inte jag ska se honom vara så sjuk. Givetvis kommer vi båda börja gråta. Jag fick lova honom att bara stanna en jätteliten stund. Tråkigt och ledsamt, sorgligt. Saknar min gamla vanliga pappa...
-
Sen åker vi till Tyringe, hem till min moster och där träffas hela släkten för firande.
Och sent ikväll och natten spenderas hemma hos MatsBästis, med goa skratt, go musik och go dricka.
-
God Jul från oss =)

Jag igår...
Öl och koben
Tjenixen jagsjälv och spegeln!
Årets julkort skulle fixas... i sista stund!
svårt att sitta still... 
Pappa försöker hjälpa sin gosse...
"Morsan ska jag se ut såhär?"
Japp!
-
Sååå... God Jul till er! Puss Puss!
Ät nu massa gottis på julbordet, och krama sönder era nära och kära!
(Hittade dessa söta i en affär igår, va bara tvungen att show them to you guys!)

dagen hittills!

Heeeeej!
Jösses va vi hunnit idag =)
Eller ja, jag vet inte vad min älskling hunnit och han vet inte vad jag hunnit. Heeeeemligheter sådär innan jul...? Hrrmmm??
=)
-
Älskling lämnade mig i stan, och jag ordagrant knuffades runt där inne i stan och alla affärer.
Jag fick fixat julklappar iaf =)
Sen efter någon timme eller så (Ni kan ju bara fatta va jag fick stressa!) så träffade jag darling, vi handlade fin blomsterkorg till min moster, - dit vi ska imorgon.
Vi handlade lite "frukost-lunch-middag"-mat också... Älskling ville tugga fryst pizza och jag fiskgratäng, - men än har inget av det dykt ner i någon av våra magar än.
-
Jag har slagit in julklappar! Färggrant, underbart, roligt och mysigt!
Fan va jag är underbar!
-
Vill äta fiskgratängen men måste tänka på att jag ska äta imorgon , och jag vill ju inte gå upp något av det jag gick ner från igår och iförgår, så det är nog bäst att inte äta ikväll. Vi får se.

skipper- we are calling for you

Glad lillejul på er alla, tomtenissar och tomtetöser där ute!
-
Spelar lite Mariah Carey julmusik. Hon är för den andra delen nog också en av världens vackraste kvinnor.
-
Igår gluttade vi på Du är vad du äter, sen skämtade vi om att vi ska söka dit. Hihi. Min kära och jag är ju typ lika långa, väger lika mycket, - han kan äta massa skräpmat utan att gå upp ett gram, jag kan inte ens se en brödskiva utan att gå upp ett kilo.
Han är kaffeberoende, jag är colaberoende.
Ingen av oss har whatsoever någon normalt matintag eller relation till mat?
Det finns flera anledningar till varför vi skulle behöva en Anna Skipper...! Haha!
Så vi gjorde en "Skipper" och öppnade kylskåp och skafferi..
tyvär lite suddig bild... Ägg, broccolli, honung, margarin, lätt och lagom, soyasås, hallonsaft, burkmat, coca, några potatisar, en lök.
två hudkrämer (..skönt med kallt när man har eksem), äppelcidervinäger (sen 1700talet typ), senap-gånger2, citronburk, hallonsylt, matolja.
samma bild... oops
Älskling tillför öl ibland i sin diet.. ha ha
frysen, sommargrönsaker-gånger2, minibaguetter.
grönsaker, pommes.
jättefranska.
skafferi, fiber havregryn, vetemjöl, farinsocker, kakao, mannagryn-gånger2, ris, snabbmakaroner.
Älskling ger mig blommor...
Harley får utan tvekan både mer och bättre mat än oss... Haha.

dagens bilder

Harley och jag va ute på mysig vinterpromenad idag, han är lite knäpp. Han kan gå intill mig, men vill liksom bita i sitt koppel. Undrar om det är pedagogiskt smart?
Men han är galet gullig när han gör det =)
Här kommer dagens bilder;
Min grabb växer, men kommer alltid vara min bebis!
Lille pluttfisen.
här skrämde två svanar eller va det va för något oss... jag är livrdd för fåglar ju... om de inte ligger på min tallrik...
Mammas gosse på väg ut i världen... snyft,
Va mysigt ljus ute.
Lite is.. haha, harley undrade va det va..
Jag va tvungen att kolla om vattnet va kallt... det va så kallt att naglarna blev blålila... Attans!
-
Min älskling är hemma, jag lirar julmusik medans han sitter med räkningarna och drar sitt hår... Haha, bra deal va? =)
Min pussgurka!
Imorgon är han ledig, vi ska bl a åka och handla viktigheter för kylskåpet, samt julklappar och vad som dryckesmässigt ska slinkas ner under julen =)
-
Ikväll är det seriöst 2 bra program kl 20... Faaaan... Jullotta med Lotta, Du r vad du äter, Bödas camping.... Men för min del blir det Anna Skipper. Och efter det r det Tinas julkök.
-

Jul-lista... vad jag väljer före det andra =)

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Ge -
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst


Haha.. Linda föredetta Rosing...
-

Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Jag ska som vanligt vara hos min moster och med hela släkten, i Tyringe. Min egen "nya lilla" familj ska också med förståss, älskling, André (älsklings son) och vår lille Harley, - som firar sin först jul!

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag önskar att min pappa blir frisk, först och främst. Saker behöver jag inte, men alltid kul med något presentkort på HM , och extensions till håret *Blinkar åt min älskling*

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
När Kalle får sinne på kolibird-fåglarna och den etriga djävuls-fågeln.... =)

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Jag älskade julen som barn, men under åren och släktingar gått bort är det inte samma. Det blir alltid galet trevligt ndå, men egentligen skulle jag helst bara dra till New York eller Köpenhamn över en galen julhelg... fast det är underbart med alla samlade, givetvis.

Har du firat jul utomlands någongång?
Jag tror att jag firat ungefär hälften av mina jular utomlands.

Vilket jullåt är den bästa?
Ultima Thule:s versioner... ha ha, Nåja, allt från traditionella till dom "vanligaste".. ehh.. Smurfarna är ockå bra.

Vilken julfilm är den bästa?
Trolltyg i tomteskogen och avsnittet där Pippi Långstrump firar jul =).

Har du varit Lucia någongång?
Nej, men under åren har jag varit tomte, tärna, och pepparkaksgumma.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Det är nog de flesta från jag va liten, då min morfar, morbror, farmor och farfar levde. Alla, hela släkten samlad. Bara mysigt. Jag golade ner min farfar en gång, när han va tomten, det första jag sa "men det är ju farfar!!"




Tålamod

För er som känner mig... vet att jag inte föddes med tålamod. Mina dna, och gener - eller vad sjuttom som helst, - missade just att ge mig det. Jag har noll tålamod.
Vår torktumlare har gått sönder, och som ni vet, tvättas det en del i detta hus... så nu har jag fått hitta massa platser att hänga en jävla massa tvtt.
Först och främst är jag sne för den är sönder, sen all blött tvätt, och sen hamnade jag i bråk med min rosa Hello Kitty-bag- som är full av galger. Jävla galger, sitter fast i varandra!
Och sen... blött tvätt, och strumpor och underkläder, tröjor... Ahhhh!!!
-
Plus att heeeeela min kropp lider av total klåda idag...
-
Nu ska jag och Harley bege oss ut en sväng iallafall.
Hoppas er förmiddag varit bättre!

guten morgen all beutiful people!

Godmorgon, hoppas ni sovit som gudar och gudinnor, eller som prinsar och prinsessor =)
-
Igår va en slöööö dag, det tar lite på krafterna med dagar av galenskap med Todde, - men ändå attans trevligt!
-
Nu har älskling precis åkt till jobbet och jag lyssnar på nyheterna, - och det går bättre än någonsin för moderaterna!!! Så kul =)
-
Blir lite tvgluttande denna morgon, sen dusch och smink. Fixa lite här hemma.
-
Såg förresten en skön feelgood/rolig film igår, med Hailey och Hilary Duff. Dom är så sjuuuukt vackra!!
Håller ni med?

lämnat av min toddis.

Nu har jag följt Todde till bussen, det har varit roligt att ha min knasiga vän här några dagar =) Rätt intensiva, så idag blir det bara soffan, fem hundra liter cola och kanske lite bokläsning.
Puss på er!

jag hatar horor

Min älskling har ju den största (Ordagrant) svinet som någonsin funnits på denna jord- nu har hon blåst oss båda!! Haha, hon är bara så blåst den bruden. Hon är endast en fitt-hora och så jävla otrevlig! Och hon ljuger bäst av alla svin jag någonsin träffat! (Ni som känner mig vet vilka jag känner- men aldrig, aldrig, aldrig jag mött ett större svin än henne! Snacka om blåst fittbrud!)
-
Nåja, annars så ligger jag och min lille gosse och tittat lite tv,  väntar på min karl ska komma hem, - Todde är också på väg.
-
Kramar till alla fina där ute!

friends

Of course , I´m stile alive!
Todde är hos oss och jag saknar ju mina vänner så givetvis har bloggen fått vänta. Jag tror inte ens jag suttit vid en data på typ två dygn??
Han är en sväng i Hässleholm nu, men sen tillbaka hit. Min älskling är och jobbar.
-
jag småstädar, men tänkte kicka igång grym musik nu.
-
Bilder kommer jättejätte snaaaaart.
-
Puss!

i linns värld

Jag begav mig till Karlshamn, - handla hem lite gottis, nu när min fina Todde kommer idag =)
Vadå... gäller inte bussar, men jag tänkte ju åka buss?
Heeeelt tom buss-plats...
Då blev jag funderam... Något lurt på gång?
Tur jag hade mina Buffalos på mig. Världens bästa 14års present. Funkar än idag, efter 10 år.
Jag kör en Blondinbella och visar dagens klädsel. Jag älskar trash-stilen, den och porr-stilen är liksom jag.
Men jag säger som Dolly Parton, - det är dyrt att se billig ut.
Mina grymma brallor kostade 2800kr, väskan 4500kr, vad sjutton Buffalosen kostade vet jag inte... tror de låg på 1500kr? Och min coola tröja kostade väl en tvåhundring, jag är en tuff brud i lyxförpackning!
thats why.
Bussen har fortfarande inte kommit...
Men på min coola tröja så står det "In your head" och har ett inbyggt fack för sin i-pod. Jag har en rosa i-pod. Vilken färg har du?

Jag åt köttbullar med senap igår... senapen ville hamna mer på mina brallor än i min mage...
bussen kom... och då va det 85 grader i den... eller utanför? Jag garvade ihjäääl och va givetvis tvungen att skicka ett sms till Mamma Textil om det... Alltså jag garvar fortfarande!

i love ernst

Ernst är med på Nyhetsmorgon.
Jag är så kär i honom, han är fan bara så underbar!
-
Idag kommer min kära Todde hit =) Däremot skulle "lillebrorsan" Rasmus och Mats också komma hit, men typ imorgon- vi får se hur det blir...
-
jag ska ta universums lääääängsta dusch, sminka mig och sen lyssna på grym musik. Men först ska jag nog äta upp melonen som skriker efter mig i kylskåpet. (fast först kolla klart på Ernst, -givetvis!)
-

chill

Jag önskar jag va älskad-
på grund utav-
-
(Sakerna som gör mig)
- min personlighet
- mitt hjärta
-
min humor (fast den är kass)
-
Puss

tjenixen alla färgglada naglar där ute

Gissa om jag känner mig sleten? - Min sambos två ek har varit här... i 2,5 timmar... Guuuud- all smink i världen och öronsnäckor som finns skulle inte ens orka.
-
Nåja, annars mår jag prima =)
helgen verkar bli totally lovely!!
Min fina bebis mår bra , och då mår även jag bra =) (när jag skriver bebis så menar jag givetvis min lille valp)
-
Morgonmys med min finaste.
Jag målade naglarna mörkblå & gula.
den andra handen/naglarna blev dock gröna. Älskar dessa brallor. Kostade mera än min hyra- men fan bryr sig?
-
armhålor stod på "inne-listan"... or not.
upp o ner.. lyssnar jag på Guns.. Nej jag har  inte sugit av Axel rose.. (han va trött)
-
en gul nagel, och en Linn.



fast hon e snyggare än mig

Idag är en sån där "look  at me- I look like a trash", - men grejen är ju den att den looken brukar jag ha. Det ska vara lite Courtney Love över mig.
Lite väck i huvudet, lite konstiga uttalande, lite konstiga kläder.
I was fucking born to be a rockstar.
-
Gluttar på Musikhjälpen , faaan va jag älskar detta program. Minns de andra åren, - låg hela nätterna och gluttade (Med MatsBästis intill, i soffan) och sen skulle man asa sig upp till skolan, och sovit typ en timme per natt...? Hehe, jag är inte mycket för sömn?
-
Är överkåt på vad jag vill ge min älskling i julklapp,- han är ju så fin.
-
Jag?

my brother´s

Jag menar givetvis att Harley är det finaste som någonsin hänt mig. (om ni missuppfattade)-
Harley är min fina gosse. Dock det finaste som någonsin finns i min värld är mina brorsöner. Dom är så grymt coola och jag hoppas jag alltid kommer vara en grymt cool faster för dom.
Benjamin, Elias, Mio- Jag älskar er för alltid.(Ni värmer en fasters hjärta- som inget annat)

my heart broken even

Fan, - det finns så jävla mycket minnen.
När man liksom "chillar ner"- så kommer dom.
Hellre sönderslagen än blåslagen- för min mamma får inte se mig blå- det är sådana saker man resonerar angående det hela allt.
Så fungerar förhållande.
Det gör inget att du slår sönder mig, - bara jag kan sminka över det- bara inte min mamma Textil ser"
-
Idag vill jag ut. Jag vill supa ner grabbarna, - slänga drinkar i huvudet på dom (för jag inte är avaliball!) , jag vill lyssna så jävla hög musik att jag inte ens vet vad öron är, jag vill dansa sdom en galning på alla bord& högtalare och fnittra om att jag hade en kropp för det (meningslösa jag).
-
Men jag sitter här. Jag tittar på den finaste skapelsen som kommit hit på denna jord. Min lille Harley. Äntligen har jag min egen lille valp.

will always love you

Jag älskar att "Efters-middags-sova" en stund, - det är skönt, efter man läst lite bok- sen massa kuddar och täcken (Nästan så jag skulle vilja ligga med mig själv)
-
Dagens fråga är: Vart är min lille bebis?
Harley växer och växer.. - Jag undrar vart min lille klumpedunsgullesnuff tagit väget? Givetvis är han fortfarande det finaste som finns , men vart försvann min lille valp??
-
Min lille valp är underdbar. Han är så fin. Han är duktig, - och han skäller inte (Om han ej får något fnatt) - han skäller när han vill beskydda oss. Han brukar sitta intill mig, och kela . Jag hoppas han finner lugn genom mig- sådant jag finner genom honom.

forget me

Livet är funtat såhär. Vi skall inte veta ett jävla dugg.
Finner ni det spännande eller skrämmer det skiten utav er?
Livet visar så olika, knasiga vägar- men hellre dör jag nyfiken-än att förlora något.
-
Jag är en almän människa- folk/vänner/familjärt- dom dör.
-
Min pappa är sjuk, jag kan inte rädda honom. Jag är det största svinet och idiot som finns på denna jord.

thats fucking funny!

Tänkte på detta med sex. Kollade de sista minuterna utav Fråga Olle-dokumentären och de gjorde ett "sex-kalorier-test" , nåja, bruden är antingen världens lyckligaste lyckade- eller världens fejkaste brutta som finns. Hon kom typ elva gånger? Bullshiiiit.... eller för fan- ge mig din vagina!
-
Nåja, sex är konstigt, liksom ni män har en grej ni både kissar med, - får barn med,- och ja... sen har sex med... Vi kvinnor har en grej som barn kommer ut ifrån, och som er kiss-grej ska stoppas in i. In och ut.
Och så när det gäller sex... Man är jättenära varandra. Tänk det. Allt från den du älskar, meningslösa one nights, ex.. ja hela jävla bunten- har liksom bara In och ut.
-
Jag hittade en app, jag har aldrig-leken. I helgen kommer Todde och Matsbästis, och Todde äääääälskar mina kortlekar "Sanning eller konka-den elaka versionen" (Gissa om den är söndersleten, efter alla fester!!!) och även kortleken "Jag har aldrig".
... Nååååjaaa, hur som helst,- det va därför jag skrev ett blogginlägg om sex. För där är sjuka frågor i denna app!!!
Herrejösses va jag gjort grejor... *Garvar inombords och får rosa kinder på utsidan*

Älskling, jag och André mest söndags chillat idag =)

Hallå i tomteskogen!
Der har varit en bra söndag, sov länge, jag hade helt lovely drömmar i natt... att vi åkte till medelhavet, med sol och bara gled runt... dock drömde jag också att jag fick påminna min älskling om sitt pass-när vi va på flygplatsen... Dooh!
=)
-
André(älsklings son) kom hem i natt, och varit här över hela dagen, mysigt. Vi har snackat sjuka appar... André är typ bäst på att hitta sådana,- speciellt sådana man gör om ansiktet med... Såååå sjukt ful man kan bli... bara garvar sönder!
-
Jag hittade en sjuk app. där man ska vara ett fyllo som står och kissar- spelet går ut på att man ska hålla koll så strålen kommer i toaletten och inte utanför eller så... och däremellan ska han ibland dricka... ha ha...
-
Nu har älskling åkt till Hörby och lämnat André. Jag sitter och kollar på ett prpgram som heter Face off , på sexan. Verkligen gryma tävlingar, - riktiga konstnärer där alltså! Och sådana tävlings-program är ju nice, medans jag hatar top model, och design, och frisör--- och ja alla sådana som bombarderas tvn, varje eviga dag.
-
Hoppas eran tredje advent har varit bra =)

lördag

Tjenare! Har varit tvgluttande, slöhet och Karlshamn som gällt idag. Vi har nyss kommit hem, tryckt i mig galio-melon och dricker cola, - nykter lördag !
-
Min älsklings blogg har blivit typ hackad... ? Haha.. han säger att det är någon av hans 200:a besökare som nog gjort det...
-
Missade Du är vad du äter i torsdags, så kollar det nu... eller missade halva -för vi kom nyss hem, men får glutta det senare... ikväll är det också Så mycket bättre, yeah =)
-
Puss så länge!

hej mitt vinterland!

Det snöade nyss!!
-
Jag gick upp vid halv sex, kollat lite tv, gett frukost till mina voffisar, varit förbannad på att vi glömt köpa hem cola igår.. , - funderat på mina drömmar. Jag har drömt så satans maximalt mycket denna natt.
-
Ska snart in i duschen, den har dragits ut på idag, pga mamma&Harley-morgonkel och en mysigt film om julen,-som jag fastnade för.
-
Förresten- min fina Hardö fyllde år igår (Jag glömde inte det!) -jag glömde dock att skriva sen på eftermiddagen, förlåt! Jag hoppas din födelsedag blev bra och allt är fint med dig. Jättestort grattis!!
-
Idag känns som en dag att promenixa ute i naturen, dricka te och kolla mysjulfilmer.
Fast först ska jag duscha, sminka mig. Sen krama min karl. Jag ska nog pilla lite på honom också, - om han inte vill sova.

fett lurad

Vilket brukar ni välja- psykisk våld eller fysisk? Jag väljger tan tvekan fysisk våld (Är mest van vid det) men psykisk gör också ont... men jag blir hellre blåslaken än s
lekt med mitt psyke

l.o.v.e

Thåström gäller. Älskar honom. Rakt in i själen.

cheers, honeypies!

Kollar Vakna med the voice, vaknade vid fyra.. Har trötta ögon, men piggt sinne... Haha!!
Vakna så snackar dom om konstiga tävlingar..-någon skrev in att personen hade knullat i 26 timmar. Men wow... Fan va meningslöst. (En istoria från mitt liv:Mitt ex berättade att han "knullat sönder" sitt ex i typ 4,5 timmar... Då tyckte jag han va en jävla fjant som va stolt över det. Visst- man vill fan inte ha 2 sekunder- men inte fan 2 timmar)
-
skickat lite sms med mina föräldrar... och bl a snackat om Idol. Jag har ju inte följt det... men hoppas på Robin =) Han brukade ju hänga på stationen/stan, med oss "lite äldre"... Och han är verkligen en jättefin kille!! Så skickar kramar till honom ikväll.
-
Sminkad, -rosa hood, träningsbrallor,-måste fixa naglarna.
-

min grabb

mamma&morgonmys - The story of Linn and Harley.
-
Harley och jag har morgonkramkalasat en stund, men min lille gosse vila kela lite till (eller ha mat,- vilket jag ej tänker ge honom vid denna tid. Bestämda tider skall det vara!)
Jag osminkad och Harley vill äta upp mina smycken...
Min grabb lägger sig,typ, till rätta...
och så stoppar han sin lilla/stora tass i min mun,....
Men seeeen, - så kelar han lite lugnt...
Trodde jag... sen fick jag en tass i munnen& på näsan... min lille buse-grabb! Jag älskar Harley!
Harley såg mitt knä.. han fann det intressant...
-
Ja ni fattar ju själva, - Min Harley är knäpp - och gjord för mig!
Jag älskar min lille gosse så mycket. Han är knäpp, rolig, underbar, Men äntligen har jag just min egna lille valp.
(oroa er inte-jag skall icke bliva en courling förälder, - Harley lever sitt lilla myspysliv och är duktigt självständig, - men sen kommer han till mig och vill liksom "bara vara". Vi kastar boll, kramas, snackar, sover, - ibland läser jag roliga citat för honom, iblnd lyssnar vi på grym musik....- Hihi, visst lät det lovely? Skämt å sido- min lille gosse älskar jag och han kommer finnas med mig,-förhoppningsvis- en massa år framöver.
-


idag mår jag bättre,- igår hjärnspöken

Jag hade Snurre Sprätt i min hjärna igår, - alla hjärnspöken samlades på kalas , dom kalasade stort på min hjärna. Och då funkar liksom inte jag.
Jag vet ju att jag är rätt härlig och underbar, - detta med självkänsla och självförtroende är ju en omtalad diskussion. (som sagt, kommer aldrig lära mig stava det ordet. Så jäkla svårt!) - jag vet t ex att jag som sagt är bra som människa, men jag hatar allt med mitt utseende. Men jag är dum i huvudet för jag inte fixar mitt utseende...
-
Vaknade runt 1. Legat och tänkt på julen. Tittat på Harley och Pärlan som sover. Sen orkade jag inte ligga och bara ligga och lyssna på dom där tre som snarkade maximalt i sovrummet... så gick upp. Jag ska säga er, - avslagen cola är galet äckligt. (Då undrar ni- Hur hinner colan bli avslagen hemma hos dig? Och ja, det är bara för det köps hem och sen måste jag ha "det där första" kolsyre-kicken i typ några liter och så blir det typ kvar 1cm och sen blir det massa massa massa sådana flaskor som liksom bara står kvar i kylskåpet)
Ps. Morgonmysbilder på mig och Harley från idag får ni senare!
Nu ska jag glutta på Nanny och invänta Vakna med the voice.

when i die, - wil i remember you?

Om jag ber dig-nlir inte som mig- jag älskar mig, hatar mig, gråter sönder hur jag er ut, - och dettänker oftast vad jag säger, jag sover inte mycket (jag älskar att ligga uppe och täna på livet), jag hatar att jag har myskläder ibland,- min man vill nog ha en man min hor-klädsel,- varje dag-
-
Och min pappa är sjuk. han ringde till pch med att han inte orkade träffa mig.
lEVDE MED tvågssyndrom vrje dag och ångest- tills jag fick min hjälp- under de åren,- så lenvde jag endast för min familj, inget annat vart viktigt,
-
denna inte linns

ready 2 rumble... snöbolls kriiiiiig!!

Ah, det löste sig igår... skulle aldrig vara otrogen mot min älskling...
-
Det verkar snöa typ överallt i vårt land, men inte här. Faktiskt rätt skönt. Jag tillhör dom som vill ha snö på julafton och sen kan räcka... Haha, nej då, jag gillar också att åka pulka och kasta snöbollar... så det ska väl förhoppningsvis hinnas med denna vinter...?
-
Jag har gluttat på Vakna med the voice, ätit honungsmelon och druckit cola... gick ner lite från igår, bra!
-
Nu önskar jag alla en jättehärlig onsdag!

fiskgratäng och sur min?

Vi drog och handlade middag, och det blev givetvis skinkstek, ärtor, svamp och gräddsås med potatis till min älskling (eller det är inte klart än, fortfarande working progress...) och jag valde fiskgratäng, för det och lasagne älskar jag. Visst hemmagjord fiskgrtäng är bäääääst, men denna funkar också... --->
Minns att jag typ alltid åt denna när jag pluggade i Halmstad, fiskgrtäng är sjukt gott, och detta va min "plugg-mat" väldans ofta... det och dillchips... =)
-
My har varit inne en sväng ikväll, det blev app-snack och datasnack, hon är en supergullig tjej!
-
Min sambo sitter och är sne i sovrummet , och tror typ jag är otrogen mot honom, pga jag fick ett sms idag med skamlig fråga.. och sen läste han det... är väl inte mitt fel jag fick det? Jag har inte skickat något för att få sådana sms, och jag skulle aldrig vara otrogen mot honom.. men men nu tror han det.

smink

Nu ska vi dra och handla middag, jag vill ha fisk, men min kära ska va manlig och äta köttbit, brunsås och potatis. Ni män har det lätt ni!
=)
-
Jag sminkar mig varje dag, trots torreksem runt ögonen och munnen, men nu kom jag på att jag bara ska köra foundation (som låter huden andas), inget puder, men lite rouge och higlights (de två sistnämnda använde jag också dagligen innan, men man är ju periodare av hur man sminkar sig, ibland är det massa härliga ögonskuggor, ibland bara foundation... Ah, ni fattar)
Men ska satsa på det, ett tag, och samtidigt givetvis tvätta av sminket varje kväll, och smörja,smörja,smöööörja (även ifall jag egentligen behöver kortison-salva mot eksemen, men jag är rädd för sånt så därför skippar jag det. Dumt men sant)
Blandar ofta olika märken, men har ju massor av smink- sen efter min make up store utbilding, och plus att deras smink är väldigt bra!


inredning är roligt!

Finns en del bloggar om inredning, jag finner det väldans kul =) Men dock är modernt, stelt oh sådant absolut inte my cupe of tea... det ska vara personligt och gärna stilrent, men helst färger... Hade gärna jobbat med inredning, fast som sagt på mitt sätt =)
Här kommer lite goa inspirerande bilder angående inredning, om jag får välja!
Färgklick =)
Lagom sött...!
Härligt sockersött!
Charmerande!
Påminner om mitt rum när jag bodde hemma.
Spännande mystik!
Heeeelt okey!
och en glad tvättstuga!
-
Det bjusar jag på idag =)

heeeelt jäkla hooked, fan va roligt!

Jag dricker morgon colan och pillar frenitiskt på mina eksem, hatar dom.
Sov faktiskt till halv åtta imorse, sen dusch och smink... men sitter ändå med myskläder nu, min kära sitter med den andra datorn och jobbar väl vidare på sin blogg...? Thihi!
-
My kom ju in igår kväll, och lärde mig detta med appar... blev helt galet hooked... tyvär precis på wordfued, eller va det nu heter =)
Sen hittade jag andra roliga tecknande också... Smurfs va inte så rolig, är nog mera för barn.. Right....? Jag hittade däremot en man byggde sin egna restaurang och skulle se till att gäserna fick mat, och så kunde man köpa saker till restaurangen - så den byggdes ut och så... söta figurer, men lite ensidig... Idag ska jag besöka app-himmeln igen och hitta nya roliga games =)
-
Ps. Åt som en grek igår.. lasagne och ändå har jag liksom gått ner 2-3 hekto... Goodie, men helt paff! Nåja, skit samma, jag är fet och tjock ändå ju...

dagens bilder

Min nya hello kitty figur satte jag fast i min väska... superfint =)
i förmiddags gick vi igenom lite gamla grejor... denna grymt coola skinjackan med rött fluff på insidan, hade min kära älskling på ljuva 80 talet... fast idag vägrade han ta på sig den, så nu är den min =)
Darling hängde ut ljusslingan- kolla hans outfit of the day... ha ha!
Harley och jag tog eftermiddags promenad , såhär bor vi. Två min från vårt hus.
Harley, min lille bomullstuss.
jag och min vinter torra hud ute på promenad.
Vår egna skärgård =)
Så fin!!

förkylning på gång

Ah idag har varit lite segt, tror jag börjar få min älsklings förkylning, inte snorig och så men hängig i skallen och lite off, frösen men varm panna... ha ha passar mig, jag är ju en varmpanna... ha ha dryg humor...
-
My kom in och berättade att hon skaffat blogg, genast kom en diskussion om hur många besökare man har... min älskling är galet stolt för han hade haft 32 läsare idag... Hihi, gulligt. Så charmigt han tycker detta med bloggande är roligt =)
-
Vi har satt upp ljuslyktorna/slingan i ett av träden här utanför, och det blev väldans fint!
-
Om cirka en timme börjar 1 1/2 men, tycker ni om serien utan charlie sheen...?

tjenamos!

God morgon! Sitter och gluttar Vakna med the voice, Josefin är inte med denna veckan, det är någon annan meningslös brud, som jag inte har en susning vem det är.. då blir det liksom inte kul... Fan va gnällig jag lt där.. haha..
-
Har ni en härlig måndags morgon? Hoppas det! Idag ska vi handla mera glitter, för det är väldans viktigt och jättefint.
Men just nu sitter jag och min lille gosse och kramas. Han är så fin!
Pärlan morgonkelar också förståss!
Hur man fångar Harley på bild.. inte lätt..
kollar givetvis på Vakna med the voice.
Min fina grabb =)
Jag lite halvseg, men kelar min grabb, snart dags för dusch och piggna till.
Hittade mina rave/club rosa hotpants... haha...
-

glitter!

Heeeej!
Vi har varit hos André, och sen ätit meningslös gatuköks mat och sen handlade vi massa, massa, massa glitter... och stay ups, och coca cola, och en melon, Jag garvade i affären så jag typ dog.
mina små sötisar vilar =)
glitter i hallen-o jag i stay ups..haha
hej linn =)
mina feta ben, usch!
min älskling köpte massa glitter till mig... eller till oss, vårt hem =)
och ljus till träden utanför, superfiiiint!
Min älskling trodde han skulle ha dagens stay ups...
vi handlade också en melon, ett sött Hello Kitty godis-klubba (och sen hängde min väska o lite hundmat också med på bilden)
imorgon ska vi åka och handla mera glitter, för min älskling är äntligen ledig en dag =)
min lilla nya figur, den fick jag av min älskling.
-
nu tänkte jag spela lite go musik, min perversa älskling ska gå och sova nu, han har klätt på sig stay upsen och push upsen och bara want me maximalt..
haha, nej så sjuk är han faktiskt inte... Natti natti mina fina vänner där ute i cyperspace =)
(Ps, missa inte min darlings blogg... http://truckerlillen.blogg.se/

that´s hot

Hallå i rutan! Har eftermiddags-sovit, - väldans viktigt (därför jag är så snygg...? HAHA, skäääämt!!!) Just nu försöker vi fixa alla tvspels-grejor... Vi ska dra och hälsa på André och han ska ha mina nintendos, playstations.. och min älskling verkar ha lite problem att hitta allt.. så nu blir det bara mitt gamla goa xbox ,ps2, och 8bitars kvar hemma... åhhh... syyyyynd om mig!!
-
Ikväll blir det som sagt pepparkaksbygge... hade sina anledningar till varför det ej blev av igår... men fan va det ska byggas ikväll! Rosa glasyr&godis och min karl i snickarbrallor. No turning back for now!

lite bilder

Mysigt med leopard -morgontofflor =)
Harley hittade en pinne ute som han vägrade lämna... hihi, min sötnos!
tyvär mörka bilder...igen..
Visst finns det inget finare än min lille Harley? Jag älskar honom så jäkligt mycket!!!
-
tände lite ljus, i min ensamhet... darling snarkar fortfarande, medans jag gick upp vid 5 tiden... sömn är inte så intressant för mig...
-
God morgon på er!

söndag morgon

God morgon alla söta människor! Har ni sovit gott?
Varför va morgnar mycket mera mystiska, mysiga när man va liten? Ni vet, helger t ex, så sov man ut, sen låååångfrukost, massa gottis, och tv-barnprogram, massa tända ljus, pyjamas, och morgonkram med mamma Textil.
Jag tycker om morgnar nu också, men mystiken som va så härlig, finns liksom inte där på det sättet.
Någon som förstår vad jag menar?
-
Nu är det dags för Dr Phil. Och hundra liter cola..!
Hoppas ni får en härlig söndags morgon. Puss på er!

jackie

Hon är rätt jäkla snygg...
Stämmer det att hon är född 1990???? ahhh... tre år yngre än mig.. men skiiiiiirsnygg!

picture, of my life

god morgon.... december..
Harley struntar i vad jag hittar på,på datan..
God Jul på er =)
ser fult ut, men är egentligen väldigt julmysigt.
and the kitchen, also..
Pärlan har psyko-ögon...
Min karl jobbar ju natt.. så jag bäddade om,- med Hulken som påslakan... han blev jättejätterädd!!!
Harley snarkar!

harley

Alltså, kan man ha finare och sötare vovve än vi har? Han är knäpp, rolig, knasig, underbar, gullig.. Vår lille gosse är fan det finaste som finns.
För några minuter sen så trasslade han in sig i ett lakan... så hela han gick runt med ett lakan och typ fattade inget alls -det va roligt, men givetvis tog jag bort lakanet från min klumpige lille grabb.
-
Jag älskar min lille Harley, han är så fin.

pepparkaks dagen, is in da house, bitches!

Ahhh måste ha sovit typ 43756 timmar! Är skerligen gravid (Haha neeeeej då, - länge leve p-staven!) Nåja, Harley och jag har morgonkramkelas, och Pärlan va ju också med, fast Harley kelar jag i mitt knä&famn... Pärlan är lite för stor för det (Då tänker ni - det är ju Harley också snart! Men det örat lyssnar inte jag på! Harley kommer alltid vara mammas lille gosse)
-
Jag är julig utav mig idag... på något sätt..Ödet... så hittade jag min Hello Kitty-julpyjamas-set.. den är sådär glansig och full av Hello Kitty och vinter-stjärnor och jättefin! Men jag har gårdagens smink så det måste fixas.. snarast... Idag ska vi ju bygga pepparkakshus!!!

min mats

Lyssnar på This is it med Michael Jackson. Han är underbar.
MatsBästis hatar och älskar denna låt.. (Min älsklings bror och min Bästis 4ever) - jag har grova sömnproblem, - periodvis-och jag brukade väcka MatsBästis (Jag tvingade han att sova över hos mig typ varje natt, - så jag hade han nära,- och så sov vi i varsin sida av soffan)
MatsBästis är fin. Skit samma om vi la oss vid 2 tiden på natten, jag behövde bara sträcka ut en hand-till andra sidan av soffan- och fråga Mats, sover du? och han brukade svara att han inte gjorde det, sen skrattade vi och pratade.
Ibland lyssnade vi som sagt bara på msik (efter jag väckt honom) och bara va.
Men MatsBästis är underbar.

kärlek finns i snöbollar

Jag va en sån där bra girlfriend&sambo, så när min kära kom hem så dök även jag ner i bingen.. Jag tycker massa om denna karl, - han andas roligt, har stora öron& en enorm  näsa, och gulligt krylligt hår, men det absolut bästa med honom är att han är min kära =)
Han är jäkligt fin, min karl. Han snarkar för mycket, men det får man ta.
Jag tycker sååå mycket om honom, och kan knappt vänta tills snön är här- så jag kan kasta snöbollar på honom!
Pippi do It the best...!
Ps. Gävlebocken har brunnit igen... Förvånad, någon? Handuppräckning... någon???
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14019693.ab

sex... tydligen, mitt i natten

Ah,somnade relativt tidigt, så vaknade fem min innan min kära ringde... vid halv ett? Gick upp ur bingen vid 2 tiden... varit ute en sväng med voffarna, slögluttat sommarpratarna på Svt1... men nu är det sex and the city , ahh, jösses va jag följde den... sen fick jag hela serien på dvd. Och angående filmerna, - ettan va ju bra... men tvåan har jag liksom inte fattat? Nåja... gillade den inte iaf...
nu slutade det (skrev iof under programmet..) och nu är det värsta porrfilmen på tv1000... vem fan är så svinig och kollar på sånt?? Jag bläddra över direkt!!!!

female

Back home! Jag asade på mig massa varma kläder, men det va faktiskt inte så farligt kallt ute. Strosade runt lite i Karlshamn och som vanligt tar HM typ all min tid... he he... Blev jättebilliga smycken (på REA!) , leggins, smink och ansiktskräm (Också bra pris, lorea´l är bra.)
-
Blev som sagt en relativt snabb tur, så nu hemma, duschat varmt och druckit lite hallonsaft.. har tvn igång nu, med Oprah, knappt man tror att hennes sista säsong någonsin skulle komma...? Dont get me wrong, Oprah är väldans bra på många sett, men jag har aldrig fattat att hon kör den där "Jag är precis som en medelsvensson i samhället"-stilen... och så äger hon miljard-omlopp i cash...
Jag har aldrig varit maxat Oprah-fan, men är jag den enda som saknar Ricki Lake?!
Jag följde det slaviskt...! (Dock tyckte jag hon gjorde bort sig lite med att släppa den dvd:n där man följer hennes förlossning... blev lite sunkigt där... tyckte jag...
Men programmen Ricky hade va galna och underbara!
Go Ricky, go Riiiicky!!


1 dec

Hej hej mitt vinterland!
Nä, ingen snö- men första december och attans kallt!
Jag tänkte bege mig till staden och glutta lite affärer... fixa lite julkänsla? Tycker faktiskt det är supermysigt när de pyntar i stan, stora kransar och stjärnor och hela köret.
Däremot får jag väl leta upp en jäkla termosdräkt innan jag beger mig ut... typ skitkallt.
-
Jag läste att Courtney Love ska hjälpa Lindsey Lohen, med hennes drugproblems... well... Jag gillar Courtney grymt mycket, men om man tittar på henne så borde man väl för böveln aldrig ens vilja röra en drog igen...?
Missförstå som sagt inte mig nu, jag gillar henne, och absolut musiken.

-
Min älskling ligger och sover, Harley och jag har lyssnat på julmusik medans han sovit i min famn. Morgon&mamma-myskramkalas är jätteviktigt!
det tycker iaf vi två.
-
Puss på er, hörs om några timmar.

RSS 2.0