Siestan

 Idag är det den 28de maj, och skolan är officiellt slut idag, vi hade projektredovisning idag i kursen Entreprenörskap, blev trevligt och roligt, en grupp hade gjort en hel låt och skulle ha gjort musikvideo också ifall tiden fanns till, videon ligger på youtube.... Nyfikna? He he...

Och så fyller ju min brorson 11 år idag!!! Det är stort, shiit, va det så länge sen han föddes?


Stort Grattis till honom! =)

Imorse vaknade jag och slökollade tv, traggade några timmar med Lalle i tele och sen ringde pappa och han hade varit och köpt tredagars biljett till mig till Siestan, snälla pappa, och så ikväll blir det Hässleholm kl 18.39 går tåget och sen hem en sväng och sen messade jag med Emma, hon ville dansa och dricka cider med mig, men hon vill inte ner till Siestan, så vad som händer än ikväll vet jag inte riktigt. Men jag kör hårt på Siestan fredag och lördag iallafall. Hoppas vi alla ses där! Kraaam

spelschema

Okey, Siestan gäller för mig från fredag alltså, det blir fredag&lördag, och nu vet jag vilka band jag absolut inte ska missa, men sen finns det massa andra band. Vet ni några som man inte bör missa och istället verkligen ska se? Tips är hjärtligt välkomna!
http://www.siestafestivalen.se/spelschema

nyheterna

Sådana här nyheter vill man inte läsa om man som jag inte har biljett detta året..... http://www.metro.se/se/article/tt/2009/05/24/swedenrock/

Och detta är egentligen sjukt, för att inte någon har kommit på detta fråns nu, typ... uppåtdricka har varit inne way 2 long nu ju; http://www.metro.se/2009/05/22/89807/har-ar-antienergidrycken/

http://www.metro.se/2009/05/25/47343/marslandare-kan-ha-eldat-upp-alienbev/
Är det inte just forskare som inte ska vara klantskallar???

Och denna nyheten stör jag mig på, jag har varit på Cristiana, och tycker faktiskt att staten ska lämna dessa människor ifred, de lever sitt liv i deras samhälle, och tycker fan absolut att de ska få göra det också, jag tror dock att de som inte varit där är nog med på att detta skulle vara en bra idé, men då har de inte fattat helheten av vad som känns när man är där. Jag tycker verkligen på att Bevara Christiana.
http://www.metro.se/2009/05/26/26498/christiania-rivs-blir-bostadsratter/

Kålhuvudet blev en i gänget

Nu är skolan nästan helt avklarad, med allt vad som ska lämnas in och lektioner som ska hållas och klasskompisar man ska krama, och jag öppnar snart dörren för sommaren & ledighet (tyvär, eftersom jag inte fått ett jobb än, men hoppas verkligen att jag får det)
Men än är det en uppgift som ska lämnas in, och betygssnack som ska hållas.

En helg har även flytit förbi & ja, det va party, hos Lalle, med Elias, Emma, Todde, J, och ja en trevlig helg. Vi hade rätt länge nu traggat om att vi skulle köra kåldolmar en dag, så i lördags begav vi oss till affären & inhandlade, sen dracks det vin, cider, öl och kålhuvudet döptes just till "Kålhuvudet", för vi målade en glad mun på honom, och Todde hade fått tag i lila hjärtformade-solglasögon, så de åkte på Kålhuvudet, och sen fick han en vintermössa på sig, och en cigg i mungippan och en mobil mot sitt "öra", vilket bidrog till att vi alla hade trevligt och roligt med (och åt) Kålhuvudet, så det var svårt att ta förväl av honom och liksom kötta sönder honom. Men Lalle tog rollen, och splattade upp Kålhuvudet och sen tog vi itu med att påbörja matlagningen av våra kåldolmar. 4 timmar senare var de klara och vi var ett nöjt gäng =)

Kom upp till Halmstad imorse, igår slöade vi mest uppe hos Lalle, kollade tv & mest soffliggande.

Imorgon händer inget, iaf inte i skolan för min del, och på torsdag är stora dagen, och sen blir det Hässleholm på kvällen, och på fredag ska jag träffa pappa och få min två dagars biljett till Siesta festivalen =)

luften är full av knark

Nojan jag skrev om igår, visade sig att inte vara något att vara nojig över. Det var han som arbetar med ansökningar på utbildningen jag sökt in på till hösten, som ville prata om att jag måste fixa min adress till Hässleholms kommun istället för Halmstad, som det var helt lugnan, det blev ett besök till skatteverket bara.
Nåja. Och utöver det så spenderade jag mest kvällen framför boken och evigt pluggande.
Imorse var det dags för provet, jag satt i två timmar och 20 min... svarade förmodligen rätt så bra svar på alla frågorna, utom tre stycken som jag fett fattade noll av, nåja man får vara nöjd ändå.
Nu om tjugo minuter ska vi ut på excursion till Grötvik med min klass. Kan säkert bli trevligt, värsta goa vädret ju =)

By the way, hittade två flummiga nyheter....

http://www.metro.se/2009/05/14/841/spanska-luften-ar-full-av-knark/

och http://www.metro.se/2009/05/14/90560/behan-raknar-ner-till-brollopsnatten/
Varför är jag INTE förvånad över att det är Japan???

Shiit, måste kila nu, önskar er en trevlig torsdag, ikväll drar jag till Hässleholm så hör av er om ni vill partaja i det fina vädret!!!
Kram Kraaaam!

By the way-nr2; igår köpte jag en ny cool väska!

Musikbyrån

Slöade bort på youtube & skulle hitta bra plugg-videor, och lite meningslöst sökte jag istället på "hässleholm" och tänka sig vad man hittade, från musikbyrån när jag var med på dumburken! (ordagrant i detta fall iaf)

http://www.youtube.com/watch?v=8VESxwy53sM

det är alltså jag i den rod/vit randiga mössan som avslutar med att göra PEACE märket & har ingen aning alls vad electronica är.
Intellektuell på hög nivå denna gång ^^

jag - en nojig jäkel

SHIT va jag hatar dolt nummer/ hemligt nummer när det rings sådana på min mobil. Jag hatar det och jag fattar egentligen inte vad nojan bakom det just är, men jag undviker liksom att svara på sådana och sen går jag runt resten av hela dagen och är nojig vem eller vad det var som ringde , dessto värre är det om det har ringt flertal gånger på dagen. Nu idag, har det ringts två dolt nummer och nu hade jag nästan önskat att personen talade in i min röstbrevlåda (som jag annars bara tycker är jobbigt när personen talar in) Men okey, om det rings igen idag så ska jag svara.... Åtminstonde försöka.
Faaaaaan jag hatar dolda nummer =( =( =( *Hjälp*!
Och tänk om det liksom är värsta viktiga samtalet?

Idag vaknade jag lite lahom utvilad, fick sms av min pappa, jag har nämligen namsdag idag =) Och sen begav jag mig upp, har ätit massa vindruvor, och pluggat, dags för sista provet denna termin, imorgon, eller nej, fan det stämmer inte, har ju tisdag också. Nåja, men nästan. Vilket känns bra.
Så idag får solen lysa där ute och vara underbar väder ändå, för jag kan helt enkelt inte lägga mig och lapa sol när det är att lägga all energi på pluggandet idag som gäller.

Grjen var att igår kväll ringde det också ett dolt nummer. Då kanske det mest är någon kompis eller så? Inte något "farligt farligt" samtal?
Dooh.

än så länge finns möjligheten ^^

Me likey, likey; http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article5125137.ab


nu börjar beverly hills & här sitter jag & skriver om mina axlar

I helgen , på något konstigt sätt, diskutterade vi ang något och sen kom vi iaf in på mina axlar och jag har typ alltid fått höra att jag är väldigt bredaxlad, och liksom det rör mig inte i ryggen så att säga, men va fan är det något att liksom nojja på eller? Jag tycker nog snarare det är aningens whatever, eller kanske lite sådär fint, precis som jag så gör mina axlar samma sak: tar plats! =) =) =)
Nåja, men sen kollade jag det nyss & jag har liksom 102 cm omkrets på mina axlar, känner mig som VÄRSTA TERMINATORN!!!!
Alltså döcoolt ^^
Slå det om ni kan.

Nu ska jag snart fixa go lax& sallad. Yummi! Jag kan vara en mästerkock, dock väldans ensidig. Men antar att det inte är för mina färdigheter i köket som man tycker om mig. Då hade jag nog helt enkelt inte kunnat vara omtyckt. Måste jobba på detta, jag ska ju för fan ha man&barn. Då ska man kunna baka, laga mat och vad jag har fattat så gills inte chips med dipp, mickroköttbullar och nudlar då.
"Honey, I´m a bad housewife!"
Nåja, tur jag är snygg.

my new one, its so hot

Ni kan aldrig gissa vilken jättefin, snygg plånbok som är i min ägo från & med idag!!! Japp den jättefina från HM, i lila/svart ormskinnsmönster. den ligger så fint i min rosa fluffiga väska nu och skerligen stormtrivs. Det enda negativa med den är att man inte kan ha foto:n typ sådär synligt, i min "gamla" plånka hade jag ju mina brorsöner& Stridh på bild där, men nu får de helt enkelt ligga i plånkan, men det är inte världens farligaste grej ju, de finns ju ändå i mitt hjärta& jag kan titta på dom ofta ändå=) (tänkte jag skulle låta fett brudig där, fan va jag lyckades) Nåja, nu ligger mina kort så fint i struktur och en alldeles fräsh ny plånbok! Love it!
(Skulle fixa pics på den, men HM:s hemsida har tydligen inte lagt ut den än)

Idag stör jag mig på:

http://nsk.se/article/20090506/NYHETER/784653267/1125/*/KRISTIANSTAD/eleverna-slipper-betala-for-maten

Varför skulle gymnasieelever betala för maten? Hallå lever vi I sverige eller eller gör vi?
 Nää, som sagt låt ungdomar få sina rättigeheter & äta mat i skolan!! sluta kasta ut cash på massa annat skit som ska in i detta land som jävla sossorna ska kasta ut cash åt hela jävla tiden. Vi ska släppa in en jävla massa pack i landet och inte ens ha cash att ge till ungdomarna i vårat land!!!!
Kanske dags för en wake-up call???????

Jävla omvända Sverige. I ett fucking nötskal.

lycka är också en energikälla som cellandning & jag lever gärna på den för jag mår bra&fint

Ja,  men visst poängen va att ja jag är lycklig o glad o underbart , nu. Det är vi, och en fin framtid förhoppningsvis. Vi värderar varandras hjärtan och tycker så mycker om varandra. Jag är glad&lycklig.

Och snälla, det är dags att slå död på Mr Big & Carrie myten. det gick fint för dom, och så gick det för oss också.  Alla visste väl att det skulle bli Carrie&Mr Big i slutet?

http://www.youtube.com/watch?v=yQsWwhpnFf0&feature=PlayList&p=84A0ADF684569494&index=0

http://www.youtube.com/watch?v=wF4RlTHGIz8&feature=related

jag är ju sex and the city -bög =)


sug röv el ngt

Den "anonym" som svarade på mitt inlägg ska jag både tacka&poängtera att visst, jag har dock under x-antal tid haft magsår, men skall det inte finnas en annan orsak också till detta? Det är det som skrämmer mig. Men du, "anonym" tack för tipset iaf ! =) Jag är bara orolig&nojjig som en grek att det ska vara något mera/annat. Men jag menar verkligen tack för att du svarade.

Idag började med att jag låg & sov gött som fan, som en grek, i bingen, men vaknade av min hemska underbara ringsignal (sällskapsresan, vem don´t like it liksom?)  det va Affe som ringde å va traggeröv & sen drog jag mig upp, kl va ju nästan 10, så då va det ju ändå dax för nyheterna. Käkade lite jordgubbar & slängde mig själv i duschen & tänkte "jag är ju solbränd i ansiktet så varför inte skippa foundation" så så tänkte jag & så blev det & mascara på och sen helt enkelt skrek hela soffan efter mig & då fick jag ligga och vila mig en stund, ansåg ju jag.
och sen begav det sig till skolan i regn (deppade över var fan sommaren tagit vägen) jo jag fixade lite clothes under tiden (innan jag drog iväg alltså)

ja efter detta dog hela min jävla cpskit text så nu missade ni allt faaaaaaaaaaaan

allt annat va vettigt o viktigt

det kan ju omöjligt vara friskt iaf

Hm, detta är förmodligen något jag inte borde checka liksom här inne, i ett litet liksom inlägg i en blogg, men any way, ibland har man ju sådana saker som man drar ut på som man liksom inte borde dra ut på, men liksom gör det ändå.... så here it goes... alltså rätt länge , och ibland i perioder, har jag liksom blod i mitt saliv, det kommer liksom upp blod, och det smakar ofta det i halsen... jag har försökt googla detta med där verkar mest finnas tips på att det skulle vara något med lungorna eller så, och ang rökning, men grejen är den att jag har aldrig ens tagit ett litet bloss ens på en cigg, så jag tror därför garanterat att det inte kan vara det.
Någon som har en enda liten aning eller ska det bli besök hos doktorn för min del?

aftonbladet idag

Det är ingen hemlighet med att verkligen våren/sommaren liksom är snart här, vädret är härligt och man bara dras ut, och sitta i solen och umgås med härliga människor, med go musik&dricka, det blir mycket så runt vår/sommartid och det är så även denna helg spenderades. I torsdags, Valborg begav jag mig och en kompis från Halmstad oss ner till Hässleholm och det blev fest uppe hos Lalle även denna helg, så även i fredags. I lördags var jag hemma hos min fina Stridh och lirade ps3 & hade en underbar dag. Igår var det söndag och jag spenderade den mest hemma i soffan och pluggade, och idag är det dags för prov, ska skriva nu kl 18. Känns okey.
Sitter och lyssnar på Opeth nu och de är verkligen skitbra! =)

Idag tog aftonbladet upp en väldigt viktig grej, något jag verkligen tycker var på tiden. Eftersom jag själv varit med om att blivit tagen strypgrepp på och en väldigt svartsjuk och aningens våldsam kille så skrämmer detta mig fan ännu mera, man vet ju aldrig vad som skulle kunna hänt....
Här är iaf aftonbladets http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/article4907759.ab

RSS 2.0