tjöt-linn

Jag har en väldigt bra ny "besatthet". Alltså forum.
Det är skitbra!
Man kan snacka om allt från att vilja pimpa sin dator helt rosa-fluffig till att färga håret vitt, till att snacka tatueringar och ny musik och allt från svårare problem till lite enklare.
Forum är helt fucking skit bra!

Julfirandet avklarat =)

dagarna verkar mest springa iväg. det har varit julstress, julfirande och julfestande. nu är det några lugna dagar och de har varit bra de också. sitter mest hemma hos stridh, kollar film och tar det lugnt. idag efter vi vaknat begav vi oss till stan, fixat bankärande (va vuxet det lät... ha ha!) och sen gick vi till elgiganten och kollade teknikprylar. nu är jag hemma en stund, har betalat hyran och ska ducsha och städa lite. sen hem till stridhan igen och fixa middag och sådär. vi funderar om vi ska in och kolla någon bio i kristianstad. kanske ikväll eller imorgon.

Jo det har ju varit jul som sagt...
och om tomten har varit snäll igår? eller snarare om jag varit snäll i år så tomten kom?
Jajamänsan!

lite av vad jag fick....
en rosa hårtork, 200 kr på skivlagret, 500 kr på HM, rosa badlakan, rosa nessecär med nagelkit i, 300 kr på coop forum, "rocky balboa"-filmen, pippi långstrump-film, shreks julfilm, en porslins ängel, rosa morgontofflor, tre nagellack, kylie minouges greatest hits, och så pengar.

och ja julen var verkligen bra. firade julafton med hela släkten hos min moster, och juldagen hos pappa i kristianstad och den kvällen gick vi ut och festade. annandagen festade jag nog med jörgen tror jag.

så... om vi inte hörs innan så får ni alla ha en underbar nyårsfirande!!!


sänd vidare!!

Hittade denna artikeln inne på aftonbladet.se och tycker att alla kvinnor ska få veta att detta nu finns... så länka denna;

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4013900.ab



Sms ska göra kvinnor tryggare

Ny tjänst ska få kvinnor att känna sig tryggare när de är ut Ny tjänst ska få kvinnor att känna sig tryggare när de är ute ensamma.

Ny mobiltjänst gör hemvägen från krogen mer säker

Resan hem efter en utekväll oroar många kvinnor.

Men en ny sms-tjänst ska göra vägen lite tryggare.

- Det här kan inte hindra överfallen, men det kan köpa tid, säger initiativtagaren Robert Simonetti.

Mobilen i högsta hugg - så försöker en hel del kvinnor skydda sig på hemvägen.

Och nu finns en ny sms-tjänst som ska ge ytterligare stöd.

- Vi kan köpa tid om någon blir attackerad, eftersom vi kan peka ut platsen. Istället för att polisen tror någon försvunnit på söder kan vi säga att det var på det stället på Götgatan, säger han.

Idén fick Robert Simonetti när en bekant till hans son blev överfallen i en taxi, på väg hem.

Han tänkte då att det måste gå att skapa någon slags bevakning, för dem som skulle vilja ha det.

- Jag har tagit fram tjänsten för att alla ska kunna använda den, också dem som inte kan ringa till mamma eller pappa mitt i natten.

Koll var femte minut

Tjänsten aktiveras när kvinnan skickar ett mess med texten "Safe 30". Var femte minut positioneras sedan mobilen och efter en halvtimme kommer ett mess som frågar om resan gått bra. Svarar man inte på det ringer en larmcentral upp. Messet kostar tio kronor.

- Ju fler som vet om det desto bättre. Man måste skrika ifrån, jag blir så förbannad att man attackerar någon bara för att de har en kort kjol, säger Robert Simonetti.

Men tjänsten har använts också av andra - bland annat undrade en son om hans far som skulle ut på isen kunde sms:a, något som gick bra.

En brist är dock att tjänsten inte fungerar i Tele2:s nät.



Så fungerar tjänsten

  Skicka ett sms med texten "safe 30" till 72 550. Tjänsten är sedan aktivierad i högst 30 minuter. Men det går också att välja max 100 minuter. Då skriver du "Safe 100".

  Din mobil positioneras var femt minut. Efter en halvtimme (eller hundra minuter) skickas ett sms till dig med frågan om resan gått bra. Om man inte messar tillbaka "safe ok" ringer en larmcentral upp. Om det blir nödvändigt kan de också ringa SOS alarm och uppge mobilens position. Svarar du får du istället ett mess där det står "tjänsten avslutad".

  För att tjänsten ska fungera måste operatören tillhandahålla täckning i området. Mobilen måste vara påslagen.

  Om du använder tjänsten för första gången skickas din personliga kod och adressen till hemsidan. Där kan du, om du vill, logga in och välja fem kontaktpersoner som ska informeras via sms om något hänt.

  Läs mer på safepoint.nu


check it out

http://www.metro.se/se/article/2008/12/17/09/0747-22/index.xml

Vit

 Funderar på om jag skulle färga håret vitt? Snyggt! Vad tycker ni ? =)

detta är K Ä R L E K !

Det blev ju, för flera år sen utan tvekan , en av mina favoritfilmer... denna och "grease" och "pippi långstrump på de 7 haven"

And do i have the best scen´s 4 you or do I ?!

Och babes, I know. Han är som en sockerkakssmet man aldrig skulle dela med sig...

http://www.youtube.com/watch?v=bxOK_g_kMxU

Här har ni äkta kärlek.... och det vill jag ju oxå ha!!!
check it out;
http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM

denna film & Rocky-filmerna (med stallone) har jag lätt sett över 100 gånger.

Denna scen kan jag lätt inte låta bli att gråta över... någonsin
Jag vet jag låter brudig n, men detta är kärlek... och isåfall har jag varit brudig till denna film i över 10 år..

Finaste NÅGONSIN ;
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Småler.. Ändå =) =) =)

Det var flera år sen jag var riktigt inne på och fick & köpte böcker om det intressanta inom astronomi.. Jag vet och tror. men har väl haft en paus där å hittade ju denna nu... och what 2 say? Ni som som sagt känner mig kanske lätt fattar att mycket av detta stämmer in på mig...

OXEN 21 april-21 maj
 
Latinsk namn: Taurus
Styrande planet: Venus
Färger: Pastellfärger, gärna rosa och ljusblått
Element: Jord

Positiva egenskaper:
* Tillförlitlig, strävsam och praktisk
* Tålmodig och fridsam
* En fin vän och partner som alltid ställer upp
* Generös. Både ekonomiskt och känslomässigt

Negativa egenskaper:
* Envis, lat och dominant
* Kan bli materialistisk, njutningslysten och bekväm i överkant
* Är svartsjuk och ägandefixerad. Ofta inte bara när det gäller partnern
* Kan bli fruktansvärt rasande

Går bäst ihop med: Kräftan, fiskarna och stenbocken
Går sämst ihop med: Lejonet, tvillingarna, väduren och vattumannen

cry me a river..both ways

Det är ju inte fyyy skaaaam när han andas (läs; flåsar) lite innan låten.... plus, hur många miljarders tårar har man ju liksom inte gråtit till denna????

http://www.youtube.com/watch?v=FVvTu1yKLWU


Julen närmar ju sig

Haha! Läste för några veckor sen, när det börjades snacka om julen.... (för flera månader sen) att ju lätt Wham:s "Last christmas" är på toppen av de mest spelade jullåtarna...
direkt kom jag att tänka på videon. Liksom George Michael gillar liksom kvinnor i denna video. Visst ja, det va 80talet. Sen kom 80talet då han på något sätt hamnade med en man inlåst på en toalett med byxorna nere... utan förklaring. Any way, de kanske kissade tillsammnas?
Det gör ju brudar all the time 2gether liksom.... *Hrfm, harkel harkel*
Any way, jag är inte mycket bättre... eller ja , jag menar att jag också blev DÖGLAD att när jag sökte på "christmas" låtar på youtube & fick se Wham:s last christmas så givetvis spelade man den...
Jag är sådär hooked up på massa sån där julmusik man ju ALLTID lyssnat på. Att jag nu har noll koll på mina julskivor gör mig bara ännu mera tacksam för att just youtube finns.

Lyssnar på John Lennon nu. Vilken otrolig människa & man.
Där har ni one of gods angels. Där har ni en människa som levde från sitt hjärta...

lever med detta helvete

Som kanske en del vet är jag sådär anti-kolhydrat, jag kanske inte väljer att skriva det typ här, men ja typ.. jag äter oftast aldrig pasta, bröd, etc, etc.. visst jag äter när någon gör spagetti o köttfärssås, och så äter jag chips ibland. men jag väljer aldrig att själv laga det. Jag äter proteinrik mat, som makrill i tomatsås, eller kokt lax, eller tonfisk, eller skaldjur. Och sallad, och snälla knäckemackor.Jag mår inte bra utav att äta produkter med för mycket gluten i heller t ex. så när jag äter kolhydrater är det väl när det mest är potatis , faktiskt.
Men min kropp tål dåligt just dessa sorts "maxade kolhydrats-bomber" och det samma gäller mjölkprodukter. Jag dricker actimel, och ibland lättfil, men annars inte.
Men idag har jag faktiskt lagat lite grön pasta (spenat) och fixade en snäll pastasallad, så tomat till det, med rödlök. Och väldigt gottis.
Ska öva min kropp lite iaf... lider ofta av panikkramper med magen... o med  sjukdomen IBS och magssår... (inte så konstigt då...)Jag har så in i helvetes ont ibland att någon lika gärna kunde stoppa knivar och hugga mig rätt in i magen.
Och det finns då fan inget värre. Man ägnar endast sitt allt åt att inte klara något alls, för man ligger på golvet med kramp och det tar allt psykiskt och psykiskt,
Ibland förstår man Kurt Cobain som tog droger för att slippa sina magsår. Det tar upp all ens tid och det gör till och med ont att andas med detta problem.
Skillnaden är bara att jag är emot droger.  fast Kurt va bäst ändå , peace out mannen

kalle baah ringde... ha ha.. minne

Det är ju fett bra detta med musikhjälpen! Jag sitter och kollar på det nu. Kitty är inte där just nu, men han söta homogay:en (som han ville nämnas som, igår) har glömt hans namn, är ju oxå helt lovely.
De spelar jäkla bra musik också.. folk önskar ibland värsta fetta musiken som man inte hört någonsin eller iaf på dölääänge.

Igår var schyst kväll, satt som klistrad vid datan men lämnade den när det var dags för "Weeds".
Kan ju inte låta bli att nämna detta avsnitt dock... Shiiiiiiit va naket det var igår! När de skulle filma in porrfilmen... Hrmf... Ha ha!
Han är dock jävligt snygg, den där morbrorn som jag nu helt loosat namnet på...

På tal om snygga killar, idag hade vi ju typ betygssnack med våran biologilärare, så medans en efter en fick iväg så fick vi ju alla andra sitta i ett klassrum och vara sociala och pratsamma med varandra, och det var helt okey för min del. Satt ju bredvid han här "snyggaste-killen-jag-typ-någonsin-sett" (överdriver liiiiite bara, för han är verkligen väldigt mycket EYECANDY)  och snacka massa.
Jaja, och sen när alla var klara så var det önska god jul till alla och kramas o sånt där.

Btw; är besatt-hooked up på Kalle Baah musik... igen =)

ge mig den!

Jaaaa, denna är sååå finfiiiiin.... den passar jävligt bra in på min önskelista =)


Illusion eller verklighet

Illusion eller verklighet?


Har vi tid att tänka ?

Underbara Kalle Baah... med sin grymma röst & tänkvärd låt.... Varseeegoood
http://www.youtube.com/watch?v=ByhnoeqIfsw

Btw, söker hjälp... Någon som fattar hur jag ska göra för att liksom youtube filmerna ska ligga direkt på inläggen istället för att bli länkade???? Verkar INTE funka alls för mig...

Ibland lyckas MQ faktiskt ;) thaaaaats hot!

Blir maxat glaaad när denna tvreklamen dyker upp i min tv... eller så tack för att youtube finns. För han är en snygging, inte i vanliga fall, men absolut här;
http://www.youtube.com/watch?v=N0yH7KYZA8k

Ikväll är det btw värsta tvkvällen, boston tea party, 2 1/1 men & weeds.
Måndagar är bra. Nu tittar jag ju på Design: Simon och Thomas.

Borde kanske duscha idag?

fattiglapp

Nu har jag skrivit två stycken inlägg och sen lyckats loggas ut ur detta nät... Morr.
Any way, jag har gnällt och tårarna har sprutat från mig. Har idag ju fått veta att jag inte kommer att ha någon utbetalning denna månad, vilket helt enkelt betyder att jag inte kommer ha några cash fråns den 25de januari.
Detta kommer att lösa sig, på något sätt, men jag är sjukt deppig av det.

Och så imorgon är det dags för betyg snack i biologin. Idag hade jag det i historia B, och fick VG =) Betygsnack med spanskan på onsdag och imorgon antagligen med min lärare i pedagogiskt ledarskap.

Ja, och sen ang att jag igår fastnade framför tvn och kollade på livesändingarna med Musikhjälpen.
Kitty är så jäklA LOVELY, underbar brutta =)
Jag tycker det är en väldigt bra poäng och grej de gör, men jag tycker hellre att de skulle samla cash till typ canserforskning, hjärtforskning eller forskning inom aids/HIV.
Det är väldigt mera betydande tycker jag, men visst detta är riktigt bra detta med.

check it out om ni vill se de i webben; http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3286

mini träd & mysigt värre

Checka denna och se ifall ni kan se vad det är =)
http://nanok.com/mat/

sen ledighet

Hallå i tomteskogen,,,
Då var det en ny vecka, helgen var lugn och så.
Sitter på skolan nu, skrivit mitt sista prov i Historia B, känns bra.
Ska mest ägna resten av denna tid, idag tills 14.00, med att plugga spanska för idag är det sista provet i det.
Så ja, och sen på torsdag är skolan slut!
Sista flämtande krafterna nu då.... ^^

Lördag

Det är lördag, jag började denna dag hemma hos Stridh, drog sen till stan o fikade o snackade med min pappa, på Bjärnors. Det är så synd vi ändå träffas så sällan, för vi både två är ju såna pratsjuka människor. Japp, och sen följde jag han till stationen och träffade Jörgen & några andra och blev kvar där och tragga ett bra tag, kom hem för en stund sen. Ska slänga in mig själv i duschen snart, och sen hem till Stridh, så det blir en lugn kväll.

kram till sötisar i cyperspace.

Btw, idag fick jag VÄRSTA bra tipset på ett skitsnyggt läppglans , och det blev jag glad över =)

thåström

Depeshe mode visst vi redan innan, men nu lite nya glada nyheter ang Arvikafestivalen 2009.. lätt jag ska dit även om det är en bra bit för mig att åka. Men i somras var det sjukt roligt där=)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article3970932.ab

Kom som en chock.

Idag hände något annorlunda... eller ja, finner nog inte riktigt ord på det.
Jag var i stan, inne på Kicks, medans min mobil ringde. Det var Janne, och jag blev så förvånad & massa tankar, så jag lyckades smälla ner en hel parfymflaska, som gick helt sönder. Gick ut därifrån, snackade lite med honom. Vi umgicks ju hela sommaren och det var verkligen en rolig tid men han lyckades ju förstöra och göra mig väldigt besviken så nu har vi inte hörts på säkert över 3 månader. Så ringde han idag och sa att han aldrig kommer glömma våran tid tillsammans, och att det betydde väldigt mycket för honom.
Vi la på sen, efter bara ett kort samtal, sen skulle jag cykla till skolan. Och det blev bara så mycket i huvudet att jag fick känna att jag fick hålla tillbaka tårar, och någon sorts klump i halsen.
Ja, jag har inga bra ord eller förklaringar till allt detta. Men ja...

Nu börjar "one tree hill" som är så jäkla bra!

Och så åker jag till Hässleholm ikväll vid 18.36.

Allt är inte frid med julfirandet

Har ni läste den väldigt bra kolummen med Hillevi Wahl i Metro idag? Riktigt bra.
Tycker hon lyckas få fram ett bra budskap och t ex "hej pundartomtar, dra åt slangen och leta ådror i armen" och sen blir det amfetamin till kaffet.
Jag tycker om att läsa kolummer, och vissa skriver så satans bra.

Jag länkar de åt er; http://www.metro.se/se/article/2008/12/09/09/1511-65/index.xml

Rätt bra att tänka på.

Suede

För ett par år sen så var jag väldigt bra på att snacka typ skit om ett band, speciellt detta bandet. Suede.
Jag fick för någon dag sen en idé om att jag skulle testa vad det var med just deras musik jag maxat hatade. Det är givetvis sångarens otroligt jobbiga röst. Men any way, jag får helt enkelt säga att jag faktiskt gillar musiken ändå, och att de till och med är rätt bra.
Tänka sig!!

http://se.youtube.com/watch?v=NxCf9tzLK2M

news of this day

Något som du har sysslat med....?
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3953914.ab

Läser också att det hänt igen, ytterligare en en kille är försvunnen.
Har dom hittat Jimmie än?
Tycker detta verkligen är hemskt, man undrar vad som hänt & tänker på deras familjer.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3957084.ab

Här kommer även en annan nyhet jag inte tycker om att läsa...
http://www.metro.se/se/article/2008/12/09/13/1024-65/index.xml#

-

du skulle kunna betala mig, logiskt sätt... fuck it

Skulle logga in & skriva lite tjöt medans jag sen blev dösne för detta med att visa bloggar fixar typ värsta tävlingarna o så... för deras läsare.
Va fan, är detta något jävla statligt grejs de får cash av eller?
Eller any way, varför kan man tjäna pengar på en blogg??????
Är vi så in i helvets intresserade av andras liv o hur man ska klä sig o sådär att vi ska låta någon som endast trycker på tagenter få värsta feta lönen? Medans massa människor i världen inte ens har hem, mat för dagen & etc, etc.
Fan va pinsamma vissa människor här är.

Jag läser gärna andras bloggar, and I do, men att man fan ska kunna tjäna cash på en jävla blogg är sjukt. Och så stog den där modefittan på "vakna med the voice" och bara gnällde över hur jobbigt det är att man lätt måste typ skriva sju inlägg per dag. om typ vad man hade på sig och vad man då gjorde.
Men lilla bruden , åk till afrika och sälj dina jävla Luitton-bags &clothes o fan öppna ögonen.

Fan va irriterande. Brudjävel. Och det tragiska är att det finns många av dom.


Tävling; gissa vem?

svar, elin kling.

Ber så jävla mycket om ursäkta för att ni inte vann ett fett pris där. Kanske för jag resonerar vettigt. Men det är ju fett ute nuförtiden.

pimp... dömycket fett alltså

Har suttit och kollat på "The birds" med alfred Hitchock (eller nej inte MED honom men jaaa), den visades på tv4 film nyss.
Sen började jag tragga med frede, min bror, över msn & han va inne på massa sidor som jag skulle kolla in, nu är han helt hooked up på att köra pimpstilen... ha ha...
så nu har jag kollat på;
http://iced-out.biz/ringe/?lang=1&gclid=CP6ynK_Os5cCFQoi3godMDEjjw
och
http://www.misterbling.se/shop/?artnr=RIN487

Det är rätt fett roligt med detta med bling bling...

 Fredde... Kan han passa med värsta blingbling:et??? Tänk; guldkedjor o pimp stav... =)


(Nej men logiskt så är han mest ute efter en jäkla pimpad ring, men ändå... dökul och hålla på med pimp-snacket)

sexy undis

Jag har huvudvärk. Varför har jag huvudvärk?
Har nyss varit på biologilektionen, där jag inte kunde redovisa idag, för de andra två i min grupp var sjuka så jag "slapp" =)
Any way, det va väl typ sådär sista lektionen, eller typ, så det va sån där "mysfika med hela klassen". Typ pepparkakor, clementiner, kaffe, saft och te.

Är inne på aftonbladet och läser övertexten "145 000 blir arbetslösa" .
Jag vill fan inte läsa det... detta är bara så jäkla tråkigt! Men det är dock ändå inte som att jag blundar för det, för jag är själv jävligt medveten om det, men det är bara så jäkla tråkigt att det ska vara såhär.

Satt och funderade, eller ja tanken uppkom när jag stod inne på HM.
Egentligen, varför säljs det och görs det så mycket reklam för just massa sexiga underkläder till jul? Det ska vara genomskinliga néglier, spets-push-ups o ja , ni fattar.
Liksom, är det inte samtidigt så att varje tidning vid juletid ger tips om hur man ska klara sin jäkla kassa mage efter all julmat?
Alltså. fattar ni.
Alltså, trycka i sig massa julmat, få fett mycket diarré & ont i magen och svullen och sen liksom bara ta på sig värsta sexiga underkläderna????
Hallå eller, är jag den enda som typ tycker detta är maxat konstigt???
Men ni fattar vad jag menar va?
Logiskt sätt tycker jag det borde "pushas" för att sälja mera sexiga underkläder, typ på sommaren.
Då läser man ju överallt att alla har sex JÄTTEMYCKET och de bryr sig inte heller med VEM utan tydligen så funkar vi så människor bara sommaren kommer då ska det ut och juckas.
Ha ha detta är ju sjukt.
Men lätt jag har en poäng eller hur ?

The Hoff goes on

Kollar David Hasselhoffs video (jag vet, jag är pinsam) till "looking for freedom"
Är det någon mera än jag som lätt resonerar hur man, pga denna video , lätt vet hur han ser ut när han har sex???

roll on

Den är ju så maxat braaaaaa, denna låt. Kid rock - roll on.
Jag är fett mycket hooked up på denna låt alltså.

Shit alltså, idag ska jag ha biologi men det är typ bara våra redovisningar kvar (vilket betyder att ingen kommer komma dit..) men jag ska dit MEN hoppas att min grupp inte behöver redovisa idag, eller whatever any way.
Idag har jag även historia B prov.

Tips; om du kokar ägg o inte ska äta de direkt så lägg dom i kylskåpet för om de ligger uppe hela natten blir de döäckliga

en stress dna till en plasmid bildar Linn.. njaaa

Sitter jag fortfarande här????
Har jag ens rört mig sen typ 11 tiden? FUCK, är ju stressad maxat nu i så fall.
Alltså verkligen.
MÅSTE BARA lyssna klart på denna låten.... och ingen kan stoppa mig.

Jag är ju sjukt stressad nu.

well, brb sen eller så, beror ju på hur det blir ikväll

Köp en toalett

Fråga; varför filmas den värdelösa sångaren, den negern med rött hår i Kid Rocks video? När hon sjunge ser det ju ut som hon bajsar på sig.
Så fult, ta bort henne. Ingen vill väl se någon som gör en min som bajsar på sig, eller som just bajsar på sig???

under my umbrella

Finns jäääävligt många anledningar till varför sweden rock festival är två av de roligaste saker som hänt i mitt liv... den ena kallas 2007 och den andra 2008.
Och 2007 såg jag Aerosmith och stog längt fram. det va fan nästan som att pilla på Steven Tylers blixlås på byxorna, men ändå inte dra ner dom. SÅÅÅÅÅÅÅÅ nära var jag. Och detta är sanning. Finns massa bevis. (kallas fotografier, - sök på google.se om du inte fattar)
Och this one goes out 4 u babes (& some guys like not like other guys)
bara för denna är sjukt braaaa
http://www.youtube.com/watch?v=eEwjeEGId34

& I fucking loooooving it.

-
btw,
fick värsta söta responsen igår på ett sms av biokillen
o idag satt jag å tjöta me niklas på msn ;

Efter antal dialog..... =

annanicole säger:

man har ju hjärtat där & tror att allting kommer bli fint, varför är man lite feg bara....? man borde bara våga, I guess...

Niclas säger:

de tycker jag du ska .... helt rätt inställning ... go for it!!

Niclas säger:

åååå bliiii lycklig snälla, kära du!!

Niclas säger:

så sweet

annanicole säger:
har ju haft mina anledningar innan varför det inte varit så... men.. a new beginin

Niclas säger:finns säkert anledningar för å emot ... men vill man så gör man

annanicole säger:
o så blir det myspys braaa

Niclas säger:Precis ...

Niclas säger:å så levde de lyckliga i alla sina dagar ...

Niclas säger:e de inte så de ska sluta...

annanicole säger:det e så det ska bli bli va...?


-
btw, fick ett sjukt roligt snurrigt allmänt sms idag. "Du vet att du r an  ärntligen full...er eller (vad va det mer?) snuuuurrig om du skriver chammpklaaart , ......fan missat poängen"
det är såna konstiga meningslösa mess 
man kan le åt när man får för det är så maxat meningslös, men ändå personen som skicka det till den fattade att man själv skulle fatta hur jäkla konstig det va så man bara ler.  ringer man sen upp personen så kläcker den ur sig "haha trodde du jag va full en måndag eller?"! o sen är det liksom det som är det roliga.
När jag presenterar det på detta sätt blir det inte alls lika roligt som våran humor o man måste nog fatta det sjuka i våran humor....

any way, ska till stan snabbt o handla tomater o sen tbx & in i duschen o sen fixa frillan o så.


Hooked up..återkommande i mitt liv, allmänt

Idag är jag typ triggad som fan. Liksom på G. Har dock ett depp-problem som tar över en del i hjärnan, men jag har ju mitt mål för att det ska lösas och inte behöva kännas så.

Det är helt sjukt hur mysig faktiskt julen är, men ändå hur jag läääääääääängtar ihjäl mig själv till det ska bli vår&sommar igen. Som på våren så blir det smått solljus och lite värme. Och så blir man allmänt kär, på våren. I min mage växer liksom det massa fjärilar bara det blir vår. Kanske inte kär, utan mest väldigt lätt att bli lycklig. Ungefär som en gratis fylla. =) Nåja,,, ni fattar.
Man blir liksom lycklig av allt på våren. Att en liten grön växt plötsligt slår ut, att någon som är sjukt snygg säger hej (behövs dock inte en vår för det), eller ja egentligen ALLMÄNT allting är roligt och bra på våren.
Och inte nog med det, efter våren så kommer sommaren.

Minns tillbaka till denna sommaren, och shiiit, det var verkligen det roligaste sommaren jag haft på flera år. Så otroligt levande, så impulsiv... så helt underbar. Varje dag hade jag äkta leende, och ofta helt ärliga totala maxade asgarv också.
Även om jag kanske inte spenderade sommaren med de bästa människorna man kan välja, så kommer jag altid att minnas sommaren 2008. För jag hade så otroligt roligt. På ett äkta sätt.
Ska jag nu fixa detta tillsammans med en bra ekvation utav bra vänner också så är det det maximala ultimata.

Människor sätter lätt sina spår inom mig. Jag minns det och kommer ihåg. Jag kan värdera det som betydde något, allt från något litet till något större. Men där kan jag även vara hård, och inte acceptera något svek, utan istället har jag då bestämt mig för att då fan inte ta något mera skit.

-
Har hittat värdens absolut sötaste, fjantigaste, gulligaste kärleksförklaring , inne på youtube.
Den är liksom så satans gullig så typ får man den skickad till sig så måste man bara tycka den är tokgullig och bortse från att den är fjöntig... =)
Iaf hade jag valt den.
Så; älskar ni mig, så hitta nu denna o skicka den till mig, för jag ska lätt inte tycka den är fjöntig... =)
Tänker dock inte berätta vart den hittades inne på youtube.... (sök: BASSHAUNTER)
Oops.
thihiih.

Fan va cool jag är idag, har min blodgivare tröja på mig, helt svart med vit text "DUKTIG".
Hoppas jag var det idag, på provet.... =)

Provet klart =)

Ja, ber om ursäkt för mina jäkla dna-youtube videos jag la ut i natt..., men jag la dom där mest för jag själv skulle ha koll på vilka... sen blev det jättemånga och sen blev jag trött och ja... så därför...
any way.
Jag har precis skrivit klart mitt prov. Alltså, jag var sist ut... har skrivit i två och en halv timme!
Svarade jävligt grundligt på allt, utom en fråga. Den var helt jävla omöjlig.
Nu ska jag ha ett fett jävla , iaf VG plus på detta prov.

Kom i säng vid 2 tiden... var verkligen inte trött, men var nojig och längtade faktiskt efter att väl få gjort detta prov. Men istället för att lura mig själv till sömn så lyckades jag med att just ligga och tänka på ALLT, som jag skulle kunna tänka på när som helst annars, utom just när jag MÅSTE sova.
Allt från ; jag måste köpa tomtebloss, undrar om jag skulle färga mitt hår, var ska jag fira nyår, undrar varför Gynning skriver så i sin blogg egentligen, jag vill ha den rosa minidatorn, måste ta med min dator till halmstad på söndag, måste köpa något roligt spel till Wii:et, provet imorgon - vad fan var nu skillnaderna mellan meios och mitos?
Verkligen ALLT tänkte jag på, bara för att jag tänkte såhär "Nej, tänk inte!"

Sitter i datasalen på skolan nu, spelar lite technomusik från youtube. Är sjukt skönt att ha gjort klart detta prov. Längtar bara tills vi får tillbaka det...


Idag är det den 8de december och Stridhan fyller 33 år =)

Grattis Grattis =)
 Så fiiin =)


Den jobbiga delen om man vill bli biolog...

Som sagt, youtube ÄR det bästa som hänt internet.
Och typ den bästa sysselsättning jag har i mitt liv..... Ha ha! Inte riktigt, men jävligt hooked upp har jag blivit.

http://www.youtube.com/watch?v=qy8dk5iS1f0

http://www.youtube.com/watch?v=Nmm6Pgh6Kl4

http://www.youtube.com/watch?v=6kul4ybdOUc

http://se.youtube.com/watch?v=JgQrLWIJBtI

viktigt;

http://se.youtube.com/watch?v=D1_-mQS_FZ0

För er som vill se en rolig förklaring.... checka denna ut;

http://se.youtube.com/watch?v=frrJWds3knc

denna va döbra;
http://se.youtube.com/watch?v=iHF422aDh1o

http://se.youtube.com/watch?v=eaf4j19_3Zg

denna är jävligt bra
http://se.youtube.com/watch?v=3Or42SL1CjM

tålamod?

Jag har bestämt att resonera på ett smart sätt, och samtidigt öva på mitt tålamod (mitt är så jäkla dåligt, att jag nu ägnade typ 5 min på att komma på vad ordet var, för det...)
Nu var det så att datan på något sätt kopplade ner nätet för mig två gånger, så jag blev liksom bara DÖTRÖTT och verkligen SJUKT förbannad och allmänt supertrött.
Bestämmer mig då att istället för att tänka såhär "men på 1700talet hade de ju inga datorer och ville man skriva någon blogg då så fick man skriva dagbok, och ville man skriva till någon annan så fick man skriva ner ett brev och vänta i antal månader innan personen väl fick det levererat".
Så, på det sättet ska jag tänka. Det har jag bestämt mig. Och jag är maxat inne på själva grejen... JUST NU. Detta kommer jag att vakna helt utan med imorgon, och sitta i datasalen och pusta&stöna för att det tar någon extra sekund för datorn att ändra sida.
Jag kan helt enkelt inte lyckas skapa mig ett bra sätt att få tålamod.

Har suttit och pluggat ett tag till, mamma åkte mot skåne vid sju ikväll, då begav jag mig ut på en promenad för att få syre till hjärnan, för mera pluggande... och gick till Coop och tjuvläste lite skvallertidningar och köpte telefonkort.
Nu är det "Wallander-/Jokern" på fyran, spännande spännande.
Tycker dessa filmer är riktigt bra. Vet inte vad jag kommer tycka om de nya, och om jag väljer att se dom, nu när verken Ola R eller Johanna S kommer vara med.
Vi får se, helt enkelt.

Imorgon börjar nya tider för mig. Jag har mitt mål, och hårt, men bestämt ska jag ta mig dit.

Imorgon har jag dock också mitt biologiprov. Och så fyller ju faktiskt Stridh 33 år imorgon =)

youtube vinner mitt hjärta

Fan, youtube är lätt det bästa som hänt internet. Utan tvekan!
Hamnade in där idag också såklart, mest för att sitta och lyssna på en sjukt roligt klipp, sen ville mamma checka jonas glans klipp så vi fastnade framför datorn och har vikt oss själva av garv nu, under några klipp.

Jag har pluggat mest hela dagen, tills det var dags att käka middag. Kyckling, så gottis =)

Igår var det mest pluggande också, fast på eftermiddagen kom Mange och Elias över på en fika och traggestund. Elias tyckte han skulle hjälpa mig med att plugga, men det roligaste med det var förmodligen detta med att man kan få ha fina understrycknings pennor i olika färger, så han bad snällt om att få hjälpa sin faster att plugga... Nu har jag en vääääldigt färgglad biologibok.
Mange ringde senare på kvällen och berättade hur Elias stolt hade berättat för Mia att han minsann hade hjälpt mig att plugga =)
Mange ringde nyligen nu också, där han idag hade fått ta med sig Elias till affären för att köpa understrycknings pennor.. och nu hade banne mig Elias strykt under JÄTTEmycket i sina böcker....Och så går han runt och är stolt över att han ju börjat "plugga, precis som mamma och som Linn"
Thihi... sötunge.

Igår kväll kollade vi på Stjärnor på Is förståss.... spelade ingen roll vem utav dom två som vann, för de är så sjukt bra båda två, men jag hoppades väl på Marcus, och har ju sagt det ett bra tag nu... och visst han tog hem det och jäkligt bra gjort tycker jag =)
Igår kväll kollade vi även på denna dokumentären om Brittan på fyran.

Näää, nu får jag förflytta mig från soffan o datan o youtube o allt roligt till att gå och plugga inför provet imorgon.... har skrivit korsningsschema så det fan verkligen känns som allt går i kors i huvudet på mig....
Any way , imorgon ska jag fan skriva ett VG =)

Hoppas ni alla haft en fin helg och jag önskar er en god andra advent oxå =)

Btw, ikväll är det Erik och Mackan på sexan... ska inte missa, inte missa, inte missa.
De är fan sjukt bäst,

gimme more

Vill göra extensions nu. Vill ha massa massa massa lååååååååångt blont hår.

Ska slänga in mig själv i duschen för det har inte gjorts än idag.... fan va inte kvinnligt, egentligen.
mamma kommer väl hit om typ någon halv timme or something..
Nu sitter jag och spelar kid rocks videos...
två timmar kvar till Idol.
Go Alice 2 night, bruttan!!!!

Vart ska jag fira julafton detta år?
Hos pappa eller med hela min släkt hos min moster?


Sitter o snear på att jag fan ibland kan tänka så jäääävla mycket brudigt. helvete. helvete. helvete.

that´s hot

Hej på y ´all out there...
fredag idag, och eftersom jag inga lektioner på fredagar har, så kunde jag ju lätt sova läääänge idag, men det blev dock inte så ändå. Så jäkla typiskt.
Hamnade väl i säng runt 2 tiden i natt och vaknade pigg som en jäkla grek vid fem i sex imorse. Försökte lura och tvinga mig själv till att sova vidare. Tog ett tag, men sen somnade jag väl och vaknade sen av en otroligt hemsk mardröm om tjurfäktning i spanien. Så då blev jag så jäkla rädd att jag var tvungen och dra mig upp ur sängen och inse att detta hela var en hemsk dröm.

Any way, intog soffan för tvtittande sen. Sveriges vackraste kvinna var med hos Efter 10 med Malou, idag... nämligen Lila Lindholm, kocken. Så otroligt vacker.

Begav mig sen en runda på stan, köpte en mascara och gick in för att kolla inne på lagerhouse.
Så dagen har varit lugn. Nu väntar en helg av mycket pluggande, och ikväll kommer mamma upp hit till Halmstad. Och ikväll blir det Idol och imorgon Stjärnor på Is.
Åhhh spännande!!!

Btw, det är ju helg.... som betyder sötsaker.. så... varsegooood...

Lätt jag föder hans barn. Utan tvekan..... ;D


kaffe o julmysigheter

Häver i mig antal liter utav kaffe. Fan va bra jag gör kaffe... kontrar till daniel för typ några månader sen när jag gjorde mitt "citron-kaffe" det hade dock en jävligt bra logik i varför.. men jag pallar verkligen inte erkänna den pinsamma sanningen till varför jag lyckades med att fixa kaffe som smakade citron, varje gång... så jag skippar att berätta varför.
Daniel vet och därfr garvar han maxat för varje gång han påminns.... any way..

Tänker fortsätta med mitt kaffedrickande så här vid snart midnatt. Sitter och spelar julmusik genom youtube. Jaaaa... givetvis bölar jag sönder till Whams låt. LIKE ALWAYS. oh gud alltså.
Men sen finns det massa andra gråt-låtar också, och jag vill oxå dricka glögg o bränna tungan av mig, trycka upp snöbollar i huvudet, o mysa med att min  bror kommer utklädd till tomten även om vi inte ens har så små barn som tror på tomten, i släkten, o kalle anka.
nu föll jag någon tår till.
Jag diggar ju julen. Mysfaktor.
Btw.. vem firar nyår med mig?
fick en inbjudan idag... men däremot inte sagt vart jag ska hålla hus den 31 de.

något annat... Söker hjälp för jävligt torrt hår.. o ge mig inte tipset att byta schampoo ibland, för det gör jag döofta o jag vet oxå att det är bra tt göra inpackningar (dock har jag ju noll tålamod) men any way... har någon där ute ett fint tips för att mitt hår ska glänsa o sådär som det gör på reklamen så varsegod. och maxat tack från mig.

ska pimla vidare på mitt kaffe nu o lyssna på julmusik o sen inta sängen.

Btw;
Älskar min familj. Tack för att ni finns i mitt liv.

ang Kid Rock

Jag har ju i antal år varit lite små-hooked up på Kid Rock.
Jag erkänner att det finns många anledningar till det. Det började med för x-antal år sen att han gjorde en bra låt och såg jävligt snygg ut... sen valde jag istället att köpa hans skiva (för det gjorde man på den tiden) och insåg sen att en del av hans musik tyckte jag om, och sen gick tiden and I just diden´t give so much shit about it liksom, och så kom ju denna låt "Picture" med sheryl crow. HELT UNDERBAR LÅT. (Innan jag flyttade hemifrån så spelade jag den typ maxat och fick min mamma att också bli maxat hooked-up på denna fina text)
Any way... Kid rock har gjort många fina låtar (vilket man kanske inte tror)
andra pluspoäng han får är:
- Helt sjukt snygg
- Otroligt många tänkvärda låter/texter
- Han gifte sig med pamela

and he gives a shit.

Nu har han kläckt ur sig att Duffy ska akta sig för honom för han tänker göra henne gravid.
Man ställer sig ju frågan; VA FAN JAG DÅ????
Hade jag t ex fått möjligheten med Kid Rock så kanske jag skippat p-piller den dan.... =)
Detta skulle låta bra, men va fan jag har ju pstav i 3 år.. fett jag loosade där eller.
Any way... ska dränka mina sorger ang detta i kaffe nu.

C ya... I guess.

Vill poängtera;
jag har redan MIN kid rock... min karl i hjärtat. Men han har inte så långt hår, för det har jag lovat att raka bort nu i flera veckor... Undrar varför jag dragit ut på tiden.... (A)

Btw varför är det hästar som springer på tv? typ som är liksom på den tvn JAG har igång? fatta sjukt eller

I love Skipper 4ever

Sitter och kollar på "Du är vad du äter". Att jag ens sitter vid laptopen samtidigt är helt sjuuuuukt. Denna timma i veckan brukar vara den "Stör inte Linn-timmen". inget tekniskt (data eller mobil) är då påslagen utan verkligen tvärtom, helt off. Och om jag nu råkar spendera denna timmen med någon annan så får givetvis den människan sitta i totalt tystnad.
Varför jag skriver nu är för att det dock är reklam. Dock också ovanligt... men ändå.

Fan nu är reklamen slut.... hade en jävligt bra sak jag skulle skriva om, men typ fett missat den nu

inte jansson, men johnsson

Det vankas jul och alla traggar och ska trycka i sig Janssons frestelse... som enligt mig smakar röv... men det finns en annan variant... eller så låter det typ bara lika (och att denna faktiskt smakar gott och inte bajs) den kallas Johnssons frestelse men har säkert andra namn...
Denna är jäkligt enkel att göra, men smakar supergott... Ska nog be min kära mamma göra denna i helgen när hon kommer upp och jag ska spendera min helg med henne =)

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°. Bryn färsen i olja 2-3 min. Rör ner lök och vitlök och fräs ytterligare 1 min. Tillsätt salt, peppar, tomatpuré, kalvfond och vatten. Låt puttra ca 5 min.
2. Skala och skär potatisen i drygt 1/2 cm tjocka skivor.
3. Varva potatis och färsröra i en smord ugnsform.
4. Strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 30 min.

Maxat gottis!


ge det iaf 1 sekund, nej jag har inte tid

Jag är egentligen rätt smart... inte för att skryta och så... ha ha... men ibland är jag dock jävligt bra på att kläcka ur mig saker INNAN jag faktiskt iaf lagt mer än en halv sekund på att funderat över det. Detta hände nyligen, under biologin... Vi gick igenom en sammafattning utav det vi nu ska ha prov på, på måndag... och så snackade vi detta jäkla korsningsschema och anlag för olika saker... och så iaf visar det sig att en uppgift så kunde kombinationen vara KK, Kk, kk (man kan välja vilka olika bokstäver ju, och där den stora är dominant, just denna uppgift hade de bokstäverna) och så bara kläcker jag ur mig; "men då måste ju den ha tre föräldrar!!!" Smaaaaaart Linn.
När sen den där extra sekunden hade gått och att jag även fått de andra att garva maxat över mig..., så insåg jag iallafall hur det nu menades med uppgiften.
Vad lär man sig utav detta? Ta en liiiiiiiiten extra stund innan man knäcker ut sig. (Vilket jag i och för sig blivit mycket bättre på, men fortsätter ändå lära mig det bättre...)
*Hrmf*

Btw, är inne på Metros hemsida. Fråga; "har du någonsin skickat sms du ångrat?"
Liksom hallå. Och så blir jag jävligt förvånad att faktiskt 39% säger NEJ. Fan vilken jävla lögn. Har dock kommit fram till varför siffran skulle kunna vara så pass hög ändå. Min teori är enkel. De som aldrig ens har skickat ett sms/ inte kan det, har helt enkelt aldrig skickat ett sms de ångrar.
För alla vi som kan det, vet väldigt väl om att man har gjort det... vissa mera än andra.... Ni får själv gissa vilken grupp jag tillhör av dom två... *Harkel*
Btw, sluta tragga om IPRED lagen... in för alkolås på mobiler istället !!!
Jag sätter ner min fot och säger min åsikt! =)

jaha, så är det andra torsdagen av Aftonbladets "samla film"-torsdag, och nu är det ju Hitchkock filmerna. Tog mig en liten funderare, vilket också faktiskt bevisar att jag är så otroligt vuxen att jag kan tänka ekonomiskt.
Tanke; "Hmm... 69 kr för en film plus denna tidning (för väl typ 12 kr?)... i typ 12 veckor framöver.... Tjänar man något på det?"
Och då räknar jag INTE in att man KAN ladda ner. Utan surfade lugnt in på ginza.se för vetenskapens syfte.... och insåg ganska snart att, nääääää man tjänar inte på att köpa aftonbladet+filmen. Checka istället ginza.se och köp  the collection.
Men visst... Nog många som "går" på det. Faktiskt höll jag på att själv slänga ut dessa 69 kr förra torsdagen, och idag inne på Hemköp höll jag på med exakt samma idé.
Meeeen... som sagt, shiiiit va vuxen jag måste ha blivit som är så OTROLIGT ekonomisk!!!

Ikväll är det "Du är vad du äter", ett program som jag ju då aldrig missar. Plus att jaaa, fan hon är rolig och bra, Fröken Skipper. och efter det var det något jävligt intressant vetenskaps program jag skulle se... Shit måste ta reda på vilket det var, jag hade tänkt...

Nu är det officiellt helg för mig... men denna helg blir det bara plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg.... inför biologi provet.

Så sött ^^

http://www.youtube.com/watch?v=bMN8qo9eIA8&eurl=http://www.metro.se/se/article/2008/12/03/18/2926-45/walrus.htm?__noframe=1&feature=player_embedded

Jag har iaf kvinnliga lärare

Braa för att;
jag nyss läste min mail
& fy fan va lovely
Jag fick VG+ på mina 20 min
och... så fixade jag ju MVG Minus på mitt Historia B arbete...
jag vet att man fan inte skryter med ett "minus" men va fan jag måste glida en liiiiiiiiiten stund, medans jag dansar runt o lyssnar på min favorit schlager

Och en gång i framtiden, så kommer jag att kyssa livet

just watch and see

Uffe mannen, fan jag diggar dej ändå, mannen

Sitter och lyssnar på Lundell. Nu är det så att jag i flera, flera, flera år lyssnat på honom, tack vare min pappa och/ eller kanske också pga hans bästa vän är helt galen i Uffe-mannen.
Men kan man annat än att tycka om Lundell?
Medans jag satt och nu lyssnade och åter igen blev ännu mera frälst så kom efter en stund "Rialto" låten... och den får mig att maxat deppa. Jag blir så jävla manodeprissiv av den låten.
Så jag bytte låt, men tänkte på massa negativheter o problem i världen ändå. Så alltså.
LÖSNING?
Ät chips.
Nej.. det har jag dock inte sysslat med.. men stället så lyssnar jag på mera "kärlek-deppiga-men det finns ett hopp- och kärlek är helt jävla lovely"-låtar med Lundell.
Men nu har jag bestämt mig att lyssna på massa glad musik istället. Men först ska jag gråta vidare några tårar till "Sannah" med mister Uffe. För den är så jävla fin. Och nyår är ju snart.
Nu skrev han ju den till sin dotter, som typ borde tillhöra allmänbildning... Och därför har jag tänkt ut att jag ska kräva av min pappa att han också ska skriva en låt till mig som också spelas flera, flera, flera år senare...!!!

Nåja... på tal om nyår..
Ska jag erkänna en sån där sanning som fan alla brudar vill?

Man vill kyssa den man älskar på 12slaget. Okey, jag kan lätt säga "whatever" till det, bara jag får kyssa den jag älskar på alla andra timmar av dygnet under en lång framtid, men man kan inte förneka det.
För två år sen kysste jag Ström (han och Mange kommer allti vara de bästa vänner i mitt liv hittills) vid tolvslaget. Förra året firade jag 12 slaget med Brian.

Jag vet att det är fjöntigt, för det är alla andra timmar på årets kalender man vill fira och som har en betydelse. MEN VA FAN jag har då fan aldrig kysst mannen jag älskar vid 12 slaget.

Kanske detta året.... With my sweetiepie

Jävligt bra idé !

Värsta bra grejen ju! Fan va bra !

check it out;

http://www.metro.se/se/article/2008/12/03/00/1019-57/index.xml

 Åhhhh nostalgi !!!!

Inga snöänglar även detta år?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3906384.ab

Även om jag givetvis tycker det är otroligt mysigt med snö på (iaf julafton) så gör det mig absolut INGET ALLS att det verkar bli på detta viss... För mest hatar jag snö, när det blir kallt, slaskigt... Men vad jag dock kommer att sakna är ju just snö på julafton, att det lyser upp och så var det alldeles för på tok för läääänge sen jag gjorde snöänglar.
Men, utöver det så gnäller jag verkligen inte när jag läser sådana här nyheter.

Nja, ska väl bege mig iväg och fixa frukost.
Ha det bäst allihopa!!!

sweeties






Sjuuuuukt sött och roligt spel =)


20 min avklarade

Jag kan andas ut! Pust! Jag är klar med mina 20min "lektion"... Det flöt på bara bra, vi var en grupp på 5 pers idag. Först snackade en tjej om utrotningshotade djur&regnskog, sen en kille som snackade om hur man lastar lastbilar och sånt, sen en kille som snackade om brottsförebyggande medel (typ FRA och liknande) och sen var det jag som snackade om detta med DNA analys och de olika sjukdomar och liknande man kan erbjudas för att kolla sitt foster. Bl a så, i Genköping så 2005 hade de ett projektarbete där de erbjöd detta.
Nåja, så sen blev det en liten diskussion och ja, vi slutade nyss, och har hållt igång sen 10 i förmiddags. En intressant och trevlig lektion, fick ju veta massa nytt och olika ämnen hade vi alla ju.
Känns så jäkla skönt att jag fick gjort det idag!!! Höll på att tänka "nej men va fan, jag skjuter upp det till måndag" men jag fick dra mig själv i kragen och hoppa upp på cyklen och bege mig till skolan och få detta gjort.
Blir fan stolt över mig själv.

Denna vecka har jag typ inget kvar att göra. Eller jo en uppgift ska jag göra. Tar det imorgon.
Men från och med idag så ska jag endast spendera min tid med att plugga biologi, inför provet på måndag. Sen har jag prov på mitt egna arbete om förintelsen, på tisdag.
Så denna helg blir jag kvar i Halmstad, och mamma kommer upp på fredag kväll. Saknar min lilla mamma textil =)

Fan, det är onsdag... Inget alls på tv... Igår var det iallafall desperate housewife =)

Idag är jag väldigt fint klädd... jajamänsam. Blåa jeans, svarta sneakers, chockrosa mössa, rött linne med små hjärtan på, och ovanpå den en chockgrön tröja, och svart/silvrig glittrig sjal.
Snyggt... idag lyckades jag ^^

Btw så tackar jag fan gud för youtube... eftersom jag inte har några av mina cure skivor här i halmstad så kan jag tack vare youtube lyssna på dom ändå =)


wow jag kunde bestämma mig

Btw, så har jag länge nu lääääängtat efter att få tatuera min 7de tatuering.. men varit lite vimsig vilken jag verkligen viljat ha.
Så nu vet jag. Helt jävla bestämt. Och jag har tre stycken som jag verkligen vill göra. Och nästa tid som är bokad är typ den 21 februari hos Andys Tattoo här i halmstad. (den bokade jag när jag gjorde den förra, vilket var den 22maj detta året, så ni kan ju fatta vilken lång väntetid han har)
Nästa problem är nu vilken jag ska göra först.
Men ni får inte veta än hur de ser ut.... Ni får helt enkelt vänta. Nyfikna som galna greker, får ni helt enkelt vänta....!!! =) =) =)

nojig jävel

Nu har jag surfat runt o läst mera om DNA analys... jag tror jag ska sluta läsa nu. Annars kommer jag aldrig våga skaffa barn. Jag är ju en sån där nojig jävel.
Rädd för allt.
Så, ska skriva ut detta nu, hålla tummarna att det fixar sig imorgon.
Och bege mig mot lägenheten nu, och fixa lite frukost.. trots att biologin började 10 idag så kom jag ändå inte ur sängen fråns typ halv tio...
Ah, ska inom kicks och handla något fint nagellack också.

Ha en fin dag allihopa!

Kan kanske funka...

Har nyss haft biologi och otroligt tacksam, för nu ÄNTLIGEN har jag kommit fram till vad jag ska tjöta om i 20 min imorgon, samt att jag faktiskt får med en diskussion också! Och denna idéen kom då från vad vi talat om idag...
Nu läser vi ju genteknik, och DNA och så... och idag hade vi en stort snack angående detta med att man ju kan kolla upp massa anlag för olika sjukdomar och så hos fostret innan det födds...  risker...Och det är helt sjukt va mycket det finns att kolla upp, helt ärligt alltså.
Man kan alltså kolla upp; alkolism, cystisk fibrios, homosexualit, huntingtons chorea, kön, manodeprissivitet, sockersjuka, övervikt.
Och så delade vi ju upp i grupper, och så skulle vi snacka om vad vi skulle göra, om vi ville veta det, eller inte, om vi valt att göra abort... och liknande.
Så nu imorgon så ska jag allmänt snacka lite om DNA tänkte jag och sen ha denna diskussion, på mina 20min i Pedagogiskt Ledarskaps kursen.
Hoppas det kan bli något bra.

Läser att Iggy Pop kommer till Sverige i sommar. Vore nice att se han.

The Cure

Håller på att totalt knäcka mig själv maxat. Sitter och lyssna på RIX i mobilen..., och så snackades det ju nu om detta med barnnamnen... och så kommer det värsta knäppa namnet... och hon som var där nu, Alex, bara totaltgarvade och hon har så sjukt garv och härligt så jag bara knäckte mig själv... tur det bara sitter en snubbe till här inne i datasalen, jag bara brast ut i maxat asgarv!!!

Surfade in på tvplaneten.se för att se vad det är på tv 2night.. och ser att de liksom visar "Skrottnisse och hans vänner" på ettan nu...!!! Åh varför missar jag det? Minns att jag typ tittade på det när jag var liten. Den lille sura mysfarbrorn, Skrottnisse.
Blev dock glad att de fortfarande visar det!
Igår såg jag ett sjukt intressant program om hajar på discovery.
Och så hade MTV live-konsert med det superbraaaaaa bandet The Cure. Mysigt att titta på innan man dök ner i sängen med en bok.
Det bandet är så jävla bra. Lyssnade på de rätt mycket innan... borde nog börja med det igen.

tv sex

jahaaaaajaaa.... jag älskar ju filip o fredrik... de förgyller liksom hela livet... men de kanske gått lite för långt nu.... Nåja, det märker vi ikväll....
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article3889569.ab

OCH ikväll är det Weeds... inte missa, inte missa

news .. or something

Sitter vid datan o läser ihop lite nyheter inne på aftonbladet.se...
Blir förbannad när jag ser att de nu lägger ner undersökningen/letandet efter Jimmie som försvann, i Ludvika... Jag kan ju förstå att det nu gått över en vecka och att de kanske inte har möjlighet att fortsätta i all evighet, men ändå... Det är jävligt konstigt med att det finns knappa spår efter honom och vad som skulle kunna ha hänt...
Men vi lär väl få veta det inom snar framtid, och det hemska är ju att man får vara förberedd på att något hemskt verkligen har hänt. Tänker på hans familj och vänner... Känns som även om man verkligen inte vill att något ska ha hänt, så är det nog bättre när man väl fått veta vad som hänt...

På tal om andra nyheter idag... så är det ju saken om vad ens barn ska ha för namn... tydligen har detta uppmärksammas pga att många föräldrar inte anmäler till skatteverket...
Nåja... och nu är det ju inne (och har varit ett tag) med att döpa dom till allt dökonstigt... typ vindruva, äppel, gröna tröja, blå skor, tarzan... nåja... ni fattar principen... överdriver lite...
Checka annars in; http://www.aftonbladet.se/wendela/article3891924.ab
Själv är jag nog en jävla svensson som då iaf vet namnen jag tänkt... om jag nu någon gång skulle skaffa barn.... Och Nicole är ju självklart, på en liten tösabit, men sen gillar jag faktiskt Nicklas på om jag skulle få en son.
Men sen måste ju min karl också få vara med och bestämma... Eller så får jag som jag vill =) *Smile*

Any way... och så nu till något som män borde fatta (tycker iaf jag) eftersom det är så in i helvete jobbigt... och jag i flera år lidit av att ha PANIKONT i magen (kanske också pga att jag lider av IBS och magsår)
och det är ju så jävla pinsam att snacka om att ha problem med magen, men när man ligger där i plågor och knappt kan röra sig är det inte så jävla pinsamt längre
http://www.aftonbladet.se/wendela/article3401657.ab

any way, nu ska jag bege mig iväg o in på HM o kolla på fiiiiiina saker som skulle passa in på en önskelista =) Thihiii...

Allt har ett slut

Sådärja, en ny vecka har börjat och ungefär bara tre veckor kvar i skolan, och tre prov kvar. På onsdag är det dags för mina 20 minuters pratstund om vad som helst och helst ska vi sen ha några uppgifter som ska testas genom vad vi lärt ut om. Jag har fortfarande noll idéer, men snackade idag med en brud som går i samma kurs som jag och som gjorde sina 20min förra veckan, där hon berättade att det inte alls var så viktigt att ha några uppgifter att dela ut till de andra som tvingats lyssna i hela långa 20min... Så alltså, nu behöver jag bara komma på något som jag tycker är intressant och som jag tycker om och sen tragga fett mycket om det...
Så vad tycker jag om? Detta med att ha en hobby är jag ju jävligt kass på.
Any way, har nu exakt 48 timmar på mig att komma på något och typ förbredda mig.

Och med en ny vecka, betyder även att en helg har avklarats. Och dena  helg var lugn, kom hem i torsdags kväll, stod och tjötade ett tag på stationen och begav mig sen hem och slöade i soffan. I fredags dracks det lite, men kvällen gick jag till Stridh och satt där, kollade någon film. Stannade väl där praktiskt taget hela lördagen, spelade tvspel "little big planet", tog det allmänt lugnt. Och igår var det söndag begav mig hem till min lägenhet vid eftermiddagen, städade lite garderober och tittade sen på "ensam hemma" som visades på tv, och sen vid 19 tiden begav jag mig tillbaka till Halmstad.
Så helgen har varit lugn.
Rätt skönt =)

Btw så måste jag nämna Idol och Stjärnor på Is.
Att Johan nu väl åkte ut, är ju ingen vidare stor grej, tycker bara det är fruktansvärt sen förra veckans där Anna åkte ut, känns lite som ordningen där emellan var maxat fel. Men nåja, nu är det då banne mig Alice eller Kevin som ska ta hem detta spelet. Helst Alice, för jag tål verkligen inte Kevin. Han är duktig och bra, visst absolut, men han är så sliskig och bläää helt enkelt.
Ang Stjärnor på Is så åkte ju dock MY FAVORITE (som jag faktiskt har fallit för just pga detta program, innan tålde jag inte honom) Tony Irwing. Fan vilken otroligt härlig människa. Married me, please, liksom.
Och fortfarande så är Marcus Fagerwald så inihelvetes BRA!!! Hoppas han vinner, men annars kan väl den där sportfreaket lars frölander oxå få vinna.
Vilken av dom känns faktiskt helt okey.

Ja, det är spännande nu, men alla program jag ju tittat på börjar ju gå mot sitt slut, som sagt! Ensam mamma söker, är helt slut... och snart även Idol och Stjärnor på is.
Tacka fan för att "Våra värsta år" går på repriser och kommer fortsätta med det!!!!!!

Btw;
24 dar till Julafton =)

RSS 2.0