edie brickell saves a lot of nights

vände om till edie brickell - underbar.

blir ibland allmänt trött på mig själv. vill inte bara vara ngn beigejävla tråkig jävel, nu har jag aldrig fått höra att jag är det dock - men jag önskar att jag inte endast va någon som levde här och ville så jävla mycket utan att jag också ansträngde mig mycket mera. jag har tillexempel enda sen långt innan man valde gymnasieval (vilket är relativt länge sen) viljat vara konstnärlig av mig. mina underbara vänner målade, skulptulerade och var vackra och underbara.
jag begav mig till Linnéskolan på gymnasiet och snacket om den skolan va att man va så "jävla fin i kanten " - just för att man gick där. Jag trivdes på ett sätt jävligt bra där - på ett sätt inte.
Jag tror jag sitter i ngt sådant nu i mitt liv, fan jag är 22, - men ändå - vad man ska göra resten av livet?
Dra till spanien, england, - hela världen finns ju. och just det ska jag göra mitt liv.
jag ska inte bli ngn som bara skaffar barn för att slippa jobba och istället bara leva sitt liv på att suga kuk av sin man för att få pengar.
Nä - jag ska leva mitt liv och the world is mine.

efter slutet av juni så drar jag.

men jag önskar jag vore konstnärlig. inte endast privata tänkord på flertal A4-sidor som ingen ändå får läsa.

utveckling?

lets spend the night together

Värdelösa bloggerska. Kan det ha med att gör att hela mina tagenter är överkladdiga av alkohol som spillts, eller att jag helt enkelt gör annat i livet?
Nåja i veckan tog jag vaccin mot svininfluesan som jag verkligen tycker att man ska. Annars tycker jag helt enkelt man är dum i huvudet.
Jag har mått helt ok efter denna, föruom lite ont i armen, men som då fan inte gör mig ngt alls.

Och skolan, i köket går bara framåt och är så jävla roligt. I love it.

Igår kom pappa till Hässleholm och hämtade mig och Lalle runt 10 tiden och vi begav oss till Ikea, och hämtade några möbler. Pappa och Monica har avslutat sitt förhållande efter flera år och nu har pappa fått tag i en sådan otroligt fin lägenhet och flyttar därför ifrån deras hus.
Så igår var en heldag där, vi åkte dit, kolla runt, käka och sen tokshopping och framåt halv sju på kvällen begav vi oss hemåt - inom Mc donalds för lite krubb i magen (milkshake!) och sen hem och igår blev endast en kväll framför tvn och somnade i soffan.

Idag är det väl sådär.... sitter i min lägenhet, helt mörkt. Lyssnar på Cure. dricker lite vin. funderar om jag vill ut ikväll, det va jävligt länge sen. jag går knappt ut längre, det är mysigare med fina myskvällar med sin kära, samtidigt som jag just ikväll kommer på mig själv med att ut och tokskratta&tokdansa (just detta gör jag iof med min honeypie också men han är inte här ikväll ju)

ah, det blir väl lite vin&The Cure-dans i mina HelloKitty-mysbyxor och en armegröntröja med rosa fluffiga Playboy-bunnytofflor. För imorrn ska vi bege oss till Kristianstad igen och hjälpa pappa i hans nya schysta lägenhet.VOFFAR!

och.... kolla denna supersöta recept.....  http://kumpelsandra.blogg.se/2009/november/sesame-street-40-ar.html#comment

btw så kommer nog bild imorrn på vilken ny liten valp mamma textil o einar ska köpa =) och pappa är kanske inne på en golden.
jag behöver hund i mitt liv för då mår jag som allra bäst och jag har ju haft de två finaste som finns, men nu när jag tyvär inte har en hund i mitt  liv så är saknade otrolig. så nu kanske det blir både goldenbebis och tjiusivalp (kan inte stava det), och det vore ju praktiskt om det är mina föräldrar som skaffar varsin =)

MYSGOS!

hjärtat mår så bra av underbar kärlek

techno i högtalarna, vin i glaset - trevlig kväll på gång.
Igår var vi på Ikea, pappa, jag och Lalle.
Pappa flyttar in i sin fina nya  lägenhet nu snart och det skulle inhandlas lite nytt. jag fick en ny madrass, eftersom jag inte haft det innan utan just bara stommen.

och livet är bra nu, jag är förälskad så in i sjutton och det är bara underbart - för min darling är ju lika förälskad i mig! (snart 7 månader nu) =)

RSS 2.0