Bear-dream

Jag tror allt löser sig och blir bara bra...
det enda är det att kärlek är en svår sak....
Tycker massa om honom.

I natt hade jag en helt sjuk dröm.
Jag drömde att jag va ute i skogen och gick med två andra (vilka vet jag inte) och jag skulle upp för en backe som var helt rakt upp mot himmeln och där skulle jag dra mig själv upp, och på mig hade jag mina demonia skor.
Men då kom en av de andra personerna på att vi skulle ta den snea vägen istället, och då gjorde vi det, och där såg vi björn-bajskorvar, och vi frågade oss om vi skulle vända och vara rädda för björnen.
Men kom fram till att förmodligen var inte björnen där just då, så vi gick vidare, men i vårt spår kom där nya björn-bajskorvar hela tiden. (typ som hans och greta) och då ställde jag frågan "ser det nytt ut?" och då sa en av de andra "men är inte det björnen?" och pekade och visst stod den där borta och såg samtidigt oss och sprang, och de andra två sprang iväg medans jag bara ställde mig bakom ett träd.
Björnen ställde sig och luktade på mig men jag stod helt still och sen sprang han efter de andra.
Sen vet jag inte vad som hände med dom, men plöstligt låg jag själv i ett tält vid ett dike och dumt nog hade jag huvudet ute och sen kom ju björnen tillbaka och luktade på mig.
Och sen var det som om tältet var en ballong för björnen tryckte hål på den och asade med sig den (antagligen skulle den ha det som sitt hem) så där asades jag liggandes i den bakom björnen.
Tills en bil kommer och kör förbi mig och björnen, och då är det mange och mia som är ute och kör och mia fick se att jag låg i tältet som björnen drog runt på och det blev hysteri i bilen. (Björnen stod bara en meter ifrån men var liksom värsta snäll och de verkade ju uppenbarligen inte rädda för björnen, hallå konstigt)
och sen iallafall så la björnen mig och tältet i ett dike och sen... ringde min telefon och jag vaknade ur drömmen.

Vad frågar vi oss av detta?
Överlevde jag?
Så attans spännande!!

Det var alltså mycket bättre när mobiler inte fanns....!

Men ändå... det va ju darlingen som ringde =)

-
Och idag har jag varit på stan, betalt hyran, träffat mormor, och sen varit hemma och peter har varit här ett tag och hjälpt mig i köket.
Jag fick hans stora radiostyrda bilar igår =) =) =)
faaaaaaaan va roligt, jag blev värsta glad =)

Japp och nu ska jag snart ut till Paradiset och träffas där, fast först ska jag lyssna på massa glad musik.

Puss till sötisar.

en sommardag, I guess

I natt somnade jag som värsta Pippi Långstrump, alltså med fötterna på huvudkudden och huvudet där fötterna ska vara (eller ja, ungefär jag flyttade faktiskt en av mina kuddar till att vila huvudet på) detta gjorde jag dock endast för jag skulle lyssna på musiken jag har på datan genom mina enorma helt sjukt stora hörlurare (vilket gör att man inte kan sova/ ligga på sidan som jag typ alltid gör) och så låg jag där och lyssnade på massa bra musik, och tänkte på massa saker.
Japp och sen vaknade jag typ 8 imorse av någon udda musik och insåg att jag låg bredvid några hörlurar och tydligen så spelar något nytt spännande band intill mig, och ja då var det bara att gå upp och kolla min data och sen dess har jag nu suttit här.

Jag borde gå ut. Det är typ värsta sommaren ute. Och jag lovar att jag inte någon mera vinter någonsin ska gnälla över att jag önskar det vore sommar, för då får jag liksom visa att jag värderar sommaren. För datorer finns året runt i vårt kalla land, men sommar finns typ några dagar på året, så jag borde verkligen verkligen verkligen gå ut.
Man kanske till och med skulle kunna bli solbränd? Yeeaaah

Japp det ska jag göra... men typ först lyssna några gånger på denna låten.
Japp jag har sagt det förr, - jag älskar basshaunters musik =)
play now: "utan stjärnorna"
ojoojojojooj sååååå braaaaa!!!!

-
Jag försöker finna en anledning till varför han har gjort såhär. Men enda jag kommer fram till är att han är en jävla skitstövel och jag har tillräckligt med skinn på näsan att be sådana dra långt ifrån mitt liv.
Enda tragiska är att jag började lita på honom och ville vara hans vän.

skabblös i fingrarna

"det är som skabblös i fingertopparna"
Men hallå, så kan man ju inte säga?
Well, I quess.

Jag har kommit fram till det. Och nej jag är inte bara sådär "åh ingen kommer någonsin älska mig" för jag vet att jag egentligen är underbar att tycka om.
Men!
Jag har insett varför jag (även om jag "endast" är 21 år) fastnat för serier som "sex and the city" (Carrie... Oh my god, är vi tvillingar till själen eller?), och "Nynne" och "Bridget Jones".
Japp. Jag vet det.
Jag står där singel när jag är 30 år när alla mina killkompisar (för de är ju faktiskt de som är mina vänner, visst jag har väl tre-fyra tjejkompisar) har skaffat barn och är gifta och har haft sina svensexor som jag ju varit med på eftersom vi är så bra vänner och jag väl aldrig kommer gå på en möhippa i hela mitt liv, eftersom jag just alltid haft killkompisar.

Det är som en uppenbarelse.
Men ja, visst... Kanske mest Carrie-livet har jag haft.
Det är nog därför jag gråtit så massa till den serien.
Så mycket Mr.Big och Carrie han och jag egentligen haft.

Men Adrian är underbar, Adrian förvandlas till Mr.Big, fast ärligare och 110%kärlek.
I mina ögon har Mr.Big fått sin chans och Adrian är den man borde älska.

Både Mr.Big och Adrian är underbara män.
Jag har inte sett filmen än, och vet inte heller hur slutet av filmen i mitt liv blir.
Dock vet jag vem jag älskar.


Jag sitter och lyssnar på R.E.M med "nightswimming"- det sjuka är att jag minns en döromantiskt scen på "dawsons creek" till denna låten. (hatade det programmet men började kolla på det för typ 6 månader sen när det visade sitt 10 år senare repris) den va uppenbarligen säkert fjöntigt, men den va romantiskt, annars hade jag inte kommit ihåg den.


-
Imorgon ska jag gå hem till mamma och mormors lägenhet och hämta gnuttchi-pasta-creme fráise-och köttfärs - rätt för det har min söta mamma textil lagat till mig =) Hon är dock kvar i lägenheten i Halmstad med sitt tråkiga ryggskott =(

-
Nu ska jag låta som en jävla brud: Om du nu säger att du känner det du säger för mig, varför ringer du inte?

Get used 2 get hurt. Eller inte.
Bara jag som är jäääävla ensam.
Men kryper ihop i den gröna soffan med chips, dipp och någon film att somna till eller inte somna till och sen fastna vid datan igen.
Imorgon är det ju söndag. Jag HATAR söndagar.
-

Jag orkar inte äta chips eller dipp nu för nu vill jag bara lyssna mera på denna skivan ! Goodie.

Bye 4 now sweeties

5 år?

Oj... 5 år går jäkla snabbt....
Lilla Elias fyllde 5 i torsdags och firades idag =)

 Elias liiiiten kille

 Elias och faster Linn

 Mange och Elias

 Elias och hälsade på mig i Varberg, sötis killen =)


.... Och verkligen världens sötaste gosse!

Halmstad 2day

Lördag...
Åkte med mamma, Totte, och Emy till Halmstad, där vi skulle fira Elias som fyllde 5 år i torsdags =)
Träffade typ alla... mormor, einar, mia, mange, elias, liz, millan och Mange o Mia hade hyrt tornet vid Nissan (de bor precis där ändå) och så va vi där och Elias öppnade paket, sen åt vi typ kalkon&rostbiff&kassler med pastasallad o så och sen sjöng vi för 5åringen och sen fick han blåsa ut 5 ljus på tårtan =)

Han fick ju sin efterlängtade Donatelo turtles (han har blivit av med två av de likadana förut...) så den skulle ju lekas med, och jag berättade om mitt turtles och shrek - xbox spel som jag hade hemma så nu ska han absolut hem till faster Linn och spela jättemycket =)

Ja, och sen va vi en sväng hemma hos Mange, Mia och Elias och jag och Elias lekte lite med varsin turtles och sen skulle det brumas tillbaka till Skåneland... fick skjuts av Mias pappa, syster och morfar, så det va bra...

Enda jag gjort sen jag kom hem har varit att stirra på min telefon, putsat fönstrena, dammat fönsterhyllan, köpt tomater på Q8 och lyssnat på Billy Idol. (helt sjukt bra musik, btw!!)
Men visst vill jag träffa hjärtat mitt ikväll men jag har verkligen mest varit trött, både jag och Millan somnade i baksätet på väg till Skåne så jag är lagom trött ikväll.
men det är tillåtet att titta på sin mobil ändå =) Man kanske skulle få något sms av den man tycker om =)
*dream on*

Nåja... Men det har varit en jättefin dag och just nu efter jag skrivit detta så ska jag banne mig inta mitt xbox och spela spela spela.

Igår spelade jag tekken 5 och vann ju massa gånger =) (dock inte ALLA gångerna men det har sin anledningen, den va länge sen jag spelade just det spelet) men det va ju på ps3.

puss å glad lördag natt/kväll på er.

=( depp

Jaha en ny dag... har varit i stan... skulle få lön från sweden rock men inget hade hänt... började skicka sms till mina chefer som sket i att svara... efter tre timmar fick jag svar... så de bör iaf vara inne på måndag... idioter...

sen har jag mest städat och gjort en hårinpackning och annars så känns det som världens tråkigaste dag.
Emma ringde men jag orkade inte prata så mycket med henne.

Det känns hårt och jävla ledsamt att förlora den man vet inom sig att man verkligen älskar.

-
Imorgon åker jag till Halmstad... Elias ska ha sitt 5års kalas.
hemma på söndag igen...

nåja... bye 4 now

du är mera än kärlek i mina ögon

Jag vill verkligen bara ha dig och jag VET nu hur jävla mycket jag verkligen älskar dig. Det har alltid varit du, under alla åren.


It's been a long time since you left me
I didn't mean to make you cry
I didn't mean to disappoint you
I didn't mean to tell you lies
And after all that we have been through
Won't you let me tell you why?

One more try - I didn't know how much I loved you
One more try - Let me put my arms around you
Living all these lonely nights without you

Oh baby, can't we give it one more try?
It's been a long time since I kissed you
It always used to feel so good
And if you knew how much I missed you
You'd forgive me if you could
And now that we have found each other

Can't we give it one more try? (One more try)
One more try - I didn't know how much I loved you
One more try - Let me put my arms around you

Living all these lonely nights without you
Oh baby, can't we give it one more try?
And after all that we have been through
Won't you let me tell you why?
And now that we have found each other

Can't we give it one more try? (One more try)
One more try - I didn't know how much I loved you
One more try - Let me put my arms around you
Living all these lonely nights without you
Oh baby, can't we give it one more try?
Oh boy, you know I love you
I just want you to know
Our love I'll always treasure

So please just don't let me go


Nisse Hellberg konsert ikväll

Idag va det väl en rätt tråkig och ledsam förmiddag... Vill inte ha någon annan än honom och vet att jag verkligen älskar honom... Måste bara bli bättre på att visa det, om jag bara får chans till det...

-
Sen träffade jag pappa vid 3 tiden, körde en del bil och övade på backning runt hörn och parkeringar och sådant, vilket gick rätt bra...
Sen va vi en runda vid Finjasjön, och sen åkte vi till Peter i Tyringe och satte oss på restaurangen där och uteserveringen och åt mat och jag testade den "nya" sommar x-ider:n... Den fick absolut tummen upp.
Ja sen åkte vi mot Hovdala Slott och det var ju just för att vi skulle se Nisse Hellberg!!!!
Han är typ B Ä S T, och jag lyssnar ju alltid på honom ändå =)
Blev jätteglad att pappa ville bjuda med mig dit =)
Hade en jättetrevlig och bra kväll absolut =)
Konserten va verkligen bra. Nisse bakom mig =)

sveriges finaste dialekt

hahaha, jag kom just på att tänka på detta med min dialekt. för en dösöt brud tog ett uttryck som jag skrivit i ett inlägg nyligen.
inte konstigt att ingen i Arvika fattade vad jag sa.
Om man tänker efter.
Och nu snackade jag precis i telefon och sa "ja jag går snart ska bara dra på min bysalingarna"
men insåg att jag inte vet hur det stavas?

Min mammas man, Einar, har bott i stockholm typ alltid, men när han för cirka 15 år sen flyttade ner till skåne så fick han en "skånsk ordlista" med massa ord och dess betydelse.
Hur sjuuuuukt roligt är ju inte det?

Måste checka upp hur bysalingarna skrivs- (för er som inte hör eller vet ordet så betyder det alltså lätt "byxor")

friendship

Igår fick jag förresten en vänskapsring och det tyckte jag va dögulligt.
fast den är dömycket för stor för mitt finger, men det är tanken som räknas =)
Och jag har då aldrig fått någon ring av någon jag varit tillsammans med!!! dock är det bara två stycken men ändå.... =) *med glimten i ögonvrån*

crash boom bang

Allt detta har gjort mig jävligt ledsen inombords, och jag önskar bara att allt löser sig.
Och jag vill inget annat än att ha han i mitt liv.
Just nu är det en sorts jobbig period, men samtidigt har jag jävligt roligt under tiden ändå, så det är inte så att allt är skit men just den biten är det. Annars mår jag rätt bra med mig själv nu för tiden, och det känns skönt.

Undrar hur mitt liv ser ut när jag är 30 år?
Japp sådana saker kan man fundera över.

Nja måste byta kläder nu, ska väl ut snart, vädret lockar och hembyggdsparken lockar.
Glad söndag på alla er i cyperspace!

(lasagne is da shiiiiit, helvete va gott det är!)

när mobiler inte fanns

Jag tycker verkligen otroligt mycket om honom, men sanningen är kanske att jag är dökass på kärlek? Jag fattar fan inte varför.
Åh jag vill lita på honom, jag vill så jävla massa.

Just nu sitter jag och väntar på att min telefon ska ringa (och nej, det är inte så att jag bara sitter och väntar på att den SKA ringa, utan den ska faktiskt ringa för jag väntar på att personen ska ringa, så det så)
Varför lyssnar jag på Beyonce?
Det är ju liksom inte som Hardö är här.
*ler*

Nåja, är duschad och sminkad men mitt hår ser helt sjukt ut så jag måste fixa det annars lär jag känna mig döful typ.
Varför har jag inte långt blont tjockt hår?
Plattång is da shiiiiit 4 me alltså.

Ja igår va en trevlig kväll och vad göra vad göra vad göra idag? äsch det märker man väl sen.
just nu sitter jag iaf och lyssnar på britney. japp och jag skäms icke!
men alltså hallå, fatta hur bra "gimme more" låten är eller?
man bara "its britney, bitch" och ja det är bara döroligt för det är så drygt och britney är ju knas så why not?

nåja =)

meeehhhhhhhh riiiiiiiiiiing då!!! vänta vänta vänta.
jag känner mig som en brud som sitter och väntar på att killen ska ringa.
(ehh.. exakt så är det ju också... hrmf)

hahaha
fan va jag älskar livet och vad det innebär.


(va rädd om mig så lovar jag att finnas vid din sida för en lång framtid)

rosa bokhylla

Jag har fått den rosa söta bokhylla från Ikea av pappa =) =) =)
Vi var där igår och idag och han och monica hjälpt mig att sätta upp den.
Fatta va otroligt fiiiiint!
jag är typ döglad!svenska språket?

hahahhahhahhaha "tuffa tider" med gyllene tider sitter jag och lyssnar på nu..
hahahhaa, åh saknar min darling... minns du hur sjukt roligt vi hade åt den låten/videon?

mmm, har skjuts till kristianstad ikväll... men ska jag åka.... ja eller nej...?
hatar typ bussen hem vid 2 tiden där brudarna står bredvid mig och spyr i sina egna väskor. (Hallå liksom, drick inte så mycket då, dumma brud!)

nåja och så kom jag på hur jävla ordningsam jag egentligen är.
"Hej mitt namn är Linn, jag dammsugar min dammsugare"
alla: "Hej Linn"

ahh.. ni fattar.

det är ju värsta perry. (i Arvika snackar dom så och tydligen ska "perry" betyda att det är "jävligt bra", men inte vet jag säkert, för de hade grymt svårt att förstå en skåning, så jag sa till dom, STOLT SKÅNING som man är: "sluda tragga, hutta bollen för faen" = sluta snacka kasta bollen. de i Värmland är typ knaaaas)

life is great

Fan va underbart livet egentligen är. Om man bara öppnar ögonen =)
Tjohooo!!!

Överlevde Arvika

Hej hopp i tomteskogen!
Japp här är jag igen, efter ett par dagar...
Först var det ju då Arvika festivalen... denna gång sålde jag dock godisremmar och inte stod och stekte/gjorde hamburgare, vilket resulterade i att jag luktade sååå mycket bättre denna festival =)
Jag träffade sjukt trevliga folk, typ "grannarna" intill min godisvagn, värsta nice folket så efter dagarna då jag jobbat typ 15 timmar så var det fest inne hos dom.

Så festivalen va sjukt rolig! Även om jag jobbade. Sista kvällen, i lördags så hamnade vi inne på rave/trance huset och stod där och dansade och kletade in våra kroppar med sån där uv-ljus färg.
Helt sjukt roligt alltså =)

Ja, sen var det ju en hel dag på tåget för att ens kunna komma hemåt igen i söndags. Utan sömn och typ ingen mat på flera timmar, så jag var lagom trött och snurrig, men efter 12 timmars resande så kom jag iallafall till Halmstad där min kära mamma kom och hämtade en riktigt trött dotter...
Så sen blev det middag och sen rakt i säng. En riktigt säng! Inte luftmadrass i ett dumt tält...

Ja och sen stannade jag i Halmstad faktiskt tills i onsdags, och kom hem på kvällen.

Idag funderar jag på Kristiantad... eftersom det är festival där.. men får nog bli imorgon istället...

Igår hade jag en jättebra dag. Pappa kom och hämtade mig på förmiddagen och då åkte vi till Hästveda marknad och gick där någon timme, och pappa köpte en jättesöt tröja som är blå och det står "KRAMA MIG" på, typ värsta gullig.
Och efter det åkte vi till Lursjön och ja, halvt solade iallafall för som sagt vi bor i Sverige och då får man väldigt sällan sol.
Men badade gjorde jag =) två gånger och det va härligt!
Efter det åkte vi och handlade på Coop och sen var det en lugn kväll.
Hde en bra dag med min pappa =)

Japp... och nu lyssnar jag på massa massa massa bra musik och blir sjukt glad.
Saknar min darlingpussgurkahjärtegullissnuttis.

jippie!

Imorgon åker jag till Arvika festivalen =) =) =)

RSS 2.0