way 2 much -

det har varit en hel del i mitt liv den senaste tiden. allting inte negetivt för den delen, men en släng av det också, tråkigt.
jag hanterar det som jag hanterar det.
min pappa har opererat sitt hjärta, allt gick bra men sen fick han en stroke på det så mycket går jag med oro för min pappa.
samtidigt ska jag fixa skolan, det går bra jag pushar mig hårdare.
samtidigt har det varit aningens kärleksbråk som inte känns så jävla relativt mitt i allt annat men som påverkar ändå

nåja, Vi tar oss alla hela från tid och händelser , won´t we?

nu lyssnar jag på kalle baah. i helgen hanns det med mycket, fest hos lalle och vi var i kristianstad - jag köpte en fin brun linne inne på metal affären med en dödskalle på - köpte även madonnas nya greatest hits
& sen var vi hos mats i tyringe och hade en härlig kväll och jag blev totalt förälskad i hans lägenhet.
igår söndag - var det endast ligga på lalles soffa och sova, trötthet efter helg - käkade thaimat och finna timmar tillsammans.
nu väntar jag på att lalle ska komma upp.

glada nyheter:
ström har hört av sig, jag har inte hört ngt från han på över ett år. (vi har inte varit ovänner el ngt, utan det är på grund av något annat)

och jag har en ny tatuering. bild kan fixas snart

plus att jag ska uppdatera blogg oftare, promise, men ha förståelse för jag inte gjort det nu de senaste tiden


puss på er / Linn

snart en ny liten i mitt liv

Den 21:de , september. Nu var det ett år sen min lilla Sluggo fick lämna denna värld, min älskade lilla voffe. Jag saknar honom otroligt.
När jag nu sitter i min mammas famn, i lördags förmiddag och hon berättar att hon och Einar verkligen tänkt på detta, och de planerar att köpa en hund till mig. Jag får bara lova att verkligen ta fullt ansvar för den & vad annat kan jag tänka mig? Mamma är medveten om hur lycklig jag är när jag har min egna lille voffe, när jag har en hund i mitt liv. Enda sen jag föddes, då min morfar hade flertal hundar och vi tyvär inte kunde köpa en själv pga mina brödrars allergi så har hundar varit så mycket för mig.
Jag har så mycket kärlek att ge, där inne i hjärtat, men lyckas ge det till fel personer som jag släppt in i mitt liv, - för de jag väljer de väljer aldrig mig först, utan knarket är alltid nummer ett.
Jag älskar min familj så jävla mycket men sen finns de ju den där andra, utomstående - som man släpper in i sitt liv & älskar som "min man-kärlek".
Jag väljer fel killar, det är ingen  jävla hemlighet - det är mitt hjärta som blöder och värker det är jag som fäller alla miljarder tårar. Men dessa som nu varit i mitt liv på det sättet (3 pers) de väljer knarkknarkknark som nummer ett, medans jag själv sitter här och aldrig rört knark, aldrig rökt ett bloss på en vanlig cigg ens. jag kanske inte är Guds bästa barn, men knark tänker jag aldrig & har aldrig hört.
Nu är det iaf så att jag ska få min egen lilla hund. Och mamma har så rätt, - då har jag så mycket kärlek att ge och hon vet också hur otroligt lycklig jag blir av en liten voffe.

Jag har väldigt mycket kärlek att ge, i mitt hjärta, men jag skadas av att öppna mig för någon som inte ser vad jag har att ge.

 Jag&min första lilla voffe. (kolla inte frillan  på mig eller tänderna heller för den delen, jag va typ 5 här)

  Lille Sluggo, min lille snuttskrutt.

you got me twisted

Alldeles för mycket, mycket. Hänger inte riktigt med på detta hur man egentligen kan såra den man säger sig tycka så mycket om?

Och igår förmiddag, kom mamma upp. Jag grät som ett litet barn i min mammas varma famn, denna värld är så hemsk, människor skadar - jag skakar.

Efter ca två timmar i min trygga mammas famn & två hushållsrullar senare och x-antal spelade Thåström låtar så begav sig mamma, för de skulle iväg på semester en vecka nu. Jag slängde in mig i duschen, också ett bra ställe att skölja över sina tårar, spelade mera musik som inte precis framkallar glädje. Sminkade mig samtidigt som tårarna föll, och fixade sen kläder & gick ner och träffade Mats och vi begav oss till hans garage och traggade där ett tag och sen hem till mig några timmar.
Sen begav sig Mats hem och Stridh kom upp, vi drack lite och hade roligt&trevligt, sen somnade vi tillsammans.
Idag har det pluggats för imorgon är det prov i Livsmedelskunskap.


det är nästan så jag kan citera en fucking jävla backstreet boys låt & jag som alltid hatat dom och aldrig lyssnar på dom för de är så extremt pinsamma. men ändå, - Quit playing games (with my heart)
Undrar om du någonsin kommer fatta?

tårar

som hundra jävla knivar rätt i hjärtat. fan fan fan, kärlek

http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

vi har ju alla gjort det....

Vaknade vid halv åtta, slänge igång Frida Hyvönen:s skiva och återvände till sängen, sen ringde min äskling medans jag låg kvar och bara slöade bland kuddar och mysigt täcke.

Har nu kollat på nyhetsmorgon där Takida var med idag =)

Hittade värsta roliga grejen, check it out; http://www.tv4.se/1.1096220/2009/07/15/de_drapligaste_sms_missarna

i huvudet på Milefalk

* Faaaan va jag är sugen på konsert - big ones snackar vi då!

( I och för sig så kommer sweden rock biljetterna tydligen släppas aningens tidigare , och oh oh oh jag ska ha. Jag lider ju just av "ha-begär" iaf när det gäller Sweden Rock & allt annat jag vill ha.

* Jo, och så har det ju blivit , - vilket jag inte viljat erkänna - men dock - nu läser jag ju Livsmedelshygien och för massa år sen (när jag var typ 11 till 14/15 år) så hade jag extrema tvångstankar på att tvätta händerna och livrädd för bakterier. Sen blev jag liksom frisk (ja, det heter faktiskt så) men nu är jag fan där igen. Pga detta vi snackar om i skolan? Nu tvättas händerna frenetiskt och torkas, smörjs in och sen rör jag något och sen måste jag tvätta händerna igen, - och torrheten på händerna ger mig klåda.     Varför kan jag aldrig vara normal? (Vill inte hamna i det panikfyllda-ångest-hysterin EN gång till, det räckte med de åren)

 Dricker razberry med fläderblomssaft, lyssnar på gammal punk. Vill skicka ett kärlekssms men analyserar 2 much för att göra det. (BTW, vet ni hur jävla massa mikrobakterier det finns på en mobil?!)


don´t push me- 50

Lyssnar på 50Cent, - har massa tänk ikväll. Ikväll också.
Fan jag har ensamångest.
Det är väl konstigt detta med ensamhet? Jag har sånt verkligt behov av att vara ensam en del, men ibland är det verkligen inte bra för mig att vara ensam. Som ikväll, jag mår prima, lyssnar musik, pysslar hemma, men är också medveten om att timmarna kommer att ticka och jag är glad att jag inte har några lektioner imorgon.

Har lagt mina digitalcams-batterier på laddning, och - jag vet att jag sagt det förut - men nu ska jag fan börja plåta igen. Känns som BD typ inte kommer användas , men här inne iaf. För jag är fett avis på Kitty´s blogg ju ^^  www.djungeltrumman.blogg/se/kitty
Hon är döbra och lägger ut kul bilder. tror dock inte mitt liv är lika kul som hennes för då måste man ha mera caaaaaaaaaaash

ah jo så tänker jag väldigt mycket på nästa vecka. oro.


hallon = antidoxidant + alkohol?

28 de maj 2010 är dat dax!!! Sex and the city tvåan!! Fett mycket jag längtar!

Nåja, idag begav jag mig upp ur sängen runt halv sju, kollade på vakna med the voice som är helt sjukt bra (därför jag ibland kom försent till skolan när jag plugga i Halmstad....) och hade kramppanikont i magen men cyklade till skolan och började med Livsmedelshygien idag kl 8 och rast vid 10, hem en sväng, fortfarande jävligt ont i min jävla mage, tog egazil (min magmedicin) och sen tillbaka till skolan för Näringslära lektionen, och idag skulle tydligen våran ena lärare på möte som är två gånger per termin, så vi hade egentid från kl 13 idag.  Men eftersom jag hade så jävla ont, så begav jag mig faktiskt hemåt, inom Kvantum en sväng och handlade fläderblomssaft, och tvättmedel och sådant. Och sen hem, har åter igen gått igenom garderoben, eller garderoberna och hyllor, lådor, - jag har så jävla mycket kläder!!! Men bestämde mig för att helt sonika att tänka att de jag inte använt på länge bara hutta ner de i stora svarta sopsäckar och leverera ner till Pingstkyrkan. (Jag har väldigt mycket plagg jag inte ens använt ens 3 gånger som bara hänger och tar plats!!!) Efter det tog jag itu med att grovstäda mitt kök, eller ja, inte för jag har skitit där utan mest för att damma alla kokböcker jag fått sen jag började på Hotell och restaurang-linjen, - genom åren. Så nu ligger det ungefär ett 30 tal kokböcker på mitt köksgolv som jag ska glutta igenom imorgon.

Men ikväll, nu, sitter jag och lirar go 90tals musik. typ Aqua. (Läste att de ska göra comeback.... wow, nice) och samtidigt dricker jag lite baccardi razberry tillsammans med coca cola, för jag pallade inte gå ner till Q8 (som ligger precis nedanför mig) och handla sprite zero.

Imorgon är det ingen lektion, men jag ska plugga, ska ha prov på torsdag och även på måndag, men det på måndag ska pluggas inför hela helgen, så noll party 4 me alltså.

Cheers honeys.


RSS 2.0