big girls dont cry

That´s hot.
Spelar Thåströms nya- jag blir rätt sugen på längtan tills vi står där. Jag älskar att se honom live. Jag älskar Thåström också.
-
Vad gör ni? Jag har eftermiddags vilat en pyttestund och ätit broccolli.
-
Min lille valp är charmigt underbar- dock lite i "trots-åldern". Han skäller lite ibland - utav ingen anledning alls- då kommer han på sig själv med hur fjantigt det är- ,- sen ibland är han "mamma-kär" så det är inte kloooookt... Han är det finaste som finns,
-
blomman från vårt sovrum typ... dör?
vem tände lampan? (eftersom jag svoer sporadiskt så sover jag IBLAND på eftermiddagen- en 30 min)
Det sägs "väck inte björnen som sover.." det funkar inte på mig. Väck mig gärna så jag får någon att snacka med =) ( När jag sover snackar jag bara med mig själv och det känns schitofrein:int)
-
-
nu längtar jag tills" lillebrorsan" kalas på söndag. När sjuttsingen lyckades han bli 14 bast..? Nåja, - det ska ätas tårta och jag ska berätta om hur livet är "tio år senare" (höh... jag är ju 15 år äldre än honom... dock va jag inte alls lika tuff som han va - när jag va 14. Jag va hemma varje helg- spelade tvspel och dataspel- det va typ allt jag gjorde.)
-
Spelar Thåström. Men under tiden -älskar jag denna godingen: http://www.youtube.com/watch?v=E6sqA9QtV5I&ob=av2e
-
den spelade jag hela natten - under en av sweden rock- - det va innan jag& min karl blev tillsammans. Jag och BioKillen fick ett helt rum i en stooooor stuga här i Blekinge- och jag spelade denna låt varje gång jag försökte sova /alltså mellan rocken & alkoholen/
biokillen hatade mig när han försökte sova. Jag svarade med "men hallå jag är deppig!" han frågade varför "för vi kan inte gå in på festivalen nu"
"snälla Linn. sov. det är natt."
Jag: "Det stod på aftonbladets innelista att det är ute att sova"
-
då va kl typ 5 på morgonen.


värme

Jag fick sinne pga jag fixade ett inlägg som sen fixades bort. Jag klarar liksom inte utav sådana saker.
-
Det tar för mycket energi utav mig - när något jag gjort bara tas bort.
-
detta är ingen stor grej- men i mitt psyke - att leva med kontrollbegär- ger mig kaos. Ingen som själv inte lider utav det- kommer förstå.
-
Nu börjar jag om. KBT räddade mig- jag kan tipsen&knep:en och de ska nyttjas.
-
Harley tittar på 101 dalmatiner...
Han skällde lite på valparna... vi bara garvade.
Min nya ring =)
Jag städade lite boxar- hittade bl a brevet jag skrev till min morfar (Han va allt för mig) - det jag la i hand hand på visningen)
-
Jag hittade annat också. Toddes favorit-spel - faaaan va vi festat sönder dessa kortlekar och lärt känna varandra- ut och in- alla deltagare...
Haha ironi... jag fick en sådan precis som alla andra... dock hade jag inga kompisar under skoltiden. Jag va bara ful och mobbad.
Men min familj skrev i den.
Hittade en gammal hundbok.. söt =)
Hitade lite meninglös "wannabe-poesi" som dum 13åring jag va.
och så hittade jag mynt från spanien, kroatin, frankrike, danmark, grekland..
Och ett halsband från Italien. "That´s amooooore"
-
dagens bilder:

Lady gaga tröjan, min "Linn-Linn"-mössa och svarthårig. Jag lyssnar på Peter Lemarc och jag får inte nog utav hans röst&texter.
lila är snyggt.. svart är snyggt... palestina är alltid fint... men jag misslyckas...
titta inte åt sidan, blunda ta ett steg - du kan få allt som du önskar.
(låt mig höra den en sista gång. Le Marc kan. Åh han han.)
Utan ett ord vart hon borta.
-
-
Nää nu bjussar jag inte på mera traaaash, - jag och min underbara valp ska ut och trasha.. traaasha... nä då, - ska nog läsa lite eftermiddaggsbok och invänta husse.
ok. det blir lite mera Lemarc.


kramp

Jag vet jag inte har rättighet till detta. Men jag har noll tolleranns. Jag stisar så in i helvete nu. Jag hade allt inlgg klart. Nu har jag sinne så in i helvete. Nu är jag inte trevlig. Jag lider utav tvång och behöver stabilitet. Nu hamnade jag i kaos.

drömmar-

Alltså jag blir nästan trött utav mina drömmar...?
Jag vaknade vid halv ett tiden åt att jag hade så jäkla roligt och det va jag själv som hade varit den roliga- jag vaknade alltså av att jag skrattade.
Sen kom de andra drömmarna... jag drömde bl a att Natalie (min brors ex) och jag satt i sängen och målade naglarna innan "läggdags"... och hon bara kläckte ur sig: "Jag måste spy... faaan va jag mår illa- va fan jag har väl inte ätit något konstigt? Det va väl inte broccolli i maten igår?"
Då fick jag hypris- jag sa: "Faaaan har du maginfluensa?!" Då blev jag jätterädd och förbannad (Är jätterädd för maginfluenser) och sprang in till mamma Textil i hennes sovrum och fick panik över denna maginfluensa-incident. (Vilket har hänt på riktigt- dock ej ang maginfluenser- men andra nojor jag hade när jag hade som mest hypokondikeri)
-
I nästan dröm gick jag upp till mitt ex Tony och han inredde sin lägenhet maximalt.. han bad mig komma upp och då låg jag utanför min pappas gamla lägenhet och solade med grannarna. Jag hade ångest för jg va för fet så jag solade bortom grannarna, - då ropade Tony att jag skulle komma upp och kolla hans lägenhet.
Där uppe va allt som "lustiga huset"- ni vet sådana gångar- "labyrint-aktig", - jag mötte Andrés kompis Mattias där och hans bror (??) och sen sitter Tony under bordet- sönderslagen (det har också hänt på riktigt- inte med Mattias och hans bror- för de känner inte varnadra, men andra)
sen vet jag inte vad som hände, men jag gick ut och satt fast i trappuppgången med ett bilbälte- då började jag måla kubik-formade glasbitar, - med nagellack.
Sen såg jag en skärm - utav vad som händer i trappuppgången.
Då kommer hela Tonys lägenhet ut efter mig och ska leta upp mig och döda mig.
- Jag hinner springa ut och plötsligt är jag ute på Lilltorpet (Mamma Textils torp) , - jag gömmer mig bakom skogen och tittar liksom "ut" mot de som jagar mig- då ser jag pappas lägenhets gräsplats- där jag och grannarna låg och solade förut- och då springer de mot mina grannar och plötsligt ligger min pappa där och solar och dom skriker "vi tar en Milefalk!"
Jag ser min pappa lugnt liggandes där, ovetande och blir så rädd. Jag springer ut från mitt hemliga plats.
-
Sen äter jag stark sushi och gnäller på att hamburgaren smakar gurka, - men jag bestämmer mig för att inreda läppglans- "ivy"-paket... det blir neonfärger för jag har läst i en blogg att det är inne nu.
-
Allt detta händer i mina drömmar... detta va endast denna natt...

kassettband o "rulla ner fönsterna"-by myself... jag har världens coolaste mamma textil

Efter "snopp-tårts inlägget" är ni fortfarande här..? Haha...
-
Nja, jag drog till staden och trots kylan älskar jag solens strålar, och tror mig snaaaarast sitta ute just för "ute-sittandes "- skull, med någon vin flarra och jukebox på axlen... höhö... - jag menade ju boombox...
-med goa kassett bands inspelningar.
I love it, any way.
Mamma Textil kör fortfarande på det. Hon vägrar dvd-box & "sådana där knappar som rullar ner fönstret" - iaf i sin bil.
Allt annat är värsta hypade i hennes liv... men bilen står det written "forever 70,-80,and the 90´s on!"
-
Nåja inne i staden traskade jag och stod och snackade sönder en 30 min med bruttan inne på Glitter. Det blir liksom alltid så.
I love roliga smycken.
Fjäderhår-smycke, legobit-ring och kyss-läppar-ring senare va jag inte ens klar där inne, - men ändå tvungen att kila.
Inne på Vero Moda va det vita leggins för 10kr.
(Tänkte dom med svart kort kjol + mina nya second hand boots/med sko-smycken)
-
I nästa inlägg kommer lite bilder från dagarna som varit.
-
Förresten... Någon som vet vart bandet Shebang försvann??
Tror jag frågat de innan men inte säker..


snopp tårta... shit va omoget..

New York. Där va jag i natt. Och så beställde jag massa kilo rostbiff.
Drömmar är knasiga!
-
Gick upp vid 5 tiden, nu är det vakna med the voice. Har druckit te som en jävla kamel.
-
Idag är det den 30de Jan... då är det snart februari.... och snaaaaaart vår =)
Träffa nytt folk, sitta ute i parker, slippa kyla och bara genuint alla blir bara gladare! Mysigt.
Jag vet att många säger att vi knappt haft någon vinter, men jag är banne mig trött på mörker och kyla. Därför jag bl a vill åja utomlands. Plus att det verkar vara en liten down-period nu... så är det ju ibland.
-
Har jag visat bilderna på Miley Cirus - när hon firade sin boyfriends 19års dag? Trodde Miley hade lite skinn på näsan och inte såhär "billig"...?
Känns aningens sunkigt....?!

the weekend

Tjenamos!
Överlevt helgen? Det har vi, - men idag har det varit slö i soffan med tvn på. Och diskat och tvättat... blir plötsligt mycket mera av allt när huset är fullt..
Nåja, - vi festade och satte upp kök inne hos Benny i fredags. Sen åkte vi in till Companiet och såg Kaj Carlsson från Sinn Femm spela och hade trevligt. Blev några vanilla skys- raka vägen till levern =)
Igår va det lördags, lite dricka, tacos på kvällningen. Och kära MatsBästis ringde och berättade att han blivit farsa.. det blev en liten gosse.
Grattis Grattis!!
-
Hoppas som sagt eran helg varit bra, - nu slöas det lite till och imorgon är en ny vecka, med ny energi.
Puss på er.

could you be loved

gårdagens bilder...
det började lugnt o stilsamt inne hos Benny.. karlarna byggde hus och drack rum &cola. Jag drack vin och plåtade en katt...
Aslan (Bennys hund) va sugen på vin??
Aslan va lite hång.
det byggdes kök inne hos Benny. Här på bild visar min styvson sin rygg och min karl skäller på honom? Haha
Han skippade snickarbrallorna och körde mjukisbrallorna... åtminstonde innan utgången
Min karl visar ryggen, min styvson visar något som hänt på facebook och Benny räknar "snickeri"... =)
André.
Kärlek mellan min karl och min granne. Benny gillar att va "bakom" min man... hmrm...
André visade sin bakdel..
Älskling&Benny jobbade på. jag satt och pratade och drack lite vin. Min fot följde med i denna bild
Jag sa något i stil med "här ser lite ut som en byggarplats- ölburkar, skiftnycklar och en katt" - men attans vilket fiiiint kök Benny fått. Jag och darling want it too!
Min fina karl hamnade upp o ner...?
Undrar ifall benny är född 1965 och undrar om han inte alls dricker Jamaica rom utan istället HB med viloett tabletter i...? Vem vet inte du, vem vet inte jag... fråga stjärnorna om när... Plötsligt ringde Lisa Ekdahl till min hjärnbalk.
(det va väl hon som skrev / sjöng låten?)
Benny gav mig en prilla. Jag har inte snusat på över 5 år?  Jag kör hård-reklam för - GENERAL SNUS- FÖR DEN ÄR BÄST. Nu fick jag en "Granit-jävel" och mina läppar kändes som Hollywood fruarna skulle "die 4 my lips"
Mitt i allt byggande dracks det lite vin o violett-jamaica rom. Men go musik spelades. Man kan tro att Benny alltid lirar hardcore- men denna kväll blandade han med Carolina Af Ugglas. Och vi hamnade givetvis i en underbar dialog om denna fina kvinna. Hon är galet underbar. Benny är kär i henne.
Såhär ser min man ut nr han gör det jag kallar "kanin tänder" - just här ber jag honom om både kanin-tänder och "se sexig ut".
Ni vill ha min man. I know it.
-
Hihi..ja sen blev det ju en utgång också. Jag va alldeles för upptagen med drinkar och meningslösa ragg- jag pekade på min karl och körde den där "fånga in fisken"- brudgrejen. Sen fick vi massa gratis drinkar och män som gick hem med sin hand och älsklingen min fick ju pussa på Kaj Carlsson- från Sinnfem. Han spelade nämigen.
-
Jag vaknade imorse och jag bara tycker så mycket om mitt liv. Världens finaste karl. Världens finaste lilla valp. Världens underbaraste familj. Världens bästa jobb (som snart börjar igen- för er som inte vet- jag säsongsarbetar)
ahh jag är bara lycklig.

med en rosa stämpel på näven - ser både jag och min karl ut som en tacksam kväll?

Hallå i rutan bloggen och alla sötisar.
Jösses, - först lite vfin och köksinredning och sen krogen, drinkar, musik, taxi hit eller dit, inredning, klockan skvallrar om morgon och det är dags att tacka för en kul kväll/natt och vaknar intill min fina karl.
Livet är rätt gött.
Kvällens bilder kommer i nästa inlägg.
Kramar till alla söta!

fredag =)

Tjenamos bloggen.
Idag har varit lugn och chill dag, älskling jobbade en kort stund, - sen åkte vi och hämta André och sen på en roadtrip runt omkring här i blekinge =) Hahaha!
Nu har varit i staden och köpt en box vin och det bir min fredags dricka medans darling ska dricka rum och cola- nu ska vi in till Benny och karlarna ska bygga kök för fullt!
Ha en underbar fredag allihopa.
Puss Puss!!!

metaltown

Vilken grym lista!
För cirka 1600 kr... lätt jag vill dit =)

Jobbigt läge....?

Objuden gäst?

NU FÅR DET VARA NOG! Jag måste ringa polisen! Det har nämligen flyttat in en kvinna i smyg här hos oss!

Jag ser henne ibland när jag går förbi spegeln: Hon är fet och glåmig och ser sur ut. Hon har inte alls min smärta fulländade figur eller mitt charmiga leende.

Hon betalar ingen hyra så det minsta man kan begära är väl att hon städar lite. Men icke. Snarare tvärtom! Hon rör till det hela tiden och gömmer undan grejer så jag får gå och leta i timtal efter saker och ting.

Min mat är för det mesta uppäten när jag blir sugen på något gott. Och när jag känner att jag skulle vilja ha ett glas vin, ja då är det nästan tomt i vinboxen! Den som skulle räcka minst ett par veckor till! Klart att hon varit där också och snyltat :(

Det värsta är att jag tror att kärringen STJÄL också. Så fort jag fått in pengar på kontot så går det inte lång tid förrän det är tomt igen! Antagligen har hon hittat min bankomatkod och går där och nallar.

Men vet ni! I förra veckan skulle jag ta ett nytt passfoto och PRECIS när blixten avfyrades och fotot togs, tror ni inte att människan tränger sig in i fotoautomaten o sätter sig framför mig?! Nu får jag dras med det hemska fotot i mitt pass i åratal.

Nej, ha det så bra nu! Jag måste ringa polisen nu och anmäla det här så det blir som förr igen

oh lord- won´t you buy me a ...-MB?

Äsch jag skrv ett inlägg men det verkade mest va ord nerskrivna- logiken bakom orden fanns men jag placerar de kvar i skallebanken.
Jag vill ha fina rosor, ett tag i mitt liv hade jag vita liljor varje vecka hemma. det va vackert. jag gillade det. varje onsdag fick jag nya.
Blommor gör mig så jävla brudig. Jag tycker det är så vackert och jag blir glad av blommor. Jag tror jag reagerar precis som brudar på  film gör.
Jag ska sluta se film.
-
Vad hittar ni på denna kväll?
-
sovestund -igårkväll... Harley vägrade att vara med på foto...
kan läsa hans ord om, om, om, och om igen.
-
jag älskar min AL BUNDY. det finns ingen underbarare karl än han?
Peg är världens goaste brutta .
öööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Imorgon är det fredag. Jag längtar efter att åka en helg till Lilltorpet. Det är skönt för själen. Rogivande.
-
Kram till er där ute.

take a bow

Oh jag bara längtar. Det finns både positivt och negativt med att säsongsarbeta. -
Jag har den finaste arbetsplats som finns, - det negativa är att man saknar sina arbetskamrater och sin underbara chef.
Jag älskar känslan utav att arbeta - träffa alla goa glada människor.
Jag lääängtar efter alla fina.
-
Analysering:
2011.
- Sönderslagen, - lämna alla som vart fel, stick från stan, riktig kärlek, va rädd om varandra, sjukhet i familjen, bli faster till en ny fin, lite knäppa fester
-
är så sugen på en fin kväll med min fina. groder hoppar. kramar ges. ord är vackra.
jag har så mycket go minnen av att bara vara, bara vara rädd om varandra.

blondinbella - med skinn på rätt ställe. hon är underbar.

Det bara snöar och snöar... - Jag vill inte ha vinter nu. Jag vill ha sol och sommar och en sommarkropp - det bästa med höst och vinter är att man kan gömma sin kropp under stora kläder-
-
Kim Catrell har varit så jäkla duktig och ätit sig upp 9 kilo... wow grattis. Mat och alkohol gick hon upp av.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article12807849.ab
Grattis.
Dooh.
För en jävla roll?
Gäsp.
-
Tycker Blondinbella är grymt cool. Hon jobbar på att unga kvinnor ska må bra - fysiskt och psykist. Och så lägger hon ut denna:

med snuskiga hantverkare funkar inte ens snickarbrallor

Jag gluttar givetvis på Vakna med the voice - och Carina Berg - som jag älskar för hon är så jäkla flummig och underbar!
Hon va gäst idag. De snackade bl a om detta med att flytta till hus... och hantverkare... som ska "göra sitt jobb" men som liksom mest vill sitta och fika... "Höhöhöö är inte klockan fika dags?!"
Jag tycker detta är galet roligt.
Jag hade en snygg hantverkare... som kom och hjälpte mig när det va något pyssel i bostadsrätten.. Nåja... - på Vakna med the voice snackade de bl a om detta med att "dags för en fika" och på fredags eftermiddagen va det dags för "ska vi inte ha en öl?"
-
Vill man bli så pass vän med sin hantverkare?
Tror det va andra gången eller något sådant - när jag ringde min - då hade han hittat min blogg...? Ehh... sen har jag haft sådana som jobbar från andra företag, - där jag bl a hade en som kommenterade att mina bröst såg fina ut i det linnet jag bar...
Känns inte riktigt o.k- man öppnar ändå sitt hem för de ska in och göra jobbet- som kvinna vill man vara trygg... right?
-
Nåja... Ventillerade lite tankar sådär...
nu snart dags för dusch. Min kära är och jobbar.
Jag är sockersugen-chock wannabe. Skulle dö för cola nu. Och prinsesstårta. Och chips med dipp... Men icke- det går åt rätt håll nu så det ska fortsättas =) Miiiiinus- kanske ka dyka upp på beach 2012?

gynning

Jag är överkåt utav kärlek till underbara Carolina Gynning. Följt henne sen början och den bruttan är så otroligt go. Genuint undebar- med en släng utav humor. Blanda det med galenskap&kärlek.. - glöm inte galna skånskan och för sjuttsingen - glöm inte totalt asgarv.
Jag tänkte på detta häromdagen... varför skrattar man så -sådär galet lyckligt- alldelles för sällan? Man vänjer sig mer och mer med att le ibland...
-
Detta skriver Gynning - och jag finner det vackert. Hon är en konstnärssjäl ut i fingerspetsarna.

*

GENUSPERSPEKTIV-IN MY ASSHOLE

Jag måste säga att jag tyvärr lessnat på alla dessa kommentarer om att det inte e ok att göra flickrum ROSA. Att det är omodernt och att det skulle vara dåligt för min bebis att ha rosa runt sig som flicka, då skulle hon inte få välja själv? Jag trodde att det viktiga när man var liten var ett kärleksfullt och välkommnade hem, inte ett där KÖNSNEUTRAL ska stämplas i pannan på mitt nyfödda barn.

Lyssna nu bara en sekund mina damer, låt mig snälla få bestämma exakt själv vilken färg jag vill ha i min dotters rum när hon kommer till världen. Jag har bara varit snäll och gullig här på bloggen rätt länge nu men detta gör mig så jävla förbannad.

”Enligt er borde jag inreda flickrummet i brunt (könsneutral färg till MAX), Klä min flicka i svart, och döpa henne till Kim (ett könsneutralt namn, på det sättet kan hon växa upp och själv bestämma om hon vill vara flicka eller pojke. Så nöjda nu!”

Jag tycker att er debatt är omodern, detta tjatades det om när jag själv gick på dagis och det var 100 år sedan. Låt mig inreda hur fan jag vill, och lägg er inte i. Gå in och lägg era förnuftiga kommentarer på en annan sida, men bespara mig och mina riktiga läsare från ert trött


swim-swim

swim swim
-
kl är 4 eller 23.(nget av det- det är en grej bara..)
Swim-swim- fåglarna sjunger, - likaså dirty dancing. Våra enemy with within-- ja det sjunger också.
Frida Hyv-hyv och jag minns texter och värderbart. musik -texter-människor- ja det berör.

stod det i stjärnorna att jag skulle bli... - bli som jag?

Åh jag har så fin familj, - iblatnd bara tänker jag på de - och hur fina och underbara dom är. Att starta eget kan vem som helst göra- men jösses va duktiga de är.
Just nu är jag liiite seg och gluttade brorsans nystartade företag - denna helg. Min brorsa är så genuint underbar och han har all företagsamhet och kärlek i sig så glutta hans företag:
---> http://www.sjalenihelhet.com/Presentation.html
----> http://www.weendoos.com/
-
Min kära pappa startade Milefalks Friskvård och brorsan min har sin pumpfirma... Dags för mig att öppna eget?!
Pappas företag ligger dock nere nu, men det har sina anledningar.
-
Jag har ju i flertal år haft drömmen om att starta mitt eget. Va min egen chef. Läste entreprenörskap och företragsekonomi... och jag som hatar matte... jag fattar det inte. Finns ingen logik i matematik.
dagens bilder bjussas:
me and my sweetie. Jag går över eld för denna hund. Han är det finaste.
inte lätt att fånga kramkalas-bus på bild..
köpte lite hår, - häromdagen.
Harley gick ut i snön med sin kära matte ...
men då började han skälla på snön-igen.. sen skällde han på min kamera/mobil...
Sen åt han lite på ett löv och gillade inte snön...??
Älskar denna gossen. Finaste som finns.
Kommer aldrig någonsin låta något hända min fina Harley. Han värmer mitt hjärta varje dag.
Harley busar med ett löv..
Sen vek jag lite tvätt o kollade på en 80-tals film och blev fett avundsjuk på kläderna&frissorna.. det är inte för intet jag föddes på -80talet..?
Harley ville kolla 80-tals film o vika tvätt... eller är han en fotobög?
ta foto på min grabb.. - är lika med: inte lätt.
-
Nu lyssnar jag på min underbar Pink. Fan va hon är bra. Och ja jag vet- hon ggör ingen "riktig" musik (så som allt annat jag lyssnar på- Creedence, Janis, Elvis, Dolly, etc..etc.. pallar bara inte nu)

Puss och må bra- alla där ute. Va rädda om varandra!
Hellre en gammal uppäten ostsmörgås än en falsk "show-off".
-
Nu spelas Pink. Hon har skinn på näsan and I love her 4 that. Hon är nog den enda i mediabranchen jag fattar mig på.

snöstorm

Hej mitt vinterland!
Japp det snöar igen!
Och blondinbella åker till Miami och Kissie är i Thailand... jag är inte alls avundsjuk. I promise.
-
Har slögluttat på Panic Room, - minns att jag tyckte den va rätt bra när den kom, - men idag känns det... ehh- ja typ inte alls sådär bra:ig som jag tyckte förr.
-
Jag glider som sagt dagligen in på nya bloggar... detta med dagens outfit och dagens middag/frukost/lunch har jag aldrig fattat mig på.
Vem fan bryr sig va du äter? (Ja visst jag har lagt ut broccolli-bilder...)
och hur någon annan klär sig, - who gives a shit? Visst kul med inspiration - men är det inte lättare att hitta sin egen stil och köra utifrån den?
-
Förresten - jag har glömt att berätta om hur min lille Harley reagerade på snön... logiskt sätt va det första gången han såg den på riktigt förra veckan... han skällde på den och försökte äta snöflingorna... Åh min gosse är så söt!!!

walk in the past

min ströööööm--- vrldens goaste vän!

Letade e
fter ett fot (det gjorde jag redan i förra inlägget) - dock hittade jag inlägg och bilder sen 2007.. från januari .. här kommer lite gamla goa bilder från då!
-
Miiiin Maaange - vi va bästa vänner-umgicks varje dag i flera år.. sen drog han en sväng till USA .. attans.
Finasre vn r han finns inte!
Malin o jag testade sexställningar.. jag försökte sova fast  jag hade en snygg blond brud ovanpå mig??
nu ser ni hur tråkig jag är... jag bara kollar på al bundy
-
min fina vn. Glömmer aldrig dig. Sven. Han finns inte fysiskt längre- men han finns alltid.
jag fyllde 20 o min voffe kramade om mig. Sluggo.
jag o Janne (mitt ex) valde roliga tröjor...
laxen o jag innan utgång... paaaartaj!!!
Hardö --- fina underbara vän. Han hatar min ångest när jag sjunger mitt i natten- han blonderade till och med sig för att vi skulle vara BEST FRIENDS FOREVER... HAHA...
fina hardö.
ibland tränade jag ju också... haha... och så hade jag blonda lååånga extensions.
jag lärde mig lite gitarr under 2 år i halmstad
jag o Texas. Så underbar !
Texas!
-
nu hittar jag inte mera bilder.. eller jajo det gör jag.. fnittrar lite. Minns. Livet är rätt underbart.

wish you were here

Jag lyssnar på Sissel. Ni som vet. Sissel. Min morfar va allt för mig. Nr han gick bort då försvann så mycket utav mig.
Min morfar va allt för mig och han vet hur jag lskade honom och alla mina voffisar- jag tror det måste vart ödet att jag fick Jäger. Världens finaste drever. Världens finaste. Min. Född och död på samma datum som min morfar. Älskar den hunden.
Han va den enda vän jag hade, och jag satt med honom varje helg-flera timmar . på vår lilla sten. Vi pratade om nagellack, - att han aldrig fick lämna mig- ibland pratade vi om mormors köttbullar. Han kommer alltd varar mitt underarbaraste. Oftast pratade vi inte, - jag bara satt dr. På denna sten som min morfar (som betytt allt för mig) - fixat- där satt vi. i timmar. Jag minns det och värderar det.

wish i was born in da 70´s

Jag-Linn Milefalk-
Jag är ingen ni skall vilja vara.
Det va inte coolt att jag klädde mig annorlunda,- pratade annorlunda, - ;- inget jag har gjort är på något sätt coolt. Jag försökte bara vara jag.
Och jag är så tacksam och glad för att jag har haft de finaste ,- runt mig/nära mig.
-
whatever- nu ska jag läsa lite bok, - god natt.

don´t call me

Jag jobbar jag jobbar jag jobbar-
räddad
det värsta som finns med en som lider av ätstörningar -är - när man ger sig hän till någon annan.
Detta är första gången på riktighet jag gör det  utan det är familjärt- men personen i fråga förstår inte
-
jag kämpar varje dag. jag kör ingen snyft-historia. jag vill inte dö i anorexi jag vill inte ge upp i bulemin. jag vill leva. jag älskar min familj- mina brödrar och brorssöner, - min mamma textil, pappa, einar. jag ger inte upp.
-
jag tänker heller aldrig svika de som sviket och sårat mig. må jag dö som en Milefalk - men må jag va en god människa.
you fucking wish you was as perfect as me.

hår kan vara intressant även ifall man känner man har världens tråkigaste!

Jaha... Kissie är i Thailand, Blondinbella åker överallt-alltid, Kenza kom nyss hem efter lång semester i bl a Kapstaden... Jaha, - hallå jag är också brud och bloggar!
Ge mig en resa eller massa pengar så kan jag åka med min darling.
Då kan vi turista oss, bada i vaaaaarmt vatten, slappa vid stranden, träffa knasiga människor och festa bort nätter. Och bli solbrända och hitta på egna danser till musik..
-
Jag har iaf idag vart inne i staden.. skitkallt som sagt. På Pressbyrån skriker alla kvällstidningar om denna jävla ryss-kylan och minus 30 grader...
Jävligt konstigt- jag som sagt ligger på värsta schysta stranden , med en rosa drink, i solen,  intill min darling (han ligger förmodligen och klämmer på mina tuttar och har en öl i näven).... Nåja... - in my dreams...

-
Nåja, traskade lite grann där inne. Inne på H&M hittade jag för ovanligthetens skull inget vidare, - stod och fördrev typ 20 min bland sminket... som vanligt. Har sjukt mycket smink hemma men ändå fastnat jag i affärerna.
Hittade mina favorit-glans-leggins inne på Lindex på rean, - fanns bara ett par XS kvar... dom är sååå snygga och de andra paret har jag använt flittigt, - köpte de innan jul.
Inne på Glitter köpte jag en svart hår/smycke.. Ni vet sån man sätter dit för att se ut som man har mera hår?
Jag har fruktanstvärt tunt hår så att sätta dit sådana med lite andra färger... - är helt ok. Känns lite wannabe-punk, - men inte menat så.
Bara bli lite coolare... vill ju helst ha riktiga extensions igen... lååååånga... blooonda...
(kostar dock 6500kr... och jag har väl ungefär lagt en 35000-40000 redan på just det...- denna versionen är mera kreativ och billigare!)



puss på er gullesnuttar

Lyssnar på underbara radiokanalen Bandit rock =)
Go musik. Har duschat och sminkat mig, med hög volym på!
Drömmer mig bort till underbara festivaler...!
-
Vet ni att idag (24 de jan) sägs vara årets fattigaste dag? Alltså att det är dagen på året då folk är mest fattiga.... Jobbigt läge.
-
Jag funderar på att åka till staden. Idag är jag glad och vill ut i solen, trots det är svinkallt.
Vad hittar ni på?
Älskar henne!

mö gnäll kids!

Tjofadderaaaa alla sötarna som finnes där ute!
Hur är läget?!
Igår hade jag en riktigt off dag... degig i skallen, - alla hjärnspöken kalasade inne i mig. Usch.
-
Idag mår jag bättre, - vi gick upp vid halv sex tiden. Älskling är på jobbet nu, jag har druckit cola&kaffe och ätit havregrynsgröt. Så gott och man mår bra av det.
Jag tänkte glutta klart Vakna med the voice och sen dusch och smink.
-
Glider ju runt på olika bloggar, hittar några nya varje dag. Blir nästan surprized varje gång när jag ser hur många 13-15 åringar bloggar... Hmm... känns aningens skumt?
De skriver "mode-bloggar", lägger ut bilder på "outfit-of the day" och liknande..
Och alla problem de har.
Alltså seriöst, - visst man växer upp och allt... men egentligen, - hur attans bra hade man inte det i den åldern egentligen? Pengar fick man av föräldrarna, man betalade inget hemma, - mat, kläder, etc. Man hade inga räkningar att svära över.
Man gick i skolan , där man träffade sina kompisar (om man hade några- vilket jag dock inte hade fråns högstadiet, men ändå) och jaa.. ni förstår.
-
Sen blir man vuxen.
Allt kostar pengar, räkningar kommer, hyror&el ska betalas, man ska äta, man ska jobba, -.... så snälla rara 15åringar... Gnäll inte... Inte över sådant iallafall... Jag hatar att läsa era inlägg om hur jävla jobbig storasyster ni har, - att eran farsa är snål, att ni måste upp vid 7 för att bege sig till skolan...
Bla bla!!
Tänk på de som inte har något hem, inte får gå i skolan? Inte har värme? Inte har friskt vatten från kranen?
Ah blev lite moralpredikan såhär på tisdags förmiddagen.

en sådan dag

Dooh... bara en sån sväng av bara feeling totaly bad.
Jobbiga tankar.
Fyller min hjärna med massa bilder. Wish I was beautiful, - not looking like this...
Är bara verkligen en sådan dag. Psyket är verkligen inte ens bästa vän.
Önskar fan man hade lite jävla "blondinbella" i sig, - och kunde skippa att ödsla negativ energi på att må dåligt och istället se det bra och lägga positiv energi på det.
Jag har alltid rätt bra självförtoende angående mig som människa/person/vem jag är, - det är det där "andra" som faller kaos i hjärnbalken.
Kaos, tryck ner.
Gillar inte alls det. Det tar verkligen energi.
Inte min kropp, men bilden talar för detta inlägg

kapten röd lätt värt det.

Ser på reprisen utav P3 Guld galan, på SVT1.
Såg nyss Kapten Röd:s - Björn Nilsson:s tal... Så jäkla nice att han tog hem guldmicken och årets artist.
Superkul och jättegrattis så klart =)
Goooo musik!
-
Sitter och tänker lite på André (Darlings son) har fick en golfklubba i ögat och blev misshandlat igår morse... så opererades imorse i Malmö. Hoppas synen ska klara sig.
Fruktansvärt det som hände... dock inte hans eget fel, - så fucked up när folk får tag i fel folk... right?!
-
Usch, hatar våld!

helgens bilder =)

I helgen va jag som sagt i Halmstad, för en helg med mamma Textil.
-
Köpte nytt silverschampoo... Braaa...
Lördags morgon började med att jag vaknade och kollade på Dr Mugg.. haha... Markoolio är bäst!
Spännande...!
Han är så jäkla rolig...

Efter lite "bajs-humor" så fick morgonen börja...
dags för en runda på staden..
Vi åkte bl a till Amnesty och jag hittade coola boots med sko-smycke på... skitbra till SRF i sommar =) Kostade endast 25kr!
Helt nice!
Jättefin palestinasjal för 15kr! (Har åkt en sväng i tvättmaskinen nu, givetvis!)
Där va fullt av saker.. stoooor lokal.. och massor av grisar...
Och ännu mera... alla som har gris-fetish och samlar på grisar... - åk till Amnesty i Halmstad.. för välgörenhet också, så det är attans bra!
-
Efter Amnesty blev det snökaos och det blev "vanliga" affrer inne i stan..
På min favorit-skoaffär hittade jag dessa "Robyn-"style skorna... Dna. kostade runt 700lappen men kom dit två min innan de ställde så hann inte bestämma mig eller testa... nu ångrar jag det gryyyymt. Fett coola!
Köpte rosa och grå-leopard leggins, på Gina. 20kr st.
På Cubus blev det "Ta 5 för 100kr!" snygga smycken!
Leopard legging på H&M för 99kr.. Jag ser ut att vara 15 här eller något.. ahha
Textil och jag osminkade innan shoppingturen.
Köpte kjol för 50 kr på H&M (här är också mina nya leggins!)
Nice =)
-
Sen åkte vi till Lisbeth på middag. Träffade brorsan Mange, Mia och Elias.
Elias min brorson lirar tvspel.
En av faster Linns tre grabbar!
Sötis!
Spela tvspel.. of course...
Lego star wars!!!!
Heeeeelt inne i spelet...
Lisbets nya lägenhet, centrallt i Halmstad. Helt ok utsikt =)
Elias lekte med foto... och gjorde om en bild på mig... han lovade att han skulle göra mig- jag citerar- "skit snygg" - detta blev resultatet... (märk dock - han har gett mig muskler!!)
I trappuppgången hos Lisbet fanns det en dörr hos en av hennes grannar... tyckte den va galet söt... detta va lördags sen kväll-kanske någon fixat det så personen som bor där inne får se det morgon efter?
-
Igår. söndag. Morgonpromenad precis vid havet bor ju mamma Textil. Vi hälsade också på hennes granne, en välkänd konstnär/skulptör.
Hans lilla ataljé.
upp och ner vänt hav... haha

mamma Textil!
Jag började garva åt måsarna... undrar om de har varit väldans förvirrade här? Kolla hur de har gått? Som jag i fyllan.... ehhh...

Igår eftermiddag så pysslade vi =)
lite material...

Textil pysslade boxar, med sitt typiska änglar-motiv =)
såå kul =)
jag gjorde bl a massa kort =)

-
Nu blir det film med Jim Belush, - Curly Sue.
Den går nu på tv1000 family.
Har druckit kaffe så urinblåsan känns som jag borde vara en kamel.
Puss så länge, hörs senare.

alkohol&gravid?

Sitter och gluttar på sista timmen men Vakna med the voice.
Dricker kaffe och darling har nyss dragit till jobbet.
Känns lite skönt att vara hemma, sova med min darling =)
-
Läste inne på aftonbladet att det visar sig att alkohol nu bevisligen skadar fostret under graviditeten... men hallå, - jag fattar liksom inte ens vem som skulle vilja dricka ens när man är gravid?
Det står att två snapsar/per i veckan, ökar risken med missfall med 50%... Men vem fan skulle dricka två shots i veckan med bebis i mage?
Ja jo det finns de som dricker under tiden... men... usch... och fy!
Btw... undrar ifall denna bild är en reklamaffisch för något ölmärke...? Kan det vara så pass?

miss me, honeypies?

Hallå sweetiepies!!!
Hoppas ni inte svikt mig över helgen...?
Min helg har varit riktigt bra!
Kom till Hässleholm i fredags eftermiddag, träffade same old people... well, well... Trevligt en stund.
Nåja, sen blev det frissan!
Hade aningens slitet hår ... tyvär är jag ingen brud med långt tjockt hår...
Nåja,
sen blev det brumbrum-bil till Halmstad.
Helg med mamma Textil =)
Vi tuggade lite go fiskrätt och gluttade tv och snackade, mysigt.
I lördags blev det sen frukost, sen dags att göra av med cash i staden.
Kvällen va vi hos Lisbeth och brorsan, Mia och Elias kom också. Tuggade riktigt god middag och såg hennes nya lägenhet... Hamnade på "Vill ha"-listan , - utan tvekan!!
Idag va det sen frukost... sen promenad nere vid havet (havet ligger precis nedanför deras hus) och så besökte vi mamma textils och Einars granne, - en världkänd konstnär/skulptör.
I eftermiddag har vi pysslat !
Nu är jag hemma , älskling hämtade mig innan ikväll.
Nu sitter han och irriterar sig på en dator här hemma, jag sitter här inne med Pierré och Alexia och gluttar på Mamma Mia - filmen, som visas på tvn.
-
Imorgon bjussar jag på helgens bilder... så glid in på min blogg imorgon förmiddag =)

fb nörd... never ever

Duschad och sminkad... känner mig så jäkla blek. Vill bara vara "greklands"-solbränd... då är jag sjuuuukt snygg =)
-
Håller på att småpacka lite, har pysslat lite med min facebook... Ja ni hörde rätt... Oh, va sjutton ska jag göra där?! Nåja, stämmer ju faktiskt att man catchar upp med lite old friends.... vilket ju givetvis är attans kul =)
-
Blir tåget från Karlshamn till Hässleholm, -till frissan och sen åka till mamma Textil i Halmstad.
-
Lirar go musik... fredags känsla maximalt.

blir bingen nu, natti natti sweeties !

Gamla goa Norran - Norra Skåne... Jajamänsan, en notis jag läste nyss... --->
http://www.nsk.se/article/20120119/HASSLEHOLM/701199933/1163/-/snattade-pa-systembolaget
Undrar ifall det kan va någon gammal vän i stan....?

-
Läser också inne på aftonbladet om en kvinna, - där en galen man kommit för att döda henne, ällt tändvätska över henne , men förnekar det med att han skulle fixa städningen och råkat komma på henne... bara det är sjukt, - men sen är det också så att hon inte får bo kvar där pga att hyrekontraktet förfaller ifall lägenheten brinns ner... Känns som om denna kvinna har haft tillräckligt jobbigt, och inte behövder det också....?!
--->
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14237218.ab
-
Det finns så sjuka människor i denna sjuka värld. Kan inte folk bara vara snälla och harmoniska mot varandra? Slå in lite djävla buddhism och hinduism i skallebanken på folk!
-
Funderar på att dyka ner i bingen tidigt denna kväll. Läsa lite. Imorgon blir det en sväng till Hässleholm och därifrån till Halmstad över helgen. Kommer bli trevligt!

detta med kändiskvinnornas vikt, upp o ner... heeeeelt normalt!

Jösses, såg bilder på Kelly Osbourne... Visst hon behövde ju säkerligen gå ner aningens i vikt, - men så pass? Riiiiktigt petit nu... mini-Kelly.
Och gled in på andra kändiskvinnor med samma grej...
Jag har alltid tyckt Kirsty Alley är galet vacker, - faktiskt oavsett vikt... och hon har pendlat,,, mycket.
Jag tycker hon är sjukt vacker, - men helt galet att man först och främst går upp sådär jättemycket och sedan ner typ 50kilo... Känns typiskt Hollywood...
Tror jag hade platsat i Kirsty Alley, Britney, Christina Aguilera, Oprah- vikt-pendlings kurva om jag också varit kändis...
-


-
Nu blir det Employee of the month filmdax, visas på tv1000 family. Jessica Simpson r med. Hon är rätt ok att vila ögonen på också...! Vacker!

tittar ut i mörkret,,, läääängtar efter sommaren galet mycket nu..

Min darling är hemma, här dricks det kaffe för fulla muggar och magar... Lär ångras senare...? Hehe!
-
Vi har varit en sväng inne hos Benny, - våran granne. Han har mindre hus än oss, -men väldigt charmigt, litet och mysigt. Han ska sätta in nytt kök, så det va full rulle där inne.
Som sagt - kul med inredning och nytt!
-
Vi gluttar på Hårdrockens historia- programmet på tvåan. Jag läääängtar till Sweden Rock nu =) Logiskt sett längtar jag nog mest bara till våren, sommaren- sommarkvällar, dofter, bad, jobbet, glada människor, solbränna, utomhus-partyn...
Jaaaaajooo, I´m ready 4 the summer =)
Hoppas den blir grymt rolig och galen.

ha-galen... som vanligt

Glad förmiddag på er =)
-
Ahhh ingen cola och inget kaffe hemma! Attans!
Sitter och tittar på söta prylar från Lagerhaus... den affären vill man bara bo i alltså. Den och H&M.
-
Charmig toalett borste...
Söt skärbräda...
Grymt fräck diskborste!
Muffinsforms-kakfat, i rosa!
Fin cupcakes-bricka!
Ljus som doftar bubbelgum!
Rosa vattenkokare!

-
Märker ni den röda tråden... eller ska jag säga den rosa tråden...? =)


the cure till hultsfred

Som sagt, -filmdag idag. Nyss gluttat klart på Apornas Planet , den senaste. Helt ok. Blev bara sådär rörd i hjärtegropen när man tänker på alla djurförsök som många djur, - oavsett ras, - råkar ut för... pga oss dumma människor.
-
Läste lite inne på aftonbladets nöjessida,,, En rolig nyhet är ju att The Cure ska spela på Hultsfreds festivalen denna sommar =) Lirade dom mycket när jag va runt 16-17 år... gillade texterna, och Robert Smiths speciella röst. Även om musiken sympoliserar mycket smärta, aningens destruktivhet... men men, speciell som sagt!
Hade ju inte sagt nej till att se dom, menar jag =)
-
Min vän Ola gick ju tragiskt bort , 2008. Det va ett reportage i tidningen (norra skåne) med hans mamma, Åsa, - nu förra veckan. Skrivs om Ola och hur det är att vara förälder till en missbrukare.
Jag blev tårögd utav att läsa den, - och känns helt galet att bara tänka att det nu gått cirka 4 år... Begravningen va jättefin, men så sorgligt..
Åsa har nog fått respons genom reportaget och läser nu att hon ska köra en chatt , på fredag.
Hon är stark, - denna kvinna! Och hon är härlig.
---->
http://www.nsk.se/apps/pbcs.dll/netguest?Kategori=CHATT01&ngDato=20120120&GID=16310

film och slö dag

Varit en chill dag, - lite sån där dag som energin inte är på högvarv. Darling kom hem relativt tidigt, vi har gluttat två filmer, - en konstig med Adam Sandler Punch, drunk, love hette den och va rätt B.
Blev sen en spännande med min snygging-favorit, Woody Harrelsson, - Palmetto.
-
Någon som sett den nya Marilyn Monroe filmen? Med Michell Williams? My week with Marilyn.
Måste se den!
-
Hoppas ni har en mysig onsdags kväll!

hej hej bloggisen!

Tjenare!
Varit lite struligt, så bloggen har inte uppdaterats... men nu är förhoppningsvis allt bra igen!
-
Idag hände en läskig sak här utanför, darling åkte till jobbet och då hade jag gått till affären, sen ringde han mig, precis när han kört ut från vår infart såg han en hund bli påkörd av en långtradare. Hunden hade på något vis kunnat ta sig upp och sprang iväg på tre ben.
Usch, så läskigt.
Denna vägen här utanför att rätt farligt, mycket lastbilar som kör här, bl a.
-
Dags att läsa bloggar! Kollade ingen blogg alls igår... Nyfiken i en strut... - tittar ut!
-
Puss på er sålänge, detta blev ett onödigt blogginlägg men ville bara tala om att allt är bra nu =)

tisdags filosofi denna ljuva morgon

...Rysk kaviar på mit fat, - det går bra nu...Har lite Petter musik i skallen denna morgon.
Gillar morgnar, - täcken och kuddar (märk väl- i plural, skall det vara!) är banne mig en riktigt bra uppfinning. Typ , personen som uppfann det bara "men alltså... -om man skulle ta lite tyg och stoppa in lite bomull där i, sen syr man ihop hela jäkla grejen. Fan va smart jag är!"
Så tror jag han resonerade.
Förresten, - vem fan säger att det är en han? Faaaan va inte-feministisk jag lät där. Nu blev jag sne på mig själv.
-
Vad som också tar min energi denna morgon är Nationalteaterns låt "Livet är en fest".
Jag älskar ju den låten, - säkerligen spelat sönder den x-antal gånger.
Det är ju liksom så...
fredagskvällen bubblar vidare, man är säkerligen fortfarande kåt, vinet tar inte slut på Vågen, eller någonannan stans-för den delen, spyorna har inte sett sin sista sväng, ... men mitt i allt detta så är ju livet en fest...

-
Jag har ljuva tankar denna morgon. Jag vill spela berörande musik. Men det kan jag inte nu, - jag är den enda som är vaken i detta hus. Harley åt frukost för en halvtimme sen, sen intog han drömmarnas land. Lite som jag, - det är skönt att drömma. My mother said - girl, - if you can´t make it in this world, - you better make a world of you´r own.
(det citat går inte för hackor.)
-
Nu dags för Vakna med the voice.

listen 2 ya heart

Finaste. Grönsaker. Djungdala.
Inget finare, minus substitut, knas- och moralpredrikan av Linn Milefalk (akta dej för henne-, - susar det i säven!!)
-
För alltid i mitt hjärta. Vill aldrig bli knäckt.

-
Dax för Plura.
jag vill dö en liten stund
jag vill se dina ögon
-
när man finner något man inte sökte
knasboll
gröna stekta tomater,
lila mössor,
en jävla bostadsrätt i hjärtat. Milefalk klarar detta.

baby, the 80´s are calling 4 u, bring u´r boots, - come on, sing along, shake u´r ass like never before, laugh all night, - ohh... give it 2 me

Bjussar på dagens bilder... for you, my dear friends!

Vi börjar som vanligt med morgonmyskramkalaset i soffan, Harley och jag.
Jag vet fortfarande inte hur jag ska plåta med denna hypade mobilen så dom ska komma rätt... uppoch ner, som min värld...
Världens finaste som finns!!! Gosigaste grabben i hela världen. Och han är min!
"Hallå, morsan - varför går vi upp vid 5 varje morgon? Jag blir fett trött..." Min gosse börjar bli en trotsig tonåring!
Kelar morsans knä. Mysbrallor... har säkerligen spillt något gott där som min gottegris till valp luktar på.
Och precis som alla vardags morgnar - så gäller ju Vakna med the voice!!! Jag och Björken... Han är en sådan kille jag aldrig skulle kunna falla för. Alldeles för egokär och tränings-nörd. Men han är rätt go att lyssna på. Jag älskar ju Vakna med the voice- gänget!
Aldrig sminkad innan kl 9... då slutar vakna med the voice, så då blir det dusch&smink ^^
Gooood mornin´, vitenaaaammm...
-
Sen drog jag till staden... och lite slut-rea,,, (ja jag duschade o sminkade mig först..)
Inne på Vero Moda hittade jag detta linne. Typisk min stil. Det sa hon som jobbade där också. Hon känner inte mig så hur kan hon veta min stil? Ville hon bara sälja? Blev jag en slyna för detaljhandeln:s hyenor?!
Nää... men detta linne är min stil Puss till kvinnan som jobbar på Vero Moda i Karlshamn.
Mina Glam/rock-leggins samt mina glansiga leggins... För billig peng.
Mina glam/rock leggins. Kommer användas maxat. Har skjutit upp att köpa sådana här... just pga jag inte kunnat bestämma mig ifall I want them, or not...
De andra paret är glansiga, men lite tjockare.. alltså varma! Fint och bra! Skulle ta foto på endast dom men Harley ville godkänna dom samtidigt...
Och en "apelsin"-body lotion blev det också... ynka 39kr... , - köpte alltid Body Shop:s förr... i denna doft. Luktar fräscht!
-
Hemma nu som sagt, darling sitter vid en data, jag vid denna, och Pierré (darlings 18åriga son) vid en data. Familja computer... is in daaaa house, - bitches!!!
(Nåja jag lirar ju go musica..!! )

shake that ass, girl

Tjänare bloggisen!
-
Hoppade på bussen, min sambo låg ju och vilade och hade snott min Thåström-bok..! Hehe... lika galna Thåström-fans, båda två. Lovely!
-
Traskade runt i affärerna och slutrean inne i stan, -som ni vet gillar jag reor men inte folk och köer... och har knappt något intresse utav kläder (förutom att jag vill ha dom på mig, annars vore man ju naken... Daaa!)
men nåja, - nu är folket borta och köerna... och alla "dom vanliga" storlekarna... hittade ett par grymt heta trosor på H&M, men storlek 44... Jag har 36.
Funderade starkt på att gå in på Willys, tokäta kakor och sen gå över till en pizzeria och bara svulla för att få ett ass så jag jag kunde ha dom trosorna...
Haha, - eller inte!
(Fan va ytligt det lät. Har läst Kissie:s ironiblogg lite för mycket?)
-
Nåja, hittade två par leggins , båda i storlek xs/s inne på JC, som passade riktigt bra!
Ett par är rock-glam glansiga, och de andra är lite tjockare men också glansiga.
Har fått en noja att glansiga schysta snygga leggins någon gång kommer ta slut... och har ju leggins nästan varje dag, så..
-
Hittade också ett linne på Vero Moda, både 70% rea samt rea pga ägarbyte. Skitbra!
-
Blev en body lotion också.
-
Träffade Timmy en sväng och stod och snacka, - sen kom darling och Harley med bilen, då dök vi in i gatuköket, jag tuggade kokt korv med bröd och darling hamburgare.
Kom hem för någon halvtimme sen, darling är hos André en sväng.
-
Bilder kommer senare =)
Puss på er.

dammsugare+ koffein, Mumma!

Hallå alltså? Vad är det med blogg.se? Glider in på sidan och här bombaderas man utav tips på bloggar- vilket brukar vara kul, - men idag har de liksom kört på att bara lägga ut några jävla hurtiga sport-tränings människors bloggar...
Öhhh... tråkigt!
Gäsp!

Jag kommer aldrig fatta det med träning. Folk blir ju liksom psykos:iska. Visst, det är bra och träna.. för kroppen och så, men va fan. Va jobbigt.
Men visst, som jag sagt förut så hade jag gärna gått på basket... det ångrar jag ju nu, skulle ju börjats med för över tio år sedan.. jag spelade iof varje dag, men jag gick ju aldrig och tränade det, för det fanns inte för tjejer. Jävla skit.
All cred till mina gymnastiklärare, Edford och Tommy - som lät mig vara den enda bruden som fick spela med killarna på gymnastiklektionerna. (Vi var oftast delade nämligen, - medans tjejer spelade fotboll spelade killarna basket, t ex och sen bytes det, - och jag fick som sagt just vara med killarna när det va basket!)
Och på helgerna brukade jag och pappa åka till P2 och den stora träningslokalen/gymnastiksalen och lira basket. Oftast va det mest att jag skött själv, övade mig på att bli riktigt duktig på det, medans pappa tränade sin eviga styrketräning. (vilket han gjorde 5 dagar i veckan ändå... haha, jag har inte fått dom generna?)
-
Min mage är full av cola, kaffe och dammsugare. Japp. Men jag mår bra.
Klätt mig rätt varmt, varma ledding, svart kjol, mörkgröna benvärmare, linne, palestinasjalen, - ska bara dra på någon varm tröja och sen är jag redo för att traska lite i staden idag.

frances bean cobain

Blev inte mycket sömn denna natt, sporadiskt om inte annat. Vaken mellan halv tre till fyra tiden, men somnade sen till halv sex och gick då upp och duschade och sminkade mig. Myskläder åkte på, och soffan intogs.
Nu dricks det cola och kollar Vakna med the voice.
Robert Gustavsson ska vara gäst där denna morgon =)
-
Idag är min sambo ledig, han ska köra mig in till stan. Jag ska glida runt lite, glutta affärer. Längtar till helgen, att gå i affärer i Halmstad. Finns inte mycket mera där, - men altid kul att byta städer lite grann.
Jag åker till Hässleholm på fredag eftermiddag, sen därifrån till mamma Textil i Halmstad, över helgen. Blir "mamma-dotter"-quality time, god mat, stads-shopping, och så ska vi på visning utav nybyggda lägenheter. Dr ska vi bl a möta upp brosan, Mange.
Mamma Textil och Einar ska skriva upp sig på en lägenhet där, - de flyttade ju till ett nybyggt hus precis nere vid havet, - för 3 år sedan nu, - men denna lägenhet ligger mitt i stan. Så vi får se vad dom tänkt.
-
Läste aftonblads nöjesnyheter i mobilen i natt... om Frances Bean Cobain... Hon är rätt lik sin pappa!

och david hasselhoff

Jag va lite förvirrad i förra inlägget... alltså, jag hatar ju allt med facebook.
Kan ju fan inte ha det.
Fick sinne på det, efter typ en tio min... Började skälla på min darling.
-
Nåja, vi tog på oss lite varma kläder och gick till restaurangen, darling tog en öl och jag äppelkaka. Yummi yummi.
Nu har vi precis sett klart Cry baby med Johnny Depp, old time goodie.
Tydligen fick denna filmen igång min darling ordentligt (bilarna och musiken) han är nämligen helt crazy ikväll, - han dansar och sjunger på "sånt är livet" , och berättade nyss sina planer om att dyka in längst in i garderoben och plocka fram skinnvästen och bootsen och sätta sig.... i sin ford mondeo... haha...
-
Nåja kul när min kära flippar loss =) Han dansar roligt och gör sitt "kanin-tänder"-leende. Min pussgurka.
Han sa nyss  att han skulle "äta en macka med rost på" fast han menade nog rostad macka med ost...
min älskling är kul på folköl. Själv är den 14 dagar för mig utan någon dricka alls... Inte för jag har några problem med alkoholen, men kunde ju testa en månad utan. Det gör ju blondinbella, alltså

FACEBOOK

Hata mig!
Jag har alltid sagt jag aldrig ska ha facebook...., i och för sig fixade Stridh-mitt ex- det till mig för 4-5 år sedan, - jag satt intill med en rum&cola (efter några sådana glas...) och plötsligt hade jag ett konto...
Jag la ut lite bilder och skrev väl hej till någon, men stod fast vid mitt bojkottande...
men nu är det igång igen... ahhhh...
Ok, - jag ska försöka hänga med i 2012 ...
dock blev jag lurad in i det även idag... dock idag är jag utan rum&cola....
Min kära tjatar för mycket om "alla har FB!"

dagens bilder... i brist på annat =)

Harley och jag gick upp vid halv sex, som vanligt... då morgonkramas det, dricks cola, slökollar tv, Harley tuggar frukost.
(Sen brukar Harley somna igen...)
Varje morgon vaknar jag med en ny frisyr!!!
Min Harley vilar på min arm och kelas för fullt. Älskar honom så mycket!
Osminkad, morgonfrisyr och chilisås i mungipan... sen igår kväll?
Det finns inget finare än Harley.
Fin morgon utanför vårt hus =)
Harley på verandan.
Sen gluttade vi en totalt fjantig film....
Och tog egobilder... haha jag är pittögd!
Va är det för fel på min näsa?!?! Ful!
Heeeeej bloggen!
Puss på er. Hoppas eran söndag är helt jäkla tiptopp, - det är ni värda =)

skönhets tävlingar för barn

Slutar man någonsin att förvånas?
Denna morsan ger presentkort på fettsugnings operation till sin 7åriga dotter!
Läs här--->
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14210654.ab
-
Jag tycker det är så fucking sjukt. Hur fan är det funtat i skallen på denna morsa?!
Samma med det programmet som ska /eller har börjat på 3an nu.. när morsorna vill göra sina små flickor till modeller, - sminkar dom, rakar deras ben, etc, etc.
Jag blir bara ledsen! Och frustrerad!
Varför kan dom inte bara få vara små flickor, leka och bara vara. All komplex och problem kommer senare... ändå, så låt för helevete dom vara barn!
Sådana där föräldrar borde fan inte få ha barn!!

linnsvärld, -tillgänglig även i drömmarna

Riktigt snygga brudar, och tv-spelstillverkare.
Det va det som hände i den första drömmen i natt... Det kryllade av grymt snygga brudar med perfekta kroppar runt där jag va, och samtidigt så arbetade jag med att tillverka tv-spel, och va tydligen vldigt hyllad, för jag va högt uppsatt. Typ som Hugh Hefner.
-
I nästa dröm hade jag åkt med två killar , som va så där "abdolut inte min smak"-killar, - ni vet Ibiza-stilen, magrutor, solbränna (solbränna är iog snyggt) och alldeles stekiga,- men hur som helst så va dessa mina bästa vänner och dom va ju snälla. Vi festade sönder ett strandhus och även om vi va vuxna så jagade våra föräldrar oss, - mobiler va borta och vi ljög och svarade inte i telefon.
Jag sa något , till min avdankade vän i sängen, "Va fan jag måste ringa Textil.. hon tror typ jag är i Osby , va fan ska jag säga?!"
(Väldigt konstigt, - va fan skulle jag göra i lilla Osby?)
-
Knasiga drömmar, men det sägs ju att drömmar kan vara "plock" från dagen.
Igår dagdrömde jag om utomlandsresor (det gör jag varje dag..) och så såg vi både Hang-over, och Grown-ups, filmerna... Mina drömmar påminner helt sonika, lite om dom...?

jacob eklund, en riktig heting?

Har haft sån där "ja det går mot våren"- känsla idag. Solen sken och jag begav mig ut på en promenix, och solen bara lös och värmde mig och jag skickade massa glada "Jag är lycklig ute i solen och snart är det vår"- sms =)
Invigde också mina adidas skor.
-
Har tittat på Änglagård- tredje gången gillt, - som jag skrev i förra inlägget.
Alltså jag har svårt med Jacob Eklund. Antingen är han grymt snygg eller... typ inget speciellt? Kan fan inte lista ut vad jag tycker om honom. Hans röst däremot... God damnit , - den är fin som snus den!
Han är liksom en sån, som om man skulle liksom hamna i en dialog med honom så skulle man bara sitta tyst för han har så mysig röst.
(Och tro mig, det är inte ofta jag blir tyst... eller är tyst. Man har väl fått en röst för att höras...? Hehe!)
-
Ok, - han är het.  Utan tvekan.
-
Nåja, nu inväntar jag min darling som snart kommer från jobbet. Dricker cola, lyssnar på The Voice.
Här kommer lite dagens bilder:
Hittade en lokal-fräckis bil vid affären. Honk-hoooonk!
Harley och jag gluttade på Änglagård.
Kitty:s blogg kollas varje dag... och cola måste drickas varje dag. Hur skulle jag annars kunna överleva?
Nu vill jag bli solbränd !
Vi har sagt börjat få helt ordning på övervåningen.
Fast några bananlådor får stå uppe... haha... (det finns ett vanligt rum här uppe också, men det fotar jag inte... det är ju Pierrés:)


jag borde fan jobba med sådant här

Vad hittar ni på denna lördags lunch?
Jag tar just nu en liten paus, - håller på att plåta det som ska till Tradera, och skriver ner storlekar, märken, etc.
Det är ju bara så attans onödigt att ha massa fina kläder som man köpt för rätt dyr peng och använt max tre gånger...!
Kan ju alltid göra någon annan glad med mina leopard, - lack-, rock/punk-, spets,- klänningar/kjolar!
Lte pop-och militär-inspirerat skjortor/kavajer har jag också.
Vilken blandad klädstil jag haft under åren =)

-
Ska fixa bilderna sen och få ut dom på Tradera, men tar det i eftermiddag eller imorgon. Har två blandade bananlådor på övervåningen jag tänkte ta och titta igenom.
Det mesta är verkligen ordning i vårat lilla hus nu, - men förvarings plats för bananlådor verkar va lite si sådär.
-
När jag flyttade från min lägenhet, som samlats på saker under de 5åren - plus sakerna som kom med heimfrån, - fylldes en 42 kvadratsmeter lägenhet, och sen flyttade jag in med min darling, här i huset.
Jag tror jag har cirka 10st bananlådor (porslin, påslakan- etc) - sådant som vi inte behövde dubbelt upp med. (Och massa av alla mina små saker... figurer, saker, prydnad) hemma hos mamma Textil i Halmstad.
Här hemma har jag cirka 6 st bananlådor, - med böcker, cd skivor, blandat.
Och sen är ju alla andra mina saker uppe =)
Det är verkligen "Linn-modifierat" i detta hus =)
(Många har varit så gulliga och sagt att det märks att en kvinna bor här nu (gentemot tre karlar!) och att huset fått mera personlig prägel... Sött!)

-
Nu är det kaffepaus (colan drack jag upp imorse, - älskling köp hem!) , jag ska glutta på Änglagården- tredje gången gillt, nu vid ett... den visas på tv1000 action. Såg den på bio, - gillar ju dom filmerna.
Helena Bergström och Richard Wolf. Underbara!
-
Älskling jobbar, kommer någongång i eftermiddag och då ska vi åka och hälsa på en gammal kompis, som heter Leo.


annoying

Hade en sjuk dröm i natt också.
Om fängelse.
Liksom, givetvis ska personer som gör brott ha straff, men liksom "sitta inne"... Ska personen liksom sitta där inne och "tänk nu på vad du gjort, fy på dig!"
Det får ju inte det ogjort.
Om en pedofil får typ 6 år, - jaha, - men personen har förstört en annan människas liv totalt.
Om en mördare mördar någon, - så ger ju inte det tillbaka livet på den som mördats.
Ah, ni fattar min princip.
Jag känner också några som utan tvekan tar sig en volta lite då och då, - för att komma in, - ha någonstans att bo några månader, få mat varje dag... ja, ni förstår.
-
Fängelse är givetvis bra. Men det känns ändå som det borde hamna på "ute-listan".
Förstår ni?
För helvete, - har en våldtäktsman varit igång- sätt han i en jävla skrubb och skär av han sin kuk. Ge för helvete inte han ett rum, värme, daglig mat.
Vet ni att det fanns en statistik på att de som sitter inne får mat för cirka 33kr/portion, medans barnen som går i svenska skolan får för cirka 7kr/portion.
Är det helt jävla klokt?

dancing queen

Åh ville verkligen bara lira go musik, hööööögt och partaj. Riiiiktigt igång på det!
Typ nice cloth´s , music, people.... dansa á la Linn-stylish !
Dricka gottis..., vara fnittrig, kladda mera smink. Vara högljudd.
Tokskratta.
Men men... Är ni ute och partajar så ta en drink för mig och dansa en tokdans för mig =)
Jag borde operera min näsa... fan va ful den är.

numbero uno! Fredags ögongodis... just for you =)

Vart försvann denna dag? Redan kväll ju.
Jag har igång The voice, regom datan.. massa party musik!
Gött. Hade gärna partajat med go dricka, go musik och galna och glada folk denna kväll =)
-
Darlings finska vän, Leino har varit här ikväll och snackat och druckit kaffe, - jag va social ett tag men lät dom va manliga och snacka manliga saker by themself, sen.
Såg att dom visade filmen 2012, när jag bläddrade lite mellan kanalerna.
Började fundera på ifall jag sett den, - kom sen på att jag såg den på bio... vi hade festat innan och fortsatte inne på biosalongen... Det är ju dock inte första gången...
Jag minns att jag just ville se den pga Woody Harrelsson skulle va med i den. Han har en grymt skön roll också... hehe.
Han är lätt en av världens snyggaste män. Utan tvekan.
Visst älskar ni helt enkelt bara mig....? Jag bjuder ju på fredags ögongodis!!

duktiga jag

Guuuud va duktig jag är!
Diskat, slängt in en maskin, dammsugat- detta gör jag ju iof varje dag, - men jag har också totalt städat garderoberna, och den rosa byrån! Och nu får liksom kläder plats... nu hänger inget ute i hallen. Alla mina klänningar hängde ju där innan.
Det ska "Tradera:s", - jag har sjuuukt massa kläder som jag typ använt knappt tre gånger och som kostat över 500hundringen...
-
Va helt freak på Tradera för några år sen... -Like a drog, or something!
städade nagellack:s väskan och byte ut den till en Hello Kitty-tyg nessecär istället. Passade på att måla naglarna i guld också. Blev fult.
Fattar ni va jag fixat?! Här hängde massa klänningar bara för ett tag sen, och nu ser man att det fanns en dörr bakom!
Ordning och reda- bara kläder jag tänker använda som hänger kvar!
Samma med den andra garderoben!
Och massa kläder som ska till Tradera eller klädinsamling... Har massa som kostat en del men bara använts enstaka gånger... tragisk man är!

leopard-klänning för 800kr.. typ använt en gång?? Några rave-kjolar från C.U.M... det samma med dom... dyra men knappt använda...
Min lille Harley va nyfiken =)
Fishy blue va nyfiken på denna bild... (den där livsfarliga hajen, som ni ser... med huggtänderna)
Som sagt, så är det inte det lättaste att kela Harley och samtidigt ta bilder.. han vill nafsa och rör hela sig själv, mitt lilla busfrö.
-
Nu har darling kommit hem. Dricks kaffe, för oss båda. Han håller på och fixar varma mackor... jävla glidare, - själv funderar jag på om jag ska göra brocolli eller havregrynsgröt.
Jajo jag ska tydligen hjälpa darling med att dra värsta persiennen på båten... Fan va jag är duktig.

fredagen den 13de. be afraid... be very afraid... eller inte.

Hallå i rutan!
Sjuka drömmar i natt också.. vaknade liksom fnittrig, vid halv två i natt.
Minns dock inte vad jag drömde...?
-
Gick upp vid 6 tiden, med älsklingen. Kaffemaskinen puttrade på, colan dracks. Vakna med the voice började... Jacob visade ett underbart youtube klipp, så coolt =)
Undrar ifall jag kan hitta det...

-
Idag är det fredag. Den 13de. Är ni skrockfulla utav er?
Jag är nog värdelös på det. Slänger alltid nycklar på köksbordet/vardagsbord, - och varje gång jag ser en stege (vilket man ju faktiskt inte för allt för ofta) så är det liksom som något tar över min kropp, - någon busig, våglig liten djävul... - som just bara vill gå under den.
Så.. Jag överlever nog denna dagen.
Känns fjantigt utav kanal 5, att just visa en "skräckis" (eller en wannabe... väldigt B-film) - just bara för det är den 13de, och fredag.
Dooh.
-
Dags för dusch. Önskar er en fortsatt trevlig fredags förmiddag.

film tips!

Det blev inte den nya serien på 3an, Revenge, - jag hade faktiskt tänkt titta på den, men jag är värdelös på att följa serier... jag glömmer bort vilken dag i veckan serien visas, - jag sitter vid datan istället, jag gör något annat istället...
Nåja, darling fixade ner två filmer.
Jag önskade Jim Carreys  Eternal Sunshine of the Spotless Mind, har ni sett den?
Den är psykisk.. speciell. Djup på ett underligt sätt.
Fascinerad utav att Jim Carrey gör en sådan här film!
Han är ju faktiskt bra skådis, -i "allvarliga" filmer också.




Har ni inte sett den? Se den!
-
Men... det blev inte den filmen ikväll, för den knasade... så det blev Michael Jackson filmen, från 2004. Jag har den på DVD och sett den några gånger förut, och den är bra.
-
Älskling har dykt ner i bingen.. funderar på att göra det också. Ut med Harley en sista sväng, några kapitel att läsa och sen skönhetssömn.

Många pussar och kramar till alla sötnosar där ute! Sov så sött!

torsdags kvällning

Ahhh, jag är sån nörd!
Jag pysslade runt på min mobil.. och gled in på SVTplay,,, av allt..
Jag tillhör tyvär lite utav dom som missar ettan, tvåan, kunskapskanalen... och väl klassat dom kanalerna som "tråkiga", - vilket jag dock inte kan skriva under på helt, - för många gånger visar dom riktigt intressanta fakta program, och väldigt ofta massa coola konserter från arenor, - stora band också.
Nåja, jag blev hur som helst lite frälst av SVTplay... Hamnade på Kaka på kaka, och nu är jag inne på tredje avsnittet. Det första va med Gynning. Grym den bruttan.
Skulle gärna haft en av hennes tavlor!
Fall för henne i Big Brother, - men följt allt med henne sen dess..
Nåja.
-
Läste en rolig nyhet.. Moget... Vuxna- "spela bad guys" ... mellan 50 cent och Jay-z...
Fifty har fjantat maximalt, inne på twitter. Så jäkla omoget.
Här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14199319.ab
Och igår läste jag om Beyonce:s och Jay-z:s bebis har ett namn som skvallrar om satanistisk avseende...
Herrejösses.... låt dom vara ifred med sin nya lilla bebis!




jag har ett litet stort intresse utav inredning =)

Så skönt det är med en eftermiddags-naptime! Somna till, lite sådär, en 30 min och sen vakna lite frusen och dricka lite varmt te. Kaffet är slut. Borde kanske påminna min kära att handla hem det, när han kommer från jobbet.
-
För några veckor sedan, - tror det va innan jul, - så va han, den iögonfallande inrednings-killen , som är med på Nyhetsmorgon på tvn, och gjorde ett inrednings-projekt. Det handlade om dukning inför våren, tror jag det va. Hur som helst, - det snackades om detta med glasvaser, gamla, olika former och färger, - och så skulle man bara sätta ihop dom lite hur som helst, blanda och mixa som det inte fanns en morgondag! Ungefär.
Och jag har väl typ alltid inrett så själv... oavsett om det varit med glasvaser, små figurer, jaa... ni fattar..
Hur som helst, - denna inredning han visade va så härlig! Så hippie, - så chill.
-
Skulle försöka hitta några bilder/inspiration..., men tror ni fattar principen, - och sen sätter man bara sin egen prägel på det! =)








Som sagt, lite svårt att hitta bilder på vad jag menar, men ni förstår nog min tanke...!

vinröda högklackade lackskor

Vem vill köpa ett par fräcka vinröda högklackade lackskor?
12 cm "där bak" och 5 cm "där framme".
Några få skavanker, men inget märkbart.
Storlek 39-40.
Riktigt roliga party princess shoes! =)

Vinröda med lite nitar.


Jag plåtade med min mobil... bäst ljus av hur färgen är på dom, är inte denna, - dom är vin röda alltså...

Någon intresserad?

partymusica o medelhavssugen

Havregrynsgröt i magen, så attans gott, med hallonsylt och kanel. Mums.
Min kära har dragit till jobbet, jag sitter och gluttar på Al Bundy.. Han är världens skönaste snubbe.
-
Är duschad och sminkad, och har morgonskickat sms med mamma Textil. Åker nog till henne i Halmstad nästa helg. Mysigt med bara "mamma-dotter" helg ibland.
Plus gå lite i affärer i Halmstad. Jag bodde där cirka två år, - men ändå ingen stad jag liksom saknar. Den är mysig och underbar, - speciellt på somrarna.
Vem vet vart jag flyttar nästa gång? Nu har det ju varit Skåne, Halland och nu Blekinge...
Det känns som jag är gjort för Kroatien eller Grekland.. Absolut.
Och Berlin hade jag också kunnat flytta till.
Santorini, i Grekland. Här har jag varit tre gånger, och hade utan tvekan kunnat flytta hit. Utan tvekan!
-
Jag tror jag har "vill åka utomlands"-feber!
Sol, bad, rosa drinkar (drinkarna kan jag dock fixa i kalla sverige..)
Imorse vid halv sex, så gluttade jag min mobil... då visade de temperaturerna här i landet. Stockholm hade typ 8 plusgrader?
Heeeeelt crazy!
-
Våra värsta år, är som sagt igång på dumburken, men jag har hög musik igång... spelar the voice, genom datorn.
Denna låt är gryyymish.... David Guetta feat. Usher, Without you....
----->
http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao


då säger vi... god morgon!

Hade någon sjuk dröm i natt också. Är det så att man liksom är inne i "dröm-perioder" ibland, eller drömmer man egentligen varje natt, - bara att man inte minns det varje morgon?
Och varför glömmer man dom , pö om pö, under morgon/förmiddagen.. - för att knappt minnas något alls om drömmen, - framåt eftermiddagen?
Jag skulle aldrig kunna skriva drömdagbok. Jag hade glömt vid första meningen...
Jag vet att min kära mamma Textil, - på hippietiden (hihi) - just skrev drömdagbok.
Rätt mysigt, faktiskt.
-
Hoppas ni sovit gott. Jag gick upp vid 5.
Älskar Pluras bok, - men nu vill jag bara börja med de nya,som kom igår. Jag tror jag ska börja med Ann Heberlein, Jag vill inte leva, inte dö , för den har jag viljat läsa sen hon släppte den. Vet inte varför det inte blivit fråns nu.
-
Älskling sover... hans klocka ringer nog nu vid halv sju, de skulle börja lite senare idag.
Jag sitter med tvn igång, Rachael Ray på 3an, och jag inväntar Vakna med the voice, som börjar om 15min.
Dricker cola, - funderar på ifall jag ska börja glutta på den nya serien ikväll, - Revenge, på 3an kl 21.00.
Vet någon om det är en helt ny serie eller typ fortsättning?
-
Ingen viktuppgång sen igår. Bra, - men idag blir det hård bantning. Möjligtvis havregrynsgröt, eller broccolli.

tummen upp för adlibris. snabb leverans och jag är en trogen kund =)

Idag fick darling tydligen den där "jorden går under"-filmen att funka, den heter- roligt nog- Ice Age, - och jag tänkte ju direkt på den tecknande!

Men han va bestämd med att det verkligen inte va den.
Den har väl hållt liv här på tvskärmen nu lite mera än en timme, - men ni vet... - Jag är ingen vidare filmmänniska. Jag finner sällan "ro" att bara se en hel film, - jag vill snacka om saker , skicka sms, kolla datorn, pyssla, sjunga... så jag är värdelös att se film med.
Ja inte alltid, - vissa filmer vill jag ju verkligen se.
-
Har fetteångesten. Tycker jag är värsta tjockisen. Och nu ikväll åt jag havregrynsgröt... och en bit omogen honungsmelon.
Usch. Imnorgon ska jag bara dricka kaffe, te, cola. Ingen mat alls.
-
Nu är förresten mina böcker hemma =)
Weeeeiiihhh =)
Vilken ska jag börja med?!
Min fina lilla valp.
Har några kapitel kvar... sen dags för någon av de nya =)
Mmm... livets dryck.
Kramkalas.

pix

Dagens bilder.
Darling sover middag... Harley också... Ser ni honom?
Det är trötta män i detta hus...!
Tjena tjena mittbena!
Lånade Andrés hiphop keps.. haha.. 
Men alltid bäst med sina egna mössor och sin egna stil =)
Ingen skönhet direkt..
Harley busar med en liten bollleksam som låter.
Jag fick vara med...
Älskar min lilla gosse. Han betyder allt för mig.
Faaaaan va blek jag ser ut. Jävla vinter!

Thåströms nya

Nya singeln:

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4067
(Scrolla ner till ni ser Thåström, och klicka bara på länken. Beväpna dig med vingar.) Eller ta den här från youtube... haha... : http://www.youtube.com/watch?v=tuRN7e2_76s

Igår va det världspremiär för låten, på musikguiden i P3.
Singeln släpps den 23/1.
Skivan den 15/2.
Och vi ser han live, i GBG, den 14de mars.
Underbart att han är tillbaka, har lääängtat!
Det va liksom 2009 sen sist! Den underbara skivan Kärlek är för dom.
Så denna är efterlängtad!
-
Skrivit i media, hittills:
http://www.gp.se/kulturnoje/musik/1.823190-thastrom-bevapna-dig-med-vingar
-

solsken!

Ah, jag antar ni dumförklarar mig maximalt om jag nu skulle kläcka ur mig "Titta på vädret, solen skiner. Det är nästan så man får vårkänslor!"
Hehe, ja det vore kanske att ta i, - men bara solen visar sig så lyser även ett leende upp, - right into my face!
-
Älskling har kommit hem, målat klart för dagen.
Han ligger och vilar, och jag har gluttat lite på Sjunde himmeln, lagom mysig serie.
Tänkte glutta en film nu.
-
Fick sms precis förresten. Mina böcker har kommit idag. När darling ska åka och byta däck senare i eftermiddag så hämtas dom. Lääängtar!
Igår fick jag förresten också post, - jag va ju hos gynekologen för någon månad sen.
Det visade på cellförändringar, - men de var ofarliga.
Bra att hålla koll, - med tanke på det finns i familjen. Både bröst-och-livmoderhalscanser.

buissness women

Vaknade vid 5 tiden, - grymma drömmar i natt. Jag drömde att jag va värsta buisness-women, á la Blondinbella (...?) Hehe...
Jag drömde att jag ägde småaffärerna här runt omkring... och jag ägde den som ligger närmast vårt hus - (först vårt hus, sen kommer affären, och sen sweden rock området- alltså där festivalen har sin ingång)
Nåja, jag drömde att jag inte hade tillräckligt hemma i min affär, - nu när festivalen skulle kicka igång och alla festivalfolk skulle komma in för bakis-frukost och etc, etc...
Jag stod i helt kaos och visste inte alls vad jag skulle ta mig till!
Jaaa... och sen vaknade jag och va kissinödig.
-
Nåja. Älskling och jag gick upp, han hinkade kaffe och förstörde lungorna med giftpinnar lite, och jag drack cola och åt citronmuffin.
Kollade givetvis på Vakna med the voice, som slutade nu kl 9, men jag lyssnar på dom genom nätet.
Älskling har dragit till jobbet. Jag har diskat, tagit ner adventsljusstakarna (resonerade ju dock att de kunde vara uppe lite längre än julpyntet).
Sminkat mig har jag också gjort. Snart dags för dusch.
-
Läste att nu är det åter igen kaos i fabriken...!
Foxconn, företaget som bl a tillverkar XBOX, PS3, ipad, med mera..
Dom som jobbar där verkar inte riiiiiktigt trivas på sin arbetsplats...
Läs här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article14193565.ab
(Visst, förstår att dom kanske inte behandlas som bäst... men tror ändå det är typ ett "drömjobb" för några där ute...? "Hej vad gör du på ditt jobb? "- ja jag bygger XBOX:ar, och massa andra hypade tekniska prylar!")



va fan heter sådant pangpang-vapen??

Filmen med Sean Penn va helt okey. Ingen sån där höjdare, men bra ändå. Blev sådär spännande, när allt skulle lösas i slutet... det blev massa pang, pang, paaaang och blod, död och fortsatt strid,
Ja, ni vet ju hur filmer är. I verkligheten dör man efter typ ett skott, men i film klarar man några jäkla jacuzzi.. nä, va fan heter sådana vapen... inte jacuzzi... det badar man i... *hrmf* - heter det kamikaze-vapen...?
Äsch, ni fattar. Sådana skott överlever man, - om man är en tvskådis! Jajamänsan!
-
Nåja, blir bingen nu... Fortsättningen på Pluras bok...

sean penn movie tajm

Tjenixen bloggen.
Nu har det tryckts ner citronmuffins med kaffe, - kärnvapenkrig direkt i min mage. Positivt, för då kanske jag inte går upp i vikt av den..
-
Åter igen misslyckades denna film vi skulle glutta på ikväll, så nu blir det gamla goa tv1000 classic, State of glace, någon dramathriller.. Sean Penn är med. Och ärligt talat, - har han någonsin misslyckats med någon roll...? Knappast!
Så den börjar nu...
Hoppas er kväll är mysig!

harley ville inte ha en ny kompis...

Harley har haft en liten tjej här, på fyra år. Jag trodde han skulle vilja leka lite, - få en ny kompis. Men hon va lugn som en filbunke, Harley skällde lite grann och sen låg dom bara på golvet... och bara låg.
-
Är ni noga med att tvätta bort dagens smink?
Jag har blivit noga med det... Känns både skönt, och lättare än att vakna på morgonen med ihopkletat smink sen dagen innan..
Jag har tänkt på detta, även om jag vore miljonär or so, - så hade jag inte gått på massa botox, kemisk processer och konstiga maskiner som ska forma mitt ansikte... ni fattar... men jag tror det är viktigt att smörja in sin hud. Så det och smörja mitt ansikte gör jag iallafall varje dag nu, morgon och kväll =)
och denna är riktigt bra!
-
Hungrig på vaniljkrääääääm... Fan va gott det hade varit nu.
Men jag kokar brocolli nu, - så dags för middag.
Ikväll ska vi glutta på en sån där "jorden går under"-film... ibland är dom riktigt bra och ibland tvärtom... men hoppas denna ska vara bra!

förshoppningsvis kommer de nya böckerna idag !

Det snöade igår! I typ två sekunder. Sen regnade det bort.
Nu längtar jag till våren =)
-
Vi gick upp vid halv sex, tittade på vakna med the voice, och älskling drog till jobbet vid 7 tiden. Jag har fixat lite, sminkat mig också. Sen ringde älskling, då hade något blivit fel med beställning av färg till jobbet, så han kom hem igen.
Han ligger och halvsover i soffan, jag undersöker dagens internet, och tänkte snart hoppa in i duschen.
Idag blir massa läsande av Plura:s bok... kommer nog läsa ut den idag. Vill knappt lägga den ifrån mig, - igår kväll va det banne mig ögonen som inte pallade mera men jag ville! Haha!
Mmm.. dags för dusch. Och dricka cola. Älskling kom hem med det till sin kära fruga, denna morgon. Lovely. Dööööör utan det.
-
Igår kollade vi på Thåström. Förståss.

Älskling helt inne i Thåström dokumentären..
Älskar honom...!!
Mums.
Också mums.. min mums
Underbar.
Hehe.. söt bild ^^
Dagens middag! För min del då... älskling skulle aldrig äta detta... han kan äta kolhydrater den jävla glidaren!
Brocolli, ketchup, örtkryddor. Yummi yummi! (Blir nog samma idag. Eller havregrynsgröt)

all denna ångest och energi som jag givit och fortfarande gör, åt detta. Men ändå mycket bättre idag!

Hittade denna:

Kaloriinnehåll i olika fika-alternativ:

Wienerbröd 304 kcal

Croissant 158kcal

Sött vetebröd (en liten bulle) 146kcal

Stor bulle 200 kcal

Semla 357kcal

Delicatoboll 292kcal

Kokosboll 102kcal

Magnum classic 258kcal

Cornetto classic 247kcal

GB Sandwich 180kcal

Mazarin 228kcal

Liten bit sockerkaka 99kcal

Liten Daim 152kcal

Daimstrut 336kcal

Dubbeljapp 258kcal

 

Och grejen är ju den... Jag tycker inte alls det är så farligt!

När jag va som värst med min bulemi, då åt jag väl en 10st vaniljmunkar, 15 kanelbullar, glass, - om dagen... och då även all "riktig" mat jag kom åt, och mackor..

Ja, men om man liksom äter typ en kanelbulle eller något choklad om dagen- då är det ju faktiskt inte hela världen.

Jag är livrädd för att hamna i hetsätnings-träsket igen, men är betydligt mera medveten om känslor och situationer, så jag är inte ens orolig för att det kommer bli så pass någonsin igen.

Samma med anorexin, - jag och alla vet att jag kommer inte gå ner till 41 kilo någonsin igen.

Jag kommer nog aldrig ha en normal relation till mat, - men inser att man måste äta, - och jag har till och med kommit så långt att jag kan äta en kaka, eller tårtbit, - utan att behöva känna att jag vill äta upp hela tårtan, - eller att jag får enorm ångest.

 

Det finns fortfarande "farlig mat", och mat jag undviker. Men men, bulemidjävulen och anorexidjävulen äger inte mig längre, och dom ska aldrig få tillgång till det igen, - sån pass stor makt dom hade.

 

-

 

 


färgat underhår

Sådär ja, nu är det Hårfixar-tajm i huset! (inte riktigt sant, för det är ju bara mitt hår som fixas...)
-
Shiiiit va jag vill mycket.
Jag vill ha blont långt hår, vara fint solbränd, vara smal, åka utomlands... Ytligt det lät..
Hur som helst, - skulle jag aldrig lägga mig i ett solarium... men spray-tan är jag riktigt, riktigt sugen på att börja med/testa!
-
Nåja, detta med hår. Jag kan inte låta bli att tycka det är fräckt med färgat underhår.. även om många säkerligen tycker det är värsta ute. Men I don´t care.
Anyway, jag kan inte göra det för jag har för tunt hår, det skulle verkligen inte funka.
(Förutom kändisarna på bilderna, vet jag inte vilka personerna är, bara googlade bilder så är det någon av er eller någon ni känner så menar jag inget illa, - sökte bara bilder på sådant hår, hoppas ingen tar illa vid sig)

-
Tycker som sagt det är fräckt och spännande! =)
-
Nu börjar Thåström dokumentren, på 2an. Nu om 5 min. Älskling och jag är redo!

shoppingtur in da city

Tog mig en dusch, letade sen kläder, då kom darling och TT hem en snabb sväng och skulle hämta något till jobbet, så jag åkte med dom in till stan.
Först träffade jag en kvinna med en liten borderterrier (som ni vet-hade jag ju en sådan förut) så jag stod och snackade med henne ett tag.
Sen blev det affärer!
Köpte Adidas skor, typ halva priset =) Sådana är skitbra, och dom håller... allt man än hittar på..
och inne på H&M har jag konstigt nog fortfarande presentkort kvar på. Så det fick spenderas lite där inne.
Nu är jag hemma hos min lille grabb igen, han har nyss käkat lunch. Jag ska fixa mitt hår själv idag... då blir det bäst? Eller iaf som jag vill ha det (Inte alltid, men men...)
Ikväll ska jag tugga brocolli, köpte massor idag.
Men nu en pytteliten kaffekopp... kaffet är nämligen slut!
Älskling, - köp cola med dej hem!


Give it to me!
-
Dagens bilder:
trosor på rea, läppglans, foundation, torrschampoo.
Tyckte läppglanset va roligt, 19.90 kr rolighet.
Puss på H&M, som alltid har roliga&billiga små saker... som jag bara looooove!
Harley va, som vanligt, - kelig och uppspelt när jag kom hem. Nu har han ätit lunch, vi har kelat, kastat lite boll och nu ligger han och vilar intill mig.
Härligt paket från favomärket =)
Dessa håller så jäkla bra, men jösses va man ändå lyckats slita ut sådana under åren... antar man levt ett intensivt liv.. med adidas skor på... haha... det lät konstigt...

min bomullstuss blev en plattfisk

Nä då, jag har inte sjusovit denna morgon heller.., älsklings klocka ringde halv sex, så då begav vi oss upp. Lite nyhetsmorgon och sen... *trumvirvel*... Äääääntligen, så börjar Vakna med the voice, igen =)
Jaaaa!
Har det igång nu. Lite synd att verken Josefin eller Björken är där, - men Josefin är tillbaka imorgon och nästa vecka Björken.
-
Igår kväll va jag lite trötter, eller ja hela söndagen va typsik söndags:aktig. Nåja, tänkte bege mig till bingen och läsa vidare på Pluras biografi, men satt kvar lite vid datorn... Då visste jag inte att Darling tagit in Harley i duschen. Sen kommer min lilla lilla liiiiiiilla voffe... Ni kanske förstår synen? - Hans annars fluffiga päls, jaa... den va ju blött nu... Min lille gosse såg ut som en plattfisk!
Jag garvade ihjäl alltså!
-"Morsan, varför räddade du inte mig för den farliga duschen...?"
Han diggar inte dusch, alltså.
-
Och imorse va det iallafall lite morgonkel, mammamysgos. Hans päls va jättelen och jättemjuk.
Svårt att få han på bild, han sitter inte still när han kelar..
Mina "sove"-strumpor (sover alltid med någon sorts strumpor på mig.. haha)
Vem bär dom bäst... Harley eller jag? =)
Harley har fortfarande inte fattat detta med vad en kamera är... Plus att han är fortfarande lite rufsig i pälsen, sen gårdagens dusch...!

underbart förälskad och ha-galen. Som vanligt.

Nytt år, (om ni missat det) och det betyder att jag fyller 25 år. Då är jag snart 50, liksom. Attans.
-
Nåja, jag önskar mig... Nä, för grejen är den att sådant här önskar jag mig varje dag, - man kan helt enkelt inte få nog av underbara smycken, allt från gulliga till fräcka!
Åhhh.. Vill ha allt detta... och mycket mycket myyyyycket mera...
(Just nu sitter jag och åndrar att jag inte köpte dödskalle-halsbandet inne på Cubus, i Kristianstad, när vi va där i början av veckan. Det va i guldfärg, och jag bär inte det... utan ville ha det i silver färg. Men nu ångrar jag mig. )

Halsband... så coolt!
Ring... fräck!
Fräcka öronängen, som kritor!
Cupcakes bricka
cupcakes våtservetter som doftar jordgubb!
Såååå coolt halsband på världens goaste lilla kaka!
Jordgubbstårte-halsband =)
Rulltårte öronhängen!
Engelsk konfetti godis armband!
Hamburgare ring.

Jag vill ha allt, fattar ni? Allt, allt aaaaaaallt... nuuuu, nuuu, nuuu!!!!

behov av total skratt-fnitteri!

Jag skrev ju i förra inlägget att ifall jag skulle välja fruga, skulle det bli Mia Skäringer eller Martina Haag.
Man tänker ju ofta Mia som en kvinnlig, komiker, som bjuder väldigt mycket på sig själv... Right?
Jag har dock läst några artiklar med henne, och hon är väldigt djup och många tankar.
Titta, nu hittade jag denna:
http://www.youtube.com/watch?v=S5QLxu1RtQ4
Tänkvärd!

-
Idag är typisk söndag... Darling är rastlös. Jag pysslar lite, surfar runt lite på nätet.
Just nu youtuba:s det lite Magnus Betner... Jag gillade inte han i början. Har för mig att Hardö och jag brukade ha dialoger ang honom...?
Men nu gillar jag honom, eller ja, det har jag gjort ett tag.
Men jag tror jag ska glida vidare till Robert Gustavsson... Han knäcker mig totalt.
Och Johan Glans.
-
Jaaa, jo idag är en typisk slösöndag, så jag behöver lite dryg humor.
Vad hittar ni på denna söndag?


Utan tvekan är ju Betner den man helst tittar på...! =) (Men roligast blir nog ändå Gustavsson!)

om jag fick välja min fru.

Jag gillar tidiga morgnar, antar att jag har fått lära mig det, eftersom min kropp tydligen inte har behov utav mycket sömn. Minns när man bodde hemma, gick i skolan, och man kunde sova till liksom 9-10 på morgnarna. Helt galet. Nuförtiden är jag alltid iallafall uppe kl 6, men oftast vaknar vid 4-5 tiden.
Denna morgon har jag också hunnit mycket =) Duschat, sminkat mig, vikt tvätt, stoppat in en ny maskin tvätt, gett Harley frukost, gjort havregrynsgröt med hallonsylt till mig själv, städat bort julen, kollat på Dr Phil, och nu lyssnar jag på TV4 nyheterna, och kokar kaffe =)
Min darling sover fortfarande.
-
Förresten, hade ni oturen att missa Thåström dokumentären igår?
Det löser sig!
Imorgn visas den igen, tvåan, kl 16.20.
På tisdag visas den också, tvåan, kl 23.30.
Jag skall givetvis se båda gångerna!
Det va riktigt bra!
Sitter dock och funderar var fan min Thåström hood-tröja tagit vägen?! Försvann i flytten? Eller hemma hos exet? Ah jag vill ha den!
(Men vi köper ny den 14de Mars!)

-
Nu blir det kaffe, och på TV1000 nordic, visas Martina Haag:s Underbar och älskad av alla, - den är okej, läst boken först, och sen filmen. Okej, men inte mycket mera. Men Martina Haag är alldeles underbar.
Hade jag vart man, hade jag viljat ha en fru som henne, eller Mia Skäringer.
Härliga kvinnor!!

missbrukarnas oskyldiga lilla prinsessa

Hej bloggen och just du - ja, just du, - som läser detta nu, hej hej!
Sovit gott?
Jag begav mig upp vid 5, hoppade in i duschen, tänkte egentligen ta en riktigt "fixa frillan"-morgon, med allt det innebär.. men nä, ska besöka frissan imorgon och beställa tid, istället.
-
Hade nästan en mardröm i natt. Det va om mitt ex.
Han är en vääääldigt komplex människa, och grov missbrukare, - och nej, fortfarande har jag själv aldrig tagit några drogor. Nåja, jag drömde att jag liksom va fast i hans klor.
Ett förhållande med honom är väldigt psykiskt jobbigt, men bägaren rann ju över totalt när han misshandlade mig. I det förhållandet klarade jag rätt bra det psykiska våldet, - för jag är rätt stark, - men visst, inget man mår bra av.
Det tråkiga med detta är, jag har två rättegångar med honom innan jag ens kan bli helt av med honom ur mitt liv... Jag vill bara inte ens höra hans namn, men det svenska rättsystemet jobbar ju som sniglar på influensa , eller något..
Det sista jag hörde om honom va att han hade gått ner sig ordentligt, håller till i Malmö och har en hel drös med folk efter sig. Ryktet säger också att Fru Heroin är tillbaka i hans liv.
Det är många som aldrig kan förstå varför jag alltid umgåts med missbrukare, knarkare, alkolister, - när jag själv aldrig rört någon drog (Jag har givetvis fått erbjudande , hur mycket som helst, utan att ens betala något, många gånger, men jag har aldrig viljat). Visst, dricka gör jag ju, och perioder har väl det varit lite väl mycket.
Men jag vet inte, det blir väl bara så, man lär känna någon när man är runt 16 års åldern... sen några till, en liten stad, sen pang boom så känner man utan tvekan hela eliten.

underbart

Nu är jag kåt.
Japp.
Det va ju sjukt bra.
Han är kungen alltså.
-
Älskling har äntligen lyckats få ordning på Pirats of the caribbean , fyran.
Är relativt väldigt euforisk nu, men det får bli den nu.

ikväll, tvåan, 19.00

Tick, tack, tick taaaack... Om en timme är det dags... Thåström dokumentären , från way out west, på tvåan, kl 19.00

Jag lääääämgtar ihjääääl!













Blir det femte gången jag ser han live nu...? Den 14 mars , längtar.
Men först är det nu. Ikväll. Fast på tv.
Han är så underbar.
http://www.youtube.com/watch?v=odn75Jrm9eQ

någon som kommer ihåg kålhuvudet...? checka lååångt bak i bloggen annars...

Hello Blekinge- again =)
Vi drog till Hässleholm, kom dit vid 11 tiden och träffade Einar, stod och snackade lite och lämnade över de nya däcken.
Som kvinna kan jag väldigt lite om bilar, - men jag tyckte däcken va fina och såg sådär bra ut!
Einar hade med sig en påse från mamma Textil (Hon skickar alltid med små presenter, eller mat eller kakor... Ja, ni vet så som mammor gör...)
och den innehöll sockerkaka, mjuk pepparkaka (som hon gjort själv), kycklingrätt med ädelostsås - som hon vet att jag älskar , för den är sååå sjukt god!
Och så fick jag två tidningar, och Eldkvarns senaste samlade hits !!!
Blev jätteglad, så klart =)
-
Sen begav vi oss hemåt. Fikan hos mormor får bli nästa gång.
Åkte inom Maxi i Kristianstad och handlade.
Köpte tuggben, rund lagom stor ring till min lille gosse, en "brud"-tidning och så handlade vi massa mat.
Idag blir det kåldolmar...
Vet ni att en kåldolme från Dafgårds bara innehåller 100kcal?
Det är det samma med vårrullar.
Så det är inte så farligt!

mot skåneland en snabb sväng

God morgon, hoppas alla ni sömntuttor sovit gott!
Drog mig upp sent idag, kvart i sju, men va vaken ett tag vid 2 tiden i natt, så...
Nåja, vågen va snäll idag (Givetvis inte tillräckligt snäll, för då skulle den visa typ tio kilo mindre..)
och så har jag fixat sminket, Harley har varit ute och käkat frukost, och jag fixade havregrynsgröt med hallonsylt till mig =)
-
Idag ska vi åka till Hässleholm, träffa Einar (Mamma Textils man) som köpt nya däck till darling, - väldigt snällt ! Jag tror mamma Textil är i Halmstad, men nr vi ändå är i Hässleholm blir det kanske en fika med mormor.
Puss så länge, - dags för mig att ta en dusch.
Harley och jag...???

underbar ny låt, myspys!

Förresten, - min kåthet på att direkt ha en ny bok att läsa, gjorde att jag fick be min kära älskling hjälpa mig med dom bananlådorna med mina böcker i, - det blev Pluras Resa genom ensamheten.
När den släpptes, fick jag en av pappa och en av mamma Textil... Det händer rätt ofta, - uppenbarligen känner dom mig... dom vet vad jag gillar och vill ha =)
Men hör och häpna... jag har bara läst en pyttedel av den! Som sagt, älskar böcker, och köper ofta.. sen blir det som sagt perioder, då slukas dom snabbt, men lätt blir det några som inte ens blivit öppnade. Det märkte jag när jag flyttade, jag bara: hade jag så jäkla mycket böcker?! Men det är ju bara en positiv grej!
Nu kommer dock mina tre nya inom någon dag... men först ska denna läsas ut. Läst cirka 60 sidor idag.
Puss.
Förresten, kolla denna låttexten;

You're no angel, I'm no saint, if we were
We wouldn't be in this place tonight

Lost and lonely, scared and confused
We both have a past, nothing to lose, tonight
Well it cuts like a knife these bad luck blues
We both got scars from the hell we been thru
Somebody's gotta win, somebody's gotta lose
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kid_rock/collide.html ]
So let's roll the dice, one more time
Take a chance on love again tonight
Risk it all, lay it on the line
Let the skeletons fight for life
Tonight, hold on tight, as we collide

Reconnected, feelin' no pain
Seeking shelter like a spark in the rain, tonight (ooh yeah)
Worn and weathered, scared to go home
We're here together, but still all alone, tonight (uh uh yeah)
And there's no need to lie, we've both been abused
The love and the pain, the cocaine and booze, now
Most people don't, but some people do

So let's roll the dice, one more time
Take a chance on love again tonight
Risk it all, lay it on the line
Let the skeletons fight for life
Tonight, hold on tight, as we collide!

Underbar låt med Kid Rock och Sheryl Crow, "Collide".
Dom gör grymma duetter tillsammans, - hoppas ni hört "Picture"?
Här är denna iallafall:
http://www.youtube.com/watch?v=WoFHIhAW4W0

dagens irländare, i lilla Blekinge

Ibland bara händer trevliga saker =)
Vädret va soligt, och jag begav mig ut på en promenad, ner mot campingen och vattnet. Gick lite där, köpte ett frimärke till ett kort jag skickade till pappa.
Sen säger en man "Hello" till mig och jag tänkte genast att han ville ha geografiska råd.. eller vetenskap.
Vilket är svårt för mig, som först och främst blandar ihop höger och vänster...
Nåja, han undrade ifall det va ett hav eller sjö som låg här.
Sen snackade vi lite om det, sen fick jag reda på att han kommer från Irland, - jag sa direkt "U2!"
Haha!
Nåja, sen snackade vi musik , och sen frågade han om jag ville dricka något varmt (Nej han va ingen äckelgubbe) så vi gick in på fiket, drack varsin oboy och snackade om människor, musik, länder.
Bara så jäkla trevligt!
Det är sånt jag gillar, det är sånt jag gör. Det är sådana spontana, sociala människor jag tycker om!
Som sagt, - han va inget snuskig eller något alls, eller ville jag skulle följa med han eller något sånt, - utan bara snacksalig.
Han hade haft sitt egna företag i många år, och bestämde sen sig för att vilja se världen och träffa folk istället för att jobba rumpan av sig, så han sålde det och köpte en husbil och life the life on the road.
Underbart.

skivsläpp, efterlääängtat

Läste förresten en alldeles underbar nyhet... Peter LeMarc släpper ny skiva! Under detta året!
Åh, jag tror 2012 blir bra =)
Thåström, tillbaka till jobbet, Sweden Rock.. och massa massa annat bra, - förhoppningsvis!
-
Jag har städat undan tomtar och juldukar.. men adventsljusstakarna får banne mig stå kvar ett tag till, - det är mysigt och fint att tända dom på morgnarna när det är mörkt, samt ha de tända på kvällen, - då det ju faktiskt fortfarande är mörkt ute. (Men vi går mot ljusare tider!!! Jajamänsan!)
-
Här om kvällen gick ju konserten med Eldkvarn på Cirkus,  och idag går den i repris... för er som missade den... och missade ni den så tycker jag banne mig ni ska glutta idag!
Kl 12.40, på ettan.
Så galet bra!
-
Åhhh så gulligt, nu är det The Care Bears- the movie , på tv1000 family...
*Nu dyker jag ner i soffan*
Puss på er !

TJENIXEN PÅ ER =)

God morgon, hoppas ni sovit gott.
Det har jag, i vårt "nya" sovrum, jag kände mig nog lite vilse när jag kom upp ur bingen, väääldans massa plats på "min"  sida, nu när den stoooora bruna möblen är borta.
Gick upp, ut med Harley, sen fick han frukost, och jag hoppade in i duschen och fixade sen sminket.
Colan är slut så det fick bli kaffe (!! Hör och häpna!) ,
och sitter nu framför datan, tvn är igång. Jag i myskläder, Harley leker med min playboy sko... fast han vet han inte får det.. Jäkla busunge!

-
Istället för Pirats of the caribbean igår kväll, så såg vi Cornelis , jag såg den tre gånger på bio, men älskling hade inte sett den innan. Sen la vi oss vid 12 snåret, just nu sover hela huset , - både André och Pierré är hemma, och Pierrés flickvän, Alexia.
Älskling ligger också inne och zzzznarkar.
Idag fortsätts väl inredningen utav sovrummet, och kanske plocka bort julen... det skall ju göras denna helg...
Vi får se vad som händer idag!
Jag längtar efter mina nya böcker, vill läsa, läsa , läääääsa! (Jag har iof en del böcker jag inte läst än, jag har verkligen massor av böcker, men just nu vill jag börja med dessa... GENAST!)

tråkigt

Läste precis inne på aftonbladets hemsida, artikeln om Linn. Min arbetskamrat jag jobbade med hela säsongen, hon blev mördad i september.
Här är artikeln;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14172885.ab

kliar i fingrarna att plåta igen =) Min mobil är hemma igen!

Attans, Pirats of the caribbean funkade inte... darling satte igång "The warrior" istället... manligt värre, så jag lekte med min saknade mobil =)
Har ju haft en lånetelefon nu, typ 1,5 vecka?
Åh det är så attans roligt med appar! I´m totally hooked!

-
Nåja, detta innebär att jag kan lägga ut bilder igen, - jag har iof tre digital kameror.. men orkar tydligen inte funka med batterier.. och mobilen har man ju på sig hela tiden...
Nåja, hur som helst ska jag börja sälja massa kläder på tradera igen tänkte jag! Eller massa och massa... men har ju en del leopard, cherry, lack.. ah, lite sånt smått och gott.. och rave brallor... jaa.. sen den gamla galna tiden. Jag är mera grunge-klädsel människa, fast givetvis lämnar jag aldrig min "kort kjol, mycket tuttar"-look... Never ever, girlfriends!

Nåja... Igår började vi ju göra om här hemma... Plåtade början i sovrummet just nu, älskling ska börja nu ikväll... Skulle egentligen plåta där uppe (som nu är tvrum, och vardagsrum/kontor, + Pierrés rum, men André ligger och sover i soffan så jag får plåta där imorgon istället!
Älskling flyttade in min rosa byrå... den har jag målat själv! Älskling sa "jag är målare - så jag ser det...!" tyckte det va elakt...
Och så placerade han min andra byrå i hörnan istället för vid fönsret... sen gömde han min GULA PARLINO TOMTE - för den tyckte han inte skulle stå i fönstret, - med mina peruker på sig... (ser ni den?)
Som sagt vi flyttar runt i sovrummet, och igår kastade vi ut den enorma bruna grejen som har haft alla darlings kläder i sig... så nu vet han inte vart hans kläder ska ta vägen.. vi ska fixa en till garderob.. har två där ute och en där uppe.. men ändå ingen plats...
Harley va ute en sväng, men när han ser någon i köket då vill han in direkt.. ha ha den lille gottegrisen.
Min fiiiiina lille valp, han är så galet mycket älskad!
Jag köpte coola öronhängen idag (sov vanligt följer min playboy - fot med på bild...)
Jättejäääääättesvårt att få han att titta när man ber honom...
-
Ja som sagt , mera bilder nu framöver =) Ursäkta för dålig skarpa på dessa, kladdade med ljuset och höll på...


johnny depp är bäst alltså! garvar ihjäl... jack sparrow!

Vi drog till Kristianstad, jag med en jävla krampmage, men det gick ju bra ändå. Darling gick och hmtade min mobil inne på Telenor, så nu den hemma =)
Jag gick då lite snabbt inne i affärer. Va sjukt bra rea inne på HM men orkar inte med trängsel och köer.. plus jag träffade en jag absolut inte orkade med.. men sen träffade jag också Tintin där inne =)
Det va trevligt, inte sett henne på läääänge. Hon är sådär busigt trevlig och speciell.
-
Jag orkar ju inte kolla på kläder allmänt så knappt idag heller, men smink och underkläder är sådant som brukar köpas massor av så fort jag ser en HM affär.. men som sagt pga allt så struntade jag i det idag!
-
Kollade Indiskan, - där är mest prylar. Jag älskar sådana prylar (hela min lägenhet va en blanding mellan sådan stil och ett rosa tuggumipop-hus) , men insåg att är det något jag inte behöver så är det mera saker, och darling har massa och nu har vi allt tillsammans... så huset har inte så mycket mera plats =)
-
Köpte ett par coola långa limegröna öronhängen inne på BikBok iallafall.
Sen begav vi oss hemåt, hämtade André. Han och jag har tittat en stund på någon film, han käkade lite pizza och jag gjorde denna supergoda thaisoppan med brocolli i. Blev riktigt god!
-
Älskling har fixat film, André har gått och vilat en stund, - så nu blir det tvkväll och fyran av Pirats of the caribbean!

Önskar er också en nice kväll!

my cell want´s 2 be pick´ed up, yeeaah !

Ah, ändrade planer! Darling ringde och berättade att han skulle typ bara måla klart det han pysslade med, och sen kom han hem, så vi ska åka till Kristianstad och hämta min nya mobil. Fick ju en helt ny sony ericsson för.. typ en månad sen? Funkade i typ 2 veckor... sen heeeelt knas, och eftersom det inte är okej så lämnade vi in den och så fick de skicka en ny till mig. Den ska vi iallafall hämta idag.
I Kristianstad... kanske jag hinner titta lite i staden också...? =)
Är inte jättesugen på det idag, har jätteont i min mage.
Vet inte varför. Men ikväll blir det nog thaisoppan , och så huttar jag i lite brocolli i där också.
Kan nog bli gottis, och skönt med varmt i magen när man har ont.
-
http://www.youtube.com/watch?v=K3lTCDxtYmk&feature=related
Underbara Takida!

welcome the 90´s

Weeeiihhh, - lyssnar gamla goingar! Alltså inte sådan ljuv som Frank Sinatra&de gänget, utan tidigt 90tal.. eller typ mitten av.
Jag är ju född 87 så jag växte ju upp på 90talet (Måste vara det färglösaste årtalet någonsin, därför jag inte riktigt får ihop att jag växte upp i det? Jag är som gjord för 70 och/eller 80 talet!)
Nåja, och min pappa jobbade bl a på World Class - eller ja , han va delägare, han har ju alltid jobbat på P2, men men, då brukade jag vara med han där, och då spelades ju alltid sådana här låtar;
http://www.youtube.com/watch?v=u3ltZmI5LQw&feature=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4&feature=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=XTjJ2_P5P4U
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZJuljcvkdnc
-
http://www.youtube.com/watch?v=6IuI2tZogM8
Ahhh... Ni fattar! Ok, musiken är ju egentligen inget fel med på 90 talet.. och då menar jag inte endast denna sorts...
Fannas ju annat bra med 90 talet också..
(Har kvar mina och använder!)



(Har kvar min "muchoouumochuuu")
(Haha, programmet Silikon med Gry&Ulrika)
-
Hahha...
Hoppas ni har en bra torsdag. Jag lyssnar som sagt på härlig musik. Färdig sminkad. Ska kanske till stan, kolla frisör.. fast regnet är lite jobbigt.. fast jag gillar regn annars, men inte om man blir dyngsur och ska titta lite i affärer. Regn är kul om man springer i det, och hoppar i vattenpölar.

nya böcker!

Älskling åkte precis till jobbet i det regniga vädret.
-
Vet ni? Igår läste jag ut Ozzyz bok.
Läs den! Verkligen att rekommendera!
Jag klickade nu hem dessa;
Läääängtar tills dom kommer! Om 2-3 dagar.
Är inne i en läsartid, underbart!

my man is better than you´r man

Tjenixen bloggen!
Så väldans fint det börjat bli här hemma, min karl har jobbat jätteduktigt på övervåningen. Heeeela dagen! Det har liksom varit en sån grej som han fick fixa med, för möbler ska flyttas och saker är överallt... så jag har dykt upp lite då och då för att checka hur duktig han är =)
Blir väl att fortsätta imorgon, han har dille på vi ska flytta runt i sovrummet för att få mera plats, och det kan nog stämma och bli bra!
Gluttar just nu Jönssonligan får guldfeber på sjuan, de visar ju en varje kväll nu. Men det är helt ok, - de är maxat kult dom filmerna. Minns att Mange (brorsan) va typ crazy i dom, så när jag brukade åka till dom i Halmstad när jag va 11-14år cirkus, så tittade jag igenom Mange och Mias alla A4-inplastade papper i pärmar , (ORGANISERAT I BOKSTAVSORDNING!) med alla deras VHS filmer, och dom hade sjuuuukt många filmer, men det brukade bli Jönssonligan-filmerna, och Dirty Dancing. Haha!
Kl 22 ikväll är det som sagt Eldkvarn, live på circus. På ettan.
Och jag har fått söta påminnelser av några stycken idag, - för alla vet ju att jag är Plura-tok!
-
Imorgon jobbar darling hela dagen... och jag ska banta, banta, banta... Ätit helt okej idag, men känns alltid som magen är svullen och jag dunderfet, när jag har mat i magen och hinkar ner med cola och nu dricker jag lite kaffe ibland också ju.

heminredning!

Vi är i full rulle med att fixa hela huset!
Pierré ska flytta, så vi håller på att fixa med övervåningen. När jag flyttade in fyllde jag ju med en del saker.. väldigt mycket saker... så jag fick ju sno älsklings gardrober och annan plats... haha...
Övervåningen är som ett stort vardagsrum, delat halvt med ett rum, och sen ett riktigt rum.
-
Vi ska vända runt på sovrummet, för vi kastade precis ut en möbel som älskling haft alla sina kläder i, och där vi haft en data på och alla viktiga papper "kontor-stället" liksom... vi skulle försöka få upp den på övervåningen, men det gick inte så då kastade vi ut den istället...
Övervåningen blir iaf tv-rum, ett rum med data/kontor (+ dom lådorna som tyvär inte får plats någon annan stans) och Pierrés rum blir ju Andrés , om han nu ska bo hemma innan han fått något eget, efter det blir det ju gästrum.
Känns liiiite som när man flyttar, - saker överallt! Det är superkul att ändra om, eller inreda, men är du klar med ett ställe så är det ännu mera saker på ett annat ställe... Haha!
Dricker kaffe nu, min karl får fixa de tunga möblerna...

på tal om väder

Vilket väder vi har! -Ja men det vore värre om vi inte hade något väder alls!
Pippi Långstrump och Konrad (Kalasklister)s dialog i På rymmen med Pippi Långstrump.
Sött!
-
Jaa vädret är stooooormkaaaaaos, och jag kom att tänka på en absolut favorit låt. Minns ni att jag hade dille på den för två somrar sen? Jag sjöng alltid på den, men kom aldrig på vilka det va som gjort den. Tills någon snäll kille skrev här på bloggen vilken låt och artister det va. Jättesnällt!
-
Crowded House- Weather
Varsegod;
http://www.youtube.com/watch?v=ag8XcMG1EX4
Den är sååååå sjukt bra!
*replay replay alltå*
-
Ahh, vet ni vad det är på ettan ikväll klockan 22?!
Eldkvarn live från Circus!
Mina honeypies, Sveriges absolut bästa band. Älskar ju Plura. Men det visste ni redan.
Missa inte ikväll!

(Gift dig med mig!)
Va länge sen jag såg dom nu, Siesta festivalen.. blir det 4-5 år sedan? Usch alldeles för lääänge sen!

minst 5 hekto trots jag åt som mat aldrig mera skulle existera

Hej alla sötnosar!
Hoppasni zzzznarkat gott och läänge!
Jag vaknade vid kvart i sex, gick upp och kissade och Harley fick göra det samma. En av oss gjorde det utomhus, gissa vem...? =)
Men jag dök ner i bingen en timme till iallafall och kelade min sovande älskling.
-
Sitter med tvn på, meningslösa programmet Gilmore Girls visas... minns när det började, då visades reprisen på söndagar, Tony och jag brukade spendera förmiddagarna framför tvn efter helgens fester och rätt sega i skallen. Medans han gillade serien (för dottern va snygg...) så hatade jag deras jävla tjatiga dialog som hela, hela, heeeela tiden håller på... Fick sinne på den. Liksom ni fattar, - bakisseg i skallen och lyssna på dom två?
Jag gillar fortfarande inte serien, men ibland har man bara tvn igång, right?
Sitter och dricker morgon colan och helt galet förvånad att jag gått ner ett halvt kilo sen igår! Jag åt som en grek! Jag tror jag snabbt kan fixa dessa 5 kilo iallafall, nu kör jag en vit månad, och tydligen är det ingen hemlighet att alkohol innehåller en del kalorier... och just sådana kalorier älskar att placera sig på min mage. Jag hatar min mage och har alltid ångest över den. Till och med på 41 kilo hade jag en liten bula på magen... Det va jävligt ångest. Då kan ni ju bara fatta hur det känns nu, typ 20kilo senare?

rädda bruden för helvete!

Minns ni Berny Pålsson? Som skrev Vingklippt Ängel, samt Känn Pulsen Slå ?
Jag följde henne innan boken kom, inne på helgon.
Och läser hennes blogg nu, har båda böckerna också.
Minns att hon hade en söt vän som hette något på Candy.. sökte på Candy inne på google...
Först hittade jag denna brud; ni måste checka... hon är helt waisted ...
http://candyfuckinlicious.blogg.se/
Bruden är alltså 23 år och viker ut sig i varje inlägg och har en porrblogg också tydligen. Kan ingen rädda denna unga kvinna?! Jag blev bara paff och tyckte det va så tragiskt!
Var är hennes föräldrar? Visst hon är vuxen, men ni förstår... Kollar ni bloggen så kommer ni också se det tragiska... Och så skriver hon om sina ätströrningar (vilket väl är helt ok att skriva om i bloggar) och hur hon skär sig och etc.
-
Hittade iallafall sen den Candy jag letade efter. Tänkte mig att hennes blogg är nog läsvärd. Vi får se, minns att hon skrev rätt bra inne på helgon iallafall.
Här är hennes:
http://heysugarmagazine.se/candy
-
Nä, nu ska jag glömma kvällens chock, pussa min älskling (som jag tycker så mycket om!), och sen dyka ner i bingen och läsa bok. Först en kvälls-"kissa och bajsa"- för Harley alltså...!

"Jag har en plan!"

Åh, det blev givetvis att jag tryckte i mig köttfärssås och spagetti. Ångest maximalt. Ber till alla världens högre makter att jag inte gått upp något till imorgon... Måste banta, och får då inte tänka på mat, ännu värre stoppa det i mig. Ibland är jag bara så jävla dum...!
-
Satt i valet och kvalet om vi skulle glutta Filip och Fredriks årskrönika (del 2) eller Agnetas nyårskarameller, men det blev en pendling mellan de två kanalerna och en del skratt!
Vi slog sen över för lite Jönssonligan och dynamit Harry , som är inne på sista minuterna just nu. Harry håller på att koppla bomben... Haha!
Jag älskar vanhedens bil... Ge mig den!!



lady gaga

Lady Gagas senaste.. Börjar ni inte tröttna lite på att hon alltid ska vara så jävla annorlunda, sticka ut med paraboler och grejor eller se ut som ett jävla slakteri?
Jag gillar hennes musik, men tycker inte det blir spännande när hon ska vara wacko wacko all the fucking time...

Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14151862.ab
Youtube och låten:
http://www.youtube.com/watch?v=Gfc3gS_81NY
Vad tycker ni?!
-

sko galna kvinnor...

Min älskling visade imorse mig ett par boots med nitar på, som någon han hade inne på FB hade lagt ut... så frågade han mig ifall det inte är sådana som jag ungefär tycker om?
Vilket han givetvis visste svaret på!
Hehe.. sen brann jag lite för det... Jag är knappt intresserad av skor alls. Jag vill ha bekvämma, lite fräcka, men detta med sko-galna-kvinnor förstår jag inte alls!
Nåja.. Hade mina boots med nitar, men dom gick sönder. Och det är sådana jag tycker om, och precis sådana som älskling visade mig =)
Jag har en del skor, kanske ett fem-sex par höga stövlar, moonboots, converse, vinter-fodrade ecco (skitbra!), lack-platå skor (någon som vill köpa? använda en gång!), "vanliga" vinter/höst fodrade stövlar, något par ballerina och jaa... men det är ju liksom basic... en skogalning brud har ju oftast över 50-100 par..?
Jaaa.. jo dock har jag ju mina Demonia lackskor, som jag haft gryyyyymt roligt i. Och utan tvekan de dyraste skorna jag köpt. 2800 ungefär..
Så. Nu gled jag runt och hittade coola boots med nitar på, inte farliga priser alls!
(dessa fina hade jag.. men gick sönder... finns inte längre... Behov av nya!)

Och här är mina fiiiinaste;

-
Hihihi.. Så det är "boots med nitar"-jakt på gång här i huset...
Inne på have2have.se, hittade jag coola iaf!
-
Vi har varit ute en runda, träffat André lite snabbt, handlat middags mat (Älskling och Pierré ska äta köttfärssås och spagetti) och jag har precis ätit min middag, brocolli. Såååå gott!

fetto linn

Jag sitter och dricker citronte med sockerbitar i, attans va sötsugen jag är. Älskling är ute och städar bilen, och hittade en 50cl cola till mig... weeii, dog ju typ innan... men nu ska jag dricka upp teét, för jag va liten frösen också så.
-
Jag tänkte fixa mitt hår imorse, men pga jag kliat så pass i min hårbotten, pga dessa sorts eksem/klåda jag haft både i hårbotten och på kroppen, - så väntar jag med det. Det kommer och går, men verkar bli bättre.
Nåja, jag hoppade in i duschen iallafall och rakade mig och sen sminkade mig, och älskling vaknade och sen satt vi här och hade morgonlugnt, kollade på Mupparna på tv... I love Kermit =)
-
Älskling och Harley (Han är hjälpsam, min lille gosse) är som sagt ute och städar bilen. Jag har fixat tvätt och pysslat lite här inne.
Ville äta min thaisoppa idag, med brocolli men fick fetto-ångest, bara känner mig som en fet klump så ska nog inte äta något idag. Ändå hade jag gått ner 3 hekto från igår... skulle ju dock helst vara 3 kilo... eller 30 kilo... Men är väl dömd till att vara en fet ful klump på59- 60-61 kilo hela mitt liv... Jag vill väga 50!!

linn bokmal...

Ahh... ingen cola hemma. Jag döööör!
Jag dricker liksom vatten. Dooh.
Kan aldrig dricka varmt på morgnarna, då min käft är sjuuukt torr varje morgon. Och cola är ju ett missbruk... Väldigt gott missbruk... Kallar det nog för "bruk" istället.. och ett måste...
=)
-
Läste bok som en tok igår natt, så attans bra! När jag väl börjar sätta mig-eller lägga mig, i detta fallet, - med en bok så rinner kapitelena bara iväg... men sen kan det ju också gå några dagar eller veckor innan jag ens öppnar boken igen..
Jag är alltså fortfarande inne på Ozzyz själbiografi.. Men såååå bra! (läser nog ut den idag!)

sockersug maximalt

Tjenixen!
Livet börjar som sagt återhämta sig... eller kroppen iaf... Haha.
Idag har känts som värsta stora ätar-dagen, - ägg, fiskgratäng, 2dl yoghurt... Ah, ångest. Hoppas jag inte gått upp i vikt till imorgon.
Den fiskgratängen (färdigrätt) den innehåller faktiskt inte farligt mycket kalorier så vi får hoppas på det bästa. Nu vill jag verkligen klara mina minst 5 kilo ner.
-
Idag har städats lite, kollat filmer, varit en sväng i Karlshamn.
TT och Mia va också över en sväng ikväll.
-
Hittade en söt blogg (ordagrant!) en tjej som bakar massa. Hon hade gjort Rainbow cupcakes , väldigt söta och väldans enkla egentligen, vanlig muffinssmet och så häller man i olika färger av karamellfärg och sen bara in i ugnen!
Är ingen människa som bakar själv (tyvär... för det är galet roligt!) , men jag läser-eller kollar på alla fina bilder på bakverk, i oilka bloggar. Tycker det är kul =)
Hr är hennes, med regnbågs muffisarna; (som förövrigt verkar vara en gullig tjej!)
=
http://muzicmecupcake.blogg.se/

längtar till götet i mars

Nyårs helgen avklarad... verkligen. Blev ju minst sagt aningens mycket av allt.
Älskling min är hemma idag, vi är relativt trötta på nyår och idag är en seg och slö dag. Fixa lite här hemma, jag har dock tagit mig en behövlig dusch och sen slökollade vi på Karate Kid, med Will Smiths son... Han spelar så galet bra!
-
Älskling ska precis boka hotell för oss i Götet, när vi ska se Thåström. Lääääängtar ihjäl =)
På lördag (nu den 7de jan) är en dokumentär om honom, missa inte!
Vi såg precis en teaser från den, och första älskling säger är; Fan va gammal han blivit!"
Då blev jag arg som ett bi! Thihi.
Thåström är alldeles alldeles underbar!

alla dessa meningslösa rövhål

Vilken jävla skit nyår. Jag vill inte ha ett nytt år. Fan va jag hatar nyår. Jag hatar falska människor, speciellt när de ska sitta och "vara vänner". Vilka rövhål. Ingen jävla stake i dom alls.
Dom sitter och "finns för dig" och två sekunder senare "ja den där Linn är väl en jävla idiot"
Sååååååååååå falska människor att jag kan kräkas på dom.
-
Jag flyttade ifrån idioter bl a, men större skitstövlar som jag nu träffat- har jag då aldrig träffat i hela mitt liv. Så in i helvetes falska!
-
Har aldrig blivit så blåst i hela mitt liv.

RSS 2.0