medelhavet väntar på en viss linn milefalk

Åh medelhavet, rosa drinkar med ananas som sitter på glaset, äckliga håriga bröst på grekiska män som glider runt. Faaaaan va jag behöver sol och värme, - va fan gör jag i Sverige?

Jag sitter och maxat stör mig på denna reklamen med kärleksdikter på toalettpappret. Jag helt enkelt fattar inte det. Ska man sitta där och bajsa (nu gör ju vi fina flickor inte det men ändå...) och tänka på kärlek? Neeeej jag fattar inte. Jag måste väl vara trög eller något för för min pussy när jag går och kissar så räcker det med vanligt vit toalettpapper.

Igår fixade jag tonfisk och nudlar med soyasås.... Imorgon ska jag till Textil och mormor (som varje tisdag) och äta köttfärslimpa, potatis, gräddsås. Mums!!!!!

Jag är "MELROSE PLACE"-nörd, - det vet ni, - men egentligen är det inte en vidare bra serie....

Längtar till sweden rock.

Puss.

kid rock

once open a time...
fanns det en liten tös med guldlockar och guld och gröna skogar
denna flicka tyckte att trygghet va underbar
sen mötte hon dom där dumma trollen i skogen- alltså de fel killarna.
Denna kvinna (som hon ju är idag) mår bra men att hjärtat krossas och man ger det till fel, - ja du det är en annan femma.

Nej jag vill ente ha söndagsfrukost eller söndagsmiddag eller pyjamaskalas. Men snälla va rädd om mig

kid rock-only god knows why

ångest

Nu har jag bott i min lägenhet typ 5 år, sen jag flyttade hemifrån. Varför är jag egentligen kvar i sverige? Medelhavet och värme finns, men här är det bara snö och kyla. Usch. Vill trycka i mig 5 liter glass och 6 kilo chips. Sååååååååååå synd om Linn är det!

tandläkaren

Jaaaa jag är kass.
Nåja.
Idag hamnade jag iaf hos tandläkaren och ni som känner mig vet att jag hatar tandläkaren. Jag är livrädd för dom. När jag va liten (eller ja sådär 8-9 år) så fick jag åka till värsta specialisten i kristianstad och få LUSTGAS bara för jag va så rädd.
Idag skulle jag lägga mig där i stolen och precis som när kvinnor föder barn så är det det samma med mig - "Linn, andas djupa andetag , med magen, Linn du andas inte" och så ligger jag där livrädd och börjar gråta. Nuförtiden har jag inte med min mamma Textil längre men höll krampaktigt i handen på en av tandläkar-kvinnorna och det va svettiga händer från min sida.
Nu har jag inte haft hål på många år, men just idag hade jag ett litet som dom tog bort med sina livsfarliga borrmaskiner.

Jag älskar Bandit Rock, även om det är som precis som alla andra radiostationer - spela samma, samma, samma, samma, saaaaaammmaaaa... men anyway, jag är ingen mens-brud så jag behöver ju inte gnälla.

Imorgon blir det middag med pappa och mamma textil på Harrys och sen kommer Lillen och då är det party party och fredagsfest.
(För ni som inte minns så är Lillen min Matsbästis lillebror som vi bodde hos förra sweden rock. Plus att han är grymt snygg.)

Idag åt jag:
Lax med nudlar och grymt god sås. Mumma!

Mamma Linn =)

Jag har blivit med hund, - världens finaste pittbull-amstaff. Min lilla tösabit.
Livet glider på , vinet rinner ner och jag är lika kass som vanligt på att blogga.

I fredags va jag och min kära mamma textil i kristianstad och såg Sissel. Hon spelade två av låtarna från "morfars skivan" - den jag spelade på replay dagligen när min morfar gick bort. Han va allt för mig. Så visst blev det tårar, och det va en underbar konsert.


Imorgon är det alla hjärtans dag och det är bara maxat myyyyyys! Puss.
(skickar bild på lilla tösen om två sekunder så kommer i nästan inlägg)

RSS 2.0