tandläkaren

Jaaaa jag är kass.
Nåja.
Idag hamnade jag iaf hos tandläkaren och ni som känner mig vet att jag hatar tandläkaren. Jag är livrädd för dom. När jag va liten (eller ja sådär 8-9 år) så fick jag åka till värsta specialisten i kristianstad och få LUSTGAS bara för jag va så rädd.
Idag skulle jag lägga mig där i stolen och precis som när kvinnor föder barn så är det det samma med mig - "Linn, andas djupa andetag , med magen, Linn du andas inte" och så ligger jag där livrädd och börjar gråta. Nuförtiden har jag inte med min mamma Textil längre men höll krampaktigt i handen på en av tandläkar-kvinnorna och det va svettiga händer från min sida.
Nu har jag inte haft hål på många år, men just idag hade jag ett litet som dom tog bort med sina livsfarliga borrmaskiner.

Jag älskar Bandit Rock, även om det är som precis som alla andra radiostationer - spela samma, samma, samma, samma, saaaaaammmaaaa... men anyway, jag är ingen mens-brud så jag behöver ju inte gnälla.

Imorgon blir det middag med pappa och mamma textil på Harrys och sen kommer Lillen och då är det party party och fredagsfest.
(För ni som inte minns så är Lillen min Matsbästis lillebror som vi bodde hos förra sweden rock. Plus att han är grymt snygg.)

Idag åt jag:
Lax med nudlar och grymt god sås. Mumma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0