hum, hum från humlegården

Jag har läst entreprenörskap förut och det är ungefär samma grejs man ska lära sig i företagsekonomi och desto mera råkåt på att starta eget är jag. Det är min grej, jag vet det. Jag pallar ingen jävla chef över mig utan jag passar bättre som min egen chef - jag vill köra mitt koncept och mina idéer - jag kan vara en bra entreprenör för det bubblar egentligen utav företagsglow inside me. Just wait and see. Det kanske startas om typ 10 år eller om 2, men denna idéén speedar mig.

Idag är det lördag. Varit på staden med min kärlek, gick till biblan och lånat skivor - så jäkla bra, 33 svenska låtar från 1969-1982 - PROGGKLASSIKER där har ni en jävligt bra skiva, ettan är dock bättre än tvåan men det har lirats hela eftermiddagen, under tiden som arbetet skrivit klart. Men blir plugg imorgon också, och på eftermiddagen ska vi till Lalles syster en sväng.

Hoppas ni haft en fin lördag och eran kväll blir toppen. Länge leve proggen!


birro dansar alltid i mitt hjärta

Nä jag blir tydligen ensam i kväll, kärleken min är trött och som den hårt arbetsamma bärande heta älsklingen i sina  snygga arbetskläder.. - som han har så blir han väl mest hemma och han fruga får vara helt ensam denna fredag...
men jag ska mest uppmärksamma er på en karl som är någon jag sen länge lag märke till men viljat ha "mera kött på benen" på INNAN jag yttrar mig, nu är han maxat oldnews men han är liksom allt man vill ha i en karl, att han nu oxå dansar i let´s dance är ju så underbart, men orden jag dröst över denna karl är många och fina. Han placerar sig lätt som nummer ett på min lista över "drömmän" fast på ettans plats ligger ju Thåström och Bono också... med jag är väl en kvinna käns för konkurrent? Eftersom jag är så underbar?

 

Kysser mitt eget självförtoende som ju aldrig finns, aldrig funnits och lyssnar lite mera på Wiehe och dyker senare ensam ner i min säng - utan min älskade.........

Jag är en människa som behöver överdoser av kärlek , förlåt jag försöker inte vara krävande, men jag behöver fixet kärlek ger mig. Jag skulle aldrig röra droger men mitt hjärta har ett behov av det äkta underbara


btw snaaaart dax , så sverige - gör det enda rätta!

http://www.moderat.se/web/Hem.aspx

medans vänsterh*rorna försöker ens ge sig på politik så lyckas högern klockrent&utmärkt, och nu snart dax för Reinfeldt och gänget att vinna igen , för det är givetvis det enda rätta. Fredrik R är otroligt human och vet iaf ngt om politik och människovärde, - vilket man starkt inte kan säga om sossesvinen.

Reinfeldt can do It.


partybabe med mystollorna på fosingarna & Afzelius, underbara karl i mina högtalare & väntandes på sin älskade

Tänk angående teorier. Min bror sa för flertal år sedan att han "hade en teori angående hur mycket en människa typ sover på ett liv" och då menade han på att när han va yngra och tonåring och så kunde han lätt sova typ 20 timmar i rad men att han liksom tror nu att han liksom gjort klart på sin "sova-länge"-kvot... detta låter ju faktiskt rimligt samt som det låter lite flummigt.
Men! Då tror jag kanske snarare på att man delar upp sig liv i oavsett under perioder vad man som människa typ behöver ,

Och detta kom jag att tänka på, med tanke på att det verkligen är över 6 månader sen jag ens va ute på puben, eller liknande. Det kanske va något jag gillade som attans varje fredag och lördag innan, då både med han jag var tillsammans med eller utan, - bara gillade utelivet liksom. Men sen tror jag man liksom bara inser och slöar att det är mycket softare att umgås lite få pers hemma och dricka lite, softa lite schysta bekvämma kläder och tragga och asgarva istället för liksom u och va så jävla trevlig hela jävla tiden.

Jag saknar det inte just nu bara, utan trivs faktiskt jävligt bra med ett stabilt förhållande och relativt nyktra helger, men klart som fan att om jag vill ut och festa så lär jag göra det och det säger inte min darling något om för jag skulle aldrig göra något fel eller dumt mot honom. Utan då mest ut för krogkänslan, musiken och vännerna.

Idag är det fredag. Jag har skrivit prov i skolan, gjorde nog universums största felskrivning i en fråga så Ingemar lär väl garva ihjääääl sig... Nåja, sen planerade vi inför dietmatlagningen och sen slutade vi och jag gick till staden. Idag ätit kyckling och ris, gottis. Påminn mig om att köpa ketchup.

Får se vad som händer ikväll, min älskling kommer väl upp efter handbollen och resten av helgen ska endast plugga och skriva klart två arbeten.

Ha en mysig fredag, puss&kram


köttbullar, köttbullar, ge mig mera köttbullar!

Jösses, var får alla sina galna ideér ifrån? http://www.tv4.se/1.1441091/tatuera_dig_med_nordman

Btw, jag måste gå och se bion Det regnar köttbullar.

 


ge mig en fet hamburgare

http://www.primavi.se/vegetabiliskt/artikel.cfm?newsID=335

http://www.greenoption.org/halsa.html

http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://vegetarian.about.com/od/glossary/g/Vegan.htm&ei=_CVXS8-PFZHq-Qbs8aX-Aw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CBIQ7gEwAjgK&prev=/search%3Fq%3Dvegan%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26start%3D10

matsedel :  http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.veganhealth.org/&ei=_CZXS4LyDcrz-QbLk52CBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=7&ved=0CCIQ7gEwBjgU&prev=/search%3Fq%3Dvegan%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26start%3D20

nej jag har inte blivit veggie eller vegan men eftersom jag läser det jag gör så är det mycket dietik just nu.

guuuud jag kan inte fatta folk som undviker kött... herregud, bara geeeeee mig en;

           mumsfilibbabaaaa!!!


eftermiddags slöande

Fan vilka pinsamt dåliga band det finns. Satt och glutta lite mellan kanalerna och kollade på boogie - det danska musikvisningsprogrammet och så kommer Sugarbabes som i varje video endast står och vrider sig typ i hundra miljarders olika vinklar och liksom vänder huvudet så de ska se på sin putande rumpa hela tiden och undertiden ska deras egna händer både suga av sina egna fingrar samtidigt som de fingrar frenetiskt på sina egna bröst.
Alltså seriöst, sök på ordet "egensex" och resultatet blir "sugarbabes".
De är alltså sjukt värdelösa.

Jag lyssnar lite på Dido och gluttar lite på One tree hill , eller "ett träd-stad" som vi också kallar det ^^ Finuuuuurligt värre! Nåja, denna serien är alltså hel okey, jag har bölat x-antal gånger till den actully. Och så tycker jag att Bethany Joy Lenz som spelar Haliey i serien är så satans fin och charmigt snygg =)



Otroligt vacker kvinna!!!


old news but I´like it... finally

Ska vi tro på att media kan lyckas med detta? I wish
http://mabra.com/kurviga-modeller-tar-over-modesidorna/ 

dax att ta sig i kragen

Jo då, nu ska jag försöka igen... ge mig på att lova att jag ska fixa denna bloggen, men fan det funkar ju inte med med liv med knasiga datorer, och juletider, och nyårstider o massa partajer och så..
men nu finns det ingen ursäkt, jag gillar ju faktiskt bloggen, allmänt bloggar så.. och det finns inga ursäkter för jag har ju faktiskt saknat den.
skriva lite kladd, blandat med tankar och lite nice nyheter? Ja jag kommer ju aldrig bli någon som tjänar cash på min blogg.... får väl blir superkändis istället.

Skolan är kickat igång och attans nice, dock massa inlämningsuppgifter på en och samma gång, känns det.
Fixar det, skriver ihop och blandar med åsikter - så gör jag arbete.
Fick skibra betyg nu innan jul och ja det tänker jag yttra och berätta för jantelagen kan bara hysch-hysch:as ner och så får vi faktiskt erkänna när vi är bra, eller bäst.

Det har precis vart helg... myspys blev det, lugn fredag, lördag, söndag. Darling och jag va så väldiga svenssons och bara lagade mat och gluttade film tillsammans och la oss tidigt.  Rätt skönt, men eftersom min kropp inte är van vid äta typ "lagad mat" så känns jag rätt jäst idag, ser typ gravid ut. Men ändå, vi åt tacos i lördax och igår åt jag faktiskt varma mackor med champijonstuvning , JAG som aldrig äter bröd! det är antagligen därför jag ser ut som att vänta femlingar i magen idag. Men gott va det.  Och så har jag ju den härligaste kärleken som finns!

Ikväll pluggas det, vi hade bara en lektion idag.. rätt soft, sen har det pluggats, skrivit arbete, skickat jobbansökan inför sommaren när jag är utbildad kock =)

Nåja, take it easy.... hörs imorrn maybe baby!


säljes färgglada dreads

DREADS I FÄRGGLADA FÄRGER SÄLJES.... KÖPTE DOM FÖR TYP TVÅ ÅR SEN MEN ALDRIG SJÄLV ANVÄNT DOM, OCH HON JAG KÖPTE DE AV HADE ANVÄNT DE EN GÅNG FÖ EN PLÅTNING...

PRIS 450 KR PLUS FRAKT


RSS 2.0