lady, hear me tonight. 9 months now

Måndag.... Idag skrivit prov i arbetsmiljö och säkerhet kändes okidoki. Fick tillbaka Dietik provet och va 1,5 poäng från mvg så känner mig maxat värdelös.
Nåja, får fixa arbetet och mvg uppgiften så jag får mvg i betyg. Japp.

I helgen så åkte vi i lördax, jag och mina föräldrar till Niklas och såg hans konstutställning. Sen åkte vi en sväng hem till pappa och mamma såg hans lägenhet för första gången, och sen åkte vi tillbaka till Hässleholm. I lördax kväll kom jag hem till Lalledarling runt sju tiden väl och vi begav oss iväg och käkade thai mat och efter vi ätit där begav vi oss till nya Harreys och drack en drink sen begav oss hem. Denna kväll firade vi 9 månader tillsammans så det va mys.

Ätit sunkigt äcklig nudlar precis, jäst i magen, men kollar på Förkväll och ska skriva ett kapitel till nutrionspärmen och sen duscha, och sen kommer my honeylips hit. Nu lite svår musik men mår bra. http://www.youtube.com/watch?v=TxokbUaj7O4     

pluuuuuus att jag bjuder på den bästa låt som faktiskt finns; http://www.youtube.com/watch?v=HzpCcNdhy5w      jag menar det verkligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0