tider kommer aldrig vara min grej, det är linn i ett nötskal- always has always will

God kvällning allihopa.
Vilke dag det blev.. Min ena Manfred körde mig till hamnen pga cyklen står där, och han hade verkligen inte tid utan skulle göra 28 frukostbeställningar (han äger ju bed and breakfast) och när han kom hit så frågade han varför jag åkte buss nere från hamnen... då visar det sig att bussen går preeeecis här utanför stora vägen, - skulle ta mig typ 5 min att gå dit. Så jag tog hans tid, och fick vakna way to early för mig själv, plus spendera en timme nere i hamnen... det fick jag ågren av. Stakarst Manfred, - han är arbetsnarkoman om något!

Nåja, kom på bussen 09.38 och i Båstad hann jag med det jag skulle. Till handelsbanken, sen till min bank- Nordea (gratis reklam) , apoteket och systemet. Sen tillbaka till Torekov vid 12 tiden och la mig på en kulle i solen och tog en drickis. Sen jobbat från 15, och vart sjuuuukt stressat och mycket idag. Men jobbat med Jens, och han är för jäkla go. Jobbat med Martin och Jacob också, - men de vet ni ju redan att jag ycker är härliga!

Har det blivit kallare sommarkvällar redan? Sitter ned fullt fönster uppe, som jag absolut va i behov av för typ endast en vecka sen, men nu känns det lite kyligt och jag har golftröjan på mig.... ha ha, den är skrattretande.

Dricker vin, imorgon blir det sovmorgon, men ska till Båstad... ska till farbror doktor (Nej ingen könssjukdom, bitches...) och plus handla lite mera. Jobba från kl 15, och ledig två dagar sen, då jag ska umgås med mi familja heeeela tiden. Jo så traggade jag med Jocke här om kvällen, han är nere från stockholm i skåneland och träffar familj&vänner och jag kom på den briljanta idéen att han skulle bege sig hit!
Och på fredag kommer honeypie. Pussas, kelas, kramas, bada (vädret måste bli bäst), sitta på hamnkrog, - äta, dricka, morgonkela, snuuuuuuska.
Nu får jag ta av tenniströjan för nu bidde det varmt.... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0