bekräftelse från chefen är bara som ljuv musik för själen.

7 grader ute... typ förra veckan va det 17.. och någon dag före det 27grader... Hallå, what the fuck is happening? :`(

Idag är kanske inte den roligaste dagen att bege sig till jobbet... Kim, Cleo, jag och Magda... de förstnämnda vet ni ju att jag+dom inte är universums bästa kombo. Fast allt har verkligen blivit bättre med Kim! Det känns faktiskt väldans skönt.

Igår fick jag höra världens gulligaste grej. Linnh och Jaow hade varit på middag kvällen innan hemma hos Manfred (vår chef) och på något viss hade de börjat snacka om mig, och Manfred hade sagt att han tyckte det va så härligt att jag alltid är glad och positiv.
Och vad jag fått höra så behåller han de han är väldigt nöjda med, och jag har ju som sagt varit där sen någon helg från april och fullt från maj och förmodligen nu hela september ut.
Så härligt när man får respons från chefen! Även om han inte säger det straight to your own face, men sådant gör väl oftast inte chefer heller...
Sen när han gled in i sin california-style med en orange skjorta, uppknäppt på bröstet och softa jeans, kepsen lite snett, - innan stängningen - så tänkte jag bara "Herrejösses , vilken underbar arbetsplats jag haft dessa månader. Så mycket skratt, själen mår som bäst och bättre chef går banne mig inte att ha!" Jag ville bara ge honom en kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0