bonus på kortet... ha ha...

Lirar Amy Winehouse, grymt bra denna brutta. Nästan dock så länge sen jag lirade henne att jag nästan glömt bort henne.

Idag har jag jobbat i goa 9, 5 timme.... klirr, klirr...Nice. Idag va det samma härliga gäng, vi som är kvar... Linus, Linnh, Magda, och jag. Manfred var där en sväng på förmiddagen med drog sen, han är där knappt något nu alls. Vi stängde köket kl 19 och städade snabbt och sen åkte vi hemåt.

Fick sms av Halebop att jag nu har mindre än 25 kr på kortet, så tänkte ladda på det genom internet och märker då att jag endast har minus 88kr på mitt konto.. Oops. Jag har ju fått en lön men inte kunnat sätta in checken för sist jag va i Båstad så stängde Nordea redan 13 ju. Så jag har pengar men inte på mitt konto... Har ju jobbat sen så jag inte kunnat ta mig till Båstad, men det får bli på fredag.
Då ska jag även inom restaurang Club Tintin, ägaren har ringt några gånger nu i veckan och vi ska diskutera ang jobb. Han vill anställa mig, men jag vill ha heltid och inte deltid för då blir det svårt för mig med bostad plus jag vill tjäna cash så det lönar sig.
Nåja, får sitta ner och tragga!

Idag ätit en knäckemacka med salladsblad på, lite tomat, en skiva kokt skinka. Och potatisgratäng med sallad och en halv tomat.
Jobbar man i en hamnrestaurang under 4 månader så är inte fisk det man först är sugen på... =)

Jag älskar potatisgratäng, det är så jävla gott!
 potatisgratäng liksom knullar smaklökarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0