kärlek , med en överdos av politik i? Nej tack...

Jag pallar fan inte. Är man två ska det väl vara på bådas villkor?
Jag som aldrig har huvudvärk får plötsligt en bankande hammare, or something rätt i skallebanken och hjärtat suckar. Jag fattar inte varför han inte är rädd om oss, eller rädd om mig?
Efter flertal sjuka sms så har jag stängt av luren och jag tror inte jag tänker starta den imorgon heller. Jag orkar inte. Enerigin är noll.
Va fan tjänar han på detta?

Lyssnar Goo Goo Dolls och tänker mig väl ligga i sängen inom någon timme... Lördagen va bra tills, - ja... va fan tjänar han på att bråka med mig?!
Jag har inte gjort honom ngt. Vad jag har gjort är att rösta på ett parti, som han inte vill jag ska rösta på. Jag har vart moderat sen jag lärde mig om politik, (jag har en familj som är väldans insatt i politik men jag valde dock själv att läsa på om partierna när jag gick i sexan och därav valt själv vilken sida jag står på. Nu blev det det samma som min familj, och för mig är högern rätt. Jag ger flera tummar upp till både folkpartiet och moderaterna, och de röstade jag på för 4 år sen också) och han är ett sossesvin och tydligen ska det påverka våran relation. Jag fattar inte det. Det är ju inte som vi sitter ner och ska ha en big time dialog ang politik.
Huvudvärk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0