mycket tänk

Jag sitter här, önskar jag va smal, önskar jag va iögonfallande, önskar jag va speciell, önskar jag redan nu lyckats med vad jag vill i mitt liv, - kämpa vill jag, men tänk om jag misslyckas? Önskar jag va spontan, att mitt självförtoende inte fick mig att missa flera illfällen som pass me by.
Önskar att jag inte va en egenmänniska, utan spontant följde med om en kompis ringde och säger att "vi ses om 5 min", - önskar jag levde mera. Det tar mycket energi för mig att vara spontan, - jag är inte gjord för det. Jag måste veta när, vad som händer. Jag är tråkig på det viset. Det skapar kaos i mitt sinne när jag inte har kunskap om vad som händer.

nåja.
annat:


Text;
Tack för en riktigt härligt galen och underbar sommar. Min dröm i framtiden är att också kunna öppna eget, - mitt egna café och jag hoppas jag blir en lika bra entreprenör och chef som du varit. Tack för dessa månader och alla härliga stunder! Ha en fin vinter. Kramis, Linn.
Det tänkte jag skriva på en blomma till min chef, - för han har verkligen lärt mig hur man ska vara som chef - bestämd och även en i gänget. Han är våran Galne Manfred i Torekov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0